Jump to content

[Επίσημο] Nokia 6230i

andr3as
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κανονικό mp3 Player γίνετε :D

Oσο για την μπαταρία με νορμάλ έως βαριά χρήση μου κρατάει 2 μέρες περίπου 45 με 50 ώρες δηλαδή...

Χρήστης: Nokia 5140i,PSP 1004k EU

Παλαιότερα: nokia 3510, Ipaq 1915, nokia 3200,Ipaq 1940, nokia 6600, Κ700i,6230i,K750i,W900i,Mitac Mio 168,K800i,N73 Music Edition,N95 8GB, HP 614c,Κ810i,JC777s,Nokia 5800,Nokia n97 mini

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Οταν πηρατε το κινητο, του τελειωσατε την μπαταρια που ειχε ηδη μεσα και μετα το φορτισατε ή το φορτισατε κατευθειαν?και για ποσες ωρες κανατε 1η φορτιση?μου εκανε εντυπωση το παλικαρι που ειπε οτι του εχει κρατησει απο την παρασκευη.. :confused:

Προσωπικά πρώτα τελειώσα αυτήν που είχε και μετά το φόρτισα για 6 ώρες! ;)

Παιδιά, το κινητό είναι μακράν το καλύτερο Series 40 που έχω δει ποτέ. Μόλις σήμερα το... "τζίμπησα" και δηλώνω ενθουσιασμένος!!!

Κυρίως με το νέο, ανανεωμένο, 3D menu του, καθώς και την (επιτέλους) φοβερή οθόνη του... Επίσης, το μεσαίο πλήκτρο του joystick είναι όπως θα έπρεπε να είναι και στο αρχικό 6230. Ποιότητα κατασκεύης καλύτερη και με φοβερό ασημένιο χρώμα στην μπροστινή πρόσοψη (έχω το μαύρο). Το ηχειάκι του είναι απλά... ΑΛΛΟΥ!

Μπράβο στη Νόκια που αρχίζει επιτέλους να μας σέβεται.

Device(s): iPhone 7 Plus 128GB JET BLACK

Γιάννης

Πάλι θα κάνω κάποιες ερωτήσεις γιατί αν περιμένω από την νοκια...

1) Ποιά έκδοση λογισμικού κυκλοφορεί στα NOKIA SHOP's γιατί εδώ μου λένε ότι έχουν ακόμα την 3.23 και στην νοκια που ρώτησα με mail μου είπε να ρωτάω τα shop's της (και αν βαριένται στα shop's τι γίνεται ???)

2) EMULATOR για το κινητό υπάρχει πουθενά (ας απαντήσει κάποιος moderator, διότι αυτοί και αν είναι ψαγμένοι) (μου φαίνεται SIEMENS τελικά και πάλι SIEMENS)

3) Μπορώ να αλλάξω τον ήχο υπενθύμησης? Μου την έχει σπάσει και δεν τον θέλω, είναι πολύ χαμηλός και γλυκός.

4) Διορθώνεται ο ήχος κλήσης στις επόμενες ver (δηλ. η αυξησή του σιγά- σιγά) αν και τον έχεις στον κανονικό???

5) Το τηλ δεν κτυπά όταν έχεις βάλει υποχρέωση-σημείωση και είναι κλειστό ή εγώ δεν κάνω κάτι σωστά????? (μ@μώτο, το S55 το έκανε καθώς και το Κ750 το κάνει!)

Σήμερα πέρασα απο το NOKIA SHOP και ο αρχηγός εκεί μου είπε ότι δεν έχει έρθει ακόμη αναβάθμηση λογισμικού. Τί γίνεται ρε παιδιά???

Πάλι θα κάνω κάποιες ερωτήσεις γιατί αν περιμένω από την νοκια...

1) Ποιά έκδοση λογισμικού κυκλοφορεί στα NOKIA SHOP's γιατί εδώ μου λένε ότι έχουν ακόμα την 3.23 και στην νοκια που ρώτησα με mail μου είπε να ρωτάω τα shop's της (και αν βαριένται στα shop's τι γίνεται ???)

2) EMULATOR για το κινητό υπάρχει πουθενά (ας απαντήσει κάποιος moderator, διότι αυτοί και αν είναι ψαγμένοι) (μου φαίνεται SIEMENS τελικά και πάλι SIEMENS)

3) Μπορώ να αλλάξω τον ήχο υπενθύμησης? Μου την έχει σπάσει και δεν τον θέλω, είναι πολύ χαμηλός και γλυκός.

4) Διορθώνεται ο ήχος κλήσης στις επόμενες ver (δηλ. η αυξησή του σιγά- σιγά) αν και τον έχεις στον κανονικό???

5) Το τηλ δεν κτυπά όταν έχεις βάλει υποχρέωση-σημείωση και είναι κλειστό ή εγώ δεν κάνω κάτι σωστά????? (μ@μώτο, το S55 το έκανε καθώς και το Κ750 το κάνει!)

Σήμερα πέρασα απο το NOKIA SHOP και ο αρχηγός εκεί μου είπε ότι δεν έχει έρθει ακόμη αναβάθμηση λογισμικού. Τί γίνεται ρε παιδιά???

Σε δύο NOKIA shops που ρώτησα μου είπαν ό,τι έχουν διαθέσιμη την 3.30.

Για emulator δεν έχω ακούσει κάτι, ενώ τα υπόλοιπα ισχύουν ώς έχουν και όπως τα αναφέρεις χωρίς να μπορούν να αλλάξουν. Sorry :(

I used to be arrogant, but now I am PERFECT! :D

Χθες πήρα το 6230i (επιτέλους) από επιδότηση TIM και φορούσε έκδοση 3.30 η οποία όπως μου επιβεβαίωσε και το Nokia Shop που επισκέφθηκα αμέσως μετά είναι φυσικά η τελευταία που κυκλοφορεί.

Η παραλαβή της παρτίδας από τα καταστήματα TIM (της Πάτρας) έγινε χθες το πρωί.

Επίσης για κάτι που αναφέρθηκε νωρίτερα σχετικά με τις πρώτες φορτίσεις της μπαταρίας, από την Alpha Copy μου συνέστησαν τρεις 8ωρες φορτίσεις με πλήρη αποφόρτιση ενδιάμεσα.

Αν κάποιος άλλος έχει ακούσει κάτι διαφορετικό ας το αναφέρει.

Xiaomi Redmi Note 3 Pro, Apple iPhone 6 Plus, Apple iPhone 6, Apple iPhone 5, Apple iPhone 4, Apple iPhone 3GS, Samsung Galaxy S, Apple iPhone 3GS, Nokia 5530, Sony Ericsson G900, O2 XDA Ignito, HTC P3300, Nokia E51, Nokia N70, Nokia 6131, Sony Ericsson W800i, Samsung SGH-D500, Qtek 8020, Nokia 6230i, Samsung SGH-E700, Sony Ericsson T630, Nokia 7210, Nokia 8210, Panasonic GD90, Ericsson GF 768, Ericsson GA 628

Προς digitalex: εάν θέλεις γράψε τα 8 τελευταία ψηφία του IMEI της συσκευής για να δούμε από ποιές συσκευές και μετά έχουν την V3.30. Ευχαριστώ πολύ.

@ chris:

επειδή είμαι εκτός σπιτιού τώρα και έχω αφήσει το κινητό να φορτίζει (αφού του άδειασα τη μπαταρία σε dt χθες βράδυ) δεν μπορώ αυτή τη στιγμή να έχω το IMEI. Υπόσχομαι ότι θα το γράψω με την πρώτη ευκαιρία

Xiaomi Redmi Note 3 Pro, Apple iPhone 6 Plus, Apple iPhone 6, Apple iPhone 5, Apple iPhone 4, Apple iPhone 3GS, Samsung Galaxy S, Apple iPhone 3GS, Nokia 5530, Sony Ericsson G900, O2 XDA Ignito, HTC P3300, Nokia E51, Nokia N70, Nokia 6131, Sony Ericsson W800i, Samsung SGH-D500, Qtek 8020, Nokia 6230i, Samsung SGH-E700, Sony Ericsson T630, Nokia 7210, Nokia 8210, Panasonic GD90, Ericsson GF 768, Ericsson GA 628

Oχι δυστυχώς δεν μπορείς να αντιγράψεις μηνύματα στο directory των εισερχομένων απο το 1 κινητό στο άλλο παρα μονο να αντιγραφούν σαν σημείωση στο ημερολογιο του κάθε κινητού και να σταλούν μεσω bluetooth,υπερύθρων κ.λ.π . Τώρα για τις κλήσεις που λες, αν εννοεις ιστορικό αναπάντητων,ληφθείσων κ.λ.π ούτε και αυτή η μεταφορά μπορεί να γίνει. :( Λύσε μου όμως και εσυ μια απορία αν έχεις και τα δυο κινητά μπροστά σου: Στο 6230, όταν στα εισερχόμενα μηνύματα έχεις πολλές αναφορές παράδοσης υπάρχει η δυνατότητα συγκεντρωτικής διαγραφής των αναφορών ή και εκεί γίνεται μία προς μία η διαγραφή. Σε ευχαριστώ

μαγκες θα ηθελα να ρωτησω αν ενεργοποιηθει η βελτιωση ηχου στο 6230i η αποδοση της μπαταριας πεφτει;ευχαριστω

Δεν είναι απόλυτο αυτό... Η βελτίωση ήχου στις κλήσεις ενεργοποιείται αυτόματα όταν την έχεις επιλέξει αλλά όχι πάντα σε κάθε κλήση που έχεις (μόνο όταν αυτό κρίνεται απαραίτητο). Οπότε δεν μπορούμε να κάνουμε άμεση σύγκριση...

Και γενικά για τις φορτίσεις, ισχύει αυτό που έχει ειπωθεί και παραπάνω. Μετά από 3 πλήρεις φορτίσεις-αποφορτίσεις η μπαταρία φαίνεται ότι διαρκεί περισσότερο...

Δεν είναι απόλυτο αυτό... Η βελτίωση ήχου στις κλήσεις ενεργοποιείται αυτόματα όταν την έχεις επιλέξει αλλά όχι πάντα σε κάθε κλήση που έχεις (μόνο όταν αυτό κρίνεται απαραίτητο). Οπότε δεν μπορούμε να κάνουμε άμεση σύγκριση...

Και γενικά για τις φορτίσεις, ισχύει αυτό που έχει ειπωθεί και παραπάνω. Μετά από 3 πλήρεις φορτίσεις-αποφορτίσεις η μπαταρία φαίνεται ότι διαρκεί περισσότερο...

Έχει παρατηρήσει κανένας διαφορά με την χρήση ή όχι της βελτίωσης ήχου, γιατί εγώ δεν έχω αντιληφθεί τίποτα και σε καμιά περίπτωση.... :O

Έχει παρατηρήσει κανένας διαφορά με την χρήση ή όχι της βελτίωσης ήχου, γιατί εγώ δεν έχω αντιληφθεί τίποτα και σε καμιά περίπτωση.... :O

Αυτός δεν είναι και ο σκοπός?

Να μην αντιληφθείς κάποιο πρόβλημα ή διαφορά στον ήχο...

Όταν είναι ενεργοποιημένη και κριθεί απαραίτητο για τη διατήρηση της ίδιας ποιότητας ήχου κατά τη διάρκεια της κλήσης, τότε κατά βούληση ρυθμίζει το επίπεδο του ήχου.

Όπως λέει και το εγχειρίδιο "Enhance speech intellectibility especially in noisy environments"...

Παιδιά μπορείτε να μου πείτε αν μπορώ να έχω excel στο 6230i ?

Οχι δυστυχως δε μπορεις.

Be the change you want to see in the world.

Mahatma Gandhi

ξερει κανεις πως μπορω να σβησω το λογοτυπο απο το τηλεφωνο ?

Δες κανα 2 σελιδες πισω. Εχω κανει attach ενα κενο λογοτυπο.

:)

Be the change you want to see in the world.

Mahatma Gandhi

Να περιμένουμε κάλυμμα σε μαύρο μπρος-πίσω σαν του 6230 ή όχι;

Η Nokia εχει βγαλει 4 ακομα χρωματα (κλικ ).Βεβαια δεν ξερω αν πωλουνται εδω προς το παρον. :O

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif

Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::..

Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700

Αυτός δεν είναι και ο σκοπός?

Να μην αντιληφθείς κάποιο πρόβλημα ή διαφορά στον ήχο...

Όταν είναι ενεργοποιημένη και κριθεί απαραίτητο για τη διατήρηση της ίδιας ποιότητας ήχου κατά τη διάρκεια της κλήσης, τότε κατά βούληση ρυθμίζει το επίπεδο του ήχου.

Όπως λέει και το εγχειρίδιο "Enhance speech intellectibility especially in noisy environments"...

Μάλλον παρανοείς το αυτονόητο....Λέω και εννοώ πως είτε ο μηχανισμός αυτός είναι ενεργοποιημένος έιτε όχι δεν καταλαβαίνω καμιά διαφορά....Η εξήγηση η δικιά σου μαλλον ανήκει στη ζώνη του λυκόφωτος.... :alien:

εχει δοκιμασει κανεις να στειλει ρυθμησεις mms απο το σιτε τις νοκια?

προσπαθω αλλα δεν ερχεται τιποτα στο τηλ.

εχει δοκιμασει κανεις να στειλει ρυθμησεις mms απο το σιτε τις νοκια?

προσπαθω αλλα δεν ερχεται τιποτα στο τηλ.

Έχω Cosmote και οι ρυθμίσεις ήρθαν κανονικά. Μήπως γράφεις λάθος τον αριθμό τηλεφώνου; Πρέπει να γράψεις +30697...