inactiveaccount25012014 Δημ. March 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2012 Είδα το teaser για το νέο (πολύ κακό για ένα τόσο μεγάλο όνομα) τραγούδι της Madonna με τίτλο, Girl Gone Wild και έχω να πω το εξής: Gaga watch out! Madonna is trying to steal your gays away! :lol::lol: LoL ! Μια μαζορετα στα 50 δε τα καταφερνει ομως ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. March 16, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2012 (edited) Είδα το teaser για το νέο (πολύ κακό για ένα τόσο μεγάλο όνομα) τραγούδι της Madonna με τίτλο, Girl Gone Wild και έχω να πω το εξής: Gaga watch out! Madonna is trying to steal your gays away! :lol::lol: ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ειναι οντως λιγο αθλιο το βιντεο αλλα χαλαλι madonna ειναι αυτη....;) τα Preview απο το νεο cd τα ακουσατε!!!!??? παιδια ειναι ολα μαματα!!!!!!!!!!!!!!:):) παρτε μια γεύση! MDNA Preview - Falling Free :):) αψογο!!!!!!!!!! επισης αψογο!!!! MDNA Preview - Gang Bang MDNA Preview - I'm Addicted τα σπαει επισης!!!!!! MDNA Preview - Beautiful Killer σουπερ και αυτο!!! Το θεμα δεν ειναι να τη χαλασει η Αθηνα , αλλα να την πλησιασει καποια ελληνικη εταιρια διοργανωσης συναυλιων. +1 ετσι ακριβως.... εγω παντως θα την δω μιλανο...:) μακαρι να ερθει και στην χωρα μας αλλα χλώμο το βλεπω.... σίγουρα έχουν βρεθεί σε επικοινωνία, το θέμα είναι αν θα κλείσει η συμφωνία. σκεφτόμουν αν θα μπορέσει να γεμίσει το ΟΑΚΑ, γιατί οι τιμές των εισιτηρίων είναι τσουχτερές. Αλλά σε άλλες πόλεις (Βαρκελώνη, Βερολίνο) έχει κλείσει σε αρένες μπάσκετ.. θα μπορούσε χαλαρά να παίξει στο κλειστό ΟΑΚΑ και να ξεπουλήσει άνετα. θα γεμιζε ανετα και το οακα! madonna ειναι αυτη...απλα δεν προκειται να ερθει φετος...δεν υπαρχει περιπτωση.... Edited March 16, 2012 by freddaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Navar Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 (edited) 2012 World Tour To Visit Rome On June 12 We are happy to announce that a show at Rome's Stadio Olimpico was just added to the 2012 Tour schedule and will take place on June 12! :(:(:(:(:( Κριμα.Πολυ θα ηθελα μια Αθηνα ετσι για να δειξουμε οτι ακομα μας υπολογιζουν. Edited March 19, 2012 by Navar Παράθεση Music is the harmonization of opposites; the conciliation of warring elements Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crazy_Heart Δημ. March 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2012 απλα δεν προκειται να ερθει φετος...δεν υπαρχει περιπτωση.... υπάρχει όμως ένα κενό 5 ημερων ανάμεσα σε Κων/πολη και Ρώμη... και το γεγονός ότι δεν έχουν ανακοινώσει τίποτα, είναι σίγουρα επειδή οι δικοί μας ζητάνε πολλά λεφτά!! χαχα.. Παράθεση Maybe I'll hold my breath and jump right in Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. March 23, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2012 υπάρχει όμως ένα κενό 5 ημερων ανάμεσα σε Κων/πολη και Ρώμη... και το γεγονός ότι δεν έχουν ανακοινώσει τίποτα, είναι σίγουρα επειδή οι δικοί μας ζητάνε πολλά λεφτά!! χαχα.. xexexexe! δεν υπαρχει περίπτωση να ερθει στην χωρα μας ξεχαστε το:) παιδια "μπειτε" στο ιντερνετ και ακουστε το νεο cd.... ειναι πραγματικά απο τα καλύτερα της:blink::blink::blink: τα 2 πρωτα singles δεν εχουν καμια μα καμια σχεση με το υπολοιπο cd.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Navar Δημ. March 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2012 Δεν εκοψα και φλεβα για να πω την αληθεια μετα απο μια πρωτη ακροαση.Κλικ μου εκανε το slow "The best friend". Ισως με ενα ξανακουσμα:rolleyes: Παράθεση Music is the harmonization of opposites; the conciliation of warring elements Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. March 24, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2012 (edited) Δεν εκοψα και φλεβα για να πω την αληθεια μετα απο μια πρωτη ακροαση.Κλικ μου εκανε το slow "The best friend". Ισως με ενα ξανακουσμα:rolleyes: σοβαρα??? εγω ακουσα 2 μονο ολοκληρα(θελω να παρω το cd κτλ ειμαι της παλιας σχολής:lol: με τα βιβλιαρακια κτλ) και επαθα πλακα! νομιζω οτι ειναι σε επιπεδα confessions...ισως και πιο πανω!:X το ειναι ειναι αυτο... Madonna Feat. Nicki Minaj - I Don't Give A http://www.youtube.com/watch?v=ipF2orWeFJw ειδικα προς το τελος το κομματι γινεται αποθέωση.... και το αλλο ειναι αυτο.. Madonna - Gang Bang http://www.youtube.com/watch?v=-6UErYJ0JNA&feature=player_embedded νομιζω οτι ειναι απο τα καλυτερα dance που εχει βγαλει Π Ο Τ Ε :) Το βαζω ανετα διπλα σε skin/sky fits heaven/impressive instant και future lovers... Edited March 24, 2012 by freddaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Navar Δημ. March 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2012 σοβαρα??? εγω ακουσα 2 μονο ολοκληρα(θελω να παρω το cd κτλ ειμαι της παλιας σχολής:lol: με τα βιβλιαρακια κτλ) και επαθα πλακα! νομιζω οτι ειναι σε επιπεδα confessions...ισως και πιο πανω!:X το ειναι ειναι αυτο... Madonna Feat. Nicki Minaj - I Don't Give A http://www.youtube.com/watch?v=ipF2orWeFJw ειδικα προς το τελος το κομματι γινεται αποθέωση.... και το αλλο ειναι αυτο.. Madonna - Gang Bang http://www.youtube.com/watch?v=-6UErYJ0JNA&feature=player_embedded νομιζω οτι ειναι απο τα καλυτερα dance που εχει βγαλει Π Ο Τ Ε :) Το βαζω ανετα διπλα σε skin/sky fits heaven/impressive instant και future lovers...Ειπα απο μια πρωτη ακροαση δεν μου εκανε καποιο κομματι το απολυτο κλικ να κολλησω οπως ας πουμε με το miles away που το ακουγα συνεχως απο το προηγουμενο cd πριν ακουστει.Τωρα κολλησα με καποιο που εχει τιτλο μαλλον Best Friend και λεω μαλλον γιατι αλλο ειναι στο you tube και αλλο ακουω εγω με αυτο το τιτλο και το δικο μου ειναι ενα απωθεωτικο slow που ειλικρινα δεν το εχω βρει καπου.Η αληθεια ειναι οτι κατεβασα το deluxe edition αλλα μην νομιζεις και εγω αυριο πριν την δουλεια θα στα ματησω να το αγορασω και αν υπαρχει η deluxe ακομα καλυτερα. Παράθεση Music is the harmonization of opposites; the conciliation of warring elements Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crazy_Heart Δημ. March 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2012 LOVE SPENT. και FALLING FREE. ΤΕΛΟΣ! Παράθεση Maybe I'll hold my breath and jump right in Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. March 26, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 LOVE SPENT. και FALLING FREE. ΤΕΛΟΣ! δεν εχω ακουσει ακομη τιποτα(περιμενω το cd:p) αλλα οι κριτικες μιλανε για ενα απο τα καλυτερα της αλμπουμ ever! τεσπα σημερα το αλμπουμ κυκλοφορησε σε ολοκληρο τον πλανητη! το αποτελεσμα?? ηδη νο1 σε 40 χωρες στα itunes...:blink::blink::blink:(επισημα θα εμφανιστει στα charts του πλανητη την επομενη βδομαδα) #1 United Kingdom #1 Argentina #1 Belgium #1 Brazil #1 Bulgaria #1 Canada #1 Chile #1 Colombia #1 Costa Rica #1 Czech Republic #1 Dominican Republic #1 El Salvador #1 Finland #1 France #1 Greece #1 Honduras #1 Hungary #1 Italy #1 Japan #1 Luxembourg #1 Mexico #1 New Zealand #1 Nicaragua #1 Peru #1 Poland #1 Portugal #1 Romania #1 Slovakia #1 Spain #1 Sweden #1 Venezuela #1 Guatemala #1 Malta #1 Denmark #1 Latvia #1 US #1 Paraguay http://i42.tinypic.com/24mg66t.png ολος ο πλανητης στους ρυθμους του mdna:lol::lol: μπραβο παντως στην μαντονα! 30 χρονια καριερα και ειναι ακομη το απόλυτο νο1.. ωρες ωρες μου φαινεται απιστευτο οτι ειναι η ιδια τραγουδιστρια που καποτε(πολλααα χρονια πριν:lol:) τραγουδουσε το la is la bonita Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Navar Δημ. March 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2012 Μια χαρα τραγουδι το la isla bonita,δεν νομιζεις?? Παντως τα τρια αγαπημενα μου τραγουδια ever ειναι Live to tell, Love dont Live Here Anymore & Oh Father. Παράθεση Music is the harmonization of opposites; the conciliation of warring elements Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crazy_Heart Δημ. March 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2012 (edited) να σας πω την αλήθεια το MDNA για μένα δεν ξεπερνάει ούτε το Ray of Light ούτε το Confessions on a dance floor. Έχει μερικά πολύ καλά τραγούδια, αλλά κάποια άλλα μου κάνουν λίγο ανακύκλωση. Το B-day song είναι το ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ τραγούδι της καριέρας της :kill: πιστεύω πως ο λόγος που πήρε το 'αλμπουμ πολύ καλες κριτικές , είναι επειδή πολύ ανυπομονούσαν για καινούρια μουσική από Madonna, είχαν περάσει 4 χρόνια από την απογοήτευση τoυ Hard Candy και για μην ανεφερθώ στη θραύση που είχε κάνει η Lady Gaga ως "νέα βασίλισσα της Ποπ" στο διάστημα που η Madonna ήταν απούσα δίνω 7/10 Edited March 27, 2012 by Crazy_Heart Παράθεση Maybe I'll hold my breath and jump right in Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. March 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2012 να σας πω την αλήθεια το MDNA για μένα δεν ξεπερνάει ούτε το Ray of Light... Το Ray of Light δεν πρέπει να μπαίνει καν σε σύγκριση με τα υπόλοιπα άλμπουμ της Madonna. Ήταν η καλύτερη στιγμή της καριέρας της και δεν πρόκειται να το ξανακάνει/ξεπεράσει κανένα άλλο άλμπουμ της γιατί πολύ απλά πλέον η Madonna ενδιαφέρεται περισσότερο να πουλήσει παρά να εντυπωσιάσει με ποιότητα. Όπως π.χ. η καλύτερη στιγμή στην καριέρα των Coldplay ήταν το A Rush of Blood to the Head. Απέδειξαν ότι είχαν να αποδείξουν και από τότε απλά κάνουν "cash in" το όνομα που έχτισαν αμφότεροι και ένα παραπάνω φυσικά η Madonna που έχει και μια τεράστια καριέρα. Ό,τι και να λέμε, τραγούδια όπως τα "Give Me All Your Luvin" (με τη "στρατηγική" χρήση μοντέρνων χαζοτραγουδιστριών όπως η Minaj για να έχει κάτι το φρέσκο σαν ήχος) και "Girl Gone Wild" αν δεν τα έλεγε η Madonna και τα έλεγε η Χ,Ψ νέα τραγουδίστρια κανείς δε θα τα άκουγε ιδιαίτερα και ακόμα πιο σίγουρα κανείς δε θα τα έβαζε στην "καλύτερη στιγμή" ένός καλλιτέχνη. Δεν είμαι ιδιαίτερα μεγάλος fan της Madonna χωρίς φυσικά να είμαι και τυφλός, η γυναίκα έχει αποδείξει την αξία της ξανά και ξανά και ξανά.Ε πλέον δε χρειάζεται να αποδείξει τίποτα και απλά μπορεί να βγάζει τα εκατομμύριά της κάνοντας εμπορικά τραγουδάκια του κιλού και κανείς δε μπορεί να της προσάψει τίποτα. Αυτή είναι η μαγκιά του να είσαι η Madonna. Το ίδιο δε μπορεί βέβαια να ειπωθεί για τη Lady Gaga, η οποία απλά υπάρχει ως κάτι το αξιοπερίεργο μέχρι να τη βαρεθεί ο κόσμος. Anyway, κλείνω την παρένθεση και επαναλμβάνω πως το Ray of Light δεν πρέπει να συγκρίνεται - είναι ίσως το μοναδικό της album που αρέσει σε όλους: και σε εσάς τους fans και σε εμάς που δεν τρελαινόμαστε κιόλας. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. March 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2012 (edited) Να πω κι εγω μια γνωμη, ακουσα χτες το αλμπουμ και καταληγω στο συμπερασμα πως εχει χασει πλεο την ταυτοτητα της. Κατι που ξεκινησε μερικως απο το Hard Candy, πλεον ειναι πασιφανες και βαρετο, το λιγοτερο, στο ακουσμα. Ενορχηστρωσεις αδιαφορες και κατα βαση mainstream, στιχοι ακομα πιο πληκτικοι και χιλιοακουσμενοι, χωρις εκεινο το "κατι" που λεγε συνηθως στο παρελθον. Δυστυχως, κατιουσα για την βασιλισσα με επιστεγασμα το σημερινο νεο, κλεινει το ματι στον Justin Bieber (καταντια). Edited March 29, 2012 by inactiveaccount25012014 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. March 28, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2012 (edited) MADONNA’S MATERIAL GAINS New MDNA Album Debuts on Top, Richie, Shinedown Debut March 28, 2012 She’s no longer “Like a Virgin,” or even the Material Girl, for that matter, but Madonna is still a pop diva superstar. Madge’s Interscope debut, MDNA, her 12th studio album and first under a recently inked deal with Live Nation, is her first new collection in four years, since 2008’s Hard Candy. It’s a lock for #1 on next week’s HITS Album sales chart, with between 325-350k, beating that album’s 280k opening. Those figures are based on one-day sales figures which our ***** retail staff arrived at by throwing darts at a board. Take that, Soundscan! http://www.hitsdailydouble.com/news/newsPage.cgi?news08913 με λιγα λογια το αλμπουμ αναμένεται να κανει ανοιγμα στην αμερικη στα 320 με 350.000:blink::blink: το νουμερο ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ...για μαντονα..και γενικα απιστευτο για τις μερες μας ειναι πραγματικα αδιανόητο αυτο που συμβαινει με την μαντονα.. νομιζω οτι ειναι ο μοναδικος ΣΟΛΟ καλλιτεχνης στην ιστορια της μουσικης που εχει τετοια ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗ καριερα... να φανταστείτε οτι τα cd της ριανας και της britney spears ανοιξαν με πολυ μικροτερα νουμερα(ειδικα της πρωτης).. Τ Ό,τι και να λέμε, τραγούδια όπως τα "Give Me All Your Luvin" (με τη "στρατηγική" χρήση μοντέρνων χαζοτραγουδιστριών όπως η Minaj για να έχει κάτι το φρέσκο σαν ήχος) και "Girl Gone Wild" αν δεν τα έλεγε η Madonna και τα έλεγε η Χ,Ψ νέα τραγουδίστρια κανείς δε θα τα άκουγε ιδιαίτερα και ακόμα πιο σίγουρα κανείς δε θα τα έβαζε στην "καλύτερη στιγμή" ένός καλλιτέχνη. θα συμφωνησω σε ολα αυτα που λες για το ray of light! ειναι δισκαρα! στα ιδια επιπεδα ομως βαζω και το like a prayer! κανε μια προσπάθεια να το ακουσεις καποια στιγμη καποτε!(αν δεν το εχεις ακουσει) θα παθεις πλακα(για μενα ειναι πιο πανω και απο το ray of light σε μερικα σημεια...).. για τα 2 πρωτα singles συμφωνω! και εγω που ειμαι φαν ας πουμε οπως το λες..δεν μου εκαναν ιδιαίτερο κλικ... με το gang bang ομως τρελαθηκα...:) τεσπα δεν εχω προλαβει να ακουσω το αλμπουμ ακομη! σημερα μου ηρθε απο amazon... το κραταω για το weekend! χαλαρα να το απολαυσω με ποτακι;) Μια χαρα τραγουδι το la isla bonita,δεν νομιζεις?? Παντως τα τρια αγαπημενα μου τραγουδια ever ειναι Live to tell, Love dont Live Here Anymore & Oh Father. εννοείται ειναι μια χαρα το la is la bonita:) ενα απο τα ομορφοτερα ποπ τραγουδια ολων των εποχων για μενα! αθανατο με ολη την σημασια της λεξης..παντα θα παιζεται και παντα θα ακούγεται...εξαλου και η ιδια σε καθε συναυλια της το τραγουδαει παντα.. τα αγαπημενα σου ειναι ολα ενα και ενα με αποθέωση το oh father..διαμαντι και το βιντεο και το τραγουδι... Edited March 28, 2012 by freddaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. April 1, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2012 (edited) νομιζω παιδες οτι το αλμπουμ ειναι εξαιρετικο! το love spent πχ η το gang bang για μενα ειναι 2 απο τα καλύτερα της τραγουδια ever... love spent:) για οσους δεν το εχουν ακουσει υπαρχει και σε ακουστικ version επισης καταπληκτική! να σας πω την αλήθεια το MDNA για μένα δεν ξεπερνάει ούτε το Ray of Light ούτε το Confessions on a dance floor. Έχει μερικά πολύ καλά τραγούδια, αλλά κάποια άλλα μου κάνουν λίγο ανακύκλωση. Το B-day song είναι το ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ τραγούδι της καριέρας της :kill: πιστεύω πως ο λόγος που πήρε το 'αλμπουμ πολύ καλες κριτικές , είναι επειδή πολύ ανυπομονούσαν για καινούρια μουσική από Madonna, είχαν περάσει 4 χρόνια από την απογοήτευση τoυ Hard Candy και για μην ανεφερθώ στη θραύση που είχε κάνει η Lady Gaga ως "νέα βασίλισσα της Ποπ" στο διάστημα που η Madonna ήταν απούσα δίνω 7/10 διαφωνω! ζησε λιγο το αλμπουμ ακουσε το ειναι πολυ νωρις ακομη για οποιαδήποτε συμπερασμα!;) φιλικα στα λεω ολα αυτα!:) ζουμε την εποχη που τα παντα ειναι στο pc μας στο κινητο μας κτλ...τα ακουμε μια φορα και αντε γεια! μουσικη ειναι περα απο το να σου αρεσουν τα τραγουδια να τα συνδέεις με καταστασεις κτλ κτλ κτλ.... ακομη και το μετριο hard candy εγω ΣΗΜΕΡΑ το ακουω με ευχαρίστηση γιατι μου θυμιζει διαφορες φασεις με τα φιλαρακια μου την συναυλια της στην αθηνα/σοφια κτλ κτλ κτλ... τελος παντων το cd ειναι παρα πολυ καλο! εχει τρομερη παραγωγη μεσα και μερικα απιστευτα τραγουδια!(πχ love spent gang bang falling free beautiful killer...i dont give a **** και αλλα πολλα ακομη...) το βαζω 8 στα 10! και το βαζω ανετα διπλα στο confessions.... no1 επισημα πλεον uk... http://www.officialcharts.com/archive-chart/_/3/12-04-07 και το celebration στο ν37 αυτη την στιγμη η madonna ειναι Ο ΣΟΛΟ καλλιτέχνης με τα περισσοτερα νο1 στην ιστορια του βρετανικου chart! εχει 12 νο1 άλμπουμ και περασε τον elvis που ειχε 11!!!:blink: την περνανε μονο οι beatles με 15 νο1...(ειναι πλεον ο μοναδικος καλλιτεχνης αυτη την στιγμη που μπορει να σπασει αυτο το ρεκορ!!!!!! ) αυτα ειναι τα νο1 αλμπουμ της στην μεγαλη βρετανια! uk no1 albums.. like a virgin true blue like a prayer immaculate ray of light music american life confessions hard candy celebration MDNA Edited April 1, 2012 by freddaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. April 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2012 Μα το τραγουδι με το σαχλοκουδουνο Minaj και αυτο τον σκοπο ειχε, να μπει δυναμικα στα βρετανικα charts. Αλλα ας μην το αρνουμαστε, δεν εχει καμια σχεση αυτο το album με τον "χαρακτηρα" του Confessions, η σαχλα του λυκειακου στιχου και η ελαφροτητα τους ξεπερνουν τα ορια, ακομα και της Madonna. Προσωπικα, δεν με βαζουν ουτε σε ρυθμο για χορο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crazy_Heart Δημ. April 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2012 (edited) Μα το τραγουδι με το σαχλοκουδουνο Minaj και αυτο τον σκοπο ειχε, να μπει δυναμικα στα βρετανικα charts. Αλλα ας μην το αρνουμαστε, δεν εχει καμια σχεση αυτο το album με τον "χαρακτηρα" του Confessions, η σαχλα του λυκειακου στιχου και η ελαφροτητα τους ξεπερνουν τα ορια, ακομα και της Madonna. Προσωπικα, δεν με βαζουν ουτε σε ρυθμο για χορο. συμφωνώ, τα περισσότερα τραγούδια είναι απλά μέτρια και οι στίχοι ανακυκλώνονται πολύ. Έχω βαρεθεί να ακούω μέσα στα τραγούδια να αναφέρουν ονομαστικά τη Madonna. οκ, Ξέρουμε ποιά τραγουδάει!! Βέβαια υπάρχουν και τα πολυ καλά τραγούδια, όπως I'm addicted, Love Spent, Falling Free και Beatiful Killer (που ΑΠΟΡΩ ποιός βλάκας το άφησε εκτός του standard album και το έβαλε μόνο στο Deluxe) ζησε λιγο το αλμπουμ ακουσε το ειναι πολυ νωρις ακομη για οποιαδήποτε συμπερασμα!;) φιλικα στα λεω ολα αυτα!:) ζουμε την εποχη που τα παντα ειναι στο pc μας στο κινητο μας κτλ...τα ακουμε μια φορα και αντε γεια! μουσικη ειναι περα απο το να σου αρεσουν τα τραγουδια να τα συνδέεις με καταστασεις κτλ κτλ κτλ.... έχεις ένα Point, η αλήθεια είναι ότι εχασα πρόσφατα τη γιαγιά μου και δεν είμαι σχεδόν σε καθόλου mood για τρελο pop/dance τραγούδια.. όπως και να έχει όμως, περίμενα κάτι πιο βαθύ από Madonna. Οι στίχοι στα περισσότερα τραγούδια με απογοήτευσαν πάρα πολύ, η παραγωγή αν είσαι fan του είδους, είναι πάρα πολύ καλή δεν διαφωνώ εδώ... έχω ακούσει πολλά τραγούδια από νέους καλλιτέχνες που με το 1ο άκουσμα σε κάνουν addicted... και εφόσον η Madonna παραμένει η αγαπημένη μου performer, περίμενα να τους διαλύσει. Αυτή φαίνεται, στο περισσότερο μέρος του album, να έχει επικεντρωθεί στο πως θα συντρίψει τη Lady Gaga. επίσης το γεγονός ότι μπήκε στο studio, καπάκι αφού τέλειωσε τα γυρίσματα της ταινίας της και ταυτόχρονα έκανε το μοντάζ της, πιστεύω ήταν μοιραίο.... δεν έχει χρόνο να αδειάσει το μυαλό της, να ξεκουραστεί. Φάνηκε να έχει δώσει περισσότερο πάθος για την ταινία της παρά για το άλπουμ. Edited April 2, 2012 by Crazy_Heart Παράθεση Maybe I'll hold my breath and jump right in Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanitis Δημ. April 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2012 Η μαντόνα δεν έχει να αποδείξει κάτι όπως είπατε και παραπάνω. έβγαλε ένα καλό-μέτριο δίσκο, κάποια τραγούδια θα ακουστούν αρκετά σε κλαμπ αλλά εκεί που ποντάρει η μαντόνα είναι στις συναυλίες πλέον. παλιότερα ανάλογα πως θα πήγαινε ο δίσκος αποφάσιζε αν θα κάνει ή όχι περιοδεία.τώρα πριν κυκλοφορήσει ο δίσκος ανακοίνωσε περιοδεία. εκεί είναι τα λεφτά και όχι στις πωλήσεις! και πιστεύω όλοι συμφωνούμε ότι η μαντόνα είναι η κορυφαία perfomer, γι αυτό φημίζεται και όχι για την φωνή της. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. April 7, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2012 http://www.mediatraffic.de/albums.htm Madonna - Mdna Interscope - 740.000 - 1 week at No.1 - Hot Shot Debut τρομερα νουμερα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 http://www.mtvgreece.gr/article/moysika-nea/arnitiko-rekor-poliseon-gia-to-mdna-tis-madonna/15317 Αυτο νομιζω τα λεει ολα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanitis Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 http://www.mtvgreece.gr/article/moysika-nea/arnitiko-rekor-poliseon-gia-to-mdna-tis-madonna/15317 Αυτο νομιζω τα λεει ολα. κάπου είχα δει ένα βίντεο όπου η μαντόνα σε μια εκπομπή είπε ότι το μόνο promo που θα κάνει για το cd της είναι facebook chat με τους φαν της. τίποτα άλλο, ούτε εξώφυλλα, ούτε φωτογραφίσεις ούτε τίποτα. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 κάπου είχα δει ένα βίντεο όπου η μαντόνα σε μια εκπομπή είπε ότι το μόνο promo που θα κάνει για το cd της είναι facebook chat με τους φαν της. τίποτα άλλο, ούτε εξώφυλλα, ούτε φωτογραφίσεις ούτε τίποτα. Ως συμπαρασταση στην παγκοσμια κριση ; Εξωφυλλα δεν ξερω αν κανει, φωτογραφισεις και εμφανισεις γινονται εδω και καιρο κατακορον και τελος παντων, μιλαμε για μια "βασιλισσα", δεν εχει θεωρητικα καν την αναγκη προωθησης, μ ενα πολυ "ταπεινο" δισκο. Δεν ειναι αξιολογη δουλεια και το αποτελεσμα φαινεται, αυτη ειναι η αληθεια νομιζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 Ως συμπαρασταση στην παγκοσμια κριση ; Εξωφυλλα δεν ξερω αν κανει, φωτογραφισεις και εμφανισεις γινονται εδω και καιρο κατακορον και τελος παντων, μιλαμε για μια "βασιλισσα", δεν εχει θεωρητικα καν την αναγκη προωθησης, μ ενα πολυ "ταπεινο" δισκο. Δεν ειναι αξιολογη δουλεια και το αποτελεσμα φαινεται, αυτη ειναι η αληθεια νομιζω. Εγώ πάντως που το άκουσα ολόκληρο δεν μπορώ να πω ότι ξεχώρισα κάποιο τραγούδι. Εκτος ίσως από το Gang Bang και αυτό όχι τόσο για την "ποιότητα" του τραγουδιού, αλλά γιατί βρίζει σαν τρελή :lol: Το ότι είναι μια μέτρια δουλειά νομίζω εννοείται. Και είναι κρίμα που η Madonna αρκείται σε τέτοια τραγούδια του κιλού. Όπως και να έχει και πέρα από το γεγονός πως είναι θρύλος της μουσικής, το 2005 κατάφερε να ξανακάνει της μόδας τη Disco από μόνη της και το 2012 αρκείται στο να προσπαθεί να πάρει πίσω τους θαυμαστές που έχασε από τη Gaga... Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanitis Δημ. April 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2012 Εγώ πάντως που το άκουσα ολόκληρο δεν μπορώ να πω ότι ξεχώρισα κάποιο τραγούδι. Εκτος ίσως από το Gang Bang και αυτό όχι τόσο για την "ποιότητα" του τραγουδιού, αλλά γιατί βρίζει σαν τρελή :lol: Το ότι είναι μια μέτρια δουλειά νομίζω εννοείται. Και είναι κρίμα που η Madonna αρκείται σε τέτοια τραγούδια του κιλού. Όπως και να έχει και πέρα από το γεγονός πως είναι θρύλος της μουσικής, το 2005 κατάφερε να ξανακάνει της μόδας τη Disco από μόνη της και το 2012 αρκείται στο να προσπαθεί να πάρει πίσω τους θαυμαστές που έχασε από τη Gaga... Προσωπικά μου αρέσει πολύ το καινούργιο cd της. Την προτιμώ έτσι παρά να την βλέπω σαν την Gaga να βγαίνει σε shows και γενικά δημόσια και στην ουσία να μην ξέρει τι κάνει, γιατί η Gaga για εμένα προσωπικά είναι ότι να ναι! Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts