Ragesoul Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 η εικονα της ειναι το κατι αλλο..η κινηση ειναι απιστευτη...με ξενερωνει λιγο που κολλαει το hub και που οι φωνητηκες καμια φορα ανοιγουν μονες του και επιλεγουν οτι να ναι..αλλα σαν tv τα σπαει πραγματικα..θα σου στεθλω πμ μετρητης σου κανουν πολυ καλη τιμη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 δεν εχω ακουσει ή διαβασει κατι για τα μικροπροβληματα που αναφερεις ,περιμενω pm με περισσοτερες πληροφοριες και εντυπωσεις , απο Δευτερα λεω να φερω βολτα ολα τα καταστηματα που την εχουν για να δω τι καλυτερο μπορει να γινει απο τιμη - αποθεμα κτλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbaladi Δημ. August 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2012 (edited) Γεια σας. Ειμαι σε αναζητηση τηλεορασης για το δωματιο και θα ηθελα τη γνωμη σας. Μαλλον εχω καταληξει σε αυτη Samsung UE40ES6710 White. Εχω την απορια ομως αν μπορει να παιξει απο to usb 3D ταινιες,οχι να τις μετατρεψει σε 3d αλλα να αναπαραγει mkv 3d. Επισης αν βαλουμε σε 3δ ταινια απλους υποτιτλους υπαρχει προβλημα?Γιατι καπου εχω διαβασει οτι εαν τους κανεις μετατροπη σε 3δ δεν παιζει η ταινια. Γνωριζει κανεις? Ευχαριστω πολυ προκαταβολικα. Edited August 16, 2012 by gbaladi Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. August 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2012 Γεια σας. Ειμαι σε αναζητηση τηλεορασης για το δωματιο και θα ηθελα τη γνωμη σας. Μαλλον εχω καταληξει σε αυτη Samsung UE40ES6710 White. Εχω την απορια ομως αν μπορει να παιξει απο to usb 3D ταινιες,οχι να τις μετατρεψει σε 3d αλλα να αναπαραγει mkv 3d. Επισης αν βαλουμε σε 3δ ταινια απλους υποτιτλους υπαρχει προβλημα?Γιατι καπου εχω διαβασει οτι εαν τους κανεις μετατροπη σε 3δ δεν παιζει η ταινια. Γνωριζει κανεις? Ευχαριστω πολυ προκαταβολικα. Ειχα διαβασει οτι αν τους μετατρεψεις σε 3d δεν παιζουν. Αν ειναι 2D οι υποτιτλοι παιζουν κανονικα. δεν την εχω για να σου πω με σιγουρια Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. August 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2012 1. Αρχικά , θα ήθελα να μου πείτε την άποψή σας για την Samsung UE32D6100 . 2. Θα ήθελα να μου πείτε ποιες ρυθμίσεις πρέπει να τροποποιήσω στην εν λόγω τηλεόραση για να δείχνει τους υπότιτλους κανονικά. Μέχρι στιγμής , ό,τι ταινία κι αν έχω βάλει απευθείας από USB , τους υπότιτλους μου τους δείχνει ως αλαμπουρνέζικα. 3. Οι υπότιτλοι , εάν έχω καταλάβει καλά , θα πρέπει να είναι στον ίδιο φάκελο με το αρχείο της ταινίας; Ρωτάω, διότι αυτό που πρόσεξα ήταν ότι αν οι υπότιτλοι μιας ταινίας "Χ" σε φάκελο ονόματι "Χ" ήταν σε ξεχωριστό φάκελο "Subs" μέσα στο φάκελο "Χ" ενώ το αρχείο της ταινίας ήταν πεταμένο στο φάκελο "Χ" (ελπίζω να μην σας μπέρδεψα :O ) , δεν τους έπαιζε καν. Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. August 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2012 1. Αρχικά , θα ήθελα να μου πείτε την άποψή σας για την Samsung UE32D6100 . 2. Θα ήθελα να μου πείτε ποιες ρυθμίσεις πρέπει να τροποποιήσω στην εν λόγω τηλεόραση για να δείχνει τους υπότιτλους κανονικά. Μέχρι στιγμής , ό,τι ταινία κι αν έχω βάλει απευθείας από USB , τους υπότιτλους μου τους δείχνει ως αλαμπουρνέζικα. 3. Οι υπότιτλοι , εάν έχω καταλάβει καλά , θα πρέπει να είναι στον ίδιο φάκελο με το αρχείο της ταινίας; Ρωτάω, διότι αυτό που πρόσεξα ήταν ότι αν οι υπότιτλοι μιας ταινίας "Χ" σε φάκελο ονόματι "Χ" ήταν σε ξεχωριστό φάκελο "Subs" μέσα στο φάκελο "Χ" ενώ το αρχείο της ταινίας ήταν πεταμένο στο φάκελο "Χ" (ελπίζω να μην σας μπέρδεψα :O ) , δεν τους έπαιζε καν. 2. λογικα καπου στις ρυθμισεις ψαξε να βρεις κωδικοποιηση υποτιτλων και βαλε ελληνικα. 3. σωστα. στον ιδιο φακελο με ιδιο ακριβως ονομα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. August 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2012 Γεια σας. Ειμαι σε αναζητηση τηλεορασης για το δωματιο και θα ηθελα τη γνωμη σας. Μαλλον εχω καταληξει σε αυτη Samsung UE40ES6710 White. Εχω την απορια ομως αν μπορει να παιξει απο to usb 3D ταινιες,οχι να τις μετατρεψει σε 3d αλλα να αναπαραγει mkv 3d. Επισης αν βαλουμε σε 3δ ταινια απλους υποτιτλους υπαρχει προβλημα?Γιατι καπου εχω διαβασει οτι εαν τους κανεις μετατροπη σε 3δ δεν παιζει η ταινια. Γνωριζει κανεις? Ευχαριστω πολυ προκαταβολικα. 3D ταινιες παιζει κανονικα.Για τους υποτιτλους δεν χρειαζεται καμια μετατροπη.Βαζεις κανονικους srt υποτιτλους και τους κανει η τηλεοραση 3D. 1. Αρχικά , θα ήθελα να μου πείτε την άποψή σας για την Samsung UE32D6100 . 2. Θα ήθελα να μου πείτε ποιες ρυθμίσεις πρέπει να τροποποιήσω στην εν λόγω τηλεόραση για να δείχνει τους υπότιτλους κανονικά. Μέχρι στιγμής , ό,τι ταινία κι αν έχω βάλει απευθείας από USB , τους υπότιτλους μου τους δείχνει ως αλαμπουρνέζικα. 3. Οι υπότιτλοι , εάν έχω καταλάβει καλά , θα πρέπει να είναι στον ίδιο φάκελο με το αρχείο της ταινίας; Ρωτάω, διότι αυτό που πρόσεξα ήταν ότι αν οι υπότιτλοι μιας ταινίας "Χ" σε φάκελο ονόματι "Χ" ήταν σε ξεχωριστό φάκελο "Subs" μέσα στο φάκελο "Χ" ενώ το αρχείο της ταινίας ήταν πεταμένο στο φάκελο "Χ" (ελπίζω να μην σας μπέρδεψα :O ) , δεν τους έπαιζε καν. 1.Εγω που εχω την UE40D6530 ειμαι αρκετα ευχαριστημενος.Η UE40D6100 πρεπει να΄ναι το αμεσως προηγουμενο μοντελο. 2.Πατας το κουμπι tools την ωρα που παιζει η ταινια και επιλεγεις απο την μπαρα που θα εμφανιστει κατω τις ρυθμισεις υποτιτλων.Αλλαζεις την γλωσσα σε Ελληνικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbaladi Δημ. August 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2012 (edited) Οποτε λετε να προχωρησω στην αγορα? Το λαπτοπ μου κανει νουμερα και μαλλον θα τα παιξει συντομα αν το ζοριζω.Ηδη κλεινει για πλακα μολις το πιεζω ελαφρως . Αποσταση θεασης 2,5 με 3 μετρα. Ευχαριστω για το ενδιαφερον..... Edited August 17, 2012 by gbaladi Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zlaths Δημ. August 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2012 Καλησπέρα παιδιά. Ενδιαφέρομαι να αγοράσω τηλεόραση για προβολή ποδοσφαιρικών αγώνων σε πρακτορείο οπαπ. Έχω δει Plasma 50' HD ready στα 550 ευρώ με 600Hz frame rate και 42' LED FullHD στα 100Hz στα ίδια χρήματα. Τι από τις δύο επιλογές προτείνετε; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ::Alma Libre - My Blog A blog by an IT student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2012 Καλησπέρα παιδιά. Ενδιαφέρομαι να αγοράσω τηλεόραση για προβολή ποδοσφαιρικών αγώνων σε πρακτορείο οπαπ. Έχω δει Plasma 50' HD ready στα 550 ευρώ με 600Hz frame rate και 42' LED FullHD στα 100Hz στα ίδια χρήματα. Τι από τις δύο επιλογές προτείνετε; Αν ήταν για σπιτι θα σου έλεγα παρότι μικρότερη την full HD! Καμία σχέση με HD ready!αλλά στο πρακτορείο όλοι κοιτάνε αν κέρδισαν όχι αν είναι καλή η τέλεια η εικόνα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. August 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2012 Αν ήταν για σπιτι θα σου έλεγα παρότι μικρότερη την full HD! Καμία σχέση με HD ready!αλλά στο πρακτορείο όλοι κοιτάνε αν κέρδισαν όχι αν είναι καλή η τέλεια η εικόνα! Συμφωνώ. Επιπλέον επειδή είναι και για μαγαζί, καλύτερα να είναι και πιο μεγάλη η οθόνη. Άρεσει αυτό στον κόσμο. Οπότε η πενηντάρα είναι καλύτερη επιλογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. August 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2012 Μετα απο 2 μηνες συμβιωσης με την Panasonic TX-L47ET50E, εχω να πω οτι η τηλεοραση ειναι απλα απιστευτη Τρομερη ζωντανια και χρωμα στην εικονα, λειτουργικοτατη με παρα πολλες λειτουργιες, ενω το 3D της ειναι απικτο, απο τα καλυτερα που εχω δει σε LED TV Την συνιστω ανεπιφυλαχτα! Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philipBRAZIL Δημ. August 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2012 Καλημέρα. Χρειάζομαι ενα μόνιτορ απο 25 η και 27 ίντζες 3d led,mpg4. Υπάρχουν προτάσεις; Απο οικονομικές έως και τα 450 ευρώ για ταβάνι! Ευχαριστώ. Παράθεση BRAZILEIROS - Hellas Video-Sakis :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccinderella Δημ. August 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2012 εχω παρει μια samsung τηλεοραση και απο το flashακι δεν μου παιζει τους υποτιτλους της ταινιας. ας μου θυμισει καποιος την λυση. η τηλεοραση ειναι καινουργιο μοντελο της samsung. Παράθεση iphone xs max ipad 6th gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoz Δημ. August 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2012 Το αρχείο των υποτίτλων θα πρέπει να έχει το ίδιο ακριβώς όνομα με το αρχείο της ταινίας και να βρίσκονται στον ίδιο φάκελο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccinderella Δημ. August 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2012 Να είσαι καλά φίλε μου σε ευχαριστώ πολυ Παράθεση iphone xs max ipad 6th gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zlaths Δημ. August 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2012 Προτάσεις για 40-42' LED με 100Hz μέχρι 600 ευρω Καλησπέρα σας. Ψάχνω για LED TV στις 40-42' στα 100Hz και πάνω και με κόστος μέχρι 600 ευρώ. Ποια μοντέλα προτείνετε; Αν είναι και 3D σε αυτά τα χρήματα ακόμη καλύτερα. Ευχαριστώ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ::Alma Libre - My Blog A blog by an IT student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 Θα προτυνα καποια απο τις καινουριες samsung smart tv.Υπαρχουν μοντελα σε διαφορες τιμες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 κοιτα και σε Panasonic... εχουν μεχρι και 50ρες αν θυμαμαι καλα σε αυτα τα λεφτα... Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakos Δημ. August 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2012 γεια σας ενδιαφερομαι να αγορασω δυο τηλεορασεις μια 32 και μια 24 ως 29 ιντσες αυτα που θελω ειναι πολλα, (pvr, 3d, smart, τουλαχιστον 100 xrz να παιζει τα παντα απο ταινιες ιντερντετ κ.α.) δεν ειναι πολλα ομως και τα χρηματα που διαθετω περιπου στα χιλια ευρω και για τις δυο. διαβασα εδω στο φορουμ πως παρα πολοι προτεiνετε την samsung και δε με χαλαει καθολου, ομως ειδα αυτην LG 32LM620S 535 ευρω και εντυπωσιαστικα, τι εχετε να πειτε οι γνωστες? δειτε μερικα χαρακτηριστικα της εδω 32" τύπου CINEMA 3D LED, Smart TV, Netcast 3.0, Full Web Browser, αυτο ειδικα νομιζω δε το κανουν αλλες τηλεορασεις κανω λαθος? Ανάλυση εικόνας 1920 x 1080, MCI 400Hz και λεπτομεριες εδω http://www.lg.com/gr/tv-audio-video/television/LG-3d-tv-32LM620S.jsp ποια ειναι η αποψη σας? επισης θα ηταν χρησιμη η απαντηση καποιου που γνωριζει το συγκεκριμενο μοντελο. υ.γ απ οτι ειδα η συγκεκριμενη δεν υποστιριζει εγγραφη. Παράθεση Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 (edited) γεια σας ενδιαφερομαι να αγορασω δυο τηλεορασεις μια 32 και μια 24 ως 29 ιντσες αυτα που θελω ειναι πολλα, (pvr, 3d, smart, τουλαχιστον 100 xrz να παιζει τα παντα απο ταινιες ιντερντετ κ.α.) δεν ειναι πολλα ομως και τα χρηματα που διαθετω περιπου στα χιλια ευρω και για τις δυο. διαβασα εδω στο φορουμ πως παρα πολοι προτεiνετε την samsung και δε με χαλαει καθολου, ομως ειδα αυτην LG 32LM620S 535 ευρω και εντυπωσιαστικα, τι εχετε να πειτε οι γνωστες? δειτε μερικα χαρακτηριστικα της εδω 32" τύπου CINEMA 3D LED, Smart TV, Netcast 3.0, Full Web Browser, αυτο ειδικα νομιζω δε το κανουν αλλες τηλεορασεις κανω λαθος? Ανάλυση εικόνας 1920 x 1080, MCI 400Hz και λεπτομεριες εδω http://www.lg.com/gr/tv-audio-video/television/LG-3d-tv-32LM620S.jsp ποια ειναι η αποψη σας? επισης θα ηταν χρησιμη η απαντηση καποιου που γνωριζει το συγκεκριμενο μοντελο. υ.γ απ οτι ειδα η συγκεκριμενη δεν υποστιριζει εγγραφη. Κατα τη γνωμη μου αυτη http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Home-Cinema/Televisions/Samsung-UE32ES5500-LED-TV-32-UE32ES5500WXXH.htm Δεν ειναι 100 hz αλλα στα λεφτα της αριστη σε ολα(εικονα-media player-smart tv-ο browser υποστηριζει και flash,οι θυρες usb και ποντικια/πληκτρολογια ενσυρματα η'ασυρματα. Το 3D τι να το κανεις σε 32 ιντσες δε λεει καθολου ασε που ειναι ανωριμη η τεχνολογια. Επισης τα 100 πραγματικα hz αν βλεπεις πολυ μπαλα,αλλιως δεν εχει νοημα σε ταινιες-παιχνιδια Αν παλι θες 100 hz δες και στην τα ιδια σε ολα με την απο πανω που σου ειπα,αλλα μου φαινεται ειναι ελαφρως πιο μπαουλο στυλ πισω απο τη 5500 http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Home-Cinema/Televisions/Samsung-UE32EH6030-3D-LED-TV-32-UE32EH6030.htm Edited August 29, 2012 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. August 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2012 γεια σας ενδιαφερομαι να αγορασω δυο τηλεορασεις μια 32 και μια 24 ως 29 ιντσες αυτα που θελω ειναι πολλα, (pvr, 3d, smart, τουλαχιστον 100 xrz να παιζει τα παντα απο ταινιες ιντερντετ κ.α.) δεν ειναι πολλα ομως και τα χρηματα που διαθετω περιπου στα χιλια ευρω και για τις δυο. διαβασα εδω στο φορουμ πως παρα πολοι προτεiνετε την samsung και δε με χαλαει καθολου, ομως ειδα αυτην LG 32LM620S 535 ευρω και εντυπωσιαστικα, τι εχετε να πειτε οι γνωστες? δειτε μερικα χαρακτηριστικα της εδω 32" τύπου CINEMA 3D LED, Smart TV, Netcast 3.0, Full Web Browser, αυτο ειδικα νομιζω δε το κανουν αλλες τηλεορασεις κανω λαθος? Ανάλυση εικόνας 1920 x 1080, MCI 400Hz και λεπτομεριες εδω http://www.lg.com/gr/tv-audio-video/television/LG-3d-tv-32LM620S.jsp ποια ειναι η αποψη σας? επισης θα ηταν χρησιμη η απαντηση καποιου που γνωριζει το συγκεκριμενο μοντελο. υ.γ απ οτι ειδα η συγκεκριμενη δεν υποστιριζει εγγραφη. Full web browser εχουν και οι samsung.Επισεις οι samsung εχουν καλυτερο 3D απο τις LG αφου οι samsung χρησημοποιουν ενεργητικη τεχνολογια ενω οι lg παθητικη.Το μονο μειονεκτημα ειναι τα ακριβα γυαλια. Κατα τη γνωμη μου αυτη http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Home-Cinema/Televisions/Samsung-UE32ES5500-LED-TV-32-UE32ES5500WXXH.htm Δεν ειναι 100 hz αλλα στα λεφτα της αριστη σε ολα(εικονα-media player-smart tv-ο browser υποστηριζει και flash,οι θυρες usb και ποντικια/πληκτρολογια ενσυρματα η'ασυρματα. Κανεις λαθος.Εχει 100 hz. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. August 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2012 Full web browser εχουν και οι samsung.Επισεις οι samsung εχουν καλυτερο 3D απο τις LG αφου οι samsung χρησημοποιουν ενεργητικη τεχνολογια ενω οι lg παθητικη.Το μονο μειονεκτημα ειναι τα ακριβα γυαλια. Κανεις λαθος.Εχει 100 hz. 50hz πραγματικα ειναι μη βλεπεις που λεει 100hz CMR;) Εχω την 5700 και αυτη 50 ειναι πραγματικα ας λεει 100 CRM Και η LG που παραθετει ο φιλος ειναι 200 Hz πραγματικα.μη σου πω οτι αναφορες σε αλλο forum πιο εξειδικευμενο σε tv λεγεται για 100Hz πραγματικα,ασε κολπα μαρκετινγκ ειναι και εχει γινει ψιλοχαμος με την LG αρνητικα εννοω απο τους χρηστες της συγκεκριμενης tv. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. August 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2012 50hz πραγματικα ειναι μη βλεπεις που λεει 100hz CMR;) E τοτε καλυτερα να προτιμησει μια των 200 Hz CMR.Tα 100 Ηz εχουν αισθητα καλυτερη εικονα και καθαροτερη κινηση απο τα 50. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakos Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 σας ευχαριστω για τις απαντήσεις. ειχα προβλημα και μολις τωρα μπορεσα να μπω και να γραψω. για την 32 ιντσων κατεληξα σ αυτην http://www.samsung.com/gr/consumer/tv-audio-video/television/smart-tv/UE32ES6100WXXH SAMSUNG UE32ES6100 32'' 3D LED TV FULL HD BLACK στα 484 ευρώ. πιστέυω πως ειναι η καλυτερη επιλογη. για την μικροτερη ακομη ειμαι στο ψαξιμο, Παράθεση Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts