NetSurfer_g7 Δημ. April 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2014 Ξέρουμε πότε βγαίνουν οι καινούριες LG με WebOS ; Σε καποιες χωρες της Ευρωπης εχουν ηδη αρχισει να κυκλοφορουν απο τον Μαρτιο.Εδω λογικα θα εχουν κυκλοφορησει το πολυ μεχρι το καλοκαιρι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill971 Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Καλημέρα! Εχω μία samsung lcd 32'' le32e420. Συνδέω το σκληρό δίσκο στον οποίο έχω τις ταινίες μου κ μου εμφανίζει τους υπότιτλους πιο μικρούς σε μέγεθος από όταν παίζει η τηλεόραση κανονικά τα κανάλια. Στις ρυθμίσεις έχω επιλέξει μεγάλο μέγεθος υπότιτλων αλλά πάλι είναι μικρότερα από των καναλιών. Εχετε καμιά ιδέα? Ευχαριστώ! Παράθεση Samsung S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Elhnaras Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Καλησπερα προσφατα εγινα επισημα κατοχος γραμμης VDSL (Πιασαμε τα 24 Mbps επιτελους!=>αργυρουπολη)και ΟΤΕ TV .Δυστυχως ξεχαστηκα με ολα αυτα τα πακετα και τις υπηρεσιες και ο αποδικωποιητης που πηρα δεν εχει εσωτερικο σκληρο αρα και PVR , η τηλεοραση μου ειναι αυτη http://www.reevoo.com/p/samsung-le46f86bdx και αναρωτιεμαι αν υπαρχει τροπος να εγγραψω το καναλι hdmi2 ειτε με υπολογιστη ειτε αν ξεμπλοκαρω το usb του αποδικωποιητη!ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 Καλημέρα! Εχω μία samsung lcd 32'' le32e420. Συνδέω το σκληρό δίσκο στον οποίο έχω τις ταινίες μου κ μου εμφανίζει τους υπότιτλους πιο μικρούς σε μέγεθος από όταν παίζει η τηλεόραση κανονικά τα κανάλια. Στις ρυθμίσεις έχω επιλέξει μεγάλο μέγεθος υπότιτλων αλλά πάλι είναι μικρότερα από των καναλιών. Εχετε καμιά ιδέα? Ευχαριστώ! Προκειται για 2 τελειως διαφορετικα ειδη υποτιτλων.Οι υποτιτλοι που εμφανιζονται στα ξενα προγραμματα των καναλιων ειναι ενσωματωμενοι ,ειναι ενα με την εικονα για'υτο και δεν μπορεις να τους αλλαξεις ή να τους απενεργοποιησεις.Δεν βρισκονται σε ξεχωριστο αρχειο.Οι υποτιτλοι στις ταινιες και σειρες των σκληρων δισκων βρισκονται σε ξεχωριστο srt αρχειο το οποιο περιεχει και πληροφοριες χρονισμου. Απο εκει τους διαβαζει και τους αναγνωριζει η τηλεοραση και τους εμφανιζει επανω στην εικονα την καταληλη χρονικη στιγμη.Για'υτο ειναι και πληρως παραμετροποιησιμοι.Το μεγεθος εχει να κανει με την γραμματοσειρα στην οποια εχουν γραφτει.Παντα οι srt υποτιτλοι εχουν μικροτερο μεγεθος απο αυτους των καναλιων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill971 Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 Προκειται για 2 τελειως διαφορετικα ειδη υποτιτλων.Οι υποτιτλοι που εμφανιζονται στα ξενα προγραμματα των καναλιων ειναι ενσωματωμενοι ,ειναι ενα με την εικονα για'υτο και δεν μπορεις να τους αλλαξεις ή να τους απενεργοποιησεις.Δεν βρισκονται σε ξεχωριστο αρχειο.Οι υποτιτλοι στις ταινιες και σειρες των σκληρων δισκων βρισκονται σε ξεχωριστο srt αρχειο το οποιο περιεχει και πληροφοριες χρονισμου. Απο εκει τους διαβαζει και τους αναγνωριζει η τηλεοραση και τους εμφανιζει επανω στην εικονα την καταληλη χρονικη στιγμη.Για'υτο ειναι και πληρως παραμετροποιησιμοι.Το μεγεθος εχει να κανει με την γραμματοσειρα στην οποια εχουν γραφτει.Παντα οι srt υποτιτλοι εχουν μικροτερο μεγεθος απο αυτους των καναλιων. Οι ταινίες που έχω στο σκληρό,είναι διαφορετικό αρχείο η ταινία κ διαφορετικό οι υπότιτλοι. Μπορώ να κάνω κάτι εκεί ώστε να φαίνονται μεγαλύτεροι; Παράθεση Samsung S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 Οι ταινίες που έχω στο σκληρό,είναι διαφορετικό αρχείο η ταινία κ διαφορετικό οι υπότιτλοι. Μπορώ να κάνω κάτι εκεί ώστε να φαίνονται μεγαλύτεροι; Εαν τους εχεις ρυθμισει στο μεγαλο μεγεθος απο το μενου της tv αυτο αυτο ειναι το μεγιστο μεγεθος που μπορουν να εμφανιστουν.Οι υποτιτλοι srt ειναι παντα ελαφρως μικροτεροι απο αυτους των καναλιων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melampous Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 Φίλος ενδιαφέρεται να αγοράσει 40" τηλεόραση. ΔΕΝ θέλει και ΔΕΝ ενδιαφέρεται να είναι 3D. Θέλει καλή εικόνα, να μπορεί να την ευχαριστηθεί με την οικογένειά του. Αν και δεν είναι ιδιαίτερα της τεχνολογίας, θέλει να είναι smart tv (δεδομένου ότι θα την κρατήσει για τα επόμενα 10, τουλάχιστον, χρόνια). Μέχρι 500 ευρώ. Ευχαριστώ για τις προτάσεις σας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mihalisgggg Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 Φίλος ενδιαφέρεται να αγοράσει 40" τηλεόραση. ΔΕΝ θέλει και ΔΕΝ ενδιαφέρεται να είναι 3D. Θέλει καλή εικόνα, να μπορεί να την ευχαριστηθεί με την οικογένειά του. Αν και δεν είναι ιδιαίτερα της τεχνολογίας, θέλει να είναι smart tv (δεδομένου ότι θα την κρατήσει για τα επόμενα 10, τουλάχιστον, χρόνια). Μέχρι 500 ευρώ. Ευχαριστώ για τις προτάσεις σας! Από εμένα, απλώς μην πάρει sharp... To λέω γιατί είναι 40άρα σε καλή τιμή και δεν είναι καλή τηλεόραση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 Η Sharp δεν έχει καλή εικόνα; Από πότε και σε ποιο μοντέλο; Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mihalisgggg Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 (edited) Η Sharp δεν έχει καλή εικόνα; Από πότε και σε ποιο μοντέλο; Αυτή που πουλάει το πλέσιο. Όταν βλέπεις ταινία δεν υπάρχει καμία ομαλότητα στην κίνηση της εικόνας. Δεν μπορεί να επεξεργαστεί την εναλλαγή των εικόνων και πιξελιάζει όταν οι εικόνες εναλλάσσονται πολύ γρήγορα. είτε από εξωτερικό μέσο usb, είτε από τον δέκτη της. Το ότι δεν ενσωματώνει υπότιτλους είναι μικρής σημασίας, μπροστά στα παραπάνω που έγραψα. Edited May 2, 2014 by Mihalisgggg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melampous Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 Το ότι δεν ενσωματώνει υπότιτλους είναι μικρής σημασίας, μπροστά στα παραπάνω που έγραψα. Με αφορμή αυτό που έγραψε παραπάνω ο φίλος, στην τηλεόραση που θα πάρει ο φίλος μου, θέλει να έχει τη δυνατότητα να βλέπει άνετα και απρόσκοπτα ταινίες με υπότιτλους. Ένα μοντέλο που γλυκοκοιτάζει είναι αυτό: http://www.skroutz.gr/s/3005870/Samsung-UE40F6400.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mihalisgggg Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 Οι Lg ενσωματώνουν σίγουρα υπότιτλους, απλά βάζοντας ακριβώς το ίδιο όνομα στον υπότιτλο και την ταινία. Φαντάζομαι θα το κάνουν κι οι σάμσουνγκ, αλλά ας πει κάποιος που είναι κάτοχος και γνωρίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 Φίλος ενδιαφέρεται να αγοράσει 40" τηλεόραση. ΔΕΝ θέλει και ΔΕΝ ενδιαφέρεται να είναι 3D. Θέλει καλή εικόνα, να μπορεί να την ευχαριστηθεί με την οικογένειά του. Αν και δεν είναι ιδιαίτερα της τεχνολογίας, θέλει να είναι smart tv (δεδομένου ότι θα την κρατήσει για τα επόμενα 10, τουλάχιστον, χρόνια). Μέχρι 500 ευρώ. Ευχαριστώ για τις προτάσεις σας! Samsung η lg να πάρει. Εχω και τις δυο 46 η σαμσουνγκ και 27 η lg. Παίζουν τα πάντα απο τα στικακια και τους σκληρούς δίσκους, πολυ ωραίες οθόνες. Να διαλέξει οποιια εχει περισσότερα MHz. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melampous Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 Γιατί όχι sony; Το ρωτάω γιατί έχει δει κανά δυο μοντέλα σε αυτή την τιμή κι έχουν καλές κριτικές. Για παράδειγμα, αυτή εδώ: http://www.skroutz.gr/s/3255421/Sony-KDL-42W650.html Αν και προσωπικά, νομίζω ότι η samsung που παρέθεσα σε προηγούμενο ποστ, εμένα μου αρέσει περισσότερο. Έχει κανείς άποψη για κάποια από αυτές; Από Lg ποιο μοντέλο θα προτείνατε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 Γιατί όχι sony; Το ρωτάω γιατί έχει δει κανά δυο μοντέλα σε αυτή την τιμή κι έχουν καλές κριτικές. Για παράδειγμα, αυτή εδώ: http://www.skroutz.gr/s/3255421/Sony-KDL-42W650.html Αν και προσωπικά, νομίζω ότι η samsung που παρέθεσα σε προηγούμενο ποστ, εμένα μου αρέσει περισσότερο. Έχει κανείς άποψη για κάποια από αυτές; Από Lg ποιο μοντέλο θα προτείνατε; Το καλύτερο είναι να παει ο φίλος σου σε ένα πολυκατάστημα μεγάλο να τις δει να παίζουν . Εγώ έτσι κάνω και έτσι διαλέγω. Να δει οποία του κάθεται στο μάτι καλύτερα. Απλά Samsung και lg παίζουν τα πάντα απο τα στικακια και απο οθόνες σκίζουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melampous Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 Βασικά, κι εγώ αυτό του είπα. Και ίσως να το κάνει έτσι τελικά, το πρόβλημα είναι η έλλειψη χρόνου λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων από την μια και...η βιασύνη να την αποκτήσει από την άλλη... Εγώ έχω 40" samsung (μοντέλο 8ετίας περίπου) και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με την ποιότητα. Επειδή όμως δεν παρακολουθώ τις εξελίξεις στις τηλεοράσεις, γι' αυτό σκέφτηκα να ζητήσω τις απόψεις από πιο έμπειρους χρήστες. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mihalisgggg Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 Από Lg ποιο μοντέλο θα προτείνατε; Εγώ έχω την La 660s και είναι τέλεια. Εικόνα απίστευτη, όλα τέλεια. Βλέπω έπεσε λίγο στα 569 στα πολυκαταστήματα. Αν πρέπει να είναι κάτω από 500 ευρώ, βλέπω την La620... Αλλά σε σχέση με την δικιά μου δεν έχει subwoofer, 200mhz αντί για 400mhz και και δεν έχει το magic remote που πάει εξτρά kai κανει κανα 50αρικο. Κι είναι πολύ πολύ καλό το τηλεχειριστήριο αυτό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 Βασικά, κι εγώ αυτό του είπα. Και ίσως να το κάνει έτσι τελικά, το πρόβλημα είναι η έλλειψη χρόνου λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων από την μια και...η βιασύνη να την αποκτήσει από την άλλη... Εγώ έχω 40" samsung (μοντέλο 8ετίας περίπου) και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με την ποιότητα. Επειδή όμως δεν παρακολουθώ τις εξελίξεις στις τηλεοράσεις, γι' αυτό σκέφτηκα να ζητήσω τις απόψεις από πιο έμπειρους χρήστες. :) U46d7000 εχω εγώ smart tv 800hz 2 ετών τηλεόραση 3d. Άψογη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melampous Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 Σας ευχαριστώ για τις προτάσεις σας! Του έστειλα τις επιλογές που έχει και θα αποφασίσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Καλησπέρα παιδιά. Είμαι σε αναζήτηση τηλεόρασης για το δωμάτιο. Τη θέλω για ταινίες (σπάνια βλέπω τηλεόραση, μόνο σε αγώνες) και, ίσως, αργότερα να της κουμπώσω και το PS3. Έχω, όμωςμ έναν προβληματισμό. Ποια θα ήταν ιδανικότερη περίπτωση πιστεύετε; Στις 22 ίντσες ή στις 24; Η τηλεόραση θα είναι γύρω στα 2 μέτρα από το πάτωμα και θα βλέπω ξαπλωμένος στο κρεβάτι. :P Έχω βρει δύο οι οποίες μεταξύ τους έχουν διαφορά στα 25 ευρώ και ενώ είναι ένα μικρό ποσό δεν ξέρω αν θα δω ουσιαστική διαφορά λόγω δύο ιντσών. . Κάθε απάντηση ευπρόσδεκτη καθώς θα την παραγγείλω αύριο πρωί. Ευχαριστώ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Καλησπέρα παιδιά. Είμαι σε αναζήτηση τηλεόρασης για το δωμάτιο. Τη θέλω για ταινίες (σπάνια βλέπω τηλεόραση, μόνο σε αγώνες) και, ίσως, αργότερα να της κουμπώσω και το PS3. Έχω, όμωςμ έναν προβληματισμό. Ποια θα ήταν ιδανικότερη περίπτωση πιστεύετε; Στις 22 ίντσες ή στις 24; Η τηλεόραση θα είναι γύρω στα 2 μέτρα από το πάτωμα και θα βλέπω ξαπλωμένος στο κρεβάτι. :P Έχω βρει δύο οι οποίες μεταξύ τους έχουν διαφορά στα 25 ευρώ και ενώ είναι ένα μικρό ποσό δεν ξέρω αν θα δω ουσιαστική διαφορά λόγω δύο ιντσών. . Κάθε απάντηση ευπρόσδεκτη καθώς θα την παραγγείλω αύριο πρωί. Ευχαριστώ! Δεν καταλαβα, στα δυο μετρα μακρια απο το κεφαλι σου θα την εχεις ή στα δυο μετρα υψος ? Εχω στο δωματιο μου 40αρα στα τρια μετρα αποσταση, στην αρχη οταν την εβαλα (ειχα 29αρα κουτι) μου φανηκε τεραστια, τωρα που την βλεπω μου φαινεται οκ ;) Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Αυτή που πουλάει το πλέσιο. Δεν ειναι και πολυ ακριβες... Και μαλιστα για μια εταιρεια που συνηθως εχει την τηλεοραση με την καλυτερη και φυσικοτερη εικονα ;) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Δεν καταλαβα, στα δυο μετρα μακρια απο το κεφαλι σου θα την εχεις ή στα δυο μετρα υψος ? Εχω στο δωματιο μου 40αρα στα τρια μετρα αποσταση, στην αρχη οταν την εβαλα (ειχα 29αρα κουτι) μου φανηκε τεραστια, τωρα που την βλεπω μου φαινεται οκ ;) Χαχαχ! Αδερφε μου, θα την εχω περιπου στα δυο μετρα σε υψος απο το πατωμα/κρεβατι και περιπου δυο μετρα αποσταση απο τα ματια μου. :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Δες τα ποστ 4064 - 4065 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5178764#post5178764 Προσωπική άποψη, να πάρεις παραπάνω από 24. Περίμενε και την άποψη από τα παιδιά που έχουν ψάξει περισσότερο αυτό το θέμα ! Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mihalisgggg Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Δεν ειναι και πολυ ακριβες... Και μαλιστα για μια εταιρεια που συνηθως εχει την τηλεοραση με την καλυτερη και φυσικοτερη εικονα ;) Πριν χρόνια ίσχυε αυτό που λες... Άμα δεις 5 λεπτά στην τηλεόραση αυτή θα συμφωνήσεις ότι είναι 100% ακριβές αυτό που γράφω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts