Jump to content

Τηλεοράσεις TFT-LCD

SakisPlayer
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

θα σου έλεγα την LG (αν και γενικά σονάκιας) μέχρι που είδα την ανάλυση... 1280x768;;; πως τους ήρθε; το "σωστό" για αυτό το (κουτσουρεμένο πάντως σε σχέση με το πραγματικό) HD είναι 1366x768... άρα Sony based only on that

---

NLS

ilogic.gr

Eλάχιστα ποστ πιο πάνω έγραψα μια παράκληση η οποία αγνοήθηκε παντελώς.

Το thread θα παραμείνει ανοικτό μόνο για όσους χρήστες επιθμούν να συνεισφέρουν στο thread σεβόμενοι τους ΟΠΧ και το επίπεδό του forum.

Όσοι έχουν αντίθετη άποψη μπορούν να συνεχίσουν την "κουβέντα" τους μέσω pm.

Το επόμενο ποστ που θα παραβιάζει τους ΟΠΧ θα επιφέρει τις προβλεπόμενες κυρώσεις.

τα καλύτερα είναι... δίπλα σας

πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC]

MoΛις παρελαβα την SONY KLV-S32A10E και για τα χρήματα που έδωσα μου φαίνεται πολυ καλή επιλογη...βεβαια ο καιρός θα δείξει..

1300€ απο http://www.electroptica.gr

IPHONE 4 The Ultimate

Παρηγγειλα για την bravia μου (klv-s32) το dvd sony dvp-ns52p το οποιο εχει και εξοδους "component". η διαφορα στην εικονα κα στον ηχο ...ειναι διαφορετικη απο αυτην που προσφερει το απλο scart?

το dvd player που σας ανεφερα ειναι καλο? το εχει κανεις?

IPHONE 4 The Ultimate

Το component βγαζει σαφως καλυτερο σημα απο το Scart αν και τωρα πια με το DVI , HDMI εχουμε περασει σε μεγαλυτερες αναλογικα διαφορες στην ποιοτητα εικονας.

Σαν DVD τα Sony ποτε δεν προσφεραν την ποιοτητα εικονας των Pioneer , Philips αλλα σε γενικες γραμμες ειναι πολυ καλα.

Τα DVD recorders της Sony είναι καλύτερα σε αναπαραγωγή από τα απλά Sony players,πράγμα που δεν συμβαίνει με τα Pioneer.

Το ίδιο ισχύει και με τις συνδέσεις -Με DVI σε φίρμες όπως LG δεν βλέπεις ορατή διαφορά,οπότε τα πάντα είναι σχετικά...

http://www.insomnia.gr/images/cebit2006/sharp1a.jpg

H Sharp παρουσίασε στα πλαίσια της έκθεσης Cebit μια νέα τεχνολογία η οποία επιτρέπει τη θέαση δύο διαφορετικών πηγών από μια και μοναδική οθόνη LCD. Η τεχνολογία αυτή με την ονομασία Two-way viewing-angle LCD παρέχει τη δυνατότητα να παρακολουθείτε για παράδειγμα δύο διαφορετικά προγράμματα τηλεόρασης, φτάνει να κοιτάτε την οθόνη από δύο διαφορετικές γωνίες.

Δοκιμάσαμε τη συγκεκριμένη τεχνολογία με τις διάφορες υλοποιήσεις που είχε κατασκευάσει η Sharp ειδικά για την έκθεση και μείναμε εντυπωσιασμένοι για τη λειτουργικότητα της καθώς και για τις ευκολίες που παρέχει.

Μια πολύ καλή υλοποίηση είναι ως σύστημα πλοήγησης. Ο οδηγός κοιτάζοντας από την αριστερή πλευρά της οθόνης μπορεί να διακρίνει κανονικά το πρόγραμμα πλοήγησης χωρίς κανένα συμβιβασμό στη ποιότητα της εικόνας. Από τη δεξιά πλευρά του αυτοκινήτου ο συνοδηγός κοιτάζοντας την ίδια οθόνη μπορεί να δει τηλεόραση η μια ταινία στο DVD.

Μια δεύτερη υλοποίηση αφορούσε ένα αρκετά μικρό σε διαστάσεις laptop στο οποίο η τεχνολογία της Sharp παρέχει τη δυνατότητα να μην είναι εμφανή εκτός από την μπροστινή θέση οι πληροφορίες που εμφανίζονται στην οθόνη εξασφαλίζοντας έτσι την προστασία από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Φυσικά οι οθόνες αυτές με τη συγκεκριμένη τεχνολογία μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως κανονικές οθόνες (Single Screen Mode) με ορατή γωνία τις 170 μοίρες.

H Sharp όπως ενημερωθήκαμε θα επιδιώξει τη διάθεση της τεχνολογίας σε άλλους κατασκευαστές αν και ακόμα δεν υπάρχει ένα σαφές χρονοδιάγραμμα Πάντως αν κρίνουμε από όσα είδαμε, δεν θα πρέπει να αργήσει πολύ η εμφάνιση σχετικών προϊόντων στην αγορά.

The "unwired" revolution began...

_http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407

Μερικές εφαρμογές αυτής της τεχνολογίας μπορεί να είναι

-- Σε νοικοκυριά.

-- Διαφημίσεις στους δρόμους.

-- Navigation Kit (όπως το περιγράφετε στο άρθρο)

-- Σε laptop

Αν γίνει σωστά η χρήση αυτής της τεχνολογίας, εκτός από εντυπωσιακό θα είναι και πρακτικό.

The "unwired" revolution began...

_http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407

Γεια και απο εμένα, έχω μια ερώτηση για τους γνώστες του θέματος.

Η τηλεόραση μου τα έπαιξε και σκέφτομαι την αγορά μιας LCD 32" γύρω στα 1500 ευρώ,μέχρι στιγμής απο αυτά που είδα έχω καταλήξη στις Philips 32PF7320 τιμή 1688 με 12 άτοκες(παίζει ρόλο και αυτό),Samsung LE32R51XEH στα 1390 ευρώ και με μιά "μικρή" άνοδο :O την Philips 32PF9966 αυτό που μου άρεσε στην Samsung εκτός τις εικόνας είναι ότι έχει HDMI έξοδο κάτι που έχει και το DVD recorder που έχω αγοράσει απο την άλλη οι Philips έχουν το pixel plus η πρώτη έχει και σύνδεση με PC (ή δεύτερη έχει pixel plus 2 και ambi light).

Θα ήθελα τα φωτα σας όπως και αν ξέρετε-εχετε δεί καλύτερες τιμές με άτοκες δόσεις σε κάποιο κατάστημα και πού,μένω αθήνα αν υπάρχει πρόβλημα να αναφέρονται καταστήματα τότε στείλτε μου pm.

Ευχαριστώ για κάθε απάντηση.:)

Βασικα θα ελεγα Philips με Pixel Plus 2 αλλα επειδη μερικοι θα πουν πως ηταν αναμενομενη η απαντηση μου θα σου προτεινα να πας σε μερικα μαγαζια ωστε να δεις και τις 3 να παιζουν και ετσι να αποφασισεις...Κατα προτιμηση παρε και ενα DVD μαζι σου και ζητα απο τους πωλητες να στο βαλουν να παιξει.

Η τηλεόραση μου τα έπαιξε και σκέφτομαι την αγορά μιας LCD 32" γύρω στα 1500 ευρώ,μέχρι στιγμής απο αυτά που είδα έχω καταλήξη στις Philips 32PF7320 τιμή 1688 με 12 άτοκες(παίζει ρόλο και αυτό),Samsung LE32R51XEH στα 1390 ευρώ και με μιά "μικρή" άνοδο :O την Philips 32PF9966

Η σειρα R της Samsung ειναι αυτη με την χαμηλωτερη ποιοτητα εικονας. Καλυτερα να παρεις την LE-32M51B η ακομη καλυτερα την LE-32M61B. Η διαφορα στην τιμη δεν ειναι μεγαλη.

Την 32PF7320 δεν την εχω δει αλλα η 32PF9966 ειναι πολυ καλη (αν και λιγο ακριβη).

Μπορεις να δεις τιμες και χαρακτηριστικα εδω:

http://www.technixx.gr/

Η σειρα R της Samsung ειναι αυτη με την χαμηλωτερη ποιοτητα εικονας. Καλυτερα να παρεις την LE-32M51B η ακομη καλυτερα την LE-32M61B. Η διαφορα στην τιμη δεν ειναι μεγαλη.

Την 32PF7320 δεν την εχω δει αλλα η 32PF9966 ειναι πολυ καλη (αν και λιγο ακριβη).

Μπορεις να δεις τιμες και χαρακτηριστικα εδω:

http://www.technixx.gr/

Ευχαριστώ φίλε μου,πές μου για τι διαφορές μιλάμε στην εικόνα απο την R σε μια Μ??? αν γίνεται απάντησε μου σύντομα γιατί έκλεισα την R αν είναι να αλλάξω παραγγελία(αν και δεν νομίζω να γίνεται :( :( )

ερωτηση...εχουν βγαλει τα PLUS μια 32αρα LCD μαρκα δεν θυμαμαι με 780ε..την εχει παρει κανενας???αξιζει τον κοπο??θελω μια δευτερη τηλεοραση για απλη καθηνερινη χρηση και σκεφτομαι να την χτυπησω.ειναι αρκετα δελεαστικη η τιμη της και εχει και 2 χρονια εγγυηση!!

http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002

Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde

Ευχαριστώ φίλε μου,πές μου για τι διαφορές μιλάμε στην εικόνα απο την R σε μια Μ??? αν γίνεται απάντησε μου σύντομα γιατί έκλεισα την R αν είναι να αλλάξω παραγγελία(αν και δεν νομίζω να γίνεται :( :( )

Οι διαφορα δεν ειναι τεραστια αλλα υπαρχει. Αν τελικα δεν γινεται να αλλαξεις παραγγελια δεν τρεχει τιποτα, ακομα και η R ειναι πολυ καλη.

ερωτηση...εχουν βγαλει τα PLUS μια 32αρα LCD μαρκα δεν θυμαμαι με 780ε..την εχει παρει κανενας???αξιζει τον κοπο??θελω μια δευτερη τηλεοραση για απλη καθηνερινη χρηση και σκεφτομαι να την χτυπησω.ειναι αρκετα δελεαστικη η τιμη της και εχει και 2 χρονια εγγυηση!!

Φιλε μακρια απο No name LCD αν δεν θελεις να τυφλωθεις! Καλυτερα με τα λεφτα αυτα να παρεις μια επωνυμη LCD 26".:)

και εχει και 2 χρονια εγγυηση!!

Φίλε μου τι εγγύηση έχει?:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Βάζω στοίχημα πως απο τα δύο χρόνια, το 1 θα είναι χαλασμενη και θα την πηγαινοφέρνεις στο service και θα περιμένεις τα ανταλλακτικά που θα έρχονται σπάζοντας τα νευράκια σου...

Μακρυα απο no name συσκευές!

CR electronics

Διαπίστωσα στην SONY KLV S32A10 (32ΑΡΑ) BRAVIA ,που την εχω εδω και 6 μερες οτι εχει ενα καμμένο πίξελ..!! τι να κανω? καλυπτει η εγγύηση καμμένα πιξελ,αν ναι στα ποσα? ρε γαμ0το ουτε βδομαδα δεν την εχω και κάηκε κιόλας ενα πίξελ...!!! ΕΛΕΟΣ :-(
IPHONE 4 The Ultimate

To γ@μοτο είναι ρε παιδιά,ότι με το ''καλημερα'' παρε και ενα καμμενο πιξελ..για να το χεις να το χαιρεσαι μια ζωη...!
IPHONE 4 The Ultimate

Διαπίστωσα στην SONY KLV S32A10 (32ΑΡΑ) BRAVIA ,που την εχω εδω και 6 μερες οτι εχει ενα καμμένο πίξελ..!! τι να κανω? καλυπτει η εγγύηση καμμένα πιξελ,αν ναι στα ποσα? ρε γαμ0το ουτε βδομαδα δεν την εχω και κάηκε κιόλας ενα πίξελ...!!! ΕΛΕΟΣ :-(

H Sony στις TFT τηλεοράσεις δίνει 3 καμμένα pixel εγγύηση στα 2 χρόνια.

Δυστυχώς ακόμα η συχνότητα βλαβών είναι μεγαλύτερη από ΤFT monitor ΗΥ,οπότε προσπάθησε να συνηθήσεις.

To γ@μοτο είναι ρε παιδιά,ότι με το ''καλημερα'' παρε και ενα καμμενο πιξελ..για να το χεις να το χαιρεσαι μια ζωη...!

καταλαβαίνω πως σε χαλάει

δεν θα το έχεις μια ζωή γιατί χλωμό να έχεις μια TV για μια ζωή

επίσης πίστεψε με ΕΝΑ pixel θα το ξεχάσεις πολύ σύντομα ότι υπάρχει (από φυσιολογική θέση θέασης) - λογικά δεν φαίνεται

εδώ εγώ σε κοτζάμ EIZO και με REPLACED PANEL έχω ένα subpixel με πρόβλημα (παίρνει κανονικά όλα τα χρώματα αλλά όσο πιο σκοτεινά μένει ένα από τα 3 χρώματα αρκετά αναμένο) και το δέχομαι (μάλιστα αν δεν είναι τελείως μαύρη η σκηνή δεν το βλέπω πια, έχει μάθει ο εγκέφαλος και το αγνοεί)... φανταστείτε ότι το original panel δεν είχε κανένα pixel πρόβλημα (είχε άλλη βλάβη) και έλαβα ανταλλακτικό με το πρόβλημα και επειδή το μοντέλο της οθόνης μου είναι λίγο πριν την πολιτική-0-pixel της EIZO, έπρεπε να το δεχτώ και για το replaced panel

---

NLS

ilogic.gr