skatzoxoiros Δημ. May 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2006 Κατα αρχάς, σύμφωνα με την λίστα των μοντέλων με πιθανό πρόβλημα που βρίσκεται ΕΔΩ δε βλέπω μοντέλα που έχουν εισαχθεί στην Ελλάδα... Εκτός αυτού όμως όπως λέει και παρακάτω... Not all Bravia or Grand Wega televisions are affected. No safety issues exist with your TV. If you have already experienced this software issue, the television can be temporarily reset by disconnecting the AC Power Cord from the wall outlet, wait at least 30 seconds and then reconnect the AC power cord to the wall outlet. After this reset procedure, the television should work properly until another several months of use has accumulated. ------------------------ Τέλος πάντων... Απο οτι διάβασα στην αντιπροσωπία τοποθετούν εναν ηλεκτρολυτικό πυκνωτή και αλλάζουν ενα τρανζιστορακι στο τροφοδοτικό και είναι όλα ΟΚ. Το "πρόβλημα" λύνεται σε 20 λεπτά το πολύ! Τι να πουν και οι κάτοχοι των 9830 που το πρόβλημα τους δε λυνεται ποτέ, ότι και αν κάνουν τις τηλεοράσεις τους... Και στοιχίζουν και το διπλάσιο απο τις bravia... Παράθεση CR electronics Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gary Kokkin Δημ. May 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2006 Η WEGA Engine πλέον ονομάζεται Bravia Engine και ενσωματώνεται και στις δύο σειρές S,V. Αυτό έλεγε η ανακοίνωση της Sony το Μάρτιο, και ως τώρα δεν έχω δει καινούρια S χωρίς Bravia engine. Aυτές που αναφέρεσαι είναι 1-2 εκδόσεις με DVB-T δέκτη http://www.sony.de/view/ShowProduct.action?product=KDL-40S2000&site=odw_de_DE&pageType=Overview&category=TVP+LCD+TV Αυτές με αναλογικό δέκτη δεν εχουν : http://www.sony.gr/view/ShowProductCategory.action?site=odw_el_GR&category=TVP+LCD+TV Διάβασα το τελευταίο τεστ του Hi-Tech για τις 32άρες και οι περισσότερες από τις κορυφαίες κινούνταν λίγο πάνω- λίγο κάτω από τα 1500 ευρώ, με εξαίρεση την εξωπραγματική Philips 32PF9830. Ανάμεσά τους η Panasonic Viera TX32LX60F που πωλείται στα 1450 ευρώ, π.χ. εδώ. Μην περιμένεις αξιοπιστία από τα περιοδικά ,ειδικά όταν το συγκεκριμένο ξαφνικά ξαν-ανακάλυψε την Panasonic στα τελευταία τεύχη του,επειδή άλλαξε αντιπροσωπεία (που με χαμηλές τιμές προσπαθεί να ξαναμπεί στην αγορά ,και σιγουρα τα πρώτα προιόντα με την νέα αντιπροσώπευση θα είναι top σε ποιότητα για να ανεβάσει το κύρος της) -Οι τιμές είναι ενδεικτικές πάντα ή εχουν λάθη για λόγους marketing (να συμπαθήσεις μια φίρμα) Προσωπικά δεν θα έδινα premium για Samsung. Θα πλήρωνα επιπλέον ευχαρίστως για Sony, Panasonic ή Philips αλλά κάπου εκεί σταματάω. Προσωπική γνώμη πάντα. Θα με ενδιέφερε να ανέφερες ποιες είναι οι άνω των 1800 ευρώ κορυφαίες 32ρες κατά τη γνώμη σου - αν δεν βαριέσαι. Οι τιμές ακολουθούν φθίνουσα πορεία όσο αυξάνεται η παραγωγή,και θα σταθεροποιηθούν χονδρικά σε 3 έτη σε < 1300ε για 32'' στις περισσότερες φίρμες,αλλά με πιό πολλές δυνατότητες (όχι μόνο τεχνολογία) από ότι σήμερα ,όσο δηλ. εχουν χονδρικά οι πολύ καλές σε δυνατότητες CRT (που μην ξεχνάμε εξακολουθούν να παραγονται από πολλές φίρμες ,και με νέα μοντέλα ,πχ η Sony που ανακοίνωσε ότι δήθεν σταματά τις CRT στην Ευρώπη,αλλού κυκλοφορεί εξελιγμένες νέες : http://www.sony-mea.com/product_details.asp?InpProdId=6355 http://www.sony-mea.com/product_details.asp?InpProdId=5021 ...... Απλά οι LCD αφήνουν περισσότερο κέρδος στις εταιρίες και στηρίζονται στο marketing..... ). Οπότε λίγη υπομονή για αγορά δεν βλάπτει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. May 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2006 Aυτές που αναφέρεσαι είναι 1-2 εκδόσεις με DVB-T δέκτη http://www.sony.de/view/ShowProduct.action?product=KDL-40S2000&site=odw_de_DE&pageType=Overview&category=TVP+LCD+TV Αυτές με αναλογικό δέκτη δεν εχουν : http://www.sony.gr/view/ShowProductCategory.action?site=odw_el_GR&category=TVP+LCD+TV Oι S του ελληνικού site πρέπει να υπάρχουν στην ελληνική αγορά εδώ και μήνες, αν δεν κάνω λάθος δεν πρόκειται για τα νέα μοντέλα. Το Hi-Tech έλεγε ότι οι νέες S θα κυκλοφορούν παράλληλα με τις "παλιές" στην Ελλάδα. Να δούμε πόσοι θα την πατήσουν... Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elpa02 Δημ. May 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2006 Αγαπητοί φίλοι, Μόλις αγόρασα την LG 37RZ.... και είμαι πολύ ευχαριστημένος βεβαια προηγουμενη τρελή εμπειρία σε αυτές δεν είχα περαν οθονών για υπολογιστή. Η αλήθεια είναι ότι εμπιστέυομαι στην LG ως κατασκευαστη και τα 1500€ για 37 in μου ρθαν λογικά , εννοείται HD ready και τα συναφή XD engine, crystal κλπ τα διαθέτει.Είδομεν... Παράθεση HP 19BII, palm m125 , palm Tungsten, Qtek G100, ETEN Glofiish X600, HTC Diamond, HTC Diamond 2, Galaxy 3, ΖΤΕ V970, Cubot S308 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CyNoMaD Δημ. May 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2006 Οι καινούριες Bravia είναι οι xxx-xxS/v2000. Έχω βάλει στο μάτι μια KLV-40V2000 Οι διαφορές με τις παλιές βρίσκονται σε διαφορετικό επεξεργαστή, καλύτερη αντίθεση (1300:1) και DVB (terrestrial). Διαθέτουν επίσης υποδοχή για κάρτα συνδρομητικής ψηφιακής (που λανθασμένα έχει δηλωθεί σαν PCMCIA slot) Tιμή μετρητοίς :€2500 (40'') Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. May 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2006 Οι καινούριες Bravia είναι οι xxx-xxS/v2000. Έχω βάλει στο μάτι μια KLV-40V2000 Οι διαφορές με τις παλιές βρίσκονται σε διαφορετικό επεξεργαστή, καλύτερη αντίθεση (1300:1) και DVB (terrestrial). Διαθέτουν επίσης υποδοχή για κάρτα συνδρομητικής ψηφιακής (που λανθασμένα έχει δηλωθεί σαν PCMCIA slot) Tιμή μετρητοίς :€2500 (40'') Πόσο έχει για τις 32 ίντζες; Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gary Kokkin Δημ. May 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2006 Kαπου τα έχετε μπλεξει. -Δεν θα κυκλοφορήσουν όλα τα μοντέλα στην Ελληνική αγορά γιατί τα περισσότερα εχουν μόνο ψηφιακό δέκτη και όχι αναλογικό (και μόνο στην Ιταλία φαίνεται ότι υπάρχουν oι νεες S μόνο με αναλογικό tuner,ενώ αυτές με διπλό tuner στην Γερμανική αγορά είναι πολύ ακριβές) -Αν δει κανείς επιμέρους site αλλων χωρών ,οι οθόνες εχουν μερικές διαφορές (και αναφερονται επίσης με Bravia engine οι S και Bravia enhanced engine oι V) ,και καμία δεν έχει και Ελληνικό μενού για να υποθέσει κανεις ότι μπορεί νάρθουν και στην Ελλάδα.-Eνδεικτικά : http://www.sony.co.uk/view/View.action?section=en_GB_Products&productcategory=%2FTV+Projector&site=odw_en_GB&page=AllProductsInCategory http://www.sony.de/view/ShowProductCategory.action?site=odw_de_DE&category=TVP+LCD+TV http://www.sony.it/view/ShowProductCategory.action?site=odw_it_IT&category=TVP+LCD+TV Σε κάθε περίπτωση όμως, παραλλαγή μοντέλου που θα κυκλοφορεί μόνο για Ελλάδα,δεν νομίζω ότι αξίζει,γιατί λόγω περιορισμένης παραγωγής,δεν θα υπάρχουν ανταλλακτικά μετά από κάποιο χρονικό διάστημα. -Αν πάει δε κανείς και στο Dubai, μπορεί να πάρει την παρακάτω με διπλό tuner και την νέα μεγάλη αντίθεση σαν χαρακτηριστικό: http://www.sony-mea.com/product_details.asp?InpProdId=6336 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CyNoMaD Δημ. May 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2006 H σειρά V2000 έχει διπλό tuner (ψηφιακό & αναλογικό) και είναι αυτή που έρχεται σε 10 μέρες στην Ελλάδα (σίγουρα σε 32'' & 40''). Οσο για τις τιμές είναι ίδιες με την προηγούμενη γενιά Bravia για την ίδια σειρά και διαστάσεις. Eπιβεβαιωμένα από Sony Hellas. Η σειρά με κωδικό "Α10" είναι η προηγούμενη με χαμηλότερο contrast ratio (η περίπτωση του Dubai είναι ιδιαίτερη , π.χ. αναφέρει και για USB interface ) η οποία στην Ελλάδα ερχόταν μόνο αναλογική ενώ σε κάποιος χώρες με διπλό tuner. Πλέον και σε όλες τις χώρες η σειρά με τον κωδικό "2000" διατίθεται με το διπλό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gary Kokkin Δημ. May 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2006 Δεν ξέρω τι θα φέρει η Sony Hellas,αλλά από τα ξένα site που παρέπεμψα, όλες αυτές που λές με κωδικό 2000 δεν γράφουν ότι έχουν αναλογικό tuner. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CyNoMaD Δημ. May 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2006 http://www.sony.gr/view/ShowProduct.action?product=KDL-40V2000&site=odw_el_GR&pageType=TechnicalSpecs&category=TVP+LCD+TV και στα χαρακτηριστικά αναφέρει: Κάλυψη καναλιών CATV Κάλυψη καναλιών HYPER / δορυφορικά Κάλυψη καναλιών UHF Κάλυψη καναλιών VHF Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzoxoiros Δημ. May 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2006 Καλησπερίζω και εγώ! Τις νέες Sony Bravia τις έχω βρεί και εδώ στην Ελλάδα με ενσωματωμένο ψηφιακό tuner! Προσωπικά με ενδιαφέρει η 40αρα (KDL-40S2010) και την εχω βρει ΕΔΩ στην τιμή των 2.160 ευρώ Επίσης ΕΔΩ πάλι η ίδια τηλεόραση 2100 ευρώ. Επίσης ΕΔΩ πάλι η ιδια τηλεόραση, με 2295 ευρώ. Λέτε τελικά να μην έρθει στην Ελλάδα το κομμάτι???:lol: :lol: :lol: Κάλό θα ήταν να ψάξουν μερικοί πριν μιλήσουν. Η σειρά εχει ήδη έρθει στην Ελλάδα, αλλα φυσικά τα μαγαζία θα κοιτάξουν να "διώξουν" πρώτα τα παλαιότερα μοντέλα... Τα παραπάνω link δε τα έδωσα με καμμία διάθεση να διαφημίσω τα μαγαζιά Παράθεση CR electronics Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gary Kokkin Δημ. May 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2006 Oταν οι S2010 δεν αναφέρονται καν στο Ελληνικό επίσημο site (όταν υπάρχει επίσημη διαθεση η Sony ενημερώνει αμέσως),μπορεί να είναι παραεισαγωγής,ασχετα αν λένε αντιπροσωπειας για κράκτη-Επίσης μπορεί να είναι "κόλπο" να θέλουν με προ-παραγγελίες να δούν αν υπάρχει ζήτηση,ή προιόντα προ-διαθεσης με κάποια συμφωνία,για να πιάσουν ορισμένοι καλύτερη τιμή πώλησης σαν αποκλειστικότητα. -Εσύ γνωρίζεις κάτι παραπάνω πέρα από τις διαφήμιση?-Μερικές δεν ταιριάζουν καν στις επίσημες φωτογραφίες ή έχουν και ελλειπή στοιχεία.-Χώρια μία διαφήμιση αναφέρει 2 χρόνια εγγύηση αντιπροσωπείας,πράγμα που (ως τώρα) δεν ισχυει για τις τηλεοράσεις (και άλλα προιόντα) της Sony στην Ελλάδα. http://www.sony.gr/view/ShowProduct.action?product=KDL-40V2000&site=odw_el_GR&pageType=TechnicalSpecs&category=TVP+LCD+TV και στα χαρακτηριστικά αναφέρει: Κάλυψη καναλιών CATV Κάλυψη καναλιών HYPER / δορυφορικά Κάλυψη καναλιών UHF Κάλυψη καναλιών VHF Αντιστροφα βλέπω η "Ελληνική" να μην λέει ψηφιακό tuner όπως οι "Ευρωπαικές" ή 2πλό tuner όπως εμαθες από την αντιπροσωπεία. PS....Πολύ "διαφήμιση" έχουμε ρίξει στην Sony.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CyNoMaD Δημ. May 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2006 Καλησπερίζω και εγώ! .....Κάλό θα ήταν να ψάξουν μερικοί πριν μιλήσουν. Η σειρά εχει ήδη έρθει στην Ελλάδα, αλλα φυσικά τα μαγαζία θα κοιτάξουν να "διώξουν" πρώτα τα παλαιότερα μοντέλα... Τα παραπάνω link δε τα έδωσα με καμμία διάθεση να διαφημίσω τα μαγαζιά Φίλε μου αν αναφέρεσαι σε εμένα σου λέω πως αν δεν έγινα σαφής μιλάω για τη σειρά "V". Αυτή σιγουρα δεν έχει έρθει, έρχεται σε λίγες ημέρες. Βέβαια σε Sony center μου την πουλούσανε ήδη εδώ και 1 μήνα, ΑΛΛΑ θα μπορούσα να την παραλάβω μέσα Μαίου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elpa02 Δημ. May 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2006 Αν αναφέρεσαι στην LG η 32 έχει γυρω στα 1030€ αλλά δεν είναι HD ready επίσης στις 37in υπάρχει και αλλα 2 μοντέλα με παραπάνω features (2 tuner κλπ) και αλλο design και παίζουν στα 2500-2800€ Παράθεση HP 19BII, palm m125 , palm Tungsten, Qtek G100, ETEN Glofiish X600, HTC Diamond, HTC Diamond 2, Galaxy 3, ΖΤΕ V970, Cubot S308 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panorramix Δημ. May 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2006 Μου είπαν στο plaisio οτι αναμένουν HD οθόνη της SAMSUNG σε μεγάλες ίντζες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zstephanos Δημ. May 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2006 Παιδιά ποια η γνώμη σας για την KDL-32V2000 και αν ξερει καποιος ποια ειναι η διαφορά της από την KDL-32S2010 η οποία είναι κατα λίγο πιο φτηνή? Η KDL-32V2000 έχει ενσωματωμένο HD tuner που σημαίνει ότι από την κεραία θα πάει κατευθείαν στην τηλεόραση και θα βλεπουμε τα ψηφιακά κανάλια? Θα είναι συμβατή με Blue Ray? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CyNoMaD Δημ. May 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2006 H "s" einai xamilwterwn prodiagrafwn oson afora ton epeksergasti Oles oi nees sony (seires "s" & "v" exoun psifiako tuner. to Blue ray pou kollaei, sthn analysi? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. May 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2006 Το blu-ray (και το HD-DVD αν και σαν σωστά fanboys υποστηρίζουμε το Blu-Ray :p ) κολλάει στην προστασία περιεχομένου HDCP (High-bandwidth definition content protection αν το θυμάμαι σωστά) η οποία είναι εφικτό να ενσωματωθεί μόνο σε ψηφιακές συνδέσεις όπως η DVI και η HDMI. Καμία άλλη σύνδεση που να μπορεί να μεταφερει εικόνα σε αναλύσεις HD (πρακτικά δηλαδή η component) δεν ενσωματώνει HDCP. Η έλλειψη HDCP σημαίνει ότι ο δικαιούχος του περιεχομένου (το στούντιο παραγωγής δηλαδή) έχει τρεις επιλογές: να μην κάνει τίποτα, άρα η ταινία παίζει κανονικά σε πλήρη ανάλυση, να μειώσει την ανάλυση σε 960x540 (quarter HD - ποιότητα περίπου DVD ίσως και λίγο καλύτερη) ή τέλος να εμποδίσει εντελώς την προβολή της στην τηλεόραση χωρίς HDCP. Ευτυχώς όλα τα στούντιο (εκτός της Warner) που έχουν ανακοινώσει ταινίες στα νέα δισκάκια έχουν επιλέξει την πρώτη λύση σε πρώτη φάση, αλλά δεν είμαι αισιόδοξος ότι αυτό θα κρατήσει για πολύ. Υπάρχουν και παλαιότερες τηλεοράσεις με εισόδους DVI χωρίς HDCP. Στις HDMI δεν υπάρχει πρόβλημα καθως είναι μέρος του standard εξαρχής. Επίσης υπάρχουν τηλεοράσεις μόνο με είσοδο component (κυρίως τηλεοράσεις με μικρή διαγώνιο) που μάλλον καλό είναι να αποφεύγονται καθώς σίγουρα δεν είναι future-proof. Τέλος το HDCP αποτελεί προαπαιτούμενο του ευρωπαϊκού στάνταρντ HD και επομένως οποιαδήποτε τηλεόραση φέρει το αυτοκολλητο HD Ready το υποστηρίζει απαραιτήτως. Όλες οι Bravia (τουλάχιστον απο τις 26'' και πάνω) είναι HD Ready. Η αλήθεια είναι πως ελάχιστες καινούριες LCD (και plasma) δεν υποστηρίζουν το HDCP αλλά καλό είναι να προσέχει κανείς. Επίσης αλήθεια είναι ότι αυτή η ιστορία με τα DRM έχει αρχίσει να με κουράζει... Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gary Kokkin Δημ. May 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2006 Δεν νομίζω να εφαρμοστεί "κλείσωμα" ανάλυσης στα BR,γιατί ακόμα παγκόσμια εγκατεστημένες υπάρχουν κατα κύριο λόγο CRT τηλεοράσεις,αν και στις νέες εκδόσεις τους ,είναι και HD ready κλπ σε κάποιοες αγορές. Παιδιά ποια η γνώμη σας για την KDL-32V2000 και αν ξερει καποιος ποια ειναι η διαφορά της από την KDL-32S2010 η οποία είναι κατα λίγο πιο φτηνή? Η KDL-32V2000 έχει ενσωματωμένο HD tuner που σημαίνει ότι από την κεραία θα πάει κατευθείαν στην τηλεόραση και θα βλεπουμε τα ψηφιακά κανάλια? Θα είναι συμβατή με Blue Ray? Τι εκδόσεις θα κυκλοφορήσουν στην ελληνική αγορά τελικά ,αναμονή σε ανακοίνωση από το Ελληνικό site. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. May 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2006 Δεν νομίζω να εφαρμοστεί "κλείσωμα" ανάλυσης στα BR,γιατί ακόμα παγκόσμια εγκατεστημένες υπάρχουν κατα κύριο λόγο CRT τηλεοράσεις,αν και στις νέες εκδόσεις τους ,είναι και HD ready κλπ σε κάποιοες αγορές. Θα το δούμε. Για να το ζητούν τα στούντιο σημαίνει ότι σκοπεύουν κάποια στιγμή να το χρησιμοποιήσουν. Η Warner (που αν δεν κάνω λάθος στηρίζει και τα δύο format) ήδη έχει πει ότι θα ρίχνει την ανάλυση αν δεν υπάρχει HDCP. Oι CRT είναι βέβαιο ότι είναι ασύγκριτα περισσότερες από τις υπόλοιπες αλλά πόσες από αυτές δείχνουν πάνω από 540 γραμμές; Άντε να δείχνουν 560 (PAL) - οι κάτοχοί τους δε νομίζω ότι θα βλέπουν διαφορά με ή χωρίς κλείδωμα. Φαντάζομαι πως ούτως ή άλλως ελάχιστοι από αυτούς θα αποφασίσουν να αντικαταστήσουν το παλιό καλό DVD player τους πριν αλλάξουν τη CRT σε κάποια "λεπτή" HD, δεν έχουν ιδιαίτερο κίνητρο να το κάνουν. Αυτοί που είχαν πάρει CRT υψηλής ανάλυσης πριν βγεί το HDCP την "πάτησαν" όπως ακριβως και αυτοί που πήραν plasma & LCD από τους πρώτους. Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egpap Δημ. May 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2006 Εδώ και καιρό έχω αποφασίσει πως είναι ώρα να ανανεώσω την τηλεόρασή μου! Οι γνώσεις μου είναι περιορισμένες και ομολογώ, ότι πολλά από τα τεχνικά χαρακτηριστικά αγνοώ πώς να τα αξιολογήσω. Αναζητώντας στο διαδίκτυο, μια αξιόπιστη μάρκα (πχ Sony) σε μια ικανοποιητική τιμή για την τσέπη μου (πχ 1600€-1700€), έπεσα πάνω σε ένα μοντέλο που αναμένεται να είναι διαθέσιμο στα μέσα Μαΐου. Θα μπορούσατε να μου πείτε τη γνώμη σας; http://www.geocities.com/egpap/sony_bravia Επίσης, θα με ενδιέφερε η άποψή σας σχετικά με άλλα μοντέλα, που τα θεωρείται αξιόπιστες ευκαιρίες, πάνω - κάτω στην ίδια τιμή. Μια ακόμα απορία μου, σχετίζεται με την απόσταση που θα πρέπει να έχει ο καναπές από την τηλεόραση, καθώς και μέχρι πόσες ίντσες "σηκώνει" μια απόσταση καναπέ-tv περίπου στα 3,5 μέτρα. Αν δηλαδή, η πρόθεσή μου να αγοράσω TV 32" είναι σωστή ή αν θα μπορούσα να ψάξω για κάτι μεγαλύτερο. Τέλος, και ελπίζω να μη σας κούρασα, έχω διαπιστώσει πως αν κοιτάξεις όλες αυτές τις τηλεοράσεις από κοντά (περίπου στο μέτρο), παρατηρείς μια θολούρα/θαμπάδα και η εικόνα δεν είναι "κρυστάλλινη", καθαρή να το πω πιο απλά. Αυτό ισχύει για όλες τις TV; Έχει να κάνει με την ανάλυση; Υπάρχει περίπτωση να βρεις TV, που να έχει ολοκάθαρη εικόνα; Εξηγήστε λίγο γιατί γίνεται αυτό. Εγώ ας πούμε, έχω δορυφορικό δέκτη στο σπίτι και στην τηλεόραση που έχω τώρα, βλέπω πολύ καθαρά. Αν πάρω μια τέτοια LCD TV θα έχω ανάλογη εικόνα; Θα βοηθήσει για πιο "κρυστάλλινη" εικόνα ο δορυφορικός δέκτης ή δεν παίζει ρόλο; Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Περιμένω με αγωνία, απαντήσεις σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egpap Δημ. May 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2006 Προσθέτω και τα τεχνικά χαρακτηριστικά της... Diagonale: 32"/81cm • Auflösung: 1366x768 (WXGA) • Format: 16:9 • Kontrast: 1300:1 • Reaktionszeit: 8ms • Betrachtungswinkel (h/v): 178°/178° • Anschlüsse: HDMI, Komponenten (YUV), 2x SCART, VGA, S-Video, Composite Video • Maße (BxHxT): 79.2x59.3x21.9cm • Gewicht: 15kg • Besonderheiten: integrierter DVB-T-Tuner Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gary Kokkin Δημ. May 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2006 Περιμένεις επίσημη ανακοίνωση από το Ελληνικό site της Sony,να δούμε με τι προδιαγραφές θάρθουν στην Ελλάδα, και περισσότερα θα βρείς στο thread "TFT-LCD TV οθόνες" όπου οι περισσότερες απορίες σου έχουν αναφερθεί ήδη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobilemaniac Δημ. May 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2006 Καλησπερα.Επεσε στο ματι μου μια προσφορα που εχει το carrefour tv lcd 20" bluesky 389 ευρω.Την θελω καθαρα για να παιζω ps2/xbox και μονο.Στο site http://www.carrefour.gr την ειδα.Επειδη δεν ειμαι γνωστης lcd τεχνολογιας ,θελω την συμβουλη σας σε θεμα τιμη αποδοσης της τηλεορασης, και αν κανει για παιχνιδομηχανες(αν εχει καλη αποδοση εικονας χωρις τα γνωστα προβληματα) Ευχαριστω προκαταβολικα.Αν γινεται να εχω μια γρηγορη απαντηση γιατι θελω να την αγορασω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobilemaniac Δημ. May 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2006 Καλησπερα.Επεσε στο ματι μου μια προσφορα που εχει το carrefour tv lcd 20" bluesky 389 ευρω.Την θελω καθαρα για να παιζω ps2/xbox και μονο.Στο site http://www.carrefour.gr την ειδα.Επειδη δεν ειμαι γνωστης lcd τεχνολογιας ,θελω την συμβουλη σας σε θεμα τιμη αποδοσης της τηλεορασης, και αν κανει για παιχνιδομηχανες(αν εχει καλη αποδοση εικονας χωρις τα γνωστα προβληματα) Ευχαριστω προκαταβολικα.Αν γινεται να εχω μια γρηγορη απαντηση γιατι θελω να την αγορασω. Θελω την βοηθεια σας.PLEASE Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts