GreekCharmed Δημ. June 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2008 θα πρέπει να πάρεις την Ticketpro και την τράπεζά σου για να δεις αν έχει γίνει η καταχώρηση για να μην γίνουν κατά λάθος διπλοκαταχωρήσεις και διπλοχρεώσεις. Εγώ πήγα να βάλω λεφτά στην κάρτα για να έχει σήμερα διαθέσιμο και μου λένε θα είναι αύριο διαθέσιμο το ποσό! Θα προλάβω ή θα εξαφανιστούν εκεί που θέλω?!?! Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crazy_Heart Δημ. June 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2008 μάλλον για τις θέσεις που θες θα προλάβεις. αλλά για να μάθω αν έγινε η χρέωση, επειδή δεν ενημερώνεται άμεσα το σύστημα, θα πρέπει να περιμένω ως αύριο ή τη Δευτέρα! αχχχχχ με έχει φάει η αγωνία!!! επίσης στον BEST είπαν πως τα εισιτήρια για pitch A εξαντληθηκαν... Παράθεση Maybe I'll hold my breath and jump right in Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iasonas Δημ. June 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2008 SOK!SOK! Auto pou egine sto tickethouse htan apisteuto! Phga 5 to prwi kai perimenan dekades anthrwpoi! Efuga 11 k mish kai fantasteite oti h oura ebgaine eksw apo thn stoa, eixe kataklusei olo to pezodromio mexri to Panepisthmio ki ekei sth gwnia sunexize apo thn allh pleura! WOW!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2008 ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ!!! Τόσο δύσκολο ήταν να έχουν προβλέψει τον κόσμο που θα πλακώσει στους server τους?? Προσπαθώ από το πρωί να κλείσω εισιτήρια μέσω του site για την πώληση και βγάζει όλο ERROR. Και χρεώνουν και 10% παραπάνω για αγορές online... Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Readiness Δημ. June 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2008 Υπάρχει κανείς που να κατάφερε να κλείσει online? υπάρχουν όλες οι θύρες available? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crazy_Heart Δημ. June 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2008 SOK!SOK! Auto pou egine sto tickethouse htan apisteuto! Phga 5 to prwi kai perimenan dekades anthrwpoi! Efuga 11 k mish kai fantasteite oti h oura ebgaine eksw apo thn stoa, eixe kataklusei olo to pezodromio mexri to Panepisthmio ki ekei sth gwnia sunexize apo thn allh pleura! WOW!!!!! έλα ρε συ, τόσο νωρίς πήγες? αλλά φαντάζομαι τα πήρες τα εισιτήρια... γιατί εμείς με το ticketpro ποιός ξέρει αν τα πήραμε.... καρδιακούς θα μας κάνουν! Παράθεση Maybe I'll hold my breath and jump right in Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2008 Υπάρχει κανείς που να κατάφερε να κλείσει online? υπάρχουν όλες οι θύρες available? To βρωμοsite έχει πέσει. Ούτε REGISTER κάνει, ούτε LOGIN. Να πάνε να πνιγούνε. Δεν πρόκειται να κάτσω να σκάσω. Άκου 5 από έξω για να φύγεις στις 11:30.. Ούτε τσάμπα να τα έδιναν δε θα το έκανα.Όχι να ταλαιπωριέσαι τόσο για να δώσεις 90-100€. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crazy_Heart Δημ. June 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2008 έπρεπε σαφώς να βάλουν και άλλα σημεία πωλήσεων.... Παράθεση Maybe I'll hold my breath and jump right in Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. June 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2008 Συγγνώμη ρε παιδιά αλλά στο ticketpro λείπουν θύρες! Οι 10, 12 και κάτι άλλες πάει γεμίσανε? Τι έγινε ρε παιδιά? http://img175.imageshack.us/my.php?image=tickerproavailabless2.jpg Μήπως με κάρτα αγοράζεις μόνο σε αυτές τις συγκεκριμένες θύρες? Δε νομίζω να ισχύει κάτι τέτοιο, ε? Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crazy_Heart Δημ. June 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2008 όχι όταν μπηκα το πρωί ήταν όλες διαθέσιμες. Μάλλον έγιναν sold out και γι'αυτό δεν υπάρχουν πλέον. Παράθεση Maybe I'll hold my breath and jump right in Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. June 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2008 ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ απλα περασα και απο πανεπιστημιου και ειδα τι γινοτανε απο ιντερνετ ολα πεσμενα αλλα βεβαια... τι περιμενεις ... η didi δεν ειναι απο πισω? ειδαμε και απο την καιλι τι διοργανωση ειχανε κριμα. Και βασικα στην τελικη αν εχουνε τετοια ξεφτιλικια μη σωσω και τη δω τη μαντονα ε μα πια... Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. June 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2008 Μακριά απο την Θύρα 8 κρατάω αεροβόλο! :P Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. June 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2008 Ερώτηση κρίσεως: Το thread γιατί λέγεται ακόμα "Η Madonna επιστρέφει";; Πόσα χρόνια επιστρέφει πια, μεγάλη γυναίκα;;; :p Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crazy_Heart Δημ. June 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2008 άσε είμαι έτοιμη να σκάσω! (και όχι από τη ζέστη!) αν υποψιαστώ πως η κράτηση μου δεν έγινε... θα γίνει χαμός! γιατί μπόρεσα και συνδέθηκα στο ticketpro, αλλά στο site που συνεργάζεται για την πληρωμή, εκεί υπήρχε το πρόβλημα! καλά δεν το δοκίμασαν καθόλου το σύστημα?? Μακριά απο την Θύρα 8 κρατάω αεροβόλο! :P LOL σε αυτούς στο ticketprο να στοχεύεις! Παράθεση Maybe I'll hold my breath and jump right in Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. June 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2008 Παιδιά εγώ ακόμα δε μπορώ να μπω στο ticketpro...και λένε πως τα εισητήρια των 90 έχουν τελειώσει :( Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iasonas Δημ. June 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2008 Ηταν τέλεια στο TicketHouse! Κοιμήθηκαν πάρα πολύ απ'εξω! Οπως και στο ΟΑΚΑ! Το κλίμα με τους φάνς ηταν όλα τα λεφτά! Βαλτε ειδήσεις το βράδυ! Ειδικά ΣΤαρ και Αντέννα! ΤΕΛΕΙΑ εμπειρία! Φανταστείτε η ουρά ακομα καλύπτει ολο το πεζοδρόμιο και συνεχίζει η ουρά και μετά τη γωνία του Πεζοδρομίου! Πρωτη φορά βλέπω κάτι τέτοιο!!! Πέα απο κάθε προσδοκία όλα!:D Ανοργάνωτοι βέβαια με το ιντερνετ! Μπαίνουν ΠΑΡΑ πολύ απο εξωτερικό! Μιλάμε για απίστευτες ποσότητες εισιτηρίων, όλοι περναμε το μάξ! 6 εισιτήρια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crazy_Heart Δημ. June 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2008 πω πω και νόμιζα πως μόνο στο εξωτερικό τα κάνανε αυτά (να κοιμούνται απέξω).... αχχχχχχχ δεν αντέχω άλλο!! I want my f***ing tickets! Παράθεση Maybe I'll hold my breath and jump right in Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panikos83 Δημ. June 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2008 Παιδια γω πήρα εισητήριο των 90 από Πανεπιστημιου, απίστευτος χαμός αλλά είχε και την πλάκα του!!!Μου κόστισε βέβαια κάτι παραπάνω καθώς μου πείρανε τις πινακίδες από το μηχανάκι...αχχχχχχχχχ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Navar Δημ. June 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2008 Εφτασα 09:30 το πρωι στην Πανεπιστημιου και τα εισιτηρια τα πηρα στα χερια μου στις 16:52 και οχι αυτα που ηθελα.Η αρενα ηταν sold out(ετσι ειπαν) οπως και τα VIP,των 110 ευρω οποτε αναγκαστικα και για να ειμαι καθιστος πηρα των 85 πανω.Pas mal θα ελεγα αλλα μιλαμε για απιστευτη ανοργανωσια.Σιγουρα παντως θα ειναι sold out και να φανταστεις οτι και μεχρι αυτη την ωρα ο server τους ειναι off.SEE YOU ALL AT OAKA guys.:p:p Παράθεση Music is the harmonization of opposites; the conciliation of warring elements Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. June 27, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2008 παιδια εγω μετα απο 10 ωρες τα πηρα απο το σαιτ τους.... το προβλημα μου ομως ποιο ειναι? Καταρχην στο μαιλ που μου ηρθε μου λενε η αιτηση εγινε αποδεκτη σε 5 εργασιμες μερες θα παρεις τα εισητηρια κτλ αλλα μηπως πρεπει να πατησω καποιο λινκ για επιβεβαιωση της παραγγελιας? Υπαρχει τετοιο πραγμα τελος παντων η απλα επιβεβαιώνεσαι με το μαιλ..επισης απο τα κοληματα του σερβερ κτλ μου ειπαν απο την τραπεζα μου οτι η χρεωση μου εγινε επι 3..και οι 3 ομως ειναι στην αναμονη...σιγουρα δεν θα χρεωθω γιατι το οριο ειναι μεχρι 6...και επιβαιβεωση μου ηρθε μονο μια φορα...να ηρεμησω η να αρχισω να ανυσηχω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. June 27, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2008 μάλλον για τις θέσεις που θες θα προλάβεις. αλλά για να μάθω αν έγινε η χρέωση, επειδή δεν ενημερώνεται άμεσα το σύστημα, θα πρέπει να περιμένω ως αύριο ή τη Δευτέρα! αχχχχχ με έχει φάει η αγωνία!!! επίσης στον BEST είπαν πως τα εισιτήρια για pitch A εξαντληθηκαν... crazy heart αν καταφερεις να κανεις login στο site τους θα μπορεσεις να δεις αν χρεωθηκες και ποσες φορες... εμενα μου εχουν την ιδια παραγγελεια επι τρεις φορες...αλλα μονο ενα μαιλ που μου λεει πηρες τα εισητηρια κτλ...... ακομα ομως δεν εχει γινει καμια χρεωση στην καρτα μου..... ποοοο θα τρελαθω μιλαμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. June 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2008 Εγώ ακόμα περιμένω και πατάω refresh..... έλεος... Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. June 27, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2008 Εγώ ακόμα περιμένω και πατάω refresh..... έλεος... να ηταν μονο αυτο...?? εχουν μονο μια τηλεφωνικη γραμμη ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΕΡΑ..... ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΑΝ ΧΡΕΩΘΗΚΑΜΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.... αισχος...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crazy_Heart Δημ. June 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2008 το προβλημα μου ομως ποιο ειναι? Καταρχην στο μαιλ που μου ηρθε μου λενε η αιτηση εγινε αποδεκτη σε 5 εργασιμες μερες θα παρεις τα εισητηρια κτλ αλλα μηπως πρεπει να πατησω καποιο λινκ για επιβεβαιωση της παραγγελιας? Υπαρχει τετοιο πραγμα τελος παντων η απλα επιβεβαιώνεσαι με το μαιλ..επισης απο τα κοληματα του σερβερ κτλ μου ειπαν απο την τραπεζα μου οτι η χρεωση μου εγινε επι 3..και οι 3 ομως ειναι στην αναμονη...σιγουρα δεν θα χρεωθω γιατι το οριο ειναι μεχρι 6...και επιβαιβεωση μου ηρθε μονο μια φορα...να ηρεμησω η να αρχισω να ανυσηχω? αφού σου ήρθε email τότε σημαίνει ότι τα πήρες τα εισιτήρια...δεν χρειάζεται παραπάνω επιβεβαίωση από μέρους σου. Παράθεση Maybe I'll hold my breath and jump right in Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. June 27, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2008 αφού σου ήρθε email τότε σημαίνει ότι τα πήρες τα εισιτήρια...δεν χρειάζεται παραπάνω επιβεβαίωση από μέρους σου. πηρα ομως στην τραπεζα τηλ και μου ειπαν οτι υπαρχουν 3 αιτησεις για χρηματα....(η μια ειναι αυτη του μαιλ....)..... 3 φορες δηλαδη εχει γινει η αγορα....αλλα μονο για την μια εχω μαιλ...... χρεωση ακομη δεν εχει γινει..... αυτο που φοβαμαι ειναι μην φαω τριπλη χρεωση και τρεχω και δεν φτανω μετα......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts