derizio Δημ. June 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2004 ρε παιδια μπορειτε να βοηθησετε? προσπαθω να συνδεσω το 6600 με το MA-620USB ADAPTER και συνδεεται και αποσυνδεεται συνεχεια και δεν μπορω να κανω τιποτα με το pc , μπηκα στο site της εταιρια του irda adapter και δεν αναφερει καθολου για 6600. ξερετε κατι? ευχαριστω 1 Παράθεση http://teoderizio.blogspot.gr/ http://deriziomobile.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasulm Δημ. June 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2004 re mastoria, mporo na rotiso kati? to mycosmosview den ginetai akoma na to exoume se 6600? an nai, pos? efxaristo poly :) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. June 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2004 Το αφεντικό μου έχει το 6600 και τις ma620 και από οτι μου είπε όταν πάει να ανοίξει το handset manager του βγάζει σφάλμα ότι λείπει το αρχείο pw32xpl.dll Ξέρει κάποιος τι συμβαίνει?Κατά τα άλλα το κινητό συνδέεται κανονικά με τον υπολογιστή και με το Pc suite. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beez Δημ. June 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2004 paidia na rotiso sxetika me to handsfree, otan einai sindedemeno to ringtone tou tilefonou akougete mono mesa apo to handsfree.. dld ti perimenoun na exeis sinexeia to akoustiko sto auti sou? imarton dld kai den fenete apo kapou na mporeis na deis ri8miseis gia to handsfree 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. June 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος beez (12 Ιούν. 2004 , 23:05) paidia na rotiso sxetika me to handsfree, otan einai sindedemeno to ringtone tou tilefonou akougete mono mesa apo to handsfree.. dld ti perimenoun na exeis sinexeia to akoustiko sto auti sou? imarton dld kai den fenete apo kapou na mporeis na deis ri8miseis gia to handsfree Δυστυχως φιλε μου ετσι γινεται και η Νοκια δεν το θεωρει ελαττωμα :( Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xagios Δημ. June 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bbbb (12 Ιούν. 2004 , 20:53) Το αφεντικό μου έχει το 6600 και τις ma620 και από οτι μου είπε όταν πάει να ανοίξει το handset manager του βγάζει σφάλμα ότι λείπει το αρχείο pw32xpl.dll Ξέρει κάποιος τι συμβαίνει?Κατά τα άλλα το κινητό συνδέεται κανονικά με τον υπολογιστή και με το Pc suite. Να παει στο site της mobile action και να κατεβασει ενα αρχειο το IR 6600 και μετα να το τρεξει στον υπολογιστη και θα ειναι ολα οκ Παράθεση Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. June 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος xagios (13 Ιούν. 2004 , 00:31) Να παει στο site της mobile action και να κατεβασει ενα αρχειο το IR 6600 και μετα να το τρεξει στον υπολογιστη και θα ειναι ολα οκ Αυτό το αρχείο κατέβασαμε και αφού έτρεξε κανονικά το setup βγάζει το μήνυμα ότι λείπει το συγκεκριμένο dll Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xagios Δημ. June 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bbbb (13 Ιούν. 2004 , 06:04) Αυτό το αρχείο κατέβασαμε και αφού έτρεξε κανονικά το setup βγάζει το μήνυμα ότι λείπει το συγκεκριμένο dll ti να σου πω εγω ειχα κατεβασει αυτο το αρχειο και ολα ενταξει..ποιο ακριβως σου λεει οτι λειπει? ειχατε κανει πριν την αρχικη εγκατασταση του ma-620 απο το συνοδευτικο cd? :!: Παράθεση Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgekap1 Δημ. June 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2004 παιδια μηπως μπορει να βοηθησει κανεις??....εχω το εξης προβλημα...το 6600 μου δεν στελνει ουτε λαμβανει MMS...την ενεργοποιηση την εκανα παρασκευη απογευμα..με το γνωστο mms#n αποθηκευσα το μυνημα και εκανα ολες τις ρυθμισεις που λεει το η τιμ στην σελιδα της!......οταν στελνω μου βγαινει ενα G και μετα απο λιγα λεπτα μου ερχεται αποτυχια μυνηματος...και στις λεπτομεριες λεει οτι δεν διατιθεται GPRS..... Να σημηωσω οτι δεν ειναι με συνδεση αλλα με καρτα..... 1 Παράθεση ΣΚΕΨΟΥ ΘΕΤΙΚΑ!! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xagios Δημ. June 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος georgekap1 (14 Ιούν. 2004 , 18:05) παιδια μηπως μπορει να βοηθησει κανεις??....εχω το εξης προβλημα...το 6600 μου δεν στελνει ουτε λαμβανει MMS...την ενεργοποιηση την εκανα παρασκευη απογευμα..με το γνωστο mms#n αποθηκευσα το μυνημα και εκανα ολες τις ρυθμισεις που λεει το η τιμ στην σελιδα της!......οταν στελνω μου βγαινει ενα G και μετα απο λιγα λεπτα μου ερχεται αποτυχια μυνηματος...και στις λεπτομεριες λεει οτι δεν διατιθεται GPRS..... Να σημηωσω οτι δεν ειναι με συνδεση αλλα με καρτα..... Εγω στη VODA εκανα αποθηκευση τα μην διαμορφωσης και μετα πηρα τηλ και εκανα και καποιες ρυθμισεις χειροκινητα ...δεν τους ρωτας και εσυ? Παράθεση Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
O Tifosi Δημ. June 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος georgekap1 (14 Ιούν. 2004 , 18:05) παιδια μηπως μπορει να βοηθησει κανεις??....εχω το εξης προβλημα...το 6600 μου δεν στελνει ουτε λαμβανει MMS...την ενεργοποιηση την εκανα παρασκευη απογευμα..με το γνωστο mms#n αποθηκευσα το μυνημα και εκανα ολες τις ρυθμισεις που λεει το η τιμ στην σελιδα της!......οταν στελνω μου βγαινει ενα G και μετα απο λιγα λεπτα μου ερχεται αποτυχια μυνηματος...και στις λεπτομεριες λεει οτι δεν διατιθεται GPRS..... Να σημηωσω οτι δεν ειναι με συνδεση αλλα με καρτα..... Κατα πασα πιθανοτητα δεν εχεις βαλει σωστα τις ρυθμισεις... Σιγουρεψου πρωτα απο το δικτυο σου οτι ειναι std σωστα και μετα αν ειναι και παλι γινονται τα ιδια,το ψαχνουμε για βλαβη τηλεφωνου,αν και δεν το νομιζω να ειναι εν τελει... :) Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/O_Tifosi/22469/369781/0/3.JPG Tifosi : Βοηθός Συντονιστή συζητήσεων στο forum της Nokia @ myphone.gr Θες ένα πολύ καλό RCD-MP3 αυτοκινήτου της Sony,σε άψογη κατάσταση και δώρο ένα αυθεντικό Joystick της Sony για εύκολο χειρισμό...? Εαν ναι,ρίξε μια ματιά εδώ! ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgekap1 Δημ. June 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2004 Πατήστε Μενού Επιλέξτε Εργαλεία Επιλέξτε Ρυθμίσεις Επιλέξτε Σύνδεση και Σημεία πρόσβασης Πιέστε Επιλογές Νέο σημείο πρόσβασης και Προεπιλεγμένες Ρυθμίσεις Καταχωρήστε τα παρακάτω: Όνομα σύνδεσης: ΤΙΜ MMS Φορέας δεδομένων: GPRS Όνομα σημείου πρόσβασης: mnet.b-online.gr Όνομα χρήστη: wap Προτροπή κωδ. Πρόσβ.: Όχι Κωδικός πρόσβασης :wap Έλεγχος στοιχείων: Κανονικός Αρχική σελίδα: http://192.168.200.95/servlets/mms Ασφαλεια συνδεσης : Απενεργοποιημενη Τυπος συνδεσης : Συνεχης Τέλος θα πρέπει να επιλέξουμε Επιλογές και να επιλέξουμε Προχωρημένες ρυθμίσεις Διεύθυνση IP τηλεφ. Αυτόματη Κύριος Διακομ. Ονομ. 0.0.0.0 Δευτερ. Διακομ. Ονόμ. 0.0.0.0 Διεύθ. Διακ. Μεσολάβ. 192.168.200.011 Αρ. θύρας διακ. Μεσ. 9401 Τελικα παιδια ολα καλα!!!! το μυνημα της TIM ηθελε τροποποιηση!!! στην διευ.διακ.μεσολαβ. στο τελος της ΙΡ το 011 ηταν 010 και ηθελε αλλαγη σε 011!!!.....Αυτα απο το 1260.... ΟΙ παραπανω Ρυθμισεις ειναι οι σωστες! 1 Παράθεση ΣΚΕΨΟΥ ΘΕΤΙΚΑ!! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vangel161 Δημ. June 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2004 για ρυθμησεις πηγαινε εδω και στη συνεχεια στο get settings δωσε τα στοιχια που θα σου ζητησει και περιμενε το μυνημα :D 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maevius Δημ. June 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2004 μια που λέτε για ρυθμίσεις, για να στείλω email απο το 6600 με gprs (cosmote) χρειάζονται κάποιες ιδιαίτερες ρυθμίσεις? λαμβάνω κανονικά τα email μου... έχει κανείς ανάλογο πρόβλημα? 1 Παράθεση http://photos1.blogger.com/hello/116/7828/320/ipod_htf.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest andreadakis Δημ. June 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος maevius (15 Ιούν. 2004 , 18:04) μια που λέτε για ρυθμίσεις, για να στείλω email απο το 6600 με gprs (cosmote) χρειάζονται κάποιες ιδιαίτερες ρυθμίσεις? λαμβάνω κανονικά τα email μου... έχει κανείς ανάλογο πρόβλημα? ipotheto oti den exis vali ti sosti thiethinsi tou paroxea sou (gia tin lipsi e-mail!)boris na stilis ena mail stin cote zitontas na soy stilun tis rithmisis gia ta e-mail. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexko Δημ. June 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2004 ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ. ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ, ΕΣΒΗΣΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ. ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΤΟ ΑΝΟΙΞΩ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΕΣΒΗΣΕ. ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΤΟ ΑΝΟΙΞΩ ΑΝΟΙΓΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ PASSWORD ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΞΑΝΑΣΒΗΝΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΒΕΙ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΣΒΗΝΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ. ΚΟΛΛΑΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ. ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΑΩ ΣΕ NOKIA? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. June 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος alexko (16 Ιούν. 2004 , 16:32) ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ. ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ, ΕΣΒΗΣΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ. ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΤΟ ΑΝΟΙΞΩ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΕΣΒΗΣΕ. ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΤΟ ΑΝΟΙΞΩ ΑΝΟΙΓΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ PASSWORD ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΞΑΝΑΣΒΗΝΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΒΕΙ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΣΒΗΝΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ. ΚΟΛΛΑΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ. ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΑΩ ΣΕ NOKIA? Tα μυνηματα τα αποθηκευες στην mmc ? Ανοιξε το τηλεφωνο χωρις την mmc. :worry: Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. June 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2004 Δοκίμασε να βγάλεις την MMC πριν ανοίξεις το κινητό, μήπως είναι κάποια προβληματική εφαμογή απο 'κει μέσα. Διαφορετικά με φορμάτ το λύνεις το πρόβλημά σου, αλλά χάνεις τα πάντα απο μνήμη τηλεφώνου (επαφές, εφαμογές, μηνύματα) ;) 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexko Δημ. June 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nervous (16 Ιούν. 2004 , 16:37) Tα μυνηματα τα αποθηκευες στην mmc ? Ανοιξε το τηλεφωνο χωρις την mmc. :worry: ΑΣΧΕΤΟ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ! ΑΠΛΑ ΕΤΥΧΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ. ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΜΜS ΤΟ ΑΝΟΙΞΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΕΒΓΑΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗ SIM ΕΒΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΟΡΤΙΣΕΙ ΤΟ ΕΒΑΛΑ ΜΗΠΩΣ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ! ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΔΕΝ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΑΛΛΑ...ΚΟΝΤΕΥΩ!!! ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΩ!!!! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexko Δημ. June 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος hostolis (16 Ιούν. 2004 , 16:37) Δοκίμασε να βγάλεις την MMC πριν ανοίξεις το κινητό, μήπως είναι κάποια προβληματική εφαμογή απο 'κει μέσα. Διαφορετικά με φορμάτ το λύνεις το πρόβλημά σου, αλλά χάνεις τα πάντα απο μνήμη τηλεφώνου (επαφές, εφαμογές, μηνύματα) ;) ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΤ'ΑΡΧΗΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΒΟΗΘΕΙΑ!! ΠΩΣ ΚΑΝΩ FORMAT ΒΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙ???? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. June 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος alexko (16 Ιούν. 2004 , 16:40) ΑΣΧΕΤΟ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ! ΑΠΛΑ ΕΤΥΧΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ. ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΜΜS ΤΟ ΑΝΟΙΞΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΕΒΓΑΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗ SIM ΕΒΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΟΡΤΙΣΕΙ ΤΟ ΕΒΑΛΑ ΜΗΠΩΣ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ! ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΔΕΝ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΑΛΛΑ...ΚΟΝΤΕΥΩ!!! ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΩ!!!! Σε περιπτωση ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ τιποτε δοκιμασε το [HOW TO] Πλήρες format στα series 60 (όχι με *#7370#!) Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexko Δημ. June 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nervous (16 Ιούν. 2004 , 16:48) Σε περιπτωση ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ τιποτε δοκιμασε το [HOW TO] Πλήρες format στα series 60 (όχι με *#7370#!) :cry: :cry: :cry: ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΦΟΥ ΠΑΤΗΣΩ ΤΑ ΤΡΙΑ ΚΟΥΜΠΙΑ ΚΑΙ ΠΑΤΗΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΤΗΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ, ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΑΝΑΒΕΙ, FORMAT ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ ΑΝΑΜΕΝΟ ΔΥΟ ΤΡΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ, ΚΟΛΛΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΝΟΙΓΟΚΛΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΔΥΟ-ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΣΒΗΝΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΑΙ ΦΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ!!! ΣΑΣ ΖΑΛΙΣΑ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ!!! ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΙΔΕΑ???? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. June 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος alexko (16 Ιούν. 2004 , 17:08) :cry: :cry: :cry: ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΦΟΥ ΠΑΤΗΣΩ ΤΑ ΤΡΙΑ ΚΟΥΜΠΙΑ ΚΑΙ ΠΑΤΗΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΤΗΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ, ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΑΝΑΒΕΙ, FORMAT ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ ΑΝΑΜΕΝΟ ΔΥΟ ΤΡΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ, ΚΟΛΛΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΝΟΙΓΟΚΛΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΔΥΟ-ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΣΒΗΝΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΑΙ ΦΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ!!! ΣΑΣ ΖΑΛΙΣΑ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ!!! ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΙΔΕΑ???? Δοκιμασε να εχεις πατημενα τα κουμπια μεχρι να δειξει FORMATING... Eιναι λιγο δυσκολο να πετυχει. Το κινητο να ειναι στην φορτιση! :!: Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. June 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος alexko (16 Ιούν. 2004 , 17:08) :cry: :cry: :cry: ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΦΟΥ ΠΑΤΗΣΩ ΤΑ ΤΡΙΑ ΚΟΥΜΠΙΑ ΚΑΙ ΠΑΤΗΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΤΗΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ, ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΑΝΑΒΕΙ, FORMAT ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ ΑΝΑΜΕΝΟ ΔΥΟ ΤΡΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ, ΚΟΛΛΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΝΟΙΓΟΚΛΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΔΥΟ-ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΣΒΗΝΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΑΙ ΦΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ!!! ΣΑΣ ΖΑΛΙΣΑ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ!!! ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΙΔΕΑ???? μαλλον δεν γλειτωνεις το club nokia Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maevius Δημ. June 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος andreadakis (16 Ιούν. 2004 , 12:29) ipotheto oti den exis vali ti sosti thiethinsi tou paroxea sou (gia tin lipsi e-mail!)boris na stilis ena mail stin cote zitontas na soy stilun tis rithmisis gia ta e-mail. ;) τσέκαρα τις ρυθμίσεις κ είναι σωστές οι διευθύνσεις που χρησιμοποιώ... μάλιστα είναι οι ίδιες που έχω στο outlook.... :cry: (άλλωστε στο mycosmos είναι ίδια η διευθυνση της εισερχόμενης κ της εξερχόμενης..) με δουλεύει το κινητό μου φαίνεται!! 1 Παράθεση http://photos1.blogger.com/hello/116/7828/320/ipod_htf.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts