Alexkass Δημ. November 8, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον petran Το ίδιο πρόβλημα έχω εδώ κι ένα 6μηνο με το PC Suite του 7650 και τώρα του 6600, είτε με ΒΤ είτε με IR! Δεν το είχα εξ αρχής, ούτε κατάλαβα πως προέκυψε! Έχω δοκιμάσει τα πάντα, εγκατάσταση διαφορετικών ΒΤ drivers, άλλη έκδοση PC Suite 7650, καθαρισμό του registry... αλλά ΤΙΠΟΤΑ! Δε μπορώ να καταλάβω τι φταίει, αλλά PC του σπιτιού που μου συμβαίνει δεν έχω πρακτικά connectivity! (στο γραφείο λειτουργεί κανονικά! :wacko: ) (Υποθέτω βέβαια ότι άνοιξες τα connection properties του mrouter στο taskbar και τσέκαρες το IR, έτσι; Εμένα εκεί μου το βίσκει connected, αλλά το PC Suite λέει disconnected!!! εμένα ποτέ δεν μου έχει τύχει αυτό :( έχεις φτιάξει serial port connections στο bt? εγώ μέσα σε μία ώρα είχα στήσει όλο το 6600 μου. συγχρονισμός, εικόνες, προγράμματα. περίεργο μου φαίνεται. να και κάτι που πολύ θα έλεγαν ότι έχει αργό gprs... ούτε s55 να ήταν :) Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran Δημ. November 8, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Global moderator 6600 rulezz :p Περαστικά :p Προφανώς ο περιορισμός των πεδίων ανά contact ΔΕΝ είναι της ΝΟΚΙΑ (αφού μπορείς να βάλεις όσα πεδία θέλεις), αλλά της Microsoft που θεωρεί ότι δεν υπάρχει περίπτωση κανείς να έχει π.χ. 3-4 νούμερα κινητού τηλεφώνου!!! :rolleyes: (Απο Ελλάδα, πέρασαν ποτέ αυτοί;;; :p ) Μα έτσι κι αλλιώς και το SX1 Series 60 θα έχει, μη βιάζεσαι να ..αφορίσεις !!! :lol: 1 Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/petros_pf/15778/181976/0/Petran.gif Nokia Series 60 forum moderator (Ret.) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran Δημ. November 8, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Alexkass εμένα ποτέ δεν μου έχει τύχει αυτό :( έχεις φτιάξει serial port connections στο bt? εγώ μέσα σε μία ώρα είχα στήσει όλο το 6600 μου. συγχρονισμός, εικόνες, προγράμματα. περίεργο μου φαίνεται. να και κάτι που πολύ θα έλεγαν ότι έχει αργό gprs... ούτε s55 να ήταν :) Προφανώς ναι, αφού ο mrouter δείχνει ότι υπάρχει connection, το οποίο όμως δε βλέπει το PC Suite! :wacko: Συγχρονισμός από τι;; Outlook ή κάποιο άλλο τηλέφωνο; 1 Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/petros_pf/15778/181976/0/Petran.gif Nokia Series 60 forum moderator (Ret.) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. November 8, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον petran Συγχρονισμός από τι;; Outlook ή κάποιο άλλο τηλέφωνο; με το MS outlook 2003. ρε συ, μήπως έχεις άλλες σουίτες? πχ 7650 ή κάτι άλλο? περίεργο μου φαίνεται. :worry: Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. November 8, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον strofakias Wirelessly posted (s55: SIE-S55/16 UP.Browser/6.1.0.5.c.4 (GUI) MMP/1.0) mou aresei pou asxoloumste me th fortish ths mpatarias eno oi perisoteroi allazoume kinhto kathe 6 mhnes!! xareite to kinhto sas kai afhste ta ypoloipa,kai ti egine an xalasei h mpataria 3 mhnes nwritera?? Το θέμα δεν είναι οτι θα χαλάσει, αλλά οτι θα μειωθεί η αυτονομία πολύ γρήγορα! Ξέρεις πόση ενέργεια χρειάζεται το 6600; Και μία ώρα παραπάνω αυτονομία είναι πολύ σημαντική! Αρχικό Μήνυμα από τον libelula Ναι, σωστα........επειδη ειναι 50 χρονων και εχει τετοιο ψευδωνυμο πρεπει να ακουλουθουμε πιστα ο,τι μας λεει.....!!!!! Ολη η ΝΟΚΙΑ και οι αλλες εταιρειες δεν ξερουν τι τους γινεται... Ειμαι σιγουρη οτι απο αυτον παιρνουν γραμμη και δεν κανουν τιποτα αν δεν τον ρωτησουν.... χαχαχαχαχα! :lol: Εγώ δεν βλέπω ούτε ψευδώνυμο ούτε ηλικία! Απλώς στο συγκεκριμένο θέμα γνωρίζει και δεν έχει λόγο να σου πει ανακρίβειες! Άλλωστε μιλάει με επιχειρήματα! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Global moderator Δημ. November 8, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2003 Μπαταρίες και φόρτιση 1 Παράθεση http://digitalviews.smugmug.com/photos/471912194_RABQF-Th.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim87 Δημ. November 8, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2003 Petran έχω μπει στο mrrouter και έχω δει ότι έχει κάνει connect.Tου έχω ρυθμίσει να βλέπει απο infared. Το είδιο που σουθ συμβαίνει και σε εσένα. Ενω δείχνει ότι υπάρχει connection δεν το βλέπει το PC Suite. @Alexkass Μπορείς να μου εξηγείσεις αυτήν σου την πρόταση??? έχεις φτιάξει serial port connections στο bt? Τι είναι το bt :o 1 Παράθεση Φιλικά Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim87 Δημ. November 8, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον sigmacom Ελληνικά στο 6600 μου επιτέλους! Λοιπόν, σχετικά με τα SMS και το limit των 70 χαρακτήρων, διαπίστωσα ότι αν γράψω ΜΟΝΟ με κεφαλαία, τότε στέλνει και τους 160 χαρακτήρες με μιας. Αν υπάρχουν πεζά, τότε το θεωρεί unicode και κάνει limit στους 70 χαρακτήρες. Προφανώς ηλίθιο bug όπως ηλίθιο είναι και το να πρέπει να το γυρνάω σε caps για κάθε λέξη που θα γράφω... ΝΟΚΙΑΑΑΑΑ!!!! Φτιάχτο... Αμα γράψεις το πρώτο και μετά πατήσεις δίεση σου τα εμφανίζει όλα κεφαλαία :) 1 Παράθεση Φιλικά Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. November 8, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Jim87 @Alexkass Μπορείς να μου εξηγείσεις αυτήν σου την πρόταση??? έχεις φτιάξει serial port connections στο bt? Τι είναι το bt :o bt= bluetooth. για να κάμουμε συγχρονισμό μέσω bt χρειάζεται να φτιάξουμε μια serial port connection με το κινητό από το Pc μας :) να και μια φωτό (Μ3) με συννεφιά και μέτριο φωτισμό γιατί πολύ λένε ότι κάτι άλλα κινητά :whistle: έχουν καλύτερη κάμερα... Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran Δημ. November 8, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2003 Alex, δοκίμασα τις δύο σουίτες τόσο μόνες τους όσο και μαζί (και τις 2 εγκατεστημένες). Προφανώς δεν έκανε διαφορά. :( Jim87, ΒΤ=Bluetooth !! Δοκίμασες να το στείλεις όμως; Το έστειλε σε 1 ή 2-3 μέρη;;; Δε μπορεί μόνο το δικό σου να μην έχει πρόβλημα!! :eek: 1 Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/petros_pf/15778/181976/0/Petran.gif Nokia Series 60 forum moderator (Ret.) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. November 8, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον petran Alex, δοκίμασα τις δύο σουίτες τόσο μόνες τους όσο και μαζί (και τις 2 εγκατεστημένες). Προφανώς δεν έκανε διαφορά. :( λογικά έχεις τους οδηγούς της WIDCOMM ε? και έχεις και εξουσιοδωτήσει και τις δύο συσκευές (από το μενού του 6600 θεωρείς το πισί σου αξιόπιστο). κάμε ένα reboot και στα δύο (υπολογιστής + κινητό). δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται. στην χειρότερη κάμε απεγκατάσταση το bt και ξανάβάλε το, με οδηγούς και όλα :worry: Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim87 Δημ. November 8, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Alexkass bt= bluetooth. για να κάμουμε συγχρονισμό μέσω bt χρειάζεται να φτιάξουμε μια serial port connection με το κινητό από το Pc μας :) να και μια φωτό (Μ3) με συννεφιά και μέτριο φωτισμό γιατί πολύ λένε ότι κάτι άλλα κινητά :whistle: έχουν καλύτερη κάμερα... Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου. @petran.Αυτη τη στιγμή δεν έχω κάρτα για να δοκιμάσω.Εγω λέω οτι για να μου πάει σε δευτερη σελίδα τελειώνουν πρώτα οι 160 χαρακτήρες.Αν δεν φαίνεται έτσι μάλλον έχω κάνει ένα λαθάκι! :o :o Τελικά και σε εμένα όταν πάω να το στείλω μου λέει οτι θα το στείλει σε τρεία μέρη. Sory για τo μπέρδεμα! :) :o :o :o 1 Παράθεση Φιλικά Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran Δημ. November 8, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Alexkass λογικά έχεις τους οδηγούς της WIDCOMM ε? και έχεις και εξουσιοδωτήσει και τις δύο συσκευές (από το μενού του 6600 θεωρείς το πισί σου αξιόπιστο). κάμε ένα reboot και στα δύο (υπολογιστής + κινητό). δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται. στην χειρότερη κάμε απεγκατάσταση το bt και ξανάβάλε το, με οδηγούς και όλα :worry: Δυστυχώς έχω δοκιμάσει όλα τα παραπάνω.. Το παιδεύω μήνες το πρόβλημα! Έχω εγκαταστήσει διαφορετικές εκδόσεις widcomm (αν και το ίδιο πρόβλημα υπάρχει και με IR!), πολλά reboots, όλα απεγκατάσταση - reboot - εγκατάσταση, άλλη έκδοση του 7650 PC Suite, αλλά τίποτα! Προφανώς το πρόβλημα έχει να κάνει με το PC Suite αφού παραμένει τόσο με IR και BT. :( Στο γραφείο λειτουργούν όλα κανονικά, στο σπίτι λειτουργούσε πριν μερικούς μήνες (με το 7650) και μετά σταμάτησε! Ήλπιζα να μην έχει πρόβλημα το 6600... 1 Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/petros_pf/15778/181976/0/Petran.gif Nokia Series 60 forum moderator (Ret.) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim87 Δημ. November 8, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον petran Δυστυχώς έχω δοκιμάσει όλα τα παραπάνω.. Το παιδεύω μήνες το πρόβλημα! Έχω εγκαταστήσει διαφορετικές εκδόσεις widcomm (αν και το ίδιο πρόβλημα υπάρχει και με IR!), πολλά reboots, όλα απεγκατάσταση - reboot - εγκατάσταση, άλλη έκδοση του 7650 PC Suite, αλλά τίποτα! Προφανώς το πρόβλημα έχει να κάνει με το PC Suite αφού παραμένει τόσο με IR και BT. :( Στο γραφείο λειτουργούν όλα κανονικά, στο σπίτι λειτουργούσε πριν μερικούς μήνες (με το 7650) και μετά σταμάτησε! Ήλπιζα να μην έχει πρόβλημα το 6600... Λογικά άμα υπήρχε/υπάρχει ένα καλώδιο δεν θα ήταν ποιο εύκολα τα πράγματα απο την ir και το bt? Yπάρχει όμως τέτοιο καλώδιο? 1 Παράθεση Φιλικά Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. November 8, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον petran Δυστυχώς έχω δοκιμάσει όλα τα παραπάνω.. Το παιδεύω μήνες το πρόβλημα! Έχω εγκαταστήσει διαφορετικές εκδόσεις widcomm (αν και το ίδιο πρόβλημα υπάρχει και με IR!), πολλά reboots, όλα απεγκατάσταση - reboot - εγκατάσταση, άλλη έκδοση του 7650 PC Suite, αλλά τίποτα! Προφανώς το πρόβλημα έχει να κάνει με το PC Suite αφού παραμένει τόσο με IR και BT. :( Στο γραφείο λειτουργούν όλα κανονικά, στο σπίτι λειτουργούσε πριν μερικούς μήνες (με το 7650) και μετά σταμάτησε! Ήλπιζα να μην έχει πρόβλημα το 6600... ...κάμε windows xp repear! ... η μόνη λύση πριν το format :( @jim87 το bt είναι μακράν το πιο εύκολο αλλά δεν είναι τόσο γρήγορο σαν το καλώδιο. το οποίο δεν υπάρχει για το 6600... (ngage πού είσαι :worry: ?) Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis42 Δημ. November 8, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2003 :D molis to pira apo thessaloniki,germano venizelou,548 euro. para poli kalo.Oudemia sxesi me 7650, gia 3650 as mi miliso..... kapios parakalo as grapsi ritmisis MMS gia cosmote. Episis tis ritmisis gia internet me Doris i Opera... :cool: Παράθεση Samsung Galaxy S9+,Samsung Galaxy Tab S3. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sergios Δημ. November 8, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον symplektis Μια παρατηρηση και μια προταση: Α) Προς Θεου μην εμπιστευτει κανεις την λειτουργια του pcsuite του 6600 που περναει τα contacts του 7650 στο 6600. ΤΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΙΣΑ!! Εμενα μου περασε σε πολλα ονοματα μονο ενα πεδιο ενω αλλα ονοματα λειπουν εντελως! ΧΑΛΙΑ!! Β) Πολυ πιο σιγουρος δραματικα πιο αργος τροπος (παντα για το 7650 και μαλλον και για το 3650) ειναι να σταλθουν οι επαφες μια μια με bt. Καμια αλλη ιδεα? :blink: Υπάρχει και το oxygen phone manager for Symbian phones. Επίσης το synchronization με το Outlook 1 Παράθεση Ἢ λέγε τί σιγῆς κρεῖττον, ἢ σιγὴν ἔχε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimbou Δημ. November 8, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2003 Ποιό πρόγραμμα είναι καλύτερο για τα mp3? To mp3player δεν μου δουλεύει σωστα.Κλείνει όταν κάνει search! Παράθεση Πέρασαν...panasonic g500,sony z1,motorola startac,ericsson 768,nokia 3210,sony z5,siemens sl45i,sonyericsson t68i,nokia 7210,panasonic gd87,sonyericsson p800,orange spv,nokia 6600,qtek 8080,sonyericsson t610,samsung sgh-i530,qtek 8010,qtek s100,treo 650,motorola mpx220,nokia n70,qtek 8310,qtek s200,ubiquio 401,htc TyTN, htc p3300, apple iphone 2G, iphone 3G, iphone 3GS, iphone 4, Motorola Droid Razr, HTC One X, Samsung S3, S4, Sony Z1, 1+1, Note4 ...... :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. November 8, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον jimbou ??Ποιό πρόγραμμα είναι καλύτερο για τα mp3??To mp3player δεν μου δουλεύει σωστα.Κλείνει όταν κάνει search! ???ο mp3 player 1.22 Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
symplektis Δημ. November 8, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον jimbou Ποιό πρόγραμμα είναι καλύτερο για τα mp3? To mp3player δεν μου δουλεύει σωστα.Κλείνει όταν κάνει search! Τι εννοεις οτι κλεινει? Εμενα απλως δεν κανει search αλλα λογικα πρεπει να βαλεις τα mp3 τε συγκεκριμενο φακελο για να τα βλεπει.. Απο κει και περα αν στειλεις ως μηνυμα στο κινητο σου ενα Mp3 παιζει κανονικα.. Κατι που διαβασα πιο πριν ηταν οτι τα καμμενα pixels η nokia θα τα φτιαξει με ενα καλωδιο.. Γινεται?? Αν οντως ισχυει κατι τετοιο που εγω το κοβω λιγο χλωμο please επιβεβαιωστε γιατι εχω ηδη ζητησει να κανω αλλαγη απο το καταστημα που το πηρα και δεν ξερω αν το pc suite θα κανει restore οπως του 7650 οποτε θα προτιμησω να το αποφυγω.. Thanx. 1 Παράθεση .. Και ειπε ποτέ σου μην κοιτάς τον άλλο μες τα μάτια, γιατι καθρέφτης γίνεσαι και όλοι σε σπαν κομμάτια .. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimbou Δημ. November 8, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Alexkass ?ο mp3 player 1.22 Ναι! Σε ποιό φάκελο πρέπει να βάζω τα mp3? Όταν τα στέλνω με μήνυμα,δεν μπορεί να τα ανοίξει το κινητό. Μόνο με το pc-suite μπορώ να τα αποθηκεύσω στο τηλέφωνο Παράθεση Πέρασαν...panasonic g500,sony z1,motorola startac,ericsson 768,nokia 3210,sony z5,siemens sl45i,sonyericsson t68i,nokia 7210,panasonic gd87,sonyericsson p800,orange spv,nokia 6600,qtek 8080,sonyericsson t610,samsung sgh-i530,qtek 8010,qtek s100,treo 650,motorola mpx220,nokia n70,qtek 8310,qtek s200,ubiquio 401,htc TyTN, htc p3300, apple iphone 2G, iphone 3G, iphone 3GS, iphone 4, Motorola Droid Razr, HTC One X, Samsung S3, S4, Sony Z1, 1+1, Note4 ...... :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ili Δημ. November 8, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2003 Βρηκε ρε παιδια τελικα κανεις καποιον τροπο για να περαστουν οι επαφες γρηγορα κ ευκολα απο 7650 σε 6600? Με το oxygen για symbian λιγο δυσκολο αν δεν αγοραστει αφου δεν υπαρχει σπασμενο ακομα (ή υπαρχει???). Η δοκιμαστικη εκδοση αφηνει μονο ανεβασμα των επαφων στο τηλ., ετσι δεν ειναι? Οσοι το εχετε ηδη παρει το 6600 μια μια με bt τις περνατε? Και οσοι εχουν δωσει ηδη το παλιο τι κανουν??? 1 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5226DragonTiger.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Global moderator Δημ. November 8, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2003 Διαγραφών συνέχεια.Θα παρακαλέσω θερμά τους γνωστούς θερμοκέφαλους και είρωνες του φόρουμ να ηρεμήσουν.Το ζητώ ευγενικά και για τελευταία φορά.Την επόμενη φορά θα υπάρξει ban χωρίς προειδοποίηση.Σεβαστείτε επιτέλους τον χώρο που σας φιλοξενεί και τους χρήστες που διαβάζουν για να ενημερωθούν.ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ :mad: 1 Παράθεση http://digitalviews.smugmug.com/photos/471912194_RABQF-Th.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaco Δημ. November 8, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2003 Παιδια οσοι εχετε 6600 τα MMS λειτουργουν κανονικα? Στο δικο μου δεν δουλευουν (cosmote). 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas Δημ. November 8, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2003 Σε telestet με τις ρυθμίσεις του Global λειτουργούν κανονικότατα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts