katsiletra Δημ. July 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2023 Καλημέρα παιδιά. Έχετε παρατηρήσει καθόλου lagging στις εφαρμογές? Στο skroutz και στο chrome όπως κατεβαίνω μου κάνει σπασίματα η οθονη . Το κάνει και σε άλλους ή μπορεί να είναι ελαττωματική η συσκευή? Ούτε κι εγώ έχω κάποιο θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valantis_8 Δημ. July 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2023 Έχει βγάλει κανείς το φεγγαρι; είδα τίπ στο you tube αλλά δεν είχα χρόνο να ασχολείθω 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valantis_8 Δημ. July 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2023 (edited) Πάω να φόρτισω και μου βγάζει μνμ ότι έχει ανιχνευθεί υγρασία στην θύρα usb το πήγα σέρβις θα κάνει λέει 12 εργάσιμες να πάει κ να γυρίσει. Εμένα η δουλειά μου όμως εχει βάση το κινητό οπότε πήγα κ πήρα το poco f5 pro και το Α54 θα πάει όταν με το καλό γυρίσει κ είναι όκ στον γιο μου Edited July 26, 2023 by valantis_8 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosavl Δημ. August 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2023 Καλησπέρα σε όλους! Θα ήθελα να με βοηθήσετε σε ενα θέμα με το τηλέφωνο! Αγόρασα πριν ενα μήνα 2 συσκευές για εμένα και την κοπέλα μου, έχουμε παρατηρήσει οτι το σήμα είναι κακιστό, σχεδόν πάντα στις 2-3 γραμμές και σε κάποιες περιοχές δεν πίανει και καθόλου. Με την προηγούμενη συσκευή realme 7pro δεν υπήρχε τέτοιο πρόλημα, επίσης να προσθέσω οτι έχουμε και οι 2 σύνδεση στην cosmote. Συμβαίνει και σε άλλους; Υπάρχει τρόπος να διορθωθεί απο κάποια ρύθμιση; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. August 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2023 Καλημέρα χρόνια πολλά. Στο a52s ήρθε ενημέρωση Αυγούστου. Σε μας ακόμη!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. August 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2023 θα ερθει!!υπομονη!! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozi13 Δημ. August 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2023 Το δικο μου δυσκολευεται πολύ να ξεκλειδωσει μεσω προσωπου.Εχω τζαμακι μπροστα και ισως να το δυσκολευει αυτο.Αντιμετωπιζει κανεις αλλος αντιστοιχο προβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotosok Δημ. August 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2023 4 minutes ago, tifozi13 said: Το δικο μου δυσκολευεται πολύ να ξεκλειδωσει μεσω προσωπου.Εχω τζαμακι μπροστα και ισως να το δυσκολευει αυτο.Αντιμετωπιζει κανεις αλλος αντιστοιχο προβλημα; Και το δικό μου μια στα δέκα και αν και εγώ έχω τζαμακι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. August 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2023 Σε μένα με τζαμάκι ούτε το δακτυλικό έχει θέμα, ούτε το ξεκλείδωμα με πρόσωπο. Με το μόνο τζαμάκι που είχα θέμα ήταν το πρώτο που ήταν φιμέ και δεν ξεκλείδωνε για κανένα λόγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. August 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2023 Το έχει δοκιμάσει κανείς να το βρέξει??εμένα σήμερα πάνω στο σαπ λίγο νεράκι έφαγε...βέβαια βγαίνοντας του,έριξα λίγο από το μπουκάλι...έβγαλε το μνμ. Εντοπίστηκε υγρασία στη θύρα USB. Όπου μετά 5' λεπτά στέγνωσε κ έφυγε.να ανησυχώ???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotosok Δημ. August 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2023 1 ώρα πριν, george_21 said: Το έχει δοκιμάσει κανείς να το βρέξει??εμένα σήμερα πάνω στο σαπ λίγο νεράκι έφαγε...βέβαια βγαίνοντας του,έριξα λίγο από το μπουκάλι...έβγαλε το μνμ. Εντοπίστηκε υγρασία στη θύρα USB. Όπου μετά 5' λεπτά στέγνωσε κ έφυγε.να ανησυχώ???? Θα ξέρεις σε λίγες μέρες 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2023 7 ώρες πριν, katsiletra said: Σε μένα με τζαμάκι ούτε το δακτυλικό έχει θέμα, ούτε το ξεκλείδωμα με πρόσωπο. Με το μόνο τζαμάκι που είχα θέμα ήταν το πρώτο που ήταν φιμέ και δεν ξεκλείδωνε για κανένα λόγο. Τι έγινε με το nightography στη συσκευή; 2 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tzanos13 Δημ. August 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2023 Ενημέρωση ασφαλείας Αυγούστου 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2023 21 ώρες πριν, Tzanos13 said: Ενημέρωση ασφαλείας Αυγούστου Αρκετά μεγάλη για ασφαλείας... 2 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovrettos1987 Δημ. August 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2023 Γεια χαρά στην ομάδα! Ένα βήμα πριν την αγορά του και το μόνο που θα ήθελα να μάθω είναι η ποιότητα του δικτύου και του wifi του. Έχει κάποιος να σχολιάσει κάτι; έρχομαι από το α52c που με χει αφήσει πολύ ικανοποιημένο αλλά παρατήρησα τελευταία ότι στο σπίτι, με οπτική, βγάζει πολύ χαμηλές μετρήσεις το wifi. Έχει βελτιώσεις αυτή η έκδοση; Επίσης η κάλυψη δικτύου πως είναι; στο χωριό μου αν και με μια γραμμή μέσω 4g το κάνω χοτ σποτ και βλέπω οτε τβ μέσω λαπτοπ σχεδόν χωρίς το παραμικρό πρόβλημα και με δεδομένο ότι δεν πιστεύω πως άμεσα θα μπει κεραία θα ήθελα να μπορώ και με το α54 ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. August 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2023 Έχει παρατηρήσει κάποιος πρόβλημα με την ταχεία φόρτιση τώρα τελευταία;Την Κυριακή πήρε το κινητό την ενημέρωση με το security patch του Αυγούστου, και 2 βράδια τώρα, έχω το εξής πρόβλημα.Τον φορτιστή τον έχω πάνω σε ένα Tapo P100 plug, έτσι ώστε να μην φορτίζει όλο το βράδυ το κινητό, αλλά μόνο κάποιες ώρες.Τα 2 τελευταία βράδια με το κινητό να είναι στο 22% πριν πέσω για ύπνο, μόλις το συνέδεα στην πρίζα μού έγραφε ότι η φόρτιση θα ολοκληρωθεί σε 1ω10λ.Και στις περιπτώσεις ρύθμιζα το Tapo να κόβει το ρεύμα μετά από 1ω40λ, το οποίο γνώριζα ότι αρκεί για να φτάσει η μπαταρία 100%.Και τα 2 πρωινά όμως που ξύπνησα είδα ότι η μπαταρία ήταν στο 68%, και από τα στατιστικά της είδα ότι δεν φόρτισε πλήρως.Να έχει χαλάσει κάτι με το update, και να φορτίζει στην ώρα που γράφει στην οθόνη;Όλως τυχαίως το πρόβλημα παρουσιάστηκε μετά το update.Sent from my Samsung Galaxy A54 by using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. August 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2023 Όχι δεν έχω τέτοιο πρόβλημα εγώ τουλάχιστον..φορτίζει κανονικά!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. August 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2023 Θέλω να κλειδώσω εφαρμογή στα πρόσφατα, αλλά δεν με αφήνει να επιλέξω " διατήρηση ανοιχτού ". Είναι bug ή υπάρχει άλλος τρόπος;Στάλθηκε από το SM-A546B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisbasm_ Δημ. August 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2023 3 ώρες πριν, tsiftsism said: Έχει παρατηρήσει κάποιος πρόβλημα με την ταχεία φόρτιση τώρα τελευταία; Την Κυριακή πήρε το κινητό την ενημέρωση με το security patch του Αυγούστου, και 2 βράδια τώρα, έχω το εξής πρόβλημα. Τον φορτιστή τον έχω πάνω σε ένα Tapo P100 plug, έτσι ώστε να μην φορτίζει όλο το βράδυ το κινητό, αλλά μόνο κάποιες ώρες. Τα 2 τελευταία βράδια με το κινητό να είναι στο 22% πριν πέσω για ύπνο, μόλις το συνέδεα στην πρίζα μού έγραφε ότι η φόρτιση θα ολοκληρωθεί σε 1ω10λ. Και στις περιπτώσεις ρύθμιζα το Tapo να κόβει το ρεύμα μετά από 1ω40λ, το οποίο γνώριζα ότι αρκεί για να φτάσει η μπαταρία 100%. Και τα 2 πρωινά όμως που ξύπνησα είδα ότι η μπαταρία ήταν στο 68%, και από τα στατιστικά της είδα ότι δεν φόρτισε πλήρως. Να έχει χαλάσει κάτι με το update, και να φορτίζει στην ώρα που γράφει στην οθόνη; Όλως τυχαίως το πρόβλημα παρουσιάστηκε μετά το update. Sent from my Samsung Galaxy A54 by using Tapatalk Κάνε μια επανεκκίνηση μήπως σκάλωσε κάτι ,με δοκίμασε και ένα cache cleaner Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. August 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2023 Κάνε μια επανεκκίνηση μήπως σκάλωσε κάτι ,με δοκίμασε και ένα cache cleaner Επανεκκίνηση έκανα.Cache cleaner;Με κάποια εφαρμογή;Η κάποια συγκεκριμένη διεργασία;Sent from my Samsung Galaxy A54 by using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kles Δημ. August 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2023 Καλημέρα παλικάρια. Πήρα κι εγώ το συγκεκριμένο τηλέφωνο και το στήνω σιγά σιγά. Οφείλω να πω ότι με εξέπληξε ευχάριστα. Το βρήκα πολύ πιο όμορφο απ ότι στις φώτο και βίντεο. Ερώτηση: έχω το huawei watch gt 3 και παρατηρώ ότι δεν υπάρχει εφαρμογή για να το συγχρονίσω με το κινητό. Στο iPhone είχε κανονικά εφαρμογή. Ξέρετε τίποτα επί του θέματος; Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. August 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2023 33 minutes ago, kles said: έχω το huawei watch gt 3 και παρατηρώ ότι δεν υπάρχει εφαρμογή για να το συγχρονίσω με το κινητό. Πρέπει να την κατεβάσεις από εδώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kles Δημ. August 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2023 Καλημέρα. Το έκανα, η εφαρμογή βρίσκει το ρολόι, πατάω σύνδεση και δεν συνδέεται Και φυσικά έχω κάνει αποσύνδεση από το iPhone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. August 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2023 Καλύτερα να το ρωτήσεις στο ανάλογο θέμα που ξέρουν πώς δουλεύει το ρολοι. Μπορεί να θέλει επαναφορά εργοστασιακών Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kles Δημ. August 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2023 Τελικά το κατάφερα. Ήθελε εγγραφή στο huawei I'd και με λίγο μπέρδεμα ολοκληρώθηκε. Πιστεύω είναι ασφαλές αυτό παιδιά για τα στοιχεία του τηλεφώνου ετσι; τι λετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts