fuorigioco1981 Δημ. June 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 Μιλάω για σειρές. Δεν το διευκρίνισα αλλά εννοείται καθώς η συντριπτική πλειοψηφία αυτών (των web-dl) σειρές είναι. Πάντως αρχείο με αρχείο έχει ποιοτικές διαφορές πολλές φορές και ας έχουν παρόμοιο όνομα/ τύπο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lurker Δημ. June 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 Πάντως αρχείο με αρχείο έχει ποιοτικές διαφορές πολλές φορές και ας έχουν παρόμοιο όνομα/ τύπο. Δε διαφωνώ. Η διαφωνία μου με τον φίλο πιο πάνω είναι στο αν βλέπεις διάφορα στα 720 και στα 1080p. Και του εξηγώ αν είναι καλό το βίντεο η διάφορα είναι αισθητή. Παράθεση If it isn't Amstrad, it isn't good enough Amstrad CPC 6128, Zilog Z80, 4 MHz, 128 kb RAM, 64 kb ROM, 27 colours (16 on screen) 3+1 sound channels, Disk Drive 3" 178k, AMSDOS-CP/M Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. June 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 Ψάχνω μια smart tv 50"-55" έως 1200-1300€ max με άτοκες δόσεις για κάποιο δικό μου άνθρωπο. Επίσης τη θέλει PVR όσο πιο εύκολα γίνεται(εγγραφή σε USB,εξωτερικό HDD). Έχω βρει αυτή http://www.plaisio.g...55-55LB650V.htm(έως 40 άτοκες) και αυτή http://www.e-sakelar...mart-wifi-300hz με δώρο και μια 32" και με 5ετή εγγύηση (με δόσεις δεν ξέρω πόσο θα πάει) Σε samsung δεν κοίταξα γιατί 2 φίλοι που έχουν μου είπαν ότι έχουν πολύ δύσκολο μενού. Τα πλεονεκτήματα στην LG είναι οι 55" τα 0 pixel εγγύηση και οι 40 άτοκες! Τα πλεονεκτήματα στην SONY είναι η 5ετή εγγύηση και η επιπλέον 32" δώρο! Δεν έχουμε δει ακόμα καμία,θέλουμε να ξεχωρίσουμε 3-4,να πάμε να τις δούμε από κοντά και να καταλήξουμε. Διαβάζω διάφορα του τύπου: αποφυγή IPS panel λόγω ξεθωριάσματος του μαύρου χρώματος - παθητικό 3D πιο ξεκούραστο,ενεργητικό 3D πιο ζωντανό - Samsung καλύτερες σε multimedia και smart με πολύ δύσκολο μενού όμως και άλλα διάφορα γενικώς για όλες! Απόψεις-προτάσεις καλοδεχούμενες:) Μιας και γραφεις οτι θελει PVR - εγγραφή σε USB, εξωτερικό HDD να σου πω οτι στη δικη μου samsung UE40ES6710 το pvr δουλευει μονο για τα ελευθερα καναλια. Δηλαδη δεν μπορω να κανω εγραφη σε USB ή εξωτερικό HDD αυτα που βλεπω στη nova. Οποτε ο φιλος σου αν εχει nova - conn x tv να το ψαξει το θεμα. Σε αλλα μοντελα - εταιρειες δεν ξερω πως δουλευει το pvr. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captnemo Δημ. June 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 Μιας και γραφεις οτι θελει PVR - εγγραφή σε USB, εξωτερικό HDD να σου πω οτι στη δικη μου samsung UE40ES6710 το pvr δουλευει μονο για τα ελευθερα καναλια. Δηλαδη δεν μπορω να κανω εγραφη σε USB ή εξωτερικό HDD αυτα που βλεπω στη nova. Οποτε ο φιλος σου αν εχει nova - conn x tv να το ψαξει το θεμα. Σε αλλα μοντελα - εταιρειες δεν ξερω πως δουλευει το pvr. Μιας και έχεις Samsung πες μου είναι όντως δύσκολο το menu τους; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Μιας και έχεις Samsung πες μου είναι όντως δύσκολο το menu τους; Είναι το πιο απλό, συγκρινόμενο με Philips και Sony που έχω εγώ. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 Τελικα πηρα την Sony kdl-48w605B 650 ευρα και ειμαι πολυ ευχαριστημενος μεχρι στιγμης. Το σμαρτφον πως το συνδεω με την tv? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asxetossss Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 Καλησπέρα στο forum, λίγη βοήθεια παιδιά. Θέλω μια τηλεόραση 32'' για την κρεβατοκάμαρα, μόνη απαιτήσεις full hd, δυνατότητα προβολής ταινιών από εξωτερικό δίσκο και καλή εικόνα με βάση το budget που διαθέτω (~240). Είμαι μεταξύ των lg 32ln5400 και samsung ue32f5000. Ποιά μου προτείνετε; Κάθε άποψη ευπρόσδεκτη - ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 Και οι δύο κορυφαίες. Ότι και να αποφασίσεις μείνε στην samsung. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 Τελικα πηρα την Sony kdl-48w605B 650 ευρα και ειμαι πολυ ευχαριστημενος μεχρι στιγμης. Το σμαρτφον πως το συνδεω με την tv? Και μαζι με την TV κερδισα και ενα απο τα PS4 του διαγωνισμου!!! Δεν ξερω αν ειναι διαφορετικα μοντελα(παντως σε τιμη ειναι ιδια)αλλα σε συγκριση διπλα διπλα με μια Samsung 6320 η Sony εχει πολυ καλυτερη εικονα για μενα που τις ειδα απο κοντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 Και μαζι με την TV κερδισα και ενα απο τα PS4 του διαγωνισμου!!! Δεν ξερω αν ειναι διαφορετικα μοντελα(παντως σε τιμη ειναι ιδια)αλλα σε συγκριση διπλα διπλα με μια Samsung 6320 η Sony εχει πολυ καλυτερη εικονα για μενα που τις ειδα απο κοντα. Συγχαρητήρια για το PS4. Εμένα μου αρέσει η εικόνα της Samsung πιο πολύ. Με γεια να τα χαρείς.:) Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 Συγχαρητήρια για το PS4. Εμένα μου αρέσει η εικόνα της Samsung πιο πολύ. Με γεια να τα χαρείς.:) Ευχαριστω,και για το πια εικονα ειναι καλυτερη ειναι οτι αρεσει στον καθενα,η Samsung εχει καλυτερο smart TV. Παντως κι ο πωλητης ειχε την ιδια αποψη με μενα αναμεσα σ'αυτες τις δυο. Καλα ειδα και μια Samsung curved 4K και επαθα πλακα αλλα και τα 3500 δεν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 Ευχαριστω,και για το πια εικονα ειναι καλυτερη ειναι οτι αρεσει στον καθενα,η Samsung εχει καλυτερο smart TV. Παντως κι ο πωλητης ειχε την ιδια αποψη με μενα αναμεσα σ'αυτες τις δυο. Καλα ειδα και μια Samsung curved 4K και επαθα πλακα αλλα και τα 3500 δεν! Και εγώ ζηλεύω τις 4Κ οθόνες αλλά δεν μου αρέσουν οι curved. Είπαμε γούστα είναι αυτά. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovrettos1908 Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Γειά χαρά σε όλους. Τος τελευταίες μέρες έχω δει ότι η τβ μου κάνει ένα " λεκέ " πάνω δεξιά. Είναι πιο σκοτεινό το σημείο και στο μαύρο που βγάζει μέχρι να αλλάξει ο ότε τβ κανάλι φαίνεται πιο έντονα. Επίσης είναι πιο ένθετο σε ίδιο φόντο. Πχ αν βλέπω μπάλα στον αγωνιστικό χώρο. Μιλάμε για σαμσουνγκ 5ετιας και βλέπω τβ ψηφιακά. Τι προτείνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michpan Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Γειά χαρά σε όλους. Τος τελευταίες μέρες έχω δει ότι η τβ μου κάνει ένα " λεκέ " πάνω δεξιά. Είναι πιο σκοτεινό το σημείο και στο μαύρο που βγάζει μέχρι να αλλάξει ο ότε τβ κανάλι φαίνεται πιο έντονα. Επίσης είναι πιο ένθετο σε ίδιο φόντο. Πχ αν βλέπω μπάλα στον αγωνιστικό χώρο. Μιλάμε για σαμσουνγκ 5ετιας και βλέπω τβ ψηφιακά. Τι προτείνεται; Αν κατάλαβα καλά είναι μάλλον τα "συννεφάκια" που εμφανίζουν κάποιες τηλεοράσεις led. Παίξε με τις ρυθμίσεις του backlight, brightness και contrast για να το περιορισεις. Αν είναι εμφανές και όταν βλέπεις κάποιο κανάλι τότε είναι πρόβλημα τηλεόρασης.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovrettos1908 Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 http://i.imgur.com/T64jEMo.jpg Aν και όχι πολύ καλή φωτογραφία δείχνει καθαρά το πρόβλημα που αναφέρω.Να ξαναπώ πως δεν εμφανίζεται μόνο σε μαύρο φόντο ΑΛΛΑ και όταν βλέπω κανονικά τηλεόραση. Ειδικά σε αγώνες μουντιάλ σε εκείνο το σημείο αν δείχνει γρασίδι ή κανά πιο στατικό -μονόχρωμο αντικείμενο σε ότι δήποτε βλέπω...Γενικά ο "λεκές" δεν είναι εμφανής μόνο σε περιπτώσεις που έχει πολλά χρώματα στο συγκεκριμένο σημείο . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 επειδη η τηλεοραση που πηρα δεν εχει pvr ποιος ειναι ο ευκολοτερος/ΦΤΗΝΟΤΕΡΟΣ τροπος να να βαλω?με καμια συσκευη φορητη που να μπαινει στο usb της τιβι ισως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 (edited) Εμένα μου έχει κάνει ένα κύκλο από καμένα/κολλημένα pixels, τι είναι ? Edited June 17, 2014 by NickTheGreek99 Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Γειά χαρά σε όλους. Τος τελευταίες μέρες έχω δει ότι η τβ μου κάνει ένα " λεκέ " πάνω δεξιά. Είναι πιο σκοτεινό το σημείο και στο μαύρο που βγάζει μέχρι να αλλάξει ο ότε τβ κανάλι φαίνεται πιο έντονα. Επίσης είναι πιο ένθετο σε ίδιο φόντο. Πχ αν βλέπω μπάλα στον αγωνιστικό χώρο. Μιλάμε για σαμσουνγκ 5ετιας και βλέπω τβ ψηφιακά. Τι προτείνεται; Κλείσε της ή καλύτερα βγάλε και την πρίζα για 5 λεπτά. Μπορεί να έχει μαγνητιστεί το συγκεκριμένο σημείο. Το είχα πάθει παλιά αλλά δεν θυμάμαι αν ήταν LED η οθόνη. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovrettos1908 Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 θα το κάνω φίλε όταν πάω σπίτι.Βέβαια η δική μου δεν είναι λέντ αλλά δεν έχω να χάσω κάτι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michpan Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 επειδη η τηλεοραση που πηρα δεν εχει pvr ποιος ειναι ο ευκολοτερος/ΦΤΗΝΟΤΕΡΟΣ τροπος να να βαλω?με καμια συσκευη φορητη που να μπαινει στο usb της τιβι ισως? Digital αποκωδικοποιητή, δεν υπάρχει τρόπος μέσω της τηλεόρασης.. ----- προσθήκη μηνύματος 48 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κλείσε της ή καλύτερα βγάλε και την πρίζα για 5 λεπτά. Μπορεί να έχει μαγνητιστεί το συγκεκριμένο σημείο. Το είχα πάθει παλιά αλλά δεν θυμάμαι αν ήταν LED η οθόνη. Οι TFT/led τηλεοράσεις δεν μαγνητίζονται, μόνο οι CRT.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovrettos1908 Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 Digital αποκωδικοποιητή, δεν υπάρχει τρόπος μέσω της τηλεόρασης.. ----- προσθήκη μηνύματος 48 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Οι TFT/led τηλεοράσεις δεν μαγνητίζονται, μόνο οι CRT.. Άρα μιλάμε για βλάβη ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 (edited) http://www.plaisio.gr/thleoraseis/tv/40-42-intses/LG-TV-42-42LB650V.htm?utm_source=Newsletter&utm_medium=Email&utm_campaign=Newsletter-20140620-Weekend-Offer-LG-TV-42 Παιδιά είναι καλή αυτή ;; Σκεφτόμαστε να την αγορράσουμε, η χρήση θα είναι πολλές ώρες παρακολούθηση κυρίως βράδυ και παρακολούθηση ταινιών από torrent. Edited June 21, 2014 by NickTheGreek99 Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 http://www.plaisio.gr/thleoraseis/tv/40-42-intses/LG-TV-42-42LB650V.htm?utm_source=Newsletter&utm_medium=Email&utm_campaign=Newsletter-20140620-Weekend-Offer-LG-TV-42 Παιδιά είναι καλή αυτή ;; Σκεφτόμαστε να την αγορράσουμε, η χρήση θα είναι πολλές ώρες παρακολούθηση κυρίως βράδυ και παρακολούθηση ταινιών από torrent. Μια χαρά είναι, smart, LED και 500hz Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosc4 Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Χαχα τραγικό. Μόλις σήμερα την αγόρασα από media markt 499. Έψαχνα 2βδομάδες για τηλεόραση και νομίζω πως στα 500 καμιά άλλη δε δίνει τέτοια χαρακτηριστικά. Την είχε live την είδα μου άρεσε και την πήρα. Με τον ανταγωνισμο πλέον στα ύψη η ίδια τηλεόραση είχε 589€, και μόλις τους είπα πως στο skroutz την δίνουν 499, σε 1 λεπτό και με μια απλή ερώτηση στον προϊστάμενο τους την πήρα και από αυτούς 499. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Πιο μοντέλο ρε Μάνο δεν μας γράφεις.:confused: Με γεια πάντως.:) Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts