Jump to content

Madonna

freddaras
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σε αυτην την ταυτοτητα και αυτο τον χαρακτηρα αναφερομαι, που χει χαθει και κομποστοποιηθει μεσα στο γενικο εμπορικο και λιγο σαχλο μουσικο κινημα των τελευταιων 2 χρονων. Δεν της αρμοζει ομως γιατι αυτη στηριζει στις γερικες πλην πολυγυμνασμενες πλατες της ενα σημαντικο κομματι της μουσικης βιομηχανιας.

Tour σαν το confessions, ενα απο τα καλυτερα γενικοτερα, ΔΕΝ προκειται να ξαναγινουν.

για το confessions συμφωνω...

για την νεα τουρ περιμενε και θα εχουμε νεα σε λιγες βδομαδες...

ασε που θα την δω μιλανο απο κοντα και θα σου πω εντυπωσεις..:)

λενε οτι η μαντονα θα δωσει ρεστα και ΕΔΩ...

υπομονη θα δειξει...:)

παντως αμερικη εχει πουλησει λεει το 97% απο τα τικετ της(!!!) με το αλμπουμ να ειναι ειναι ηδη εξω απο τα 40 πρωτα εκει:blink:

εδω καταλαβαινεις την δυναμη και την ιστορια της μαντονα(και το ΠΟΣΟΣ κοσμος την ακουει σημερα ποσες διαφορετικές γενιές και μπλα μπλα μπλα....)

καμια τραγουδιστρια δεν μπορεσε να την χτυπήσει στο θεμα αυτο...(ακομη τουλάχιστον....)

και μια και μιλατε για τα παλια...φημες λενε οτι μπορει να πει αυτο το κομματι φετος live...

http://www.youtube.com/watch?v=0Fe8IVDYXVo

μια απο τις καλυτερες της μπαλαντες ever για μενα...

Edited by freddaras

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Θα περιμενω εντυπωσεις φυσικα αν και παραεισαι κολλημενος για να τα πεις αντικειμενικα, αλλα στο συγχωρουμε :)

Θα περιμενω εντυπωσεις φυσικα αν και παραεισαι κολλημενος για να τα πεις αντικειμενικα, αλλα στο συγχωρουμε :)

:lol::lol::lol:

θα ειμαι θα ειμαι...

βασικα εχω gold τικετ και θα ειμαι πολυ μπροστα οποτε θα εχω να σας πω πολυ πραγμα..:p

απο τα πρωτα που ακουγονται παντως ειναι οτι θα ειναι τρομερα εντυπωσιακη συναυλια με απιστευτα εφε τεραστιες οθονες κτλ κτλ κτλ..

τωρα το setlist φοβαμαι λιγο(μην ειναι στο 90% mdna) αλλα θα φανει αυτο σε λιγες μερες..

2006 Αμστερνταμ

2008 Ρωμη

2008 Αθηνα

2012 Σπιτι μου (Ατιμη Κριση)

PS:Freddaras σου ειπα σημερα ποσο σε μισω?????:chair:

Music is the harmonization of opposites; the conciliation of warring elements

θα ειμαι θα ειμαι...

βασικα εχω gold τικετ και θα ειμαι πολυ μπροστα οποτε θα εχω να σας πω πολυ πραγμα..:p

απο τα πρωτα που ακουγονται παντως ειναι οτι θα ειναι τρομερα εντυπωσιακη συναυλια με απιστευτα εφε τεραστιες οθονες κτλ κτλ κτλ..

τωρα το setlist φοβαμαι λιγο(μην ειναι στο 90% mdna) αλλα θα φανει αυτο σε λιγες μερες..

Θα θελες να με βαλεις μεσα στο παντελονι σου εκεινη την ημερα ; Οχι δεν ειναι αυτο που νομιζεις

θα ειμαι θα ειμαι...

σε ποιά πολη θα πας? εγώ μόλις έκλεισα για Μιλάνο, golden circle!

Maybe I'll hold my breath and jump right in

για το confessions συμφωνω...

+1

ποτέ μη λες ποτέ, αλλά το Confessions για μένα ήταν η ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ. Υποστήριζε ένα φανταστικό αλμπουμ, οι χορογραφίες ήταν ΘΕΙΚΕΣ (Forbidden Love, Erotica, La Isla Bonita, Jump από τα αγαπημενα μου), όλη η παραγωγή ήταν απλά εκπληκτική. Και μόνο το ότι βγήκε από μια disco ball στην έναρξη αρκεί για να το χαρακτηρίσεις EPIC!

2006 Αμστερνταμ

2008 Ρωμη

2008 Αθηνα

2012 Σπιτι μου (Ατιμη Κριση)

PS:Freddaras σου ειπα σημερα ποσο σε μισω?????:chair:

κουραγιο:p

θα τραβηξω σουπερ βιντεακια με το note μου ελπιζω να σε παρηγορήσω λιγο...:lol:

εγω την ειδα...

2008 αθηνα(πρωτη φορα!)

2009 σοφια βουλγαρια(δευτερη!)

2012 μιλανο(τριτη και φαρμακερή!!!!)

Θα θελες να με βαλεις μεσα στο παντελονι σου εκεινη την ημερα ; Οχι δεν ειναι αυτο που νομιζεις

χαχαχαχαχαχα

θεος χαχαχαχα:lol::lol:

σε ποιά πολη θα πας? εγώ μόλις έκλεισα για Μιλάνο, golden circle!

μιλανο gold και εγω...:)

αντε κανονισε να σε δω πρωτη γραμμη!:)

οταν γυρισετε παντως κι αν θελετε γραψτε μας ποσο σας κοστισε ολο το πακετο. εισιτηρια πηγαινε-ελα,διαμονη κλπ

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

Androidoθαυμάστρια.

Για μένα τα πάγια έξοδα (αεροπορικά-εισιτηριο για συναυλία-ξενοδοχείο (2 βράδια)) βγαίνουν 430 Ευρώ*. Απο εκεί και πέρα υπολογίζω κάνα 50αρι για τρένα/προαστικό για μεταφορα από/προς αεροδρόμιο. Για φαγητό/ποτό/ψώνια εξαρτάται από τον καθένα.

*άργησα να κλείσω τα αεροπορικά εισιτήρια και είχαν ανέβει οι τιμές... θα μπορούσα να είχα γλιτώσει γυρω στα 80 ευρώ αν είχα κλείσει κάνα μήνα πιο πριν.

Υ.Γ. είχα κρατήσει budget από πέρυσι, μετά τη συναυλια θα είμαι ταπί και ψύχραιμη! (και άνεργη!)

Edited by Crazy_Heart

παιδες τις τελευταίες photos απο τις προβες τις ειδατε????

ενα εχω να πω μονο!!!!!!!!!!!

:shock::shock:

δεν υπαρχει η ΓΥΝΑΙΚΑ πραγματικα!!!!!!!!!!!!!!!!!

οσοι εχετε facebook πατε στην σελιδα της madonna και θα τις δειτε!

http://img135.imageshack.us/img135/8583/54200110150989806574402.jpg

Uploaded with ImageShack.us

οι φωτογραφίες είναι φανταστικές... αλλά είδα τo set list και απογοητεύτηκα αρκετά καθώς δεν περιλαμβάνει ούτε το Love Spent, ούτε το Falling Free που είναι τα καλύτερα τραγούδια του album! και έχει χώσει μέσα το Candy Shop (!!!!! που ούτε single δεν ήταν) Vogue & Human Nature που τα είπε στο Sticky & Sweet.. δεν λέει κανένα τραγούδι από τα αλμπουμ Ray of Light & Music....:rolleyes::mad:

Αυριο ειναι η πρωτη συναυλια στο Ισραηλ.Αρα απο μεθαυριο θα δουμε τι να περιμενετε εσεις που θα την δειτε απο κοντα.

PS:Fredarra συνεχιζω να σε μισω και σημερα:lol:

Music is the harmonization of opposites; the conciliation of warring elements

λυσα κακια η μαντονα με τους σταυρους στις συναυλιες της.

εγω παλι δεν σας μισω,καλα να περασετε. :D

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

Androidoθαυμάστρια.

Αυριο ειναι η πρωτη συναυλια στο Ισραηλ.Αρα απο μεθαυριο θα δουμε τι να περιμενετε εσεις που θα την δειτε απο κοντα.

PS:Fredarra συνεχιζω να σε μισω και σημερα:lol:

Aσε μην το γκαντεμιασω και δεν παω ουτε εγω τελικα...:p

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=336048

θα πανε ολα καλα θελω να πιστευω αλλα εχω αρχισει λιγο να τρελαίνομαι...!

οι φωτογραφίες είναι φανταστικές... αλλά είδα τo set list και απογοητεύτηκα αρκετά καθώς δεν περιλαμβάνει ούτε το Love Spent, ούτε το Falling Free που είναι τα καλύτερα τραγούδια του album! και έχει χώσει μέσα το Candy Shop (!!!!! που ούτε single δεν ήταν) Vogue & Human Nature που τα είπε στο Sticky & Sweet.. δεν λέει κανένα τραγούδι από τα αλμπουμ Ray of Light & Music....:rolleyes::mad:

συμφωνω το σετ λιστ και εμενα δεν με ενθουσίασε...!

candy shop και human nature ελεος!!!!

αλλα θα ρθουμε στα ισια μας με το like a prayer vogue open your heart papa dont preach hung up...και express yourself...:p

λυσα κακια η μαντονα με τους σταυρους στις συναυλιες της.

εγω παλι δεν σας μισω,καλα να περασετε. :D

Εγω ζηλευω παθολογικα ! Αλλα ελεος η γρια, papa dont preach...im gonna keep my baby ; Ειρωνια !

Σταυρος, Καμπαλα και αγιος ο Θεος (αυτον που μνημονευει και η GaGa)

Χθες λοιπόν ήταν το 1ο show... από όσα είδα στο youtube δεν με τρέλανε.. οι εκτελεσεις των παλιων τραγουδιών είναι τραγικές (rest in peace Hung Up, Like a Virgin) και απλά δεν καταλαβαίνω το λόγο γιατί έχωσε μέσα Candy Shop, Cyberraga (ΟΥΤΕ που το εχω ακουσει ποτε!) και άλλα άσχετα ....:mad: :mad: Θα ήθελα περισσότερα τραγούδια με κιθάρα.. (όχι να παίζει η Madge).. στα περισσότερα το μόνο που ακούγεται είναι synths & drums. (μάλλον ακούω πολύ Metallica τελευταία και με χάλασε ιδιαίτερα, τι να πω!!!)

Η σκηνή με τις γιγαντο-οθόνες πάρα πολύ εντυπωσιακές..

Video με την προετοιμασία & στιγμες του show.. αν σας πω ότι πιο πολυ μου αρεσε το Turn Up the Radio?? (rock God Pittman!)

http://youtu.be/KIRrJTnHzJE

Edited by Crazy_Heart

Χθες λοιπόν ήταν το 1ο show... από όσα είδα στο youtube δεν με τρέλανε.. οι εκτελεσεις των παλιων τραγουδιών είναι τραγικές (rest in peace Hung Up, Like a Virgin) και απλά δεν καταλαβαίνω το λόγο γιατί έχωσε μέσα Candy Shop, Cyberraga (ΟΥΤΕ που το εχω ακουσει ποτε!) και άλλα άσχετα ....:mad: :mad: Θα ήθελα περισσότερα τραγούδια με κιθάρα.. (όχι να παίζει η Madge).. στα περισσότερα το μόνο που ακούγεται είναι synths & drums. (μάλλον ακούω πολύ Metallica τελευταία και με χάλασε ιδιαίτερα, τι να πω!!!)

Η σκηνή με τις γιγαντο-οθόνες πάρα πολύ εντυπωσιακές..

Video με την προετοιμασία & στιγμες του show.. αν σας πω ότι πιο πολυ μου αρεσε το Turn Up the Radio?? (rock God Pittman!)

http://youtu.be/KIRrJTnHzJE

Το cyberraga ήταν bonus track στην γιαπωνέζικα έκδοση του music αν δεν κάνω λάθος..

Προσωπικά μου αρέσει πάρα πολύ και να σου πω την αλήθεια δεν περίμενα με τίποτα να το πει live...!!!!!!

Πάντως λίγο που άκουσα το δένει εξαιρετικά με το i am a sinner..

Σε γενικές γραμμές συμφωνω με αυτά που λες για το σετλιστ

Έχει αφήσει πάρα πολλά μεγάλα χιτ της από έξω..

Οι πρώτες κριτικές πάντως μιλάνε για την καλύτερή της τουρ από την εποχή του drowned world tour .

Τη δε έναρξη της συναυλίας την θεωρούν ότι καλύτερο έχει κάνει ποτέ (χτυπάει λένε και την έναρξη του confessions tour !!!!!)

Για να δούμε

Sent from my note

Οι πρώτες κριτικές πάντως μιλάνε για την καλύτερή της τουρ από την εποχή του drowned world tour .

Τη δε έναρξη της συναυλίας την θεωρούν ότι καλύτερο έχει κάνει ποτέ (χτυπάει λένε και την έναρξη του confessions tour !!!!!)

έλα Παναγία μου... το Confessions Tour ήταν η ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ απο όλες τις πλευρες. Η έναρξη δε, ούτε η ίδια η Madonna δεν μπορεί να την ξεπεράσει! μου φαινεται πως οι fanatics λένε ότι θελουνε επειδη απλά πέρασε αρκετός καιρός από την τελευταία της tour και ειναι ενθουσιασμένοι που την ξαναβλεπουν και έτσι για σπάσιμο που η Lady Gaga τα πήρε όλα και έφυγε.

έλα Παναγία μου... το Confessions Tour ήταν η ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ απο όλες τις πλευρες. Η έναρξη δε, ούτε η ίδια η Madonna δεν μπορεί να την ξεπεράσει! μου φαινεται πως οι fanatics λένε ότι θελουνε επειδη απλά πέρασε αρκετός καιρός από την τελευταία της tour και ειναι ενθουσιασμένοι που την ξαναβλεπουν και έτσι για σπάσιμο που η Lady Gaga τα πήρε όλα και έφυγε.

χαλαρωσεεεε:)

ειδες κανενα βιντεακι στο youtube?

η δεν θελεις να κανεις σποιλερ στον εαυτο σου?

:lol::lol:

πιστεψε με λιγο που ειδα(δεν θελω να δω πολλα) επαθα σοκ με την εναρξη!!!

επισης μου αρεσε παρα πολυ και το masterpiece live!!!

ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΜΩΣ...τρομερη εκτελεση...!!!

οπως και το open your heart! αψογο!

Edited by freddaras

είδα αρκετά, σιγά μην κρατιόμουνα :O :p

υποψην οτι ολα αυτα που ειδαμε ειναι σε χαμηλη ποιότητα κτλ κτλ κτλ;)

επισης και στο like a prayer δινει ρεστα...! το τραγουδαει σε μια φαση με τον κοσμο!:)

και ξερεις τι σημαινει αυτο...το like a prayer ειναι ύμνος!:)

το celebration (οχι οτι δεν μου αρεσει) αλλα με χαλαει στο τελείωμα! (περιμενα κατι πιο δυνατο!)

τελος παντων εχει πολυ "παράσταση" αυτη η περιοδεια σε αντιθεση με την προηγούμενη που ηταν πιο "συναυλία"....

αντε να πιασω και τα τικετ στα χερια μου να ηρεμησω!

εντάξει σίγουρα άλλη φάση είναι να το βλέπεις live.. αν και αρκετά από τα βιντεακια που ειδα ήταν σε HD.

τελος παντων εχει πολυ "παράσταση" αυτη η περιοδεια σε αντιθεση με την προηγούμενη που ηταν πιο "συναυλία"....

αυτό είναι ένας ακόμα παράγοντας που με χάλασε... αλλά την τραγική setlist απλά δεν μπορώ να τη χονέψω! ούτε το Like A Prayer τη σώζει.. (χτυπηθηκαμε στο OAKA και ηταν τελεια)