Jump to content

Τηλεοράσεις TFT-LCD

SakisPlayer
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μα εχω ήδη πολλά αρχεία μέσα.να του κάνω format να τα χάσω ολα?

γινεται απο cmd χωρις να χανεις τιποτα,google it

Vamos Aris

γινεται απο cmd χωρις να χανεις τιποτα,google it

Για πες μου πληροφορίες να χαρείς γιατί εχω πελαγώσει.

Και μετά θα το διαβάζει κανονικά κι ο υπολογιστής,σωστά?

αυτο ειναι προβλημα?

https://drive.google.com/file/d/0B20JuVTAow0RREZpS2lzUG5jSXc/view?usp=sharing

Edited by ταξιδιωτης22

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Γι αυτό σου λεγα να πας σε samsung :p

Δεν εχω αντιμετωπισει ποτε πρόβλημα με ταινία, μου παίζει οτι αρχείο και να ναι

Έτσι είναι, είχα τόσα πολλά προβλήματα με τη Philips. Στη νέα Samsung κανένα.:)

Δοκίμασε μπας και θέλει κανένα update μέσω διαδικτύου.

Φιλικά Γιώργος

samsung tv προσωπικα για κανενα λογο.

update να κανω απο την tv?η μεσω υπολογιστη και μετα περασμα σε στικακι??

samsung tv προσωπικα για κανενα λογο.

update να κανω απο την tv?η μεσω υπολογιστη και μετα περασμα σε στικακι??

Οι Samsung κάνουν απευθείας. Για τη Sony δεν γνωρίζω. Η τελευταία Sony ήταν Trinitron.:lol:

Φιλικά Γιώργος

Οι Samsung κάνουν απευθείας. Για τη Sony δεν γνωρίζω. Η τελευταία Sony ήταν Trinitron.:lol:

κανει,μου λεει οτι ειναι ενημερωμενο το λογισμικο.

παντως πιστευω οτι θα πρεπε να διαβαζει κανονικα ntfs.

Edited by ταξιδιωτης22

κανει,μου λεει οτι ειναι ενημερωμενο το λογισμικο.

παντως πιστευω οτι θα πρεπε να διαβαζει κανονικα ntfs.

Ενταξει το μετετρεψες σε fat32; τα λογισμικά των τιβι είναι λινουξοειδή για αυτό...

Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6

Ενταξει το μετετρεψες σε fat32; τα λογισμικά των τιβι είναι λινουξοειδή για αυτό...

ακομα,τοσες ωρες,1tb δισκος ειναι.κι εχει και καποια αρχεια μεσα.βασικα το κανω με ενα προγραμμα το aomei.

μα για δες και την εικονα που εχω ανεβασει,ειναι προβλημα αυτο?

ακομα,τοσες ωρες,1tb δισκος ειναι.κι εχει και καποια αρχεια μεσα.βασικα το κανω με ενα προγραμμα το aomei.

μα για δες και την εικονα που εχω ανεβασει,ειναι προβλημα αυτο?

Οχι.. Γιατί να είναι;

Οχι.. Γιατί να είναι;

αν παρατηρησεις κανει 2-3 μικρες κυλιδες στην οθονη,στο λευκο.

αν παρατηρησεις κανει 2-3 μικρες κυλιδες στην οθονη,στο λευκο.

Κοίτα μήπως έχει ανενεργα πιξελ, εμένα έχει ένα αλλα δεν το διακρίνεις εύκολα. Η σονυ δεν έχει 0 πιξελ ντενσιτυ.

Κοίτα μήπως έχει ανενεργα πιξελ, εμένα έχει ένα αλλα δεν το διακρίνεις εύκολα. Η σονυ δεν έχει 0 πιξελ ντενσιτυ.

πως θα το δω.παντως δεν ειναι προβλημα,σωστα?σε λευκο το βγαζει.

επισης εχω παρατηρησει και κατι αλλο.

μια αυξομειωση του φωτισμου της οθονης οταν βλεπω ταινια.

Οχι δεν έχει πρόβλημα τότε, για την αυξομείωση δεν ξέρω. Δεν έχω παρατηρήσει κάτι.

Οχι δεν έχει πρόβλημα τότε, για την αυξομείωση δεν ξέρω. Δεν έχω παρατηρήσει κάτι.

θελει λιγη παρατηρητικοτητα για να το προσεξει καποιος,οταν ας πουμε αλλαζουν οι σκηνες απο σκοτεινο προς φωτεινο κανει ενα ελαφρυ τρεμοπαιγμα,σαν να δινει λιγο φως,η αντιθετως να χαμηλωνει λιγο την φωτεινοτητα.

Του αλλάζεις τη λειτουργία εικόνας στις ταινίες;

Είχα δοκιμασει τη λειτουργία σινεμά αλλά είναι σα να μπαίνει κιτρινο φιλμ.Η καλύτερη επιλογή είναι το αυτόματο(24p) που επιλέγει από μόνο του για ταινίες.

Του αλλάζεις τη λειτουργία εικόνας στις ταινίες;

Είχα δοκιμασει τη λειτουργία σινεμά αλλά είναι σα να μπαίνει κιτρινο φιλμ.Η καλύτερη επιλογή είναι το αυτόματο(24p) που επιλέγει από μόνο του για ταινίες.

Το γενικό είναι πολύ καλή επιλογή...

Για την φωτογραφία:

Ίσως είναι κολλημένα pixel, ίσως απλά λεκές στο γυαλί μπροστά. Στην εικόνα που ανέβασες δεν φαίνεται καλά, αλλά απο όσο είδα δεν φαίνεται να είναι απο pixel. Καταρχάς δες αν λειτουργεί σωστά στα βασικά χρώματα (εκεί θα φανεί αν είναι κολλημένο κάποιο subpixel απο τα 3 -rgb).

Όσο για την αυξομείωση φωτεινότητας υπάρχουν 2 τινά:

1) και πιθανότερο: όλες οι τηλεοράσεις πλέον έχουν software μηχανισμό που αυξομειώνει τον φωτισμό των led ανα σκηνή (ανάλογα την φωτεινότητα ανα καρέ) ώστε να πετύχουν το καλύτερο μαύρο. Αν αυτή η ρύθμιση είναι π.χ. στο max προκαλεί αρκετά τέτοια προβλήματα. Δοκίμασε στο min και στο off. Σημείωση: Δεν ξέρω την ονομασία αυτής της ρύθμισης.

2) Υπάρχει ο μηχανισμός προσθήκης καρέ (φαίνεται σαν "Motionflow" στο menu) με ενδιάμεσα καρέ η black καρέ (ρύθμιση impulse στο motionflow, αν δεν κάνω λάθος). Για βάλε το off και δοκίμασε και άλλες ρυθμίσεις...

Τέλος να προσθέσω για τον σκληρό δίσκο που έβαλες: To φατ32 δεν βλέπει αρχεία πάνω απο 4gb και ίσως έχεις πρόβλημα σε μεγάλες ταινίες... Τον έβαλες σε ποια usb θύρα; Υπάρχει κάποια που πρέπει να αναγράφει HDD και συνιστάται για σκληρούς δίσκους λόγο καλύτερης παροχής ρεύματος.

Βασίλης!

σε ευχαριστω φιλε μου,βασικα τον εβαλα στην δευτερη θυρα.

το κακο ειναι οτι οπως λες δε μπορω να περασω μεγαλυτερη ταινια,πως στην ευχη θα το φτιαξω αυτο.

παντως το bleeding το εχει,δεν το βλεπεις τοσο στην ταινια οσο οταν ειναι σε σχεδον μαυρο χρωμα,βεβαια διαβαζω οτι ολες οι εταιρειες εχουν το θεμα αυτο και δεν ειναι προβλημα.

το κακο ειναι οτι οπως λες δε μπορω να περασω μεγαλυτερη ταινια,πως στην ευχη θα το φτιαξω αυτο.

παντως το bleeding το εχει,δεν το βλεπεις τοσο στην ταινια οσο οταν ειναι σε σχεδον μαυρο χρωμα,βεβαια διαβαζω οτι ολες οι εταιρειες εχουν το θεμα αυτο και δεν ειναι προβλημα.

Ψάξε να δεις μήπως η τηλεόρασή σου υποστηρίζει exfat.

Αν ναι, φόρμαρε το δίσκο σου σε exfat και τέλος ο περιορισμός στο μέγεθος.

Το bleeding είναι φαινόμενο των τηλεοράσεων edge led ΑΛΛΑ αλλού υπάρχει πολύ και αλλού όχι. Είναι να μην σου "κάτσει" που λέμε... Δυστυχώς οι εταιρίες δεν το πολυαναγνωρίζουν σαν πρόβλημα γιαυτό και συμβουλή είναι να ελέγχεις διεξοδικά την τηλεόραση όταν την αγοράζεις για να ελέγχεις τέτοια φαινόμενα και να προβαίνεις σε αντικατάσταση (χωρίς εξηγήσεις κλπ) αν υπάρχει κάτι ενοχλητικό (bleeding, καμμένα pixel κλπ) στα πλαίσια του DeadOnArrival.

Η ρύθμιση που γράφω παραπάνω για την αυξομέιωση φωτεινότητας πάντως επηρεάζει άμεσα το bleeding (το περιορίζει).

Για τον δίσκο δοκίμασε exfat που λέει ο @StratosGR ειδάλλως επιστροφή στο NTFS με τα όποια προβλήματα...

Πάντως δεν γράφεις για τα υπόλοιπα: Έχεις ακόμα θέμα με τα pixel και την αυξομείωση φωτεινότητας;

Την παρηγγειλα λοιπον!

Crazy sundays και με 50'' τα μυαλα στα καγκελα!

:cool:Καλοθέατη και εύχομαι και απροβλημάτιστη! Και καλή τιμή αν και πρόσεχε γιατί το eshop έχει θέματα σε περιπτώσεις βλαβών λόγω παραεισαγωγών που κάνει και που πολλές φορές δεν καλύπτει η μαμά (samsung hellas) εταιρία. Αν είναι απο άλλη χώρα εντός Ε.Ε. έχει καλώς ειδάλλως απλά δεν θα έχεις "μαμά" εγγύηση και θα ψάχνεσαι στο e-shop.

Καλού κακού κάνε μια ερώτηση στο e-shop να δεις τι θα σου πουν...

Edited by Coolgreek
Βασίλης!

Για την φωτογραφία:

Ίσως είναι κολλημένα pixel, ίσως απλά λεκές στο γυαλί μπροστά. Στην εικόνα που ανέβασες δεν φαίνεται καλά, αλλά απο όσο είδα δεν φαίνεται να είναι απο pixel. Καταρχάς δες αν λειτουργεί σωστά στα βασικά χρώματα (εκεί θα φανεί αν είναι κολλημένο κάποιο subpixel απο τα 3 -rgb).

Όσο για την αυξομείωση φωτεινότητας υπάρχουν 2 τινά:

1) και πιθανότερο: όλες οι τηλεοράσεις πλέον έχουν software μηχανισμό που αυξομειώνει τον φωτισμό των led ανα σκηνή (ανάλογα την φωτεινότητα ανα καρέ) ώστε να πετύχουν το καλύτερο μαύρο. Αν αυτή η ρύθμιση είναι π.χ. στο max προκαλεί αρκετά τέτοια προβλήματα. Δοκίμασε στο min και στο off. Σημείωση: Δεν ξέρω την ονομασία αυτής της ρύθμισης.

2) Υπάρχει ο μηχανισμός προσθήκης καρέ (φαίνεται σαν "Motionflow" στο menu) με ενδιάμεσα καρέ η black καρέ (ρύθμιση impulse στο motionflow, αν δεν κάνω λάθος). Για βάλε το off και δοκίμασε και άλλες ρυθμίσεις...

Τέλος να προσθέσω για τον σκληρό δίσκο που έβαλες: To φατ32 δεν βλέπει αρχεία πάνω απο 4gb και ίσως έχεις πρόβλημα σε μεγάλες ταινίες... Τον έβαλες σε ποια usb θύρα; Υπάρχει κάποια που πρέπει να αναγράφει HDD και συνιστάται για σκληρούς δίσκους λόγο καλύτερης παροχής ρεύματος.

1.καλο θα ηταν να βρουμε ποια ειναι η ρυθμιση αυτη.

2.θα το δοκιμασω.

το bleeding Που γραφω δεν ειναι τρελα ορατο,εχει λιγο πανω αριστερα,και στο σημειο πανω απο το λογοτυπο της sony.το θεμα ειναι,αν υπαρχει οντως και δεν ειναι του μυαλου μου,να μην αυξηθει.

κατα τα αλλα,επιτελους απολαυσα ταινια χωρις να μου κανει τρελα.

:cool:Καλοθέατη και εύχομαι και απροβλημάτιστη! Και καλή τιμή αν και πρόσεχε γιατί το eshop έχει θέματα σε περιπτώσεις βλαβών λόγω παραεισαγωγών που κάνει και που πολλές φορές δεν καλύπτει η μαμά (samsung hellas) εταιρία. Αν είναι απο άλλη χώρα εντός Ε.Ε. έχει καλώς ειδάλλως απλά δεν θα έχεις "μαμά" εγγύηση και θα ψάχνεσαι στο e-shop.

Καλού κακού κάνε μια ερώτηση στο e-shop να δεις τι θα σου πουν...

ωπα κατσε γιατι με τρομαζεις τωρα.. αναφερεσαι στις τηλεοραεις η γενικως? γιατι ψωνιζω κοντα στα 10 χρονια απ το συγγεκριμενο Online και μου εχουν αντικαταστησει τουλαχιστον 10-12 προιοντα που ειχαν χαλασει με τον καιρο χωρις το παραμικρο προβλημα (φυσικα εντος εγγυησης).

να πω βεβαια οτι αναφερομαι σε προιοντα hardware η/υ και διαφορες αλλες συσκευες αλλα ποτε μεχρι τωρα tv η κινητο...

[sIGPIC][/sIGPIC]

ωπα κατσε γιατι με τρομαζεις τωρα.. αναφερεσαι στις τηλεοραεις η γενικως? γιατι ψωνιζω κοντα στα 10 χρονια απ το συγγεκριμενο Online και μου εχουν αντικαταστησει τουλαχιστον 10-12 προιοντα που ειχαν χαλασει με τον καιρο χωρις το παραμικρο προβλημα (φυσικα εντος εγγυησης).

να πω βεβαια οτι αναφερομαι σε προιοντα hardware η/υ και διαφορες αλλες συσκευες αλλα ποτε μεχρι τωρα tv η κινητο...

Μίλησε ότι σε κάποιες περιπτώσεις παραεισαγωγών μπορεί να συμβεί να μην υπάρχει εγγύηση από την αντιπροσωπεία, αλλά εγγύηση του καταστήματος.

Και φυσικά έχει δίκιο, γιατί έτσι είναι.

Την παρηγγειλα λοιπον!

Crazy sundays και με 50'' τα μυαλα στα καγκελα!

αντε καλοριζικια και καλοθεατη.

αντε τωρα πριν λιγα χρονια να περναμε ευκολα 50αρες τηλεορασεις,με το κυαλι με τις τιμες που ειχαν.

την συγκεκριμενη https://drive.google.com/file/d/0B20JuVTAow0RS2J4ZmZWNGlZckE/view?usp=sharing η οποια ειναι σκυλι και πραγματικα δεν την συγκρινω με της φτηνοκατασκευες του σημερα,την ειχα παρει με γενναια εκπτωση,απο 2.600 ευρω,2240,το 2008.τοτε πραγματικα ηταν οι τιμες στο Θεο...Ωστοσο η συγκεκριμενη ουτε που θυμαμαι αν ειναι plasma Η κατι αλλο.ΤΗΛΕΟΡΑΣΑΡΑ παντως και βραβευμενη τοτε.