tax_opari91 Δημ. February 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2005 Υπαρχει ενα μικρο εργαλειο που βγζει την προσοψη του 6600. Πηγαινε σε καποιο καταστημα που κανουν sevice και ζητα να σου το δωσουν να τη βγαλεις. ;) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. February 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2005 καλησπέρααα.... εχω ενα προβληματακι. το κινητο μου λιγουρεψε ενα ταρτακι χθες βραδυ και.... επεσε πανω με τα μουτρα! το αποτελεσμα ειναι να κολλανε τα κουμπια του και πιο πολυ το πληκτρο πλοηγησης. Το ερωτημα τωρα ειναι πως θα βγαλω την προσοψη για να το καθαρισω; ή υπαρχει αλλος τροπος απ'το να βγαλω την προσοψη; Καταρχας χρονια σου πολλα!! ;) Η διαδικασια για να την κανεις μονος σου πρεπει να εισαι πολυ προσεχτικος.Ριξε μια ματια σε ΑΥΤΟ αλλα και ΑΥΤΟ για οδηγιες με screenshots. ;) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konas Δημ. February 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2005 Προσπαθω να συνδεσω το τηλ 6600 που αγορασα πριν 5 ημερες με PC (win XP) μεσω υπερύθρων με το PC Suite. Ειναι αδυνατον όμως να επικοινωνησει το τηλεφωνο μου με το PCμε το PC Suite. Φαινεται να συνδεονται και το ενα αναγνωριζει το άλλο διοτι το mRouter δειχνει το τηλεφ με το PC συνδεδεμενα, αλλα το PC Suite δεν ''βλεπει'' το τηλεφ και δεν ανοιγει η εφαρμογη. Επίσης μπορεσα να στείλω φωτογραφιες αλλα μονο μεσω toυ προγραμματος των windows, που ομως δεν εξυπηρετεί διοτι τι θα γινει με τις επαφες μου, εγκατασταση προγραμματων SYMBIAN κλπ που δεν διαχειριζονται παρα μονο μεσω PC Suite. Πηγα σε NOKIA Shop αλλαξαν το λογισμικό, τηλεφωνησα στο ΝΟΚΙΑ support (8011166542), διαβασα την βοηθεια, δοκιμασα όλες τις πιθανες ταχυτητες συνδεσης απο τον driver υπερυθρων, αφαιρεσα τελειως antivirus και firewall, επανεγκατέστησα το PC Suite και τον IR driver 3-4 φορες, αλλα τιποτε. Παρακαλω πολύ για την βοηθεια σας. ΟΚ το έλησα το προβλημα εγκαγιστωντας στο κινητο το maagent.sis απο τα files του ΜΑ620, ακολουθωντας παλαιοτερες οδηγιες στο forum. Ευχαριστω κωστας (Να γιατι πρεπει να διαβαζουμε και τα προηγουμενα μηνυματα) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RFPOWER Δημ. February 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2005 Γεια Χαρά σε όλους. Το 6600 μου μερικές φορές δεν κανει αναγνώριση κλήσης με το όνομα (δίχνει μόνο τον αριθμό) ενω αυτό ειναι περασμένο μέσα. Τι πρέπει να κανω σε αυτή την περίπτωση? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itseto Δημ. February 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2005 Paidia tha ithela na rwstisw kati.Thelw na allaksw tin prosopsi sto 6600 mou.Opws kserete sto pisw meros gurw apo tin kamera exei ena asimenio "daktulidi".Oso kai an exw psasksei se prosopseis den vriskw pouthena to daktulidi.Akoma kai sta Nokia club.Gnwrizei kapoios kati? Euxaristw oli. 1 Παράθεση ΑΜ: 9936 (ευτυχώς κάτω από 10.000) Εγγραφή στον ΔΣΘ 22-2-2010 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. February 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2005 Γεια Χαρά σε όλους. Το 6600 μου μερικές φορές δεν κανει αναγνώριση κλήσης με το όνομα (δίχνει μόνο τον αριθμό) ενω αυτό ειναι περασμένο μέσα. Τι πρέπει να κανω σε αυτή την περίπτωση? Μηπως εχεις διπλο-καταχωρησει καποιο ονομα ? Τσεκαρε το :) Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. February 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2005 Paidia tha ithela na rwstisw kati.Thelw na allaksw tin prosopsi sto 6600 mou.Opws kserete sto pisw meros gurw apo tin kamera exei ena asimenio "daktulidi".Oso kai an exw psasksei se prosopseis den vriskw pouthena to daktulidi.Akoma kai sta Nokia club.Gnwrizei kapoios kati? Euxaristw oli. Το δακτυλιδι αυτο δεν ειναι κομματι της προσοψης αλλα της καμερας . Δεν νομιζω να μπορει να αποχωριστει απο την καμερα http://www.nok6600.at99.ru/obzor/razborka/004.jpg http://www.nok6600.at99.ru/obzor/razborka/razborka.html Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefas Δημ. February 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2005 Καλησπερα σας, Μόλις πήρα το 6600. καταπληκτικό τηλέφωνο Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Είδα στο site της Vodafone οτι σου στέλνει αυτόματες ρυθμίσεις για Vodafone Live, MMS, GPRS. Τα GPRS και MMS τα έβαλά και δουλεύουν μια χαρά. Δεν εβαλα το Live γιατί δεν ξέρω πώς θα μου κάνει το κινητό. Ξέρει κάνεις αν σου αλλάζει το menu ή σου βάζει υποχρεωτικά το κουμπί για Live ή τίποτα τέτοιο ?? Μήπως το μόνο που κάνει είναι να βάλει ένα εικονίδιο στο μενού που να σε βγάζει στο Vodafone Live ?? Νομίζω πως δεν έχει απαντηθεί αυτή η ερώτηση αλλά και εάν ναι μή μου βάλετε τις φωνές γιατί μέσα σε 380 σελίδες είναι έυκολο να μην το βρεί κανείς... Ευχαριστώ 1 Παράθεση Stefanos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokollatos Δημ. February 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2005 Ap'oso ksero den sou allazei tipota...To mono pou sou allazei einai i rithmiseis gia na exeis prosvasei sto vodafone live...Ola t'alla einai kathara prosopikes sou rithmiseis :O :O 1 Παράθεση And God Said E={m.c.d+1/4g.10.k + (m.c.).2 + {(e.c.q.q)/10 and there was light Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sercreep Δημ. February 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2005 Καλησπερα σας, Μόλις πήρα το 6600. καταπληκτικό τηλέφωνο Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Είδα στο site της Vodafone οτι σου στέλνει αυτόματες ρυθμίσεις για Vodafone Live, MMS, GPRS. Τα GPRS και MMS τα έβαλά και δουλεύουν μια χαρά. Δεν εβαλα το Live γιατί δεν ξέρω πώς θα μου κάνει το κινητό. Ξέρει κάνεις αν σου αλλάζει το menu ή σου βάζει υποχρεωτικά το κουμπί για Live ή τίποτα τέτοιο ?? Μήπως το μόνο που κάνει είναι να βάλει ένα εικονίδιο στο μενού που να σε βγάζει στο Vodafone Live ?? Νομίζω πως δεν έχει απαντηθεί αυτή η ερώτηση αλλά και εάν ναι μή μου βάλετε τις φωνές γιατί μέσα σε 380 σελίδες είναι έυκολο να μην το βρεί κανείς... Ευχαριστώ Το δικό μου 6600 το είχα πάρει απο vodafone και δεν έχει κανένα σημαδί απο Live πάνω.Έχει ένα χρόνο και όμως που το έχω.Απο φίλους έμαθα πως το 6600 βγαίνει σε live Πλέον και έχει και το σημαδάκι της voda πίσω. Έχω την εντύπωση πάντως πως αν το κάνεις voda live θα έχεις στο δεξί πλήκτρο υποχρεωτικά το live.Ας πεί και κάποιος άλλος όμως αν είναι πιο σίγουρος απο μένα. 1 Παράθεση The greatest risk of all is to take no risk at all... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. February 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2005 Το δικό μου 6600 το είχα πάρει απο vodafone και δεν έχει κανένα σημαδί απο Live πάνω.Έχει ένα χρόνο και όμως που το έχω.Απο φίλους έμαθα πως το 6600 βγαίνει σε live Πλέον και έχει και το σημαδάκι της voda πίσω. Έχω την εντύπωση πάντως πως αν το κάνεις voda live θα έχεις στο δεξί πλήκτρο υποχρεωτικά το live.Ας πεί και κάποιος άλλος όμως αν είναι πιο σίγουρος απο μένα. Οντως αυτο με το κουμπι του Live ισχυει. ;) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_christoforos Δημ. February 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2005 Μήπως ξέρει κάποιος πρόγραμμα ή τρόπο για να βάλω wallpeper μία φώτο χωρείς να φαίνεται στις άκρες η φώτο του θέματος? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. February 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2005 Μήπως ξέρει κάποιος πρόγραμμα ή τρόπο για να βάλω wallpeper μία φώτο χωρείς να φαίνεται στις άκρες η φώτο του θέματος? Μπορεις να χρησιμοποιησεις το wallpaper changer της Symbianware αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν θα σε καλυψει απολυτα σε αυτο που θες για να μην φαινονται οι ακρες της φωτογραφιας του θεματος. :O Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itseto Δημ. February 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2005 Etsi nomizw kai egw,apla ithela kai mia triti gnwmi!Euxaristw plo! Pantws einai krima na exei ftharei to daktulidi , na allazeis prosopsi kai auto na menei gratsounismeno..anyway! :mad: 1 Παράθεση ΑΜ: 9936 (ευτυχώς κάτω από 10.000) Εγγραφή στον ΔΣΘ 22-2-2010 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. February 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2005 Οντως αυτο με το κουμπι του Live ισχυει. ;) δεν ισχυει φιλτατοι, εχω το live, μονο οταν το ανοιγεις για πρωτη φορα εχει δεξια αν θυμαμαι το κουμπι του live το οποιο αλλαζει ευτυχως απο τις ρυθμισεις. το μονο κακο για μενα ειναι οτι εχει στη μεταβαση περιπου 10 εικονιδια του live και τα οποια δεν φευγουν. κακο αν τη χρησιμοποιεις. αυτα εχει μονο. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefas Δημ. February 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2005 Παιδιά ευχαριστώ Το έκανα με τις χειροκίνητες ρυθμίσεις και το μόνο που κάνει είναι στο μενού Υπηρεσίες βγάζει ένα shortcut για Vodafone Live. Τίποτα άλλο... 1 Παράθεση Stefanos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
6600POWER Δημ. February 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2005 Μήπως ξέρει κάποιος πρόγραμμα ή τρόπο για να βάλω wallpeper μία φώτο χωρείς να φαίνεται στις άκρες η φώτο του θέματος? yparxei ena prog legetai theme creator... nomizw, to opoio to briskeis sto site ths nokia kai soy dinei thn dynatothta na ftiakseis oloklhro theme apo thn arxh (twra an esy thes apla na allakseis desktop foto....) einai poly kalo mporeis na kaneis "papades" apla einai yperbolika "vary" ;) and may the porche be with you... ;) 1 Παράθεση ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΡΩΤΟΣ... ΤΡΕΧΑ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ...:lol: Xiaomi Redmi Note 3 PRO (και γουστάρωωωωω!!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sercreep Δημ. February 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2005 Σκέφτομαι να αγοράσω MMC Card για το 6230.Είδα μια της ATP MMC στα 256 ή 512mb και θέλω να ρωτήσω αν θα είναι συμβατή και με το 6600. 1 Παράθεση The greatest risk of all is to take no risk at all... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. February 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2005 Σκέφτομαι να αγοράσω MMC Card για το 6230.Είδα μια της ATP MMC στα 256 ή 512mb και θέλω να ρωτήσω αν θα είναι συμβατή και με το 6600. Δεν θα εχεις προβλημα φιλε μου ;) Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
god Δημ. February 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2005 Καλησπερα, Θα ηθελα να μου πειτε πως μπορω να αποθηκευσω μια ιστοσελιδα στο κινητο και μετα να της κανω offfline browsing ευχαριστω πολυ!! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woca Δημ. February 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2005 Μου φαινεται δεν γινεται φιλε god... :O Παράθεση http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
word1983 Δημ. February 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2005 kalisepra se olous sas 8a ei8ela na sas rotisw kati den kserw an exei anafer8i se pio palies selides pantos egw kitaksa kai den brika tipota !! proton apoti eida kai diabasa h teleftea anaba8misi einai h 5.27 to kinito mou exei thn 4.09 .otan kanw anapatniti h na parw thl h kai minima xanete to sima telios kai perimenw kana trileptw gia na ksanaepanel8i ektos an to zbisw kai to ksana aniksw opou litourgi kala meta . mipws einai problima ths 4.09 to oti xanete to sima ?? simbeni se kanenan alon afto ? kserete tipota ?? help :blink: aftra prostoparon kalo bradi se olous a kai kati alo yparxi epilogi sto kinito opou na megalon thn diarkia eggrafis tou video ?? afta :) kai pali efxaristo :D 1 Παράθεση [/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funfix Δημ. February 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2005 basika exo to 6600 edo kai 6 mhnes kai apo to bale-bgale efarmogon kai games exei ginei mp.....lo!!!!! mporo na to kano format h kati san format???? an nai prepei na to pao nokia h mporo kai monos?? yparxh kati poy tha prepei na prose3o??? 1 Παράθεση jordan Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. February 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2005 kalisepra se olous sas 8a ei8ela na sas rotisw kati den kserw an exei anafer8i se pio palies selides pantos egw kitaksa kai den brika tipota !! proton apoti eida kai diabasa h teleftea anaba8misi einai h 5.27 to kinito mou exei thn 4.09 .otan kanw anapatniti h na parw thl h kai minima xanete to sima telios kai perimenw kana trileptw gia na ksanaepanel8i ektos an to zbisw kai to ksana aniksw opou litourgi kala meta . mipws einai problima ths 4.09 to oti xanete to sima ?? simbeni se kanenan alon afto ? kserete tipota ?? help :blink: aftra prostoparon kalo bradi se olous a kai kati alo yparxi epilogi sto kinito opou na megalon thn diarkia eggrafis tou video ?? afta :) kai pali efxaristo :D Καλησπερα φιλε word1983 . Δεν ειχα παρατηρησει προβλημα οταν ειχα το 6600 με 4.09 . (Στο θεμα του σηματος παιζει ρολο και πως κρατας το τηλεφωνο) Υπαρχει η εφαρμογη philips camcorder pro 1.02,1.03 για απεριοριστο video. Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. February 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2005 basika exo to 6600 edo kai 6 mhnes kai apo to bale-bgale efarmogon kai games exei ginei mp.....lo!!!!! mporo na to kano format h kati san format???? an nai prepei na to pao nokia h mporo kai monos?? yparxh kati poy tha prepei na prose3o??? -soft format : *#3370 -hard format Nα εχεις φορτισμενη μπαταρια :!: 1. Turn off the phone 2. Press 'Send button' + "*" + "3" (Press hold all together) 3. Turn on the phone 4. Wait for 'Formatting' comes up Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts