Jump to content

Τηλεοράσεις TFT-LCD

SakisPlayer
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μην αγορασεις τωρα τα χριστουγεννα θα τις δινουν τζαμπα

δεν το ηξερα οτι προβλεπεται πτωση τιμων αυτη την περιοδο...ισχυει;

Παντα πεφτουν ελαφρα οι τιμες την περιοδο των γιορτων λογο των Χριστουγεννιατικων προσφορων..

HD Ready or Full HD ?

τι διαφορες και ποια ειναι προτιμοτερη;

full hd εχει μεγαλυτερη αναλυση 1920χ1080 ενω η hd ready 1366χ768

εξαρταται τι συσκευες θα συνδεεις πανω της.

αν εχεις απλο dvd player και εισαι πορωμενος με SD συσκευες οπως PS2, XBOX 1, PS κλπ... τοτε πηγαινε σε HD Ready.

επισης τα καναλια (ψηφιακα και αναλογικα) φαινονται καλυτερα στις hd ready (γιατι παραμενουν ακομα sd σε αναλυση) .

αν εχεις blu ray , ps3, x360 κλπ τοτε πηγαινε σε Full HD

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

εξαρταται τι συσκευες θα συνδεεις πανω της.

αν εχεις απλο dvd player και εισαι πορωμενος με SD συσκευες οπως PS2, XBOX 1, PS κλπ... τοτε πηγαινε σε HD Ready.

επισης τα καναλια (ψηφιακα και αναλογικα) φαινονται καλυτερα στις hd ready (γιατι παραμενουν ακομα sd σε αναλυση) .

αν εχεις blu ray , ps3, x360 κλπ τοτε πηγαινε σε Full HD

ενδιαφερον

μαλλον προς hd ready με βλεπω μιας και οι αναγκες μου δεν ειναι τοσο απαιτητικες

ευχαριστω

κοιτα, απο προσωπικη μου εμπειρια , το PS2, το psx, το Wii και το gamecube μου , φαινονται πολυ καλυτερα στις κλασσικες παλιες CRT αλλα και στις HD Ready (720p).

στις full hd ειναι χαλια... τιγκα στα τεραστια pixels.

επισης η τηλεοραση (καναλια) φαινεται πιο ωραια στις hd ready.

στις full hd ειναι σαν φαντασμα τα χρωματα και η εικονα γενικα.

δεν φταινε βεβαιως οι full hd τηλεορασεις, αλλα το σημα των καναλιων που ακομα ειναι σε standar definition.

γενικα νομιζω για να απολαυσεις μια full hd στο 100% θελεις video games που να βγαζουν FULL HD εικονα (υπαρχουν καποια σε Ps3 και x360) και blue ray ταινιες σε full hd.

οτιδηποτε σε SD και "απλο" HD (720p) φαινεται ΤΕΛΕΙΑ στις HD Ready τηλεορασεις

ολα θεμα μαρκετινγκ ειναι... εγω απλα λεω πως κατα 80% δεν κανουμε χρηση 1080p

αλλα ακομα και αν καναμε ...δυσκολα θα διεκρινες διαφορες απο το πως θα επαιζε αυτη η αναλυση σε μια καλη hd ready και σε μια full hd.

*πληροφοριακα, ακομα και τα HD καναλια οπως το ΕΡΤ hd και καποια της Νova... ειναι hd 720 και οχι full hd.

οποτε αν τα παρακολουθησεις σε hd ready τηλεοραση , τα απολαμβανεις στο maximum.

Edited by thePRODIGY

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

στις full hd ειναι χαλια... τιγκα στα τεραστια pixels.

επισης η τηλεοραση (καναλια) φαινεται πιο ωραια στις hd ready.

δεν φταινε βεβαιως οι full hd τηλεορασεις, αλλα το σημα των καναλιων που ακομα ειναι σε standar definition.

οτιδηποτε σε SD και "απλο" HD (720p) φαινεται ΤΕΛΕΙΑ στις HD Ready τηλεορασεις

*πληροφοριακα, ακομα και τα HD καναλια οπως το ΕΡΤ hd και καποια της Νova... ειναι hd 720 και οχι full hd.

οποτε αν τα παρακολουθησεις σε hd ready τηλεοραση , τα απολαμβανεις στο τελειο.

δεν ειχα ιδεα απο ολα αυτα...

προσδιοριζω πλεον την ερευνα μου σε hd ready

ευχαριστω και παλι

αν βρεις βεβαια καμια...

εχουν ψιλο εξαφανιστει ολες.

----

Η Philips ειχε βγαλει μερικες απιθανες HD Ready τηελορασεις.

Χρησιμοποιοντας την τεχνολογια Pixel Plus , βελτιωνε παρα πολυ την αποδοση των "απλων" SD σηματων στην οθονη της τηλεορασης.

Pixel Plus, is a proprietary digital filter image processing technology developed by Philips, who claims that it enhances the display of analogue broadcast signals on their TVs.

Pixel Plus interpolates the broadcast signal to increase the picture size by one third, from 625 lines to 833 lines. It also doubles the horizontal resolution, although each horizontal line is analogue.

In 2005, Pixelplus 2 was launched. This version was the first to be able to perform motion reinterpolation on 480p and 576p material.

In 2006, Pixelplus 3 was launched. This version was the first to be able to perform motion reinterpolation on 720p and 1080i material, except for US products.

In 2007, Pixel Perfect HD Engine was launched. This version was the first to be able to perform motion reinterpolation on 1080p material, and introduced 720p and 1080i motion interpolation in US products.

* ειναι ισως η καλυτερη επιλογη σε HD Ready για ατομα που θελουν το SD σημα τους (καναλια, vhs, dvd, προηγουμενης γεννιας κονσολες) να δειχνουν αψογα.

Edited by thePRODIGY

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

720p VS 1080i ? :)

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Το θέμα είναι όμως, ποιος δίνει τώρα 500+€ για τηλεόραση που δεν θα υποστηρίζει μελλοντική αλλαγή των καναλιών που να δείχνουν καλύτερα στις Full HD?

Ήδη στην συνδρομητική TV έχουμε OTE και NOVA με HD κανάλια.Επίσης, αρκετός κόσμος έχει BR player ή κατεβάζει torrents με Hi-def ταινίες.Σε όλες αυτές τις περιπτώσεις έχει διαφορά προς το καλύτερο για τις Full HD TV.

Και να κοιτάξουμε λίγο μακρύτερα.Η Nova ξεκίνησε πιλοτικά το 3D.

Ποιος μας λέει ότι δεν αποφασίζουν του χρόνου ή σε 2 χρόνια τα ιδιωτικά κανάλια να περάσουν σε HD format?

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

καλα ναι, αν θες να εχεις το 100% σε μελλοντικες απαιτησεις (που σε λιγο καιρο ισως να εχουν γινει το στανταρ) θα παρεις μια μαματη Full HD

αν θελεις κατι πιο φθηνο και δεν χρησιμοποιεις πουθενα full hd σημα, μπορεις να παρεις μια καλη hd ready

εγω μονο αυτο ειπα. τιποτα παραπανω

:)

Ήδη στην συνδρομητική TV έχουμε OTE και NOVA με HD κανάλια.Επίσης, αρκετός κόσμος έχει BR player ή κατεβάζει torrents με Hi-def ταινίες

oπως προειπα, το σημα σε αυτες τι περιπτωσεις των καναλιων ειναι HD (720)

οποτε δεν θα δεις διαφορα μεταξυ μιας ready και μιας full

στα τορεντς, ναι. αν κατεβασεις ενα 1080 , θα υπαρχει μια διαφορα. αλλα μη φανταστεις τραγικα πραγματα...

***500 και??!! ποιος δινει 500 +

μια καλη Hd ready μπορεις να βρεις με 200-300 ευρω

Edited by thePRODIGY

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Εγώ προτίμησα Full HD TV μόνο και μόνο επειδή βλέπω αρκετές ταινίες και εκεί πέρα έχω την ποιότητα 1080p. Από εκεί και πέρα ακόμη και τα βιντεοπαιχνίδια στο xbox δεν υποστηρίζουν πάνω από 720p, παρόλο που προωθούνται ως full hd.

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

υπαρχουν φιλε nagata αλλα ειναι λιγα.

τα πιο πολλα οπως λες και εσυ ειναι σε 720p

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

HD Ready or Full HD ?

τι διαφορες και ποια ειναι προτιμοτερη;

Εγω θα ελεγα καλυτερα full HD για να εισαι ετοιμος για μελλοντικες Full HD εκπομπες.Μπορει τωρα να υπαρχει μονο 1 HD καναλι αλλα αργοτερα σιγουρα θα εκπεμψουν περισσοτερα.Ασε που μπορει στο μελλον να σου την βαρεσει να αγορασεις blue ray ή PS3.Θα μετανιωσεις την ωρα και την στιγμη που αγορασες HD Ready και οχι Full HD.To οτι δεν εχεις φετος υψηλες απαιτησεις για HD δεν σημαινει οτι δεν θα εχεις και του χρονου.

Προσωπική μου άποψη σε αυτή την κατηγορία με 250-300 ευρώ μπορείς να βρείς μια αξιόλογη tv 26ιντσών για κάθε χρήση, όχι μόνο αποκλειστικά για gaming.

Προτείνω τα εξής μοντέλα: LG M2550D-PZ LED TV-Monitor 25'' ( υπάρχει σε plaisio και multirama)

Samsung UE26D4003 26" ( ψάξε στο skroutz, το έχει σε πολλά online καταστήματα)

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

εχω τηλεοραση philips led FHD η οποια οταν την συνδεω με το OTE TV στα 1080 η εικονα ειναι θολη και στα 576 ειναι καλη αλλα οχι τοσο καλη οπωσ δειχνει χωρισ το OTE TV τι πρεπει να κανω για να δειχνει καλα στα 1080?

στα 720 την εχεις βαλει?

νομιζω εκει θα δειχνει καλυτερα

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Δοκιμασε μεσα απο το μενου και βγαλε την επιλογη για rgb και βαλε μια αλλη.στα 1080 παντα..

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

Φιλικά Γιώργος

Ευχάριστο παιδιά θα το δοκιμάσω και θα σας πω,δεν είμαι τώρα σπίτι γιαφτο..

Φιλε dimgeo ευχάριστο αυτό που είπες είναι...και τον "τηεπροδιγυ" ευχάριστο..

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Παίδες μια βοηθεια.Αγορασα μια samsung 27αρα full HD.Γενικα ειμαι ικανοποιημενος απο τη τηλεοραση εκτος απο ενα προβλημα.Καθε λιγο και λιγακι με βγαζει ενα σπαστικο μηνυμα στην αριστερη πλευρα της τηλεορασης με τα χαρακτηριστικα που εχει.Δηλαδη βγαζει 5-6 μικρα κουτακια που το καθενα γραφει κατι αλλο (HDMI,LED TV,USB κλπ).Ειναι πολυ σπαστικο γιατι βγαινει καθε λιγα δευτερολεπτα ειτε βλεπω κανονικα τηλεοραση ειτε παιζω playstation, ειτε εχω το pc συνδεδεμενο με hdmi.Εψαξα ολες τις ρυθμισεις και δε βρισκω τροπο να το απενεργοποιησω. Υπαρχει και σε αλλες τηλεορασεις??Μου χει σπασει τα νευρα:mad: Τι κανω???

Τωρα που μου ηρθε η γραμμη της cyta συνδεσα την samsung smart tv μου στο internet με wi-fi.Κατεβασα τις βασικες εφαρμογες(youtube,explore 3D,facebook,social tv κ.τ.λ.)Μηπως ξερει κανενας κατοχος smart tv αμα υπαρχει καμια εφαρμογη για livestreaming διαδικτυακων καναλιων?Αλλιως γινεται να κανω livestreaming απο τον browser(ρωταω γιατι απο τον υπολογιστη το streaming γινεται μεσο windows media player,κατι που δεν υπαρχει στην τηλεοραση)?

Μα νομίζω ότι στις smart tv έχεις την δυνατότητα του livestreaming από τον browser! Αλλά δεν είμαι απόλυτα σίγουρος, θα το ψάξω.

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

O browser μου φαινεται λιγο αργος και οχι πολυ βολικος για βιντεο,για'υτο θα προτιμουσα καποια εφαρμογη(οπως στο youtube) οπου να μου εμφανιζονται τα καναλια σε λιστα και να επιλεγω να δω οποιο θελω.