aimilios Δημ. February 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2006 HELP HELP HELP HELP HELP HELP!!! PLZZZ έχουν σπάσει τα νεύρα μου... η κοπέλα στην οποία την έπεσε ο Φιλιππίδης στο τελευταίο επεισόδιο (η ξανθιά με το κινητό!!!) δεν ήταν η γυναίκα του "Ακάλυπτου", που τη λένε Φαίη...κάτι και έπαιζε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στους Στάβλους της Εριέττας Ζαϊμη;;;; :confused: :confused: :confused:Την Φαίη Κοκκινοπούλου λες; Όχι, με τίποτα... νομίζω... :O Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. February 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2006 ναι αυτή... Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempo Δημ. February 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2006 νομίζω ότι μέχρι τώρα 2 είναι οι καλύτερες φάσεις (και είμαι σίγουρος ότι θα ακολουθήσουν και άλλες) 1. Φιλιπίδης που μπαίνει "μεθυσμένος" και η γυναίκα του έχει καλεσμένο το διευθυντή της 2. Φιλιπίδης παίζει ντραμς και μπαίνει η μητέρα του μέσα και τα λένε... αν υπάρχουν κάπου να τα κατεβάσουμε? Παράθεση η παιδεία απλά... https://www.ipedia.gr η γνώμη σου μετράει... https://www.24net.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. February 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2006 Στο blue-whitegt.com θα πρεπει να εισαι ηδη μελος καθως προς το παρον δεν δεχονται νεα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. February 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2006 στο mule δεν μπορεί κάποιος να τα βάλει; Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. February 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2006 Απο τις καλυτερες ατακες ηταν μια του Χαικαλη.Καθοντουσαν Μιμης,Κιμωνας και Βιβιαν και επαιρναν πρωινο.Η ξυνη στραβωνει ως συνηθως με κατι και σηκωνεται και φευγει. Ξαφνικα και με απολυτη φυσικοτητα γυρναει ο Μιμης και κανει στον Κιμωνα:" Δεν μου λες την πηδ.... καθολου;;;;;;":lol: :lol: Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. February 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2006 Απο τις καλυτερες ατακες ηταν μια του Χαικαλη.Καθοντουσαν Μιμης,Κιμωνας και Βιβιαν και επαιρναν πρωινο.Η ξυνη στραβωνει ως συνηθως με κατι και σηκωνεται και φευγει. Ξαφνικα και με απολυτη φυσικοτητα γυρναει ο Μιμης και κανει στον Κιμωνα:" Δεν μου λες την πηδ.... καθολου;;;;;;":lol: :lol: :lol: :lol: :rotfl: Σε ποιο επεισοδιο εγινε αυτο να το "δανειστω" λιγακι? :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. February 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2006 :lol: :lol: :rotfl: Σε ποιο επεισοδιο εγινε αυτο να το "δανειστω" λιγακι? :p Στο πρωτο επεισοδιο ειναι.Απο την αρχη φανηκε οτι ο Χαικαλης θα δωσει ρεστα...:lol: ;) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. February 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2006 Οι ατάκες του 50-50 είναι απλά απίστευτες,τρελό γέλιο βγάζουν οι 3 της παρέας.Απο τις καλύτερες κωμικές σειρές των τελευταίων χρόνων!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. February 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2006 για bittorent θα τα βρείτε στο www. greekwarez .com Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. February 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2006 Θεική είναι η φάση στο προτελευταίο επεισόδιο εκεί με την βλακεία που τους δέρνει,και όταν ήταν να κοιμηθούν μαζί ο Χαικάλης και ο Φιλλιπίδης!Τρελό γέλιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. February 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2006 Ομολογω οτι η σειρα με εχει αποροφησει απιστευτα! Ολο λεω αντε τελευταιο επεισοδειο μετα θα κανω κατι αλλο, και ολο και κατεβαζω το επομενο :D Μιλαμε για τρελα γελια!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. February 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2006 Κατέβασε απαραίτητα το 12 το 11 και το 18!Τρελό γέλιο!Δές το όλο και θα με θυμηθείς! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paulito Δημ. March 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2006 Κατέβασε απαραίτητα το 12 το 11 και το 18!Τρελό γέλιο!Δές το όλο και θα με θυμηθείς! kovo to kefali mou (to pano, yparxei logos) oti kai simera tha exei trelo gelio!!! filipidis+amnisia=eggyisi Παράθεση ...μου άλλαξαν όλη τη μητρική του DELL δωρεάν, και μάλιστα εκτός εγγύησης! ;) HUAWEI IDEOS X5 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanish1 Δημ. March 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2006 Wirelessly posted (Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Symbian OS; Nokia N70/3.0546.2.3; 6367) Opera 8.00 [en]) Ομολογω οτι η σειρα με εχει αποροφησει απιστευτα! Ολο λεω αντε τελευταιο επεισοδειο μετα θα κανω κατι αλλο, και ολο και κατεβαζω το επομενο :D Μιλαμε για τρελα γελια!! Να κάνω μια άσχετη ερώτηση? Πως κατέβαζω? Παράθεση Τα πάντα για τον ερασιτέχνη αγρότη!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis56 Δημ. March 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2006 δες στο "the ultimate file-sharing thread" ------ Καλά ο φιλιπίδης με την νταντά και το έπαιζε παιδι ηταν πωρε.Απτις λίγες σειρες ελληνικές που με έκαναν να γελάσω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. March 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2006 Wirelessly posted (Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Symbian OS; Nokia N70/3.0546.2.3; 6367) Opera 8.00 [en]) Να κάνω μια άσχετη ερώτηση? Πως κατέβαζω? Απο το blue-whitegt.com . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. March 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2006 Παιδιά δείτε το 11ο,12ο,18ο.20ο επεισόδιο και θα με θυμηθείτε. Περίληψη του σημερινού επεισοδίου Η Ελισάβετ ανακαλύπτει ότι ο Νικηφόρος δεν έχει αμνησία αλλά προσποιείται. Τον ξεμπροστιάζει και επισπεύδει το διαζύγιο. Ο Νικηφόρος για να υπογράψει το διαζύγιο αναγκάζει την Ελισάβετ να του παραχωρήσει το μισό σπίτι. Εντωμεταξύ η Ναταλία και ο Αχιλλέας βγάζουν περιοριστικά μέτρα προκειμένου να μην μπορεί ούτε να τους πλησιάσει ο Νικηφόρος. Δύσκολο όμως να τον κρατήσουν μακριά. Η Εύα φανερώνει στον Παύλο και την Ειρήνη ότι ξέρει τα πάντα για το χωρισμό τους. Τους ζητάει να κάνουν αυτό που πραγματικά θέλουν. Ο Μίμης προσπαθεί να προσεγγίσει την Ξανθίππη αλλά εκείνη τον αποφεύγει συστηματικά. Αφήνει οριστικά τη διεύθυνση του εργοστασίου στον Κίμωνα και αφιερώνει όλη του την ενέργειά για να την ξανακερδίσει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempo Δημ. March 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2006 γιατί τόση νέκρα στο θέμα αυτό....? κατά τη γνώμη μου το 50-50 είναι καλύτερο και απο το "πάρα 5". Ωχ τι είπα τώρα, θα πέσουν όλοι να με φάνε...!!! Παράθεση η παιδεία απλά... https://www.ipedia.gr η γνώμη σου μετράει... https://www.24net.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popotas21 Δημ. March 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2006 γιατί τόση νέκρα στο θέμα αυτό....? κατά τη γνώμη μου το 50-50 είναι καλύτερο και απο το "πάρα 5". Ωχ τι είπα τώρα, θα πέσουν όλοι να με φάνε...!!!Kala diaforetiko isos kalutero gia mena oxi thimizei kai oi pantrmenoi exoun psuxh Παράθεση Nευρωτικός είναι ο άνθρωπος που χτίζει κάστρα στον αέρα. Ψυχωτικός είναι εκείνος που ζει μέσα σ' αυτά και ψυχίατρος αυτός που παίρνει τα νοίκια. http://i17.photobucket.com/albums/b63/votris/tttt.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. March 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2006 γιατί τόση νέκρα στο θέμα αυτό....? κατά τη γνώμη μου το 50-50 είναι καλύτερο και απο το "πάρα 5". Ωχ τι είπα τώρα, θα πέσουν όλοι να με φάνε...!!! Μια και τα ειδα ολα τα επεισοδια μεχρι τωρα, εχω να πω οτι ειναι πολυ καλη σειρα! Ειδικα τα επεισοδια με τον Νικηφωρο-κορακι ειναι απο τα καλυτερα που εχω δει σε σηριαλ :lol: Και για μενα ειναι πολυ ανωτερο του παρα5 ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. March 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2006 Μου αρεσει και εμενα πολυ η σειρα και την παρακολουθω σχεδον παντα! Εκτος των αλλων,εχει πολυ καλο χιουμορ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klis Δημ. March 16, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2006 50-50 ειναι καθάρα κωμική σειρά ενώ το παρα5 έχει και πλοκή. Ειναι διαφορετικές αλλά και οι δύο ειναι απόλαυση να τις βλέπεις!!! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/45941shmaia.gif Στις χαρές και στις λύπες μαζί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. March 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2006 κατά τη γνώμη μου το 50-50 είναι καλύτερο και απο το "πάρα 5". Ωχ τι είπα τώρα, θα πέσουν όλοι να με φάνε...!!!Γιατί να σε φάμε; :worry: Την γνώμη σου έγραψες. Βέβαια, όταν γράφεις «είναι καλύτερο» ίσως θα έπρεπε να εξηγήσεις και σε τι είναι καλύτερο. Στη διανομή; Στην σκηνοθεσία; Στο σενάριο και την ευρηματικότητα των αστείων; Σε όλα; Εμένα πάντως μου αρέσουν και τα δύο, αλλά από το «Παρά 5» δεν έχω χάσει επεισόδιο σε αντίθεση με το «50-50» και λόγω γέλιου και λόγω πλοκής. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letzi Δημ. March 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2006 50-50 ειναι καθάρα κωμική σειρά ενώ το παρα5 έχει και πλοκή. Ειναι διαφορετικές αλλά και οι δύο ειναι απόλαυση να τις βλέπεις!!! Συμφωνω. Και οι δυο ειναι πολυ καλες.Εμενα προσωπικα μ'αρεσει και δεν χανω ποτε επεισοδιο του Παρα Πεντε για την πλοκη και τις περιφημες ατακες της Θεοπουλας. Το 50-50 το βλεπω γιατι μ'αρεσει ο Φιλιππιδης και γενικα το cast της σειρας. Βεβαια στην αρχη δεν μου εκανε αρκετη εντυπωση ωστε να με καθηλωνει με αγωνια να το δω, αλλα τελευταια εχω αλλαξει γνωμη και δεν χανω κανενα. Τρελαινομαι να ακουω την ατακα του Φιλιππιδη : "Παιδι μου, παιδι μου, παιδακι μου.." Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts