Jump to content

Τηλεοράσεις TFT-LCD

SakisPlayer
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

1) Δεν μπορεις να κρινεις μια εταιρεια με ενα μοντελο

2) Ποιο μοντελο ειναι αυτο;

3) Θειος μου που ηθελε την καλυτερη τηλεοραση πριν κανα χρονο, ανεξαρτητου τιμης, αγορασε Sharp και χαιρομαι να πηγαινω σπιτι του για ταινια με την εικονα που εχει...

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

1) Δεν μπορεις να κρινεις μια εταιρεια με ενα μοντελο

2) Ποιο μοντελο ειναι αυτο;

3) Θειος μου που ηθελε την καλυτερη τηλεοραση πριν κανα χρονο, ανεξαρτητου τιμης, αγορασε Sharp και χαιρομαι να πηγαινω σπιτι του για ταινια με την εικονα που εχει...

Στο πλαίσιο έχει μία μόνο 42αρα 3d led σάρπ, 42LE750 Ή 752 νομίζω λέγεται.

Η κάθε εταιρία φτιάχνει και συντηρεί το ονομά της με τα προιοντα που βγάζει και τους καταναλωτές που ικανοποιεί.

Και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έχει δώσει σε αυτή την τηλεόραση το όνομά της, πραγματικά μου προκάλεσε μεγάλη έκπληξη...

Σκεφτομαι να αλαξω την τν μου γιατι η μικρη μας εκανε κατι σημαδια και εχω βρει αυτη http://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/led-lcd/126768-samsung-ue40f6320-&-2-%CE%B6%CE%B5%CF%85%CE%B3%CE%AC%CF%81%CE%B9%CE%B1-%CE%B3%CF%85%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CE%AC

Μπορειτε να με πειτε αν αξιζει?

Καλησπέρα παιδιά. Είμαι σε αναζήτηση τηλεόρασης για το δωμάτιο. Τη θέλω για ταινίες (σπάνια βλέπω τηλεόραση, μόνο σε αγώνες) και, ίσως, αργότερα να της κουμπώσω και το PS3. Έχω, όμωςμ έναν προβληματισμό. Ποια θα ήταν ιδανικότερη περίπτωση πιστεύετε; Στις 22 ίντσες ή στις 24; Η τηλεόραση θα είναι γύρω στα 2 μέτρα από το πάτωμα και θα βλέπω ξαπλωμένος στο κρεβάτι. :P

Έχω βρει δύο οι οποίες μεταξύ τους έχουν διαφορά στα 25 ευρώ και ενώ είναι ένα μικρό ποσό δεν ξέρω αν θα δω ουσιαστική διαφορά λόγω δύο ιντσών. .

Κάθε απάντηση ευπρόσδεκτη καθώς θα την παραγγείλω αύριο πρωί. Ευχαριστώ!

Μην πάρεις κάτι κάτω από 32 ίντσες, αυτές έχουν αυτή τη στιγμή την καλύτερη σχέση τιμής απόδοσης. Και μόνο full HD φυσικά.

Για 2,5 μετρα αποσταση θεασης οι 46'' μηπως ειναι υπερβολη.

Εγώ είμαι στα 2.9 μέτρα αλλά λόγω τιμές πήρα μια 40 ίντσες Samsung.πιστεύω ότι άνετα έμπαινε και 46αρα πάντως.βέβαια για μένα για πιο "κινηματογραφική" θέση η τηλεόραση καλά είναι να είναι πιο ψηλά από τα κλασικά τραπεζάκια που τις βάζουμε.εμένα δηλαδή και η 40αρα θα μου φαινόταν μια χαρά εάν ήταν ψηλά και κεντρικά σαν το σινεμά.

Παιδια τσιμπησα 24αρα και την εφερα στο 1 μετρο και κατι απο την μαπα μου.. κομπλε ειναι! :)
[sIGPIC][/sIGPIC]

Ποιο μοντελο πηρες?Εισαι ευχαριστημενος?Εγω ειμαι μεταξυ 40'' και 46'' της ue..f63200.

Αν δεν είναι μεγάλη η διαφορά στην τιμή πας σε 46''

Αν δεν είναι μεγάλη η διαφορά στην τιμή πας σε 46''

Η διαφορα ειναι περιπου 150 ευρω.Αν η αποσταση των 2,5 μετρων ειναι ενταξει και αξιζει δεν υπαρχει προβλημα.

Εγώ έχω την La 660s και είναι τέλεια.

Εικόνα απίστευτη, όλα τέλεια.

Βλέπω έπεσε λίγο στα 569 στα πολυκαταστήματα.

Αν πρέπει να είναι κάτω από 500 ευρώ, βλέπω την La620...

Αλλά σε σχέση με την δικιά μου δεν έχει subwoofer, 200mhz αντί για 400mhz και και δεν έχει το magic remote που πάει εξτρά kai κανει κανα 50αρικο. Κι είναι πολύ πολύ καλό το τηλεχειριστήριο αυτό!

Κάνω παράθεση στον εαυτό μου...

Αιωνία της η μνήμη λοιπόν της Lg μου.

Απόψε μετά από 2 μήνες από την αγορά της, έσβησε η οθόνη. Την ανοίγω και παίζει μόνο ήχο.

Αυτά είναι, πας και δίνεις τόσα λεφτά (600 ευρώ), μόνο για να μπαίνεις σε μπελάδες...

Κάνω παράθεση στον εαυτό μου...

Απόψε μετά από 2 μήνες από την αγορά της, έσβησε η οθόνη. Την ανοίγω και παίζει μόνο ήχο.

Αυτά είναι, πας και δίνεις τόσα λεφτά (600 ευρώ), μόνο για να μπαίνεις σε μπελάδες...

Εγγυηση;;;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγγυηση;;;

Ε ναι 2 μηνών είναι η τηλεόραση.

Μου είπε η υποστήριξη πελατών ότι θα επικοινωνήσουν αύριο μαζί μου για ραντεβού να τους τη δώσω για έλεγχο.

Αλλά πρέπει να την αποσυναρμολογήσω, να την συσκευάσω στο κουτί μη μου τη γδάρουνε. Φασαρία είναι. Είναι και γομάρι. Οι γνωστοί μου που έχουνε φτηνιάρικες ποτέ δεν τους χάλασε καμία πριν από 5ετία. Απογοητεύτηκα, θα δείξει...

Σκεφτομαι να αλαξω την τν μου γιατι η μικρη μας εκανε κατι σημαδια και εχω βρει αυτη http://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/led-lcd/126768-samsung-ue40f6320-&-2-%CE%B6%CE%B5%CF%85%CE%B3%CE%AC%CF%81%CE%B9%CE%B1-%CE%B3%CF%85%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CE%AC

Μπορειτε να με πειτε αν αξιζει?

Κανενας καμια γνωμη?

Είναι πολύ καλή. Εγω έχω αυτήν http://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/led-lcd/126769-samsung-ue46f6320-&-2-%CE%B6%CE%B5%CF%85%CE%B3%CE%AC%CF%81%CE%B9%CE%B1-%CE%B3%CF%85%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CE%AC . Απ οτι βλέπω είναι οι ίδιες σε specs με μόνη διαφορά στις ίντσες.

Είναι πολύ καλή. Εγω έχω αυτήν http://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/led-lcd/126769-samsung-ue46f6320-&-2-%CE%B6%CE%B5%CF%85%CE%B3%CE%AC%CF%81%CE%B9%CE%B1-%CE%B3%CF%85%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CE%AC . Απ οτι βλέπω είναι οι ίδιες σε specs με μόνη διαφορά στις ίντσες.

Σε τι αποσταση την εχεις?

Εγώ έχω την La 660s και είναι τέλεια.

Εικόνα απίστευτη, όλα τέλεια.

Βλέπω έπεσε λίγο στα 569 στα πολυκαταστήματα.

Αν πρέπει να είναι κάτω από 500 ευρώ, βλέπω την La620...

Αλλά σε σχέση με την δικιά μου δεν έχει subwoofer, 200mhz αντί για 400mhz και και δεν έχει το magic remote που πάει εξτρά kai κανει κανα 50αρικο. Κι είναι πολύ πολύ καλό το τηλεχειριστήριο αυτό!

Μαλλον την ματιασες.:pΜπορει να εχει καει καποια πλακετα που δινει ρευμα/εικονα στην οθονη.Χαλασε στα καλα καθουμενα δηλ.εκει που εβλεπες ξαφνικα μαυρισε ή ειχε αρχισει απο πριν να παρουσιαζει μικρο-ανωμαλιες στην λειτουργεια και μετα χαλασε τελειως?

Μαλλον την ματιασες.:pΜπορει να εχει καει καποια πλακετα που δινει ρευμα/εικονα στην οθονη.Χαλασε στα καλα καθουμενα δηλ.εκει που εβλεπες ξαφνικα μαυρισε ή ειχε αρχισει απο πριν να παρουσιαζει μικρο-ανωμαλιες στην λειτουργεια και μετα χαλασε τελειως?

Μάλλον κάποιος με μάτιασε :( .

Τις τελευταίες μέρες αν ας πούμε όταν αλλάζω κανάλι κάνει μισό δευτερόλεπτο να εκτελέσει την εντολή, μερικές φορές μου έκανε τον 4πλάσιο χρόνο να εκτελέσει εντολή, αργούσε δηλαδή να αλλάξει κανάλι. Όταν την έκλεισα και την άνοιξα όμως, έπειτα εκτελούσε τις εντολές γρήγορα όπως πριν.

Τώρα για την κύρια βλάβη. Έβλεπα μια εκπομπή και κάποια στιγμή παρατήρησα να έχει πλήρη φωτεινότητα στο κέντρο της οθόνης (1/5 περίπου της οθόνης ας πούμε) και στα 2/5 αριστερά και 2/5 δεξιά να έχει λιγότερη από τη μισή φωτεινότητα. Για 1 λεπτό νόμιζα ότι είναι εφέ που βάλανε στην εκπομπή που παρακολουθούσα :X:X .

Μετά όμως δεν επανερχόταν η φωτεινότητα.

Την έκλεισα και την άνοιξα και από τότε παίζει κανονικά όταν την ανοίγω, αλλά μόνο ο ήχος :ninja: , ΕΙΚΟΝΑ δεν έχω ΚΑΘΟΛΟΥ.

Σε πολύπριζο ασφαλείας ήταν...Την έβγαλα κι από το ρεύμα και την έβαλα αργότερα πάλι όπως μου είπαν από την εξυπηρέτηση...τίποτα.

Θα περάσει αύριο ή την δευτέρα τεχνικός τους.

• 2 weeks later...

Καλημερα παιδιά αντιμετωπίζω εδώ και αρκετό καιρό ένα πρόβλημα, από τότε που αγόρασα την τηλεόραση, αλλά δεν είχα δώσει σημασία, τώρα όμως δεν μπορώ να το παραβλέπω άλλο γιατί Θα δώσω την τηλεόραση.

Το πρόβλημα έχει ως εξής: εάν κλείσω την τιβί από το τηλεκοντρόλ όλα καλά.

Εάν όμως την έχω συνδεδεμένη, είτε με φλασακι USB είτε με playstation, είτε με υπολογιστή, και τα απενεργοποιώ, χωρίς όμως να κλείσω την τιβί, τότε μετά από λίγο πάει σε κατάσταση αναμονής, και ύστερα από λίγο κλείνει τελείως. Από εκείνο το σημείο και μετα δεν ανοίγει με τίποτα, και η αναγκαστική λύση για να την ανοίξω είναι να την βγάλω από την πρίζα και να την συνδέσω ξανά...

Ιδέες...??

• 2 weeks later...

Τι γνωμη εχετε για τις πανασονικ,σκεφτομαι να παρω μια 42αρα τωρα που κοντευει το μουντιαλ αλλα δεν ξερω τι μαρκα,η πανασονικ που εχω ειναι δεκαετιας και ειμαι πολυ ευχαριστημενος αλλα με 29 ιντσες δεν λεει.

Λεω να δωσω μεχρι 650 ευρω, τι λετε να παρω?

Τι γνωμη εχετε για τις πανασονικ,σκεφτομαι να παρω μια 42αρα τωρα που κοντευει το μουντιαλ αλλα δεν ξερω τι μαρκα,η πανασονικ που εχω ειναι δεκαετιας και ειμαι πολυ ευχαριστημενος αλλα με 29 ιντσες δεν λεει.

Λεω να δωσω μεχρι 650 ευρω, τι λετε να παρω?

το καλυτερο να πας και να τις δεις απο κοντα , να δεις πως θα σου κατσουν στο ματι.

εγω θα προτιμουσα samsung η lg.

το καλυτερο να πας και να τις δεις απο κοντα , να δεις πως θα σου κατσουν στο ματι.

εγω θα προτιμουσα samsung η lg.

Αυτο θα κανω αλλα ηθελα και μια γνωμη παραπανω,για τις σονυ τι γνωμη εχεις?