gogias Δημ. December 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2007 Γειά! Οι γονείς μου αποφάσισαν να αλλάξουν την παλιά CRT TV με μια TFT-LCD. Μπορεί να μου πει κάποιος μια καλή 40άρα TV από 700-1000 ευρώ? Edit: Έψαξα σε διάφορα καταστήματα και κατέληξα στην LG 37LF65 37'' LCD TV, γνωρίζει κανείς κάποια καλύτερη ή να προχωρήσουμε στην αγορά της tv? Εάν ενδιαφέρεστε μόνο για tv και dvd κοίτα και τις πλάσμα..Έχουν πολύ καλύτερο αποτέλεσμα απο τις lcd.. Όπως αυτή εδώ... http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=19&category=69980053&product=1033611 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cool_ted Δημ. December 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2007 τελικα μαλλον θα προτιμησω να εχει ψηφιακο δεκτη η καινουργια μου TV..προτιματε αυτη την Samsung ή την Sony?:rolleyes: εξωτερικα παντως μου αρεσει περισσοτερο η Samsung...:rolleyes:απο philips παντως σε 26αρα δεν εχω δει καποιο καλο μοντελο...:confused: μπορει να βοηθησει καποιος?:rolleyes: Παράθεση Free Your Mind...;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crypton-R- Δημ. December 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2007 Εάν ενδιαφέρεστε μόνο για tv και dvd κοίτα και τις πλάσμα..Έχουν πολύ καλύτερο αποτέλεσμα απο τις lcd.. Όπως αυτή εδώ... http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=19&category=69980053&product=1033611 Τι καλύτερο έχει? Δεν κατάλαβα... Τι διαφορά έχουν? Παράθεση Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595 Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114 Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gogias Δημ. December 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2007 Τι καλύτερο έχει? Δεν κατάλαβα... Τι διαφορά έχουν? Τα βασικά πλεονεκτήματα της plasma είναι το contrast και η καλύτερη κίνηση της εικόνας,Σε τηλεοπτικά κανάλια και σε dvd υπερτερεί της lcd.. Αλλά συνήθως έχουν χαμηλότερη ανάλυση κάτι όμως που δε σε ενδιαφέρει αν δεν έχεις xbox360 ή ps3 ή κάποιο HD,Bluray player... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crypton-R- Δημ. December 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2007 Σύμφωνα με αυτό το thread, οι plasma είναι μούφα. Καταρχήν η tv θέλω να είναι Full HD, μην πάνε άδικα τα λεφτά. Επίσης το Home Cinema θα είναι HD, και απο το pc θα τραβήξω καλώδιο στην tv. Για Home Cinema κατάληξα στο LG HT-552TH. Παράθεση Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595 Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114 Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzoxoiros Δημ. December 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2007 Καταρχήν η tv θέλω να είναι Full HD, μην πάνε άδικα τα λεφτά. Επίσης το Home Cinema θα είναι HD, και απο το pc θα τραβήξω καλώδιο στην tv. Για Home Cinema κατάληξα στο LG HT-552TH. Ζήτησες τηλεόραση να βλέπεις μόνο επίγεια κανάλια, οπότε καλά σου πρότειναν την plasma στις χορταστικές 42 ίντζες τα παιδιά... HD δεν είναι αυτο το σύστημα που μας λές, HD πηγή θεωρήται μόνο ένα blu ray player, ή ενα HD-DVD ή οτιδήποτε παίζει δισκάκια τέτοιου τύπου. (Playstation 3 & Xbox) Το LG που θές να πάρεις κάνει απλώς upscale των απλών DVD... Kαι τέλος για 40αρα Full HD θα πρέπει να διαθέσεις τα διπλάσια απο αυτά που ζητάς... Παράθεση CR electronics Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crypton-R- Δημ. December 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2007 Είπα εγω τίποτα για κανάλια? Εγώ είπα οτι την θέλουν οι γονείς μου, αλλά μιας και παίρνουν νέα TV, γιατί να μην το εκμεταλλευτώ και να κάτσω πάνω το pc κι ότι άλλο θέλω? Το pc παίζει HD. Επίσης το σύστημα γιατί δεν είναι HD? Τι εννοείς με το οτι θα κάνει upscale τα DVD, γιατί δεν το κατάλαβα αυτό.. Αυτή η 40άρα η LG (37άρα δηλαδή, απλά εκεί που πήγα και την είδα είναι χαζοί οι άνθρωποι και γράφουν πως είναι 40άρα για να κλέψουν τους ανθρώπους) που είδα κάνει 950 ευρά. Παράθεση Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595 Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114 Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gogias Δημ. December 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2007 Επίσης το σύστημα γιατί δεν είναι HD? Τι εννοείς με το οτι θα κάνει upscale τα DVD, γιατί δεν το κατάλαβα αυτό.. DVD απλό και όχι HD ή Bluray δεν υπάρχει σε 720p(HD)...Απλά το μηχάνημα αυτό παίρνει το απλό σήμα του DVD και το μεγεθύνει ώστε να γίνει 720p.. Το αποτέλεσμα απέχει κατα πάρα πολύ απο το πραγματικό HD... Πάντως εγώ νόμιζα οτι θέλεις να βλέπεις μόνο κανάλια και DVD γι'αυτό σου είπα plasma.. Αν θες να βάλεις και το pc η LCD είαι μονόδρομος.. Σε Full HD η πιο φτηνή νομίζω οτι είναι αυτή.. http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=19&category=69980053&product=971928 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. December 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2007 Σύμφωνα με αυτό το thread, οι plasma είναι μούφα. Από όσα γράφτηκαν σε εκείνο το thread το μόνο που συγκράτησες είναι ότι η plasma είναι μούφα; :wacko: Να το κάνουμε πιο λιανά τότε: σε χρώμα, αντίθεση, γωνία θέασης και ταχύτητα απόκρισης οι plasma υπερτερούν. Καταρχήν η tv θέλω να είναι Full HD, μην πάνε άδικα τα λεφτά. Αυτό είναι λάθος νοοτροπία και το έχουμε πει πολλές φορές. Μια καλή HD ready είναι απολύτως futureproof, ειδικά στις ίντσες <40'' που δεν διακρίνεται διαφορά. Οι full HD LCD είναι όντως κατά πολύ προτιμότερες για τη σύνδεση PC αλλά πρέπει να σταθμίσεις πόσο αυτό μετράει για σένα και τους γύρω σου και αν αξίζει τη θυσία που θα κάνετε στο τηλεοπτικό σήμα. Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cool_ted Δημ. December 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2007 τελικα μαλλον θα προτιμησω να εχει ψηφιακο δεκτη η καινουργια μου TV..προτιματε αυτη την Samsung ή την Sony?:rolleyes: εξωτερικα παντως μου αρεσει περισσοτερο η Samsung...:rolleyes:απο philips παντως σε 26αρα δεν εχω δει καποιο καλο μοντελο...:confused: guys ειμαι ετοιμος να παρω μια απο τις δυο...μπορειτε να μου πειτε την γνωμη σας?:rolleyes: υπαρχει μηπως καποια αλλη καλη 26αρα μεχρι 650€? καλοσκεφτομαι παρα πολυ τωρα και Sony KDL-26S3000 που εχει πεσει η τιμη της στα 649€ και μου φενεται εξαιρετικη TV... Παράθεση Free Your Mind...;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crypton-R- Δημ. December 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2007 DVD απλό και όχι HD ή Bluray δεν υπάρχει σε 720p(HD)...Απλά το μηχάνημα αυτό παίρνει το απλό σήμα του DVD και το μεγεθύνει ώστε να γίνει 720p.. Το αποτέλεσμα απέχει κατα πάρα πολύ απο το πραγματικό HD... Πάντως εγώ νόμιζα οτι θέλεις να βλέπεις μόνο κανάλια και DVD γι'αυτό σου είπα plasma.. Αν θες να βάλεις και το pc η LCD είαι μονόδρομος.. Σε Full HD η πιο φτηνή νομίζω οτι είναι αυτή.. http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=19&category=69980053&product=971928 ΟΚ, έστω απλό dvd πες, στο μέλλον δεν θα έχουμε και HD DVD + Blu-ray Players για να βάλουμε αργότερα? Επίσης η πιο φτηνή Full HD που γράφεις είναι αυτή στο plaisio, δες και στο eshop. http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.169309 Από όσα γράφτηκαν σε εκείνο το thread το μόνο που συγκράτησες είναι ότι η plasma είναι μούφα; :wacko: Να το κάνουμε πιο λιανά τότε: σε χρώμα, αντίθεση, γωνία θέασης και ταχύτητα απόκρισης οι plasma υπερτερούν. Αυτό είναι λάθος νοοτροπία και το έχουμε πει πολλές φορές. Μια καλή HD ready είναι απολύτως futureproof, ειδικά στις ίντσες > 40'' που δεν διακρίνεται διαφορά. Οι full HD LCD είναι όντως κατά πολύ προτιμότερες για τη σύνδεση PC αλλά πρέπει να σταθμίσεις πόσο αυτό μετράει για σένα και τους γύρω σου και αν αξίζει τη θυσία που θα κάνετε στο τηλεοπτικό σήμα. OK, έχεις δίκιο για τις πλάσμα, αλλά εμένα δεν με καλύπτουν. Δεν λέω 720p είναι καλά, αλλά αφού δίνουμε τα λεφτά και για μια Full HD που είναι πιο futureproof γιατί μην την πάρουμε? Όσο για το τηλεοπτικό σήμα δεν με ενδιαφέρει γιατί δεν βλέπω tv, μόνο οι γονείς βλέπουν, αλλά εντάξει, θα είναι 2,5 μέτρα μακρυά απο την tv και οι μεγάλοι δεν καταλαβαίνουν και πολλά από ποιότητα και θα συνιθήσουν. :p Παράθεση Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595 Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114 Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gogias Δημ. December 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2007 Επίσης η πιο φτηνή Full HD που γράφεις είναι αυτή στο plaisio, δες και στο eshop. http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.169309 Δεν την έχω δει αλλά με 1000 ευρώ και full hd πιστεύω οτι κάπου θα έχει γίνει κάποια παραχώρηση..Λογικά θα είναι σε όλα μέτρια... Εγώ έχω την Samsung 37m86b και είναι πολύ καλή..Πρέπει να κάνει γύρω στα 1300.. Έχω συνδέσει και το pc και τη χρησιμοποιώ για κύριο monitor και είναι άψογη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. December 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2007 καλησπερα.θελω να παρω μια καλη tv γυρω στις 20 ιντσες πανω κατω κ οχι πολυ ακριβη γιατι τη θελω για δευτερη τηελεοραση.ουσιαστικα τη θελω για το wii κ το ps3. αν μπορειτε προτεινετε μου κατι.ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crypton-R- Δημ. December 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2007 Δεν την έχω δει αλλά με 1000 ευρώ και full hd πιστεύω οτι κάπου θα έχει γίνει κάποια παραχώρηση..Λογικά θα είναι σε όλα μέτρια... Εγώ έχω την Samsung 37m86b και είναι πολύ καλή..Πρέπει να κάνει γύρω στα 1300.. Έχω συνδέσει και το pc και τη χρησιμοποιώ για κύριο monitor και είναι άψογη... Δεν ξέρω, θα το κοιτάξω γιατί αυτό που λες στέκει, δεν γίνεται να κάνει τα ίδια λεφτά με άλλες που δεν είναι Full HD και φθηνότερα. Μάλλον πως θα καταλήξω σε καμία HD Ready. καλησπερα.θελω να παρω μια καλη tv γυρω στις 20 ιντσες πανω κατω κ οχι πολυ ακριβη γιατι τη θελω για δευτερη τηελεοραση.ουσιαστικα τη θελω για το wii κ το ps3. αν μπορειτε προτεινετε μου κατι.ευχαριστω http://www.pixmania.com/gr/gr/573740/art/samsung/ieuic-tft-22-wide-syncmas.html http://www.pixmania.com/gr/gr/579255/art/lg/ieuic-tft-22-wide-m228wa.html Αυτές οι δύο είναι πολύ καλές, αν θέλεις να έχει και HDMI θύρα πάρε την Samsung, δεν ξέρω όμως αν βγαίνει σε 20 ίντσες. Η LG υπάρχει σε 20 ίντσες στα 280 ευρώ περίπου. Εγω έχω την LG 22άρα και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Παράθεση Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595 Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114 Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cool_ted Δημ. December 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2007 καλησπερα.θελω να παρω μια καλη tv γυρω στις 20 ιντσες πανω κατω κ οχι πολυ ακριβη γιατι τη θελω για δευτερη τηελεοραση.ουσιαστικα τη θελω για το wii κ το ps3. αν μπορειτε προτεινετε μου κατι.ευχαριστω δεν υπαρχουν και πολλες επιλογες στις 20'' κοιτα την Samsung Jasmine LE20S81B Παράθεση Free Your Mind...;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cool_ted Δημ. December 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2007 παιδια θελω την βοηθεια σας...:rolleyes:ειμαι ετοιμος να παρω TV 26'' και εχω σχεδον καταληξει στην Sony Bravia KDL-26S3000 αλλα θα ηθελα και την γνωμη σας...:rolleyes: Αναμεσα σε: Sony Bravia KDL-26P3000 Sony Bravia KDL-26S3000 Samsung Jasmine LE26S86B Samsung 26'' Bordeaux LE26R86B(αν και αυτη ξεφευγει αρκετα στην τιμη και δεν την πολυκοιταω) ποια θα προτιμουσατε?οι Sony γενικα θεωρουνται καλυτερες TV απο τις Samsung?και ποια εταιρια(απο τις δυο) θεωρειται οτι εχει καλυτερη ποιοτητα κατασκευης στις τηλεορασεις της και καλυτερα χρωματα? Ευχαριστω εκ των προτερων...:) Παράθεση Free Your Mind...;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Poulinos2 Δημ. December 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2007 Kαλύτερη είναι η Sony Bravia KDL-26S3000 λόγω κυκλωμάτων εικόνας και ήχου Επίσης για 20αρα που ζητήθηκε ,ίδια σε 20'' http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=19&category=69980053&product=1025562 η οποία στο Μediamartk υπήρχε πρίν 1 βδομάδα προσφορά στα 450ε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. December 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2007 Καλησπερα παιδια. Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση, αγορασα περυσι την sony bravia kdl 32u2000 σημερα λοιπον εβγαλε στην μεση σχεδον της οθονης μια κοκκινη γραμμη σε ολο το φασμα της οθονης καθετα σε φαρδος σαν να ειναι γραψιμο απο στυλο. Η εγγυηση ειναι για δυο χρονια η για εναν? Απλα καπου ειχα διαβασει οτι ολες οι ηλεκρικες συσκευες εχουνε εγγυση για δυο χρονια, μαλλον καμμενα pixel πρεπει να ειναι. http://www.hazimoziportal.hu/cfiles/784/KDL32U2000.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpekas24 Δημ. December 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2007 ολες οι ηλεκτρικες συσκευες εχουν 2 χρονια πανευρωπαικη εγγυηση συμφωνα με οδηγια της ΕΕ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. December 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2007 ολες οι ηλεκτρικες συσκευες εχουν 2 χρονια πανευρωπαικη εγγυηση συμφωνα με οδηγια της ΕΕ Σε ευχαριστω φιλε μου απλα ηθελα να το επιβεβαιώσω.. Για να δουμε θα το φτιαξουνε!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starenios Δημ. December 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2007 H Σονυ στην Ελλαδα δινει 1 ετος σπό οτι ξερω,παρανομα μεν αλλα ετσι γουστάρουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. December 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2007 Θα μαθω απο βδομαδα φιλε μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpekas24 Δημ. December 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2007 ρωτα σε μια αρμοδια κρατικη υπηρεσια για το θεμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cool_ted Δημ. December 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2007 παιδια πηρα την Samsung Jasmine LE26S86B και η πρωτη μoυ εντυπωση μετα απο παρακολουθηση DVD,συνδεση με PC και διαφορα παιχνιδια ειναι παρα πολυ καλη...:) τελικα το φτηνο μοντελο της Samsung με τα 500€ εκτος απο το οτι δεν εχει ψηφιακο δεκτη,εχει και διαφορετικο panel(μου το ειπε και ο πωλητης) και τις ειδα διπλα-διπλα και ειχαν μεγαλη διαφορα στην εικονα(οπως προεβλεψαν και μερικα παιδια απο εδω μεσα) θα ηθελα λιγα την βοηθεια σας σε καποια πραγματακια: 1)εχω συνδεσει την τηλεοραση με το pc...σε ποση αποσταση πρεπει να καθομαι απο την TV(26'') για να μην ειναι επιβλαβες για τα ματια?:rolleyes: 2)εχω συνδεσει την TV μεσω HDMI με ενα Home cinema...και ενα κουμπι λεει οταν το παταω εμφανιζει 1920χ1080ι,1280χ720 τι ειναι αυτα?κατι για το video format πρεπει να ειναι αλλα δεν ξερω ακριως...αν το εχω στο μεγαλυτερο θεωρητικα εχω καλυτερη εικονα? 3)Και κατι τελευταιο που ειναι πολυ περιεργο..οταν βλεπω μερικες ταινιες DivX και παταω subtitle σε μερικες μου τους βγαζει κανονικα τους υποτιτλους ενω σε αλλες μου λεει ''Subtitle not recorded''...εννοειται οτι εχω σε ολες τις ταινιες υποτιτλους...τι μπορει να φταιει?:confused: (αυτο βεβαια εχει να κανει με το Home cinema[υποστηριζει ελληνικους υποτιτλους] αλλα αν καποιος ξερει ας απαντησει) Παράθεση Free Your Mind...;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. December 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2007 H Σονυ στην Ελλαδα δινει 1 ετος σπό οτι ξερω,παρανομα μεν αλλα ετσι γουστάρουν Tωρα που εριξα μια ματια στο Πλαισιο που πηρε ο φιλος καινουργια tv ολες οι τηλεοράσεις εχουνε εγγυηση 2 ετη ενω η sony ενα ετος.. Ωραια την κατσαμε την βαρκα!! Λεω να παρω αυτην εδω:blink::blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts