Poulinos2 Δημ. November 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2007 Aν κρίνουμε από την ποιότητα του επίγειου ψηφιακού σήματος της ΕΡΤ στη Αττική,χώρια την μη επεκτασή του ακόμα σε βασικές περιοχές της χώρας,και το αιώνιο πρόβλημα συχνοτήτων και αδειών των ιδιωτικών σταθμών....είναι πολύ δύσκολο ν'αλλάξουν τα δεδομένα μέχρι το 2012 που θέτει η ΕΕ για τους "πολιτισμένους" εταίρους μας (χώρια ότι τότε δεν θα μιλάμε για LCD τηελοράσεις με την μορφή που τις ξέρουμε ως τώρα:cry:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cool_ted Δημ. November 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2007 Παιδιά να ρωτήσω κάτι:στο πλαίσιο εχει αυτη την Samsung στα 459€(λέει οτι ειναι καινουργια παραλαβη)...δεν μπορω να καταλαβω τι μοντελο ειναι?jasmine?δεν το λεει πουθενα...και τι διαφορα εχει απο αυτη την Samsung Jasmine που ειναι στα 609€?μου φενεται καμια...:confused:αλλα πως δικαιολογειται αυτη η διαφορα στην τιμη...θα ηθελα την βοηθεια σας...:rolleyes: Παράθεση Free Your Mind...;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandit400 Δημ. November 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2007 exo mia samsung 26'' kai logo tou oti paliose kai den exi kai tin kaliteri eikona afou eina texnologika poli piso leo na tin alakso eimai poli ikanopiimenos apo ayti kai idika apo ton ixotix pou einai para poli kalos (jbl) ixia eimai metaksi ayton 37'' Tulip LE37M86B yper - full hd kai LCD 100Hz 32'' LE32M86B yper ta 100 hz kai skeftome kai afti Philips LCD 100Hz 32'' Cineos 32PFL9632 100hz ambi light kai 3ms apokrisi gia peite kapia simbouli Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elusive Δημ. November 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2007 Αν και 32'' θα έλεγα την 9632 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Poulinos2 Δημ. November 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2007 Cineos 32PFL9632 http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=11434 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest17 Δημ. December 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2007 Παιδια μολις χτες παρελαβα την καινουργια μου 40Χ3500, μιλαμε για θηριο σε ολα. Οποιος την εχει ας δει αυτο. http://www.hdtvtest.co.uk/news/2007/11/12/sony-kdl40x3500-settings/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lozd13 Δημ. December 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2007 Kαλησπέρα , Διαβάζοντας σήμερα το hi -tec , είδα κάτι που μου έκανε μεγάλη εντύπωση ! Συγκεκριμένα στην σελίδα 77 , έχει ένα άρθρο σχετικά με τα 100 hz . . . H πλάκα είναι πως αναφέρει '' η κάθε εταιρεία έχει δώσει την δική της ονομασία στο δικό της σύστημα . Έτσι η Sony προσφέρει το Motion flow 100 hz , η Samsung το Movie plus , η Sharp το TrueD κτλπ . '' Tωρα τι να υποθέσω ? Οτι αυτά είναι συστήματα 100hz ? Eγώ δεν πίστευα κάτι τετοιο !! Άν είναι έτσι να αναθεωρήσω τις απόψεις μου για καποια μοντέλα της SAMSUNG τα οποία με κάλυπταν σε όλα εκτός των 100hz . Mπορει κανείς να δώσει καμια πληροφορία ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzoxoiros Δημ. December 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2007 Kαλησπέρα , Διαβάζοντας σήμερα το hi -tec , είδα κάτι που μου έκανε μεγάλη εντύπωση ! Συγκεκριμένα στην σελίδα 77 , έχει ένα άρθρο σχετικά με τα 100 hz . . . H πλάκα είναι πως αναφέρει '' η κάθε εταιρεία έχει δώσει την δική της ονομασία στο δικό της σύστημα . Έτσι η Sony προσφέρει το Motion flow 100 hz , η Samsung το Movie plus , η Sharp το TrueD κτλπ . '' Tωρα τι να υποθέσω ? Οτι αυτά είναι συστήματα 100hz ? Eγώ δεν πίστευα κάτι τετοιο !! Άν είναι έτσι να αναθεωρήσω τις απόψεις μου για καποια μοντέλα της SAMSUNG τα οποία με κάλυπταν σε όλα εκτός των 100hz . Mπορει κανείς να δώσει καμια πληροφορία ??? Τα 100Hz, είναι 100Hz σε όλες! Όσες τα έχουν το διαφημίζουν με το όνομά τους. Τα υπόλοιπα (Bravia engine, Pixel plus, Movie plus, DNIe, XD ENGINE κτλ) αφορούν την επεξεργασία του σήματος βίντεο, όχι την σάρωση και φυσικά κάθε εταιρία έχει το δικό της και το διαφημίζει για καλύτερο... Παράθεση CR electronics Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. December 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2007 Τα 100Hz, είναι 100Hz σε όλες! Όσες τα έχουν το διαφημίζουν με το όνομά τους. Τα υπόλοιπα (Bravia engine, Pixel plus, Movie plus, DNIe, XD ENGINE κτλ) αφορούν την επεξεργασία του σήματος βίντεο, όχι την σάρωση και φυσικά κάθε εταιρία έχει το δικό της και το διαφημίζει για καλύτερο... Δεν νομίζω ότι είναι έτσι, υπάρχουν διάφοροι τύποι 100 Hz. Το πρώτο σύστημα που εμφανίσθηκε σε LCD ήταν της Samsung και μεταξύ κάθε frame παρέμβαλε ένα μαύρο frame. Στη συνέχεια παρουσιάστηκαν διάφορα άλλα συστήματα που δημιουργούν ένα ενδιάμεσο frame μεταξύ των δύο πρωτότυπων. Η ποιότητα κάθε συστήματος είναι αρκετά λογικό να διαφέρει. Πολύ καλά θεωρούνται το Motionflow της Sony και το TruD της Micronas που χρησιμοποιεί η Sharp. Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cool_ted Δημ. December 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2007 Παιδιά να ρωτήσω κάτι:στο πλαίσιο εχει αυτη την Samsung στα 459€(λέει οτι ειναι καινουργια παραλαβη)...δεν μπορω να καταλαβω τι μοντελο ειναι?jasmine?δεν το λεει πουθενα...και τι διαφορα εχει απο αυτη την Samsung Jasmine που ειναι στα 609€?μου φενεται καμια...:confused:αλλα πως δικαιολογειται αυτη η διαφορα στην τιμη...θα ηθελα την βοηθεια σας...:rolleyes: μπορει να βοηθησει κανενας?:rolleyes: Παράθεση Free Your Mind...;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmitsos Δημ. December 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 μπορει να βοηθησει κανενας?:rolleyes: Μα το μοντελο το λεει LCD 26'' LE26S81B η μια LCD 26'' Jasmine LE26S86B η αλλη τωρα οι διαφορες... μονο οταν παω στη δουλεια και τις δω θα σου πω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_argiris Δημ. December 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 είμαι στην αναζήτηση καινούριας τηλεόρασης 37"-40" για τον πατέρα μου με χρηματικό όριο τα 1200ε-1300ε.Το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι η ποιότητα στο τηλεοπτικό σήμα.Αξίζει να δώσω κάτι παραπάνω και να πάω για 100hz και full hd ή οι διαφορές στο μικρής ανάλυσης τηλεοπτικό σήμα θα είναι μικρές? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Poulinos2 Δημ. December 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 100 hz χωρίς δίλημα γιατί απο 37'' και πάνω το τηλεοπτικό σήμα γίνεται άθλιο ειδικά αν η τηλεόραση είναι full HD σε αναλυση. Μα το μοντελο το λεει LCD 26'' LE26S81B η μια LCD 26'' Jasmine LE26S86B η αλλη τωρα οι διαφορες... μονο οταν παω στη δουλεια και τις δω θα σου πω! Προσοχή με τις samsung:!: Οι παραλλαγες του ίδιου μοντέλου συνήθως είναι με revision των χαρακτηριστικών τους,αλλο panel,άλλο εργοστάσιο κατασκευής κλπ και κυρίως αφορά κολπα των αντιπροσωπων για καλύτερη τιμή (πχ μπορεί να απευθύνεται για άλλη αγορά και κατέληξε εδώ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. December 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 είμαι στην αναζήτηση καινούριας τηλεόρασης 37"-40" για τον πατέρα μου με χρηματικό όριο τα 1200ε-1300ε.Το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι η ποιότητα στο τηλεοπτικό σήμα.Αξίζει να δώσω κάτι παραπάνω και να πάω για 100hz και full hd ή οι διαφορές στο μικρής ανάλυσης τηλεοπτικό σήμα θα είναι μικρές? Αν υπάρχει χώρος για 42'' θα έλεγα καλύτερα να κοιτάξεις για plasma. Η Panasonic 42PX70 είναι εξαιρετικό μοντέλο που τα πάει πολύ καλά με αυτά που βλέπουμε σήμερα αλλά είναι και προετοιμασμένη για αυτά που έρχονται (HD). Εφόσον προτεραιότητα είναι το τηλεοπτικό σήμα δεν υπάρχει καν δίλημμα κατά τη γνώμη μου, plasma με χίλια. Άλλωστε στα 1200-1300 € δεν ξέρω καν αν θα βρεις LCD 100Hz στις 37-40'' Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Poulinos2 Δημ. December 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 Από ότι βλέπω το μοντέλο αυτό της Panasonic σταμάτησε και στην θέση του υπάρχει το 42PV71 ,οπότε λογικά το προηγούμενο θα βγαίνει καλύτερη τιμή . Πάντως η ανάλυση ειναι 1024x768 για όποιον ενδιαφέρεται σχετικά ,και έτσι το τηλεοπτικό σήμα παιζει πολύ "καλύτερα" από τις περισσότερες LCD ΗD ready,σίγουρα μια διαφορετική επιλογή με τα υπερ και κατά της πάντα ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wael Δημ. December 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2007 Να ρωτησω κατι.Εχω την LG lb2r,πολυ ευχαριστημενος μεχρι στιγμης μην την ματιασω. Το θεμα ειναι,οτι θελω να την συνδεσω με το pc.Αυτην την στιγμη την συνδεω μεσω scart,επειδη ετσι ειχα συνδεσει την παλια tv.Αλλα η lg,εχει υποδοχη για απευθειας συνδεση με pc,τι ακιβως καλωδιο πρεπει να παω να αγορασω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmitsos Δημ. December 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2007 Να ρωτησω κατι.Εχω την LG lb2r,πολυ ευχαριστημενος μεχρι στιγμης μην την ματιασω. Το θεμα ειναι,οτι θελω να την συνδεσω με το pc.Αυτην την στιγμη την συνδεω μεσω scart,επειδη ετσι ειχα συνδεσει την παλια tv.Αλλα η lg,εχει υποδοχη για απευθειας συνδεση με pc,τι ακιβως καλωδιο πρεπει να παω να αγορασω? D-SUB αλλα αν το PC σου εχει εξοδο DVI παρε καλωδιο DVI σε HDMI εχει καλυτερη ποιοτητα και σου βγαζει και HD 720i! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmitsos Δημ. December 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2007 Αν υπάρχει χώρος για 42'' θα έλεγα καλύτερα να κοιτάξεις για plasma. Η Panasonic 42PX70 είναι εξαιρετικό μοντέλο που τα πάει πολύ καλά με αυτά που βλέπουμε σήμερα αλλά είναι και προετοιμασμένη για αυτά που έρχονται (HD). Εφόσον προτεραιότητα είναι το τηλεοπτικό σήμα δεν υπάρχει καν δίλημμα κατά τη γνώμη μου, plasma με χίλια. Άλλωστε στα 1200-1300 € δεν ξέρω καν αν θα βρεις LCD 100Hz στις 37-40'' Plasma? μα η plasma το μονο καλο που εχει ειναι η χρωματικη αποδοση και ο φωτισμος! Τα pixel ειναι τεραστια και φαινονται με γυμνο ματι! επισης αν καει το Panel καλυτερα πετα την!:blink: το βαρος της ειναι αστα να πανε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. December 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2007 Plasma? μα η plasma το μονο καλο που εχει ειναι η χρωματικη αποδοση και ο φωτισμος! Τα pixel ειναι τεραστια και φαινονται με γυμνο ματι! επισης αν καει το Panel καλυτερα πετα την!:blink: το βαρος της ειναι αστα να πανε. Ναι plasma. Για να βλέπεις ποδόσφαιρο και ταινίες δράσης χωρίς ίχνη οι plasma είναι πολύ καλύτερες ακόμα και από τις LCD 100Hz. Επίσης υπερέχουν σε γωνία θέασης και κατά κανόνα σε μαύρο. Ο κίνδυνος του burn in είναι πια εντελώς απομακρυσμένος και τα pixel έλεος - αγκαλιά την πήρες και φαίνονται με γυμνό μάτι; Ως προς το βάρος, συνήθως τις τοποθετούμε τις τηλεοράσεις, δεν τις κρατάμε στην πλάτη. Έχουν μπει τόσοι και τόσοι εδώ μέσα και σε άλλα forum και παραπονούνται επειδή η 1080p LCD που τους πρότειναν άσχετοι πωλητές έχει θαμπή και χάλια εικόνα, γιατί σε πειράζουν οι plasma δεν το καταλαβαίνω. Αυτή τη στιγμή παραμένει πολύ ωριμότερη σαν τεχνολογία από τους υγρούς κρυστάλλους. Δηλαδή, αφού δουλεύεις και σε σχετικό κατάστημα, αν έρθει κάποιος και σου πει ότι θέλει μια Pioneer Kuro (κατά γενική ομολογία η καλύτερη τηλεόραση όλων των εποχών) θα του πεις μην πάρεις plasma είναι χάλια; :lol: Θα σε πάρει με τις πέτρες :rolleyes: και θα πάει να ψωνίσει αλλού. Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. December 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2007 Από ότι βλέπω το μοντέλο αυτό της Panasonic σταμάτησε και στην θέση του υπάρχει το 42PV71 ,οπότε λογικά το προηγούμενο θα βγαίνει καλύτερη τιμή . Πάντως η ανάλυση ειναι 1024x768 για όποιον ενδιαφέρεται σχετικά ,αλλά το τηλεοπτικό σήμα παιζει πολύ καλύτερα από τις "απλές" LCD και καλώς το ανέφερες σαν διαφορετική επιλογή. Αν είναι PV δεν θα έχει ψηφιακό δέκτη λογικά. Νομίζω ότι τα μοντέλα PX είναι προτιμότερα γι' αυτό και μόνο το λόγο. Την έχω δει πάντως να παίζει HD (συγκεκριμένα το Bluray Open Season) και είχα μείνει πάρα πολυ εντυπωσιασμένος. Δεν νομίζω πως θα βιαστούν να την αλλάξουν όσοι την αγοράσουν. Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandit400 Δημ. December 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2007 pedia to gnosto katastima stin larisa pou diabasa edo pio einai iparxi site bori kapios na mou stili ena pm eyxaristo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Poulinos2 Δημ. December 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2007 Αν είναι PV δεν θα έχει ψηφιακό δέκτη λογικά. Νομίζω ότι τα μοντέλα PX είναι προτιμότερα γι' αυτό και μόνο το λόγο. Την έχω δει πάντως να παίζει HD (συγκεκριμένα το Bluray Open Season) και είχα μείνει πάρα πολυ εντυπωσιασμένος. Δεν νομίζω πως θα βιαστούν να την αλλάξουν όσοι την αγοράσουν. Κυκλοφορεί και το νέο TH-42PX730 με ψηφιακό δέκτη και επιπλέον Digital optimize στην εικόνα αλλά έχει 200ευρώ παραπάνω,δεν ξέρω αν έχει έρθει ακόμα,σε τιμοκατάλογο το εχω δει ως τώρα,και ξεφεύγουμε και από την τιμή που τέθηκε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmitsos Δημ. December 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2007 Ναι plasma. Για να βλέπεις ποδόσφαιρο και ταινίες δράσης χωρίς ίχνη οι plasma είναι πολύ καλύτερες ακόμα και από τις LCD 100Hz. Επίσης υπερέχουν σε γωνία θέασης και κατά κανόνα σε μαύρο. Ο κίνδυνος του burn in είναι πια εντελώς απομακρυσμένος και τα pixel έλεος - αγκαλιά την πήρες και φαίνονται με γυμνό μάτι; Ως προς το βάρος, συνήθως τις τοποθετούμε τις τηλεοράσεις, δεν τις κρατάμε στην πλάτη. Έχουν μπει τόσοι και τόσοι εδώ μέσα και σε άλλα forum και παραπονούνται επειδή η 1080p LCD που τους πρότειναν άσχετοι πωλητές έχει θαμπή και χάλια εικόνα, γιατί σε πειράζουν οι plasma δεν το καταλαβαίνω. Αυτή τη στιγμή παραμένει πολύ ωριμότερη σαν τεχνολογία από τους υγρούς κρυστάλλους. Δηλαδή, αφού δουλεύεις και σε σχετικό κατάστημα, αν έρθει κάποιος και σου πει ότι θέλει μια Pioneer Kuro (κατά γενική ομολογία η καλύτερη τηλεόραση όλων των εποχών) θα του πεις μην πάρεις plasma είναι χάλια; :lol: Θα σε πάρει με τις πέτρες :rolleyes: και θα πάει να ψωνίσει αλλού. τωρα το υφος σου να το παρω σαν ειρωνια?:blink: Παρε για τον εαυτο σου plasma γιατι οπως ειπα αν σε χαλασει αντε φτιαξτην! εκει να σε δω τι θα πληρωσεις! επισης γωνια θεασης πλεον δεν το κοιταμε γιατι ΟΛΕΣ σχεδον εχουν 170/170. Τα pixels οσο και να το λες φενονται και μαλιστα αρκετα Το βαρος σημαινει πιο ακριβη βαση για κρεμασμα! Pixel καμμενα εχουν και οι plasma! οσο για το τελευταιο...λες να του το πω? τελος παντων εδω τη γνωμη μας λεμε!:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. December 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2007 τωρα το υφος σου να το παρω σαν ειρωνια?:blink: Παρε για τον εαυτο σου plasma γιατι οπως ειπα αν σε χαλασει αντε φτιαξτην! εκει να σε δω τι θα πληρωσεις! επισης γωνια θεασης πλεον δεν το κοιταμε γιατι ΟΛΕΣ σχεδον εχουν 170/170. Τα pixels οσο και να το λες φενονται και μαλιστα αρκετα Το βαρος σημαινει πιο ακριβη βαση για κρεμασμα! Pixel καμμενα εχουν και οι plasma! οσο για το τελευταιο...λες να του το πω? τελος παντων εδω τη γνωμη μας λεμε!:cool: Δεν είναι ειρωνία για εσένα. Ή τουλάχιστον όχι μόνο για εσένα προσωπικά. Η plasma σαν τεχνολογία είναι ακόμα αρκετά ωριμότερη κατά τη γνώμη μου σε σχέση με την LCD. Και δεν είναι μόνο δική μου η γνώμη, αν μπεις σε οποιοδήποτε forum Audio/Video, αν αγοράσεις κάποιο σχετικό περιοδικό κλπ. θα δεις πόσοι πολλοί τη μοιράζονται. Για κάποιον που θέλει να αλλάξει την παλιά του τηλεόραση με μία flat, η plasma εγγυάται σχεδόν απροβλημάτιστη μετάβαση, ενώ για τις περισσότερες LCD υπάρχουν του κόσμου τα προβλήματα, από την κίνηση και τα χρώματα μέχρι την ψηφιακίλα της εικόνας. Επειδή λοιπόν έχω πάει σε αρκετά μαγαζιά και έχω ακούσει επανειλημμένως από πωλητές τη επωδό "μην πάρεις plasma, είναι πεθαμένη τεχνολογία" που απλά δεν έχει καμία βάση και παραπληροφορεί τους καταναλωτές, γι' αυτό γκρινιάζω. Ειλικρινά δηλαδή, επαναλαμβάνω: αν κάποιος σε ρωτήσει αν αξίζει αν προτιμήσει μια Pioneer plasma ή μια LCD αντίστοιχης τιμής, θα βάλεις την ευκολία εγκατάστασης στον τοίχο πάνω από την ποιότητα εικόνας; Στις προτεραιότητες των περισσοτέρων η ποιότητα εικόνας είναι πιο πάνω... Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
payton_blanc Δημ. December 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2007 καλησπερα.Θελω να παρω καινουργια τηλεοραση αυτη που εχω τωρα ειναι μια 28αρα αλλα ειναι μικρη η αποσταση θεασης θα ειναι 5-6 μετρα μπορω να βρω τιποτα μεχρι 700ευρω? αν μπορειται να μου προτεινεται καμια καλη σε αυτο το ποσο...ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts