dimgeo Δημ. January 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2012 (edited) Καλά όπως το πάνε τα ιδιωτικά με το ψηφιακό .τα 3/5δεν θα βλέπουμε της κοτσανες τούς... ούτε μέχρι το 18 δεν θα έχουνε καλύψει την Ελλάδα.Για το 1080 αν θες να γλιτωσεις χρήμα μην το επιλεξεις διότι σε αυτές της ίντσες διάφορα δεν υφισταται.ειδικά αν δεν έχεις κάτι συνδεμενο επάνω σε αυτήν την ανάλυση( ps3. MD) Edited January 30, 2012 by dimgeo Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_v Δημ. January 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2012 Δεν βλεπω να λεει τιποτα για ψηφιακο δεκτη mpeg-4 αρα πιθανον να μην εχει.Επισεις ειναι hd ready και οχι full hd.Μπορει το full hd να μην σου χρειαζεται,αφου θα ειναι τηλεοραση υπνοδωματιου,αλλα το mpeg-4 ειναι απαραιτητο σε οποιαδιποτε τηλεοραση,αφου σε μερικους μηνες, αναλογικα καναλια ΤΕΛΟΣ.Καλυτερα να βεβεωθεις 100% οτι εχει mpeg-4 πριν αγορασεις tv. Επειδή αυτό με το ψηφιακό δεν το 'χω καταλάβει καν, είναι αυτό που πρέπει να πάρεις αποκωδικοποιητή για να βλέπεις σε καλύτερη ποιότητα τα κανάλια? Δεν σκοπεύω να πάρω αποκωδικοποιητή πάντως...οπότε ίσως να μην μου χρειάζεται αυτή η λειτουργία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. January 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2012 Ενδιαφέρομε για τηλεόραση 40 - 42 ιντζες full hd με 4xhdmi να έχει usb να παίζει avi, mkv, jpeg, mp3 αλλά και όμορφα ευανάγνωστα ελληνικά srt να είναι smart και με wireless lan, και νομίζω μια και θα την πάρω να είναι και 3d. τι προτείνετε? αλήθεια για 3d active η passive; Μέχρι πόσα χρήματα διαθετεις; Γενικά, για όλα αυτά που περιγράφεις μόνο κάτι σε Samsung SmartTV μου έρχεται στο μυαλό. Επειδή αυτό με το ψηφιακό δεν το 'χω καταλάβει καν, είναι αυτό που πρέπει να πάρεις αποκωδικοποιητή για να βλέπεις σε καλύτερη ποιότητα τα κανάλια? Δεν σκοπεύω να πάρω αποκωδικοποιητή πάντως...οπότε ίσως να μην μου χρειάζεται αυτή η λειτουργία. Ναι, για να δεις ψηφιακά κανάλια, χρειάζεσαι εξωτερικό αποκωδικοποιητή, αν δεν είναι ενσωματωμένος στην τηλεόραση. Σε λίγο καιρό όμως δεν θα υφίστανται αναλογικά κανάλια, οπότε θέλοντας και μη θα πρέπει ή να πάρεις τηλεόραση με MPEG-4 αποκωδικοποιητή ή να πάρεις εξωτερικό μηχάνημα για την ήδη υπάρχουσα τηλεόραση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_v Δημ. January 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2012 Κατάλαβα. Οπότε θα κοιτάξω να έχει και mpeg-4. Εντωμεταξύ πήγα στα expert της περιοχής μου και είδα μια 19αρα (δεν είχαν 22). Μου φάνηκε πιο μικρή κι από τη 14αρα μου! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. January 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2012 Κατάλαβα. Οπότε θα κοιτάξω να έχει και mpeg-4. Εντωμεταξύ πήγα στα expert της περιοχής μου και είδα μια 19αρα (δεν είχαν 22). Μου φάνηκε πιο μικρή κι από τη 14αρα μου! :lol: Γιαυτό σου λέω!και εμένα η 23 άρα μου φαίνεται λίγο πιο μεγάλη από την 14 άρα πού είχα πριν.μια χαρά είναι η 23 άρα.εμένα είναι στο ενάμιση μέτρο από το προσκεφάλι του κρεβατιού στα δεξιά και είναι μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_v Δημ. January 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2012 Γιαυτό σου λέω!και εμένα η 23 άρα μου φαίνεται λίγο πιο μεγάλη από την 14 άρα πού είχα πριν.μια χαρά είναι η 23 άρα.εμένα είναι στο ενάμιση μέτρο από το προσκεφάλι του κρεβατιού στα δεξιά και είναι μια χαρά. Αυτή η διαφορά στο μέγεθος είναι ιδέα μας ή όντως οι crt είναι μεγαλύτερες σε εύρος οθόνης? ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sentenced25 Δημ. January 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2012 Μέχρι πόσα χρήματα διαθετεις; Γενικά, για όλα αυτά που περιγράφεις μόνο κάτι σε Samsung SmartTV μου έρχεται στο μυαλό. 800 - 900 euro. εκεί γύρω. κάτι θα παίζει ε? Παράθεση HUAWEI NEXUS 6P 32GB GREY LENOVO MIX 3 10" NOKIA LUMIA 920 White WIN10 SAMSUNG NEXUS S ANDROID 4.1.2 JELLY BEAN SAMSUNG GALAXY TAB 10.1 3G ANDROID 4.0.4 ICE CREAM SANDWICH NOKIA 2700 CLASSIC HTC TOUCH HD, SONY ERICSSON P910I-P900I, SIEMENS SL45,NOKIA 7110-5110 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. January 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2012 Αυτή η διαφορά στο μέγεθος είναι ιδέα μας ή όντως οι crt είναι μεγαλύτερες σε εύρος οθόνης? ;) Δεν ξέρω,μάλλον η ιδέα μας :eek: Αλλά για δέκα είκοσι ευρώ πάνω κάτω πάρε 22-23 ίντσες.όχι παρακάτω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_v Δημ. January 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2012 Δεν ξέρω,μάλλον η ιδέα μας :eek: Αλλά για δέκα είκοσι ευρώ πάνω κάτω πάρε 22-23 ίντσες.όχι παρακάτω. Είμαι μεταξύ 22-23. Θα πάω να δω 22αρες και μετά αποφασίζω. Κάτι άλλο. Βάζοντας μετά το usb για να βλέπω ταινίες κλπ, θα πρέπει να κάνω κάτι για να διαβάζει τα avi? Οι υπότιτλοι θα διαβάζονται επίσης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. January 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2012 Είμαι μεταξύ 22-23. Θα πάω να δω 22αρες και μετά αποφασίζω. Κάτι άλλο. Βάζοντας μετά το usb για να βλέπω ταινίες κλπ, θα πρέπει να κάνω κάτι για να διαβάζει τα avi? Οι υπότιτλοι θα διαβάζονται επίσης? Στην lg την δική μου όταν βάζω το στικακι επάνω διαβάζει μια χαρά τα .avi αλλά και τους εξωτερικούς ελληνικούς υπότιτλους σε μορφή .srt αρκεί το αρχειο της ταινίας και το αρχειο των υποτίτλων να έχουν το ίδιο όνομα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_v Δημ. January 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2012 Στην lg την δική μου όταν βάζω το στικακι επάνω διαβάζει μια χαρά τα .avi αλλά και τους εξωτερικούς ελληνικούς υπότιτλους σε μορφή .srt αρκεί το αρχειο της ταινίας και το αρχειο των υποτίτλων να έχουν το ίδιο όνομα . Δηλαδή έχει τον vlc εγκατεστημένο? Άραγε ισχύει για όλες αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. January 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2012 800 - 900 euro. εκεί γύρω. κάτι θα παίζει ε? samsung smart tv . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. January 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2012 Δηλαδή έχει τον vlc εγκατεστημένο? Άραγε ισχύει για όλες αυτό? Δεν εχει ακριβως το vlc αλλα καποιο δικο της media player.Δεν ισχυει για ολες για'υτο αμα θες να το εχεις ψαξε για τηλεορασεις με usb media player.Οι περισσοτερες lg και samsung που εχουν θυρα usb το εχουν. Ενδιαφέρομε για τηλεόραση 40 - 42 ιντζες full hd με 4xhdmi να έχει usb να παίζει avi, mkv, jpeg, mp3 αλλά και όμορφα ευανάγνωστα ελληνικά srt να είναι smart και με wireless lan, και νομίζω μια και θα την πάρω να είναι και 3d. τι προτείνετε? αλήθεια για 3d active η passive; Samsung smart tv χωρις 2η σκεψη.Εχουν ολα αυτα που ζητας,και active 3d το οποιο ειναι αρκετα καλυτερο απο το passive,αφου εχεις full αναλυση και στα 2 ματια σε αντιθεση με το passive που εχεις μιση σε καθε ματι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. January 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2012 Δες την 40αρα 7000...έχει φίλος την 46αρα και είναι πολύ καλή tv Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sentenced25 Δημ. January 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2012 ευχαριστώ παιδιά! Παράθεση HUAWEI NEXUS 6P 32GB GREY LENOVO MIX 3 10" NOKIA LUMIA 920 White WIN10 SAMSUNG NEXUS S ANDROID 4.1.2 JELLY BEAN SAMSUNG GALAXY TAB 10.1 3G ANDROID 4.0.4 ICE CREAM SANDWICH NOKIA 2700 CLASSIC HTC TOUCH HD, SONY ERICSSON P910I-P900I, SIEMENS SL45,NOKIA 7110-5110 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. January 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2012 Δες την 40αρα 7000...έχει φίλος την 46αρα και είναι πολύ καλή tv εχω την 46αρα εγω,σουπερ χρωματα! καταπληκτικη οθονη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. January 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2012 ρε γ*μ*το.. Τα νευρα μου.. πηρα πρην καμια 15αρια μερες μια sony bravia, αυτη και εβαλα να δω ταινια προχτες και δεν παιζει υποτιλους ουτε mkv αρχεια.. τωρα να πω οτι οι 9 στις 10 ταινιες που εχω στο pc ειναι 720p-1080p mkv? αναβαθμιζεται καπως να παιζει και αλλα forma video? η μονο media player ειναι η λυση? Δεν μπορω να καταλαβω πιο το νοημα του lan χωρις να παιζει subs. θα καθομαι απ την tv να chatαρω fb? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. January 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2012 (edited) ρε γ*μ*το.. Τα νευρα μου.. πηρα πρην καμια 15αρια μερες μια sony bravia, αυτη και εβαλα να δω ταινια προχτες και δεν παιζει υποτιλους ουτε mkv αρχεια.. τωρα να πω οτι οι 9 στις 10 ταινιες που εχω στο pc ειναι 720p-1080p mkv? αναβαθμιζεται καπως να παιζει και αλλα forma video? η μονο media player ειναι η λυση? Δεν μπορω να καταλαβω πιο το νοημα του lan χωρις να παιζει subs. θα καθομαι απ την tv να chatαρω fb? Η βλακεια με τις sony ειναι οτι ναι μεν εχουν θυρεσ usb αλλα δεν παιζουν ολα τα αρχεια,ενω οι samsung και οι lg παιζουν τα παντα.To wlan υπαρχει για σερφαρισμα στο internet, αναπαραγωγη youtube και social networking(chatαρισμα fb,status updates,σχολια κ.τ.λ.).Για'υτο αλωστε και οι sony λεγονται internet tv(αφου το μονο εξτρα που προσφερουν ειναι το internet),ενω οι samsung και οι lg λεγονται smart tv αφου εκτος απο internet εχουν και αλλα εξτρα οπωσ εφαρμογες,media player κ.α. Edited January 31, 2012 by NetSurfer_g7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. January 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2012 Το ξέρω.. την έχει κολλητος... το μόνο που δεν έχουμε καταφέρει να ευχαριστηθουμε είναι το 3d Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. January 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2012 ρε γ*μ*το.. Τα νευρα μου.. πηρα πρην καμια 15αρια μερες μια sony bravia, αυτη και εβαλα να δω ταινια προχτες και δεν παιζει υποτιλους ουτε mkv αρχεια.. τωρα να πω οτι οι 9 στις 10 ταινιες που εχω στο pc ειναι 720p-1080p mkv? αναβαθμιζεται καπως να παιζει και αλλα forma video? η μονο media player ειναι η λυση? Δεν μπορω να καταλαβω πιο το νοημα του lan χωρις να παιζει subs. θα καθομαι απ την tv να chatαρω fb? Αν πάρεις καλώδιο HDMI για να συνδέεις το laptop κάθε φορά που θες να δεις ταινία; Είναι μία λύση κι αυτή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sentenced25 Δημ. January 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2012 αλήθεια Facebook chat σε smart/internet tv πως κάνεις? παίρνει usb keyboard, έχει αξεσουάρ πληκτρολόγιο, με το κοντρόλ όπως παλιά στα κινητά η με osd και βελάκια ένα ένα γραμμα γραμμα Παράθεση HUAWEI NEXUS 6P 32GB GREY LENOVO MIX 3 10" NOKIA LUMIA 920 White WIN10 SAMSUNG NEXUS S ANDROID 4.1.2 JELLY BEAN SAMSUNG GALAXY TAB 10.1 3G ANDROID 4.0.4 ICE CREAM SANDWICH NOKIA 2700 CLASSIC HTC TOUCH HD, SONY ERICSSON P910I-P900I, SIEMENS SL45,NOKIA 7110-5110 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccinderella Δημ. January 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2012 σε μια smart tv samsung που ειχα δει γινοταν με το τηλεκοντρολ αλλα δεν γνωριζω αν παιρνει extra keyboard. καλη μαγκια θα ηταν αν επερνε. Παράθεση iphone xs max ipad 6th gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. January 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2012 αλήθεια Facebook chat σε smart/internet tv πως κάνεις? παίρνει usb keyboard, έχει αξεσουάρ πληκτρολόγιο, με το κοντρόλ όπως παλιά στα κινητά η με osd και βελάκια ένα ένα γραμμα γραμμα Για να γραψεις οτιδειποτε(π.χ. στο internet) σε μια samsung smart tv χρησημοποιεις τα αριθμητικα πληκτρα του τηλεκοντρολ,οπως ακριβως στα κινητα.Τωρα ισως να υπαρχει και καποιο προερετικο ασυρματο πληκτρολογιο,το οποιο το αγοραζεις ξεχωριστα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. January 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2012 Στην lg την δική μου όταν βάζω το στικακι επάνω διαβάζει μια χαρά τα .avi αλλά και τους εξωτερικούς ελληνικούς υπότιτλους σε μορφή .srt αρκεί το αρχειο της ταινίας και το αρχειο των υποτίτλων να έχουν το ίδιο όνομα . καλησπερα , ξερει κανεις να μου πει αν αυτο γινεται και με την Samsung ? καποιος που να την εχει παρει και να το εχει λειτουργησει με ενδιαφερει , ειναι ολα οκ ? γιατι ψήνομαι πολυ να παω να πάρω μια , μεχρι 1200 τα δινω , καμια καλη προταση για Samsung σε αυτα τα χρηματα ? Ευχαριστω παιδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. January 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2012 σε μια smart tv samsung που ειχα δει γινοταν με το τηλεκοντρολ αλλα δεν γνωριζω αν παιρνει extra keyboard. καλη μαγκια θα ηταν αν επερνε. Παίρνει, παρουσιάστηκε ένα keyboard στην CES. Η πλάκα είναι πως λέγεται ότι θα έρχεται προεγκατεστημένο με τις σειρές D7000 και D8000 από εδώ και πέρα. Κοινώς, όσοι αγόρασαν 8000 series(like me) πριν μερικούς μήνες ήταν γκαντέμηδες διότι δεν είχε παρουσιαστεί το keyboard :p καλησπερα , ξερει κανεις να μου πει αν αυτο γινεται και με την Samsung ? καποιος που να την εχει παρει και να το εχει λειτουργησει με ενδιαφερει , ειναι ολα οκ ? γιατι ψήνομαι πολυ να παω να πάρω μια , μεχρι 1200 τα δινω , καμια καλη προταση για Samsung σε αυτα τα χρηματα ? Ευχαριστω παιδια Κανονικά διαβάζουν str υπότιτλους. http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10098799 (Ενδεικτικό το site του Κωτσόβολου, επειδή δεν την είχε το Πλαίσιο.) Ξεφεύγει λίγο από τα 1200 ευρώ και είναι στα 1399(από 1499), ωστόσο είναι πραγματική ευκαιρία. 40 ίντσες, στην πιο πρόσφατη σειρά(την 8000). Εκπληκτικό πάνελ και δυνατότητες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts