tom12 Δημ. June 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2008 perimenoume...... pou tha paei tha katoxeirothei..... edit: o titlos as ginei sketo ''madonna'' alloste exoume kouventa gia ta pada oswn afora thn madonna edw mesa. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Navar Δημ. June 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2008 Νεο video clip: Give It 2 Me: http://www.youtube.com/watch?v=K-ZJ9gcIpIE Παράθεση Music is the harmonization of opposites; the conciliation of warring elements Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tom12 Δημ. June 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2008 arxika kai pros to telos thymizei ligo ''hung up'' pados einai poly wraio kai edyposiako. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. June 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2008 ξανα λοιπον παλι ξεκινησε το θριλερ "θα ερθει η μαντυ στην αθηνα? " μου εστειλαν μηνυμα στο facebook οτι ανελαβε τελικα τη διοργανωση η didi music (αυτη που εφερε τη κοντη ) και 27 του μηνα θα ερθει τελικα. Πεμπτη λεει θα βγαλουν δελτιο τυπου εγω παλι αν δεν ακουσω, αν δε δω, αν δεν αγγιξω τις πληγες δε πιστευω τιποτα! Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crazy_Heart Δημ. June 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2008 το video clip του Give it 2 me μου άρεσε και όντως θυμίζει λίγο Hung Up στην αρχή, αλλά το τραγούδι καθ'αυτό δεν το πάω!!!! περιμένουμε φυσικά την επίσημη ανακοίνωση στο madonna.com για το Tour!!!! Παράθεση Maybe I'll hold my breath and jump right in Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2008 ΣΕ ΛΙΓΟ ΕΠΙΣΗΜΑ 27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΟΑΚΑ Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Navar Δημ. June 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2008 ΣΕ ΛΙΓΟ ΕΠΙΣΗΜΑ 27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΟΑΚΑ Μπορεις να αποσαφηνισεις το λιγο? Μεσα στην μερα? Παράθεση Music is the harmonization of opposites; the conciliation of warring elements Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aleka_gates Δημ. June 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2008 Ναι τι άκουσα κ εγώ στις ειδήσεις του Ant1 και το διοργανώνει η didi music! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iasonas Δημ. June 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2008 ΕΡΧΕΤΑΙ!!!!! ΕΠΙΣΗΜΑΑ!!! http://www.didimusic.gr/ κοιτάξτε κι αυτο, μ'αρέσει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Navar Δημ. June 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2008 Ανακοινωθηκε και στο site ITS OFFICIAL https://tickets.madonna.com/index.php?location=eu Παράθεση Music is the harmonization of opposites; the conciliation of warring elements Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2008 Άντε να δούμε και πόσο θα πάει το μαλλί!:p Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stella711 Δημ. June 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2008 Άντε να δούμε και πόσο θα πάει το μαλλί!:p Στις ειδήσεις είπαν από 80 μέχρι 250... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Navar Δημ. June 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2008 Άντε να δούμε και πόσο θα πάει το μαλλί!:pΣυμφωνα με την didimusic οι τιμες διαμορφωνονται ως εξης: Τιμες Εισιτήριων PL1 ( VIP ) 250€ καθήμενοι σε αριθμημένες θέσεις στην ειδική VIP περιοχή στις κερκίδες του σταδίου PL2 110€ καθήμενοι σε αριθμημένες θέσεις στις κερκίδες του σταδίου PL3 100€ καθήμενοι σε αριθμημένες θέσεις στις κερκίδες του σταδίου PL4 85€ καθήμενοι σε αριθμημένες θέσεις στις κερκίδες του σταδίου PITCH A 90€ όρθιοι , γενικής εισόδου στην αρένα, αλλά σε ειδική περιοχή μπροστά από τη σκηνή PITCH B 80€ όρθιοι γενικής εισόδου στην αρένα * Απο τις 27/6 αρχιζει η προπωληση και το μενει που μενει τωρα ειναι να δουμε πως θα ειναι στο σχεδιαγραμμα οι θεσεις στο ΟΑΚΑ. Παράθεση Music is the harmonization of opposites; the conciliation of warring elements Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crazy_Heart Δημ. June 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2008 μετά από 2 δύσκολες μέρες για μένα και που δεν μπήκα καθόλου στο internet, ήρθε επιτέλους η στιγμή που περίμενα μέρες και μέρες!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! Παράθεση Maybe I'll hold my breath and jump right in Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. June 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2008 Στις ειδήσεις είπαν από 80 μέχρι 250... και επισης ειπαν οτι μονο στην Ελλαδα θα εχουν τοσο... Αγγλια,Γαλια κ.τ.λ θα εχουν απο 50 εως 140... Εμεις τα κοροιδα παλι... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. June 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2008 σε καθε συναυλια αυτο γινεται. κονομανε οι διοργανωτές Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crazy_Heart Δημ. June 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2008 δεν χρειάζεται να γινόμαστε μίζεροι, όποιος θέλει πάει, όποιος δεν θέλει ας μην πάει! Και αν αναρωτιέστε γιατί είναι τόσο ακριβά τα εισιτήρια, απλά δείτε το Confessions Tour DVD και πιστεύω θα σας λυθεί η απορία! άσε που πολύ πιθανό είναι να αύξησαν την τιμή οι Έλληνες διοργανωτές για να τσιμπήσουν μεγαλύτερο μερίδιο στα κέρδη... καθόλου απίθανο~! Και προσωπικά δεν πρόκειτα καθόλου να ακούσω τα ρεπορτάζ του STAR διότι ακολουθούν την τακτική "αυτά που δεν πιάνει η αλεπού". Έλεος δηλαδή, μιλάμε για την νο.1 γυναίκα performer στον κόσμο... offtopic: Bayern4 το κείμενο στην υπογραφή σου είναι απλά άπαιχτο! Παράθεση Maybe I'll hold my breath and jump right in Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iasonas Δημ. June 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2008 Παιδιά για πείτε, που θα πάτε? Εγω Pitch A! Καλή τύχη με τα εισιτήρια!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crazy_Heart Δημ. June 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2008 και εγώ για Pitch A λέω, το μόνο που με απασχολεί είναι πόσες ώρες πριν την έναρξη θα πρέπει να στηθούμε από έξω για να πιάσουμε μια καλή θέση.:worry::worry: Αλλιώς θα πάω για PL2. Παράθεση Maybe I'll hold my breath and jump right in Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Navar Δημ. June 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2008 Εγω PL1 θα παω. Δεν προκειται να ξαναερθει οποτε γιατι οχι? Και αλλωστε πιστευω οτι θα αξιζει Παράθεση Music is the harmonization of opposites; the conciliation of warring elements Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iasonas Δημ. June 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2008 κοιτα Pitch A θα είμαστε ξεχωριστά απο την υπόλοιπη αρένα μπροστά μπροστά. Αμα πάς νωρίς θα πιάσεις την καλύτερη θέση.. Θα μπορείς να βάζεις και τα χέρια σου στο stage που λέει ο λόγος! Navar οι VIP ειναι ψιλοχάλια:confused: Ειναι μεσ'τη μέση και δε βλέπεις τίποτα.. Απλα είναι VIP... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Navar Δημ. June 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2008 κοιτα Pitch A θα είμαστε ξεχωριστά απο την υπόλοιπη αρένα μπροστά μπροστά. Αμα πάς νωρίς θα πιάσεις την καλύτερη θέση.. Θα μπορείς να βάζεις και τα χέρια σου στο stage που λέει ο λόγος! Navar οι VIP ειναι ψιλοχάλια:confused: Ειναι μεσ'τη μέση και δε βλέπεις τίποτα.. Απλα είναι VIP...Η αληθεια ειναι οτι οταν βγουν τα εισητηρια ευελπιστω να βαλουν και σχεδιαγραμμα του πως θα ειναι οι θεσεις στο σταδιο και θα πραξω αναλογως.Τωρα αν δεν αξιζουν σαφως και θα παρω αυτες που θα ειναι πιο κοντα και ας μην ειναι VIP.Παντως νομιζω οτι θα εχει πολυ κοσμο και αυτο το λεω γιατι απο κυπρο θα ερθουν πολλοι. Παράθεση Music is the harmonization of opposites; the conciliation of warring elements Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crazy_Heart Δημ. June 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2008 κοιτα Pitch A θα είμαστε ξεχωριστά απο την υπόλοιπη αρένα μπροστά μπροστά. Αμα πάς νωρίς θα πιάσεις την καλύτερη θέση.. Θα μπορείς να βάζεις και τα χέρια σου στο stage που λέει ο λόγος! ναι σίγουρα...αλλά πόσο πιο νωρίς να πάω... εγώ σκέφτομαι κάνα 2ωρο πιο πριν να πάω. ελπίζω να έχει και runway πάντως το σκηνικό όπως στο Confessions! Παράθεση Maybe I'll hold my breath and jump right in Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. June 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2008 Κακομοίρηδες διοργανωτές μου.... μη τυχόν και μου κάνετε τα ίδια όπως και με την JLo γιατί δεν σας ξεπλένει τότε ούτε ο μολυσμένος Κηφισός!!! Καμία ιδέα για το playlist της? Γιατί αν είναι αποκλειστικά απο τα 2 τελευταία album τότε δεν πρόκειται να πάω. Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aleka_gates Δημ. June 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2008 Κακομοίρηδες διοργανωτές μου.... μη τυχόν και μου κάνετε τα ίδια όπως και με την JLo γιατί δεν σας ξεπλένει τότε ούτε ο μολυσμένος Κηφισός!!! Καμία ιδέα για το playlist της? Γιατί αν είναι αποκλειστικά απο τα 2 τελευταία album τότε δεν πρόκειται να πάω. Γιατί τι είχε γίνει με τι JLO?Κ εγώ PITCH A σκέφτομαι να πάρω.Για vip δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει εντάξει απλά θα κάθεσαι κ θα την βλέπεις?Δε λέει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts