teitzis Δημ. November 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2007 Βρίσκομαι αυτό το καιρό μεταξύ 4 TFT τηλεοράσεων της SONY. Προς το παρόν θα ήθελα να ρωτήσω για 3 τεχνικούς όρους: Φωτεινότητα (500 cd/m2 & 450 cd/m2) Τυπική Αντίθεση (1.300:1, 1.500:1, 1.800:1) Δυναμική αντίθεση (5.000:1 & 8.000:1) Ποιές από τις παραπάνω τιμές είναι οι καλύτερες και τι αποτυπώνονται στα παραπάνω νούμερα; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Try my mixtapes on Mixcloud! & Extremely rare tapes from my collection on my Soundcloud channel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Poulinos2 Δημ. November 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2007 Για να μην υπάρχει παραπληροφόρηση,οι τηλεοράσεις δεν ανοίγονται στην Ελλάδα για να μπούν εγγυήσεις,Ελληνικές οδηγίες κλπ.Ερχονται από το εξωτερικό έτσι,γι'αυτό μερικές φορές δεν έχουν εκ παραδρομής και τις ζητάμε από τις αντιιπροσωπείες δωρεάν.:!: Ολα τα υπόλοιπα είναι εκ του πονηρού,ελληνικές αλχημείες καταστημάτων,όταν τα έστω και λίγο (για demo) χρησιμοποιημένα προιόντα δεν πωλούνται με έκπτωση .:X Υπάρχουν όμως και κάποια "νέα" πολυκαταστήματα που έχουν στοκ σε αμεταχείριστα προιόντα και τα βλέπεις,ψαξιμο θέλει:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Poulinos2 Δημ. November 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2007 Βρίσκομαι αυτό το καιρό μεταξύ 4 TFT τηλεοράσεων της SONY. Προς το παρόν θα ήθελα να ρωτήσω για 3 τεχνικούς όρους: Φωτεινότητα (500 cd/m2 & 450 cd/m2) Τυπική Αντίθεση (1.300:1, 1.500:1, 1.800:1) Δυναμική αντίθεση (5.000:1 & 8.000:1) Ποιές από τις παραπάνω τιμές είναι οι καλύτερες και τι αποτυπώνονται στα παραπάνω νούμερα; Εκτός από την δυναμική αντίθεση που είναι τεχνιτή ανάλογα το μοντέλο,όσο μεγαλύτερη στις άλλες περιπτώσεις τιμή τόσο καλύτερα. Επίσης ρόλο παιζει και το response time του panel,που εδώ η μικρότερη τιμή είναι και η καλύτερη.Εδώ η Sony υστερεί λίγο και πρέπει να πας σε 100hz τηλεόραση για να μην έχεις προβλήματα στο μέτριο τηλεοπτικό σήμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik Δημ. November 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2007 γεια σας παιδια με ενδιαφερει να αγορασω την LG 32LC51.Η χρηση της θα ειναι για ταινιες,για ενα xbox360 και ισως στο μελλον να χρειαστει να την συνδεσω στο pc για λιγη ωρα.Την βρηκα 499 ευρω τι προτεινετε να την αγορασω η να κοιταξω καποια αλλη?Τα max που μπορω να διαθεσω ειναι 600 ευρω,βρηκα και μια samsung 26αρα στα ιδια χρηματα αλλα κατα την γνωμη μου θα ηταν καλυτερες οι παραπανω ιντσες...εσεις τι λετε? Παράθεση All about wedding photography Photo Studio Commercial Photography Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lozd13 Δημ. November 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2007 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ . ΑΦΟΡΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΤΩ , ΠΗΡΑ , ΟΤΑΝ ΕΙΔΑ ΠΟΣΟ ΚΑΛΑ ΑΝΑΛΥΕΤΑΙ ΤΑ SPECIFICATIONS ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ , ΑΛΛΑ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ Η ΑΠΟΡΙΑ ΜΟΥ , ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΨΑΧΝΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΑ ΠΕΡΙ TV'S KAI NA MHN EXEI ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΕ ΕΧΕΙ ''ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΙ'' ΚΑΙ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ . ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΑΝ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ , ΘΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΣΩ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ . ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ''TOSHIBA REGZA 37Z3030DG 37'' LCD TV '' ΜΙΑ ΤV ΣΤΙΣ 37 '' H ΟΠΟΙΑ ΠΑΙΖΕΙ 1920 * 1080 ΣΤΑ 100 ΗΖ ( !! ) ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ TOSHIBA Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΟΝΗΜΟ ΤΗΣ , ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ! ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ??? THANXX Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Poulinos2 Δημ. November 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2007 Αν δεν σε πειράζουν άμα την έχεις δεις να παίζει,τα εξής στις ρυθμίσεις για τηλεοπτικό σήμα. > Greyscale behaviour inconsistent > No greyscale or gamma controls > Mild digital noise >Below average viewing angle καθώς και εγγύηση και υποστήριξη από την αντιπροσωπεία-(Δες για φωτογραφικά canon ίδια εταιρία είναι...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lozd13 Δημ. November 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2007 ΒΑΣΙΚΑ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΗΣ REGZA ΣΤΙΣ 40 '' ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΕΜΕΙΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ . ΤΩΡΑ , ΩΣ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ , ΕΝΝΟΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΣΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lozd13 Δημ. November 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2007 ΒΑΣΙΚΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΒΓΗΚΑ ΕΞΩ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΝΑ ΤΙΣ ΔΩ . ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΗΝ REGZA ΣΤΙΣ 37 '' ΑΛΛΑ ΕΙΔΑ ΤΗΝ 40 '' ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ . ΤΩΡΑ ΩΣ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΕΝΝΟΕΙΣ ΟΤΙ ΜΕΟΙΝΕΚΤΕΙ ? ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ , ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ? ΑΝ ΘΕΣ ΕΞΗΓΗΣΕ ΛΙΓΟ , ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΝ ΘΕΩΡΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΜΕΧΡΙ ΤΑ 1500 ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΧΕΣΗ ΤΙΜΗΣ - ΑΠΟΔΟΣΗΣ ( 37 '' -1920*1080 - 5000+ CONTRAST - 100HZ) ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΩ ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. November 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2007 Καλησπέρα και από εμένα.. Επειδή είμαι τελείως 'άσχετος' στο θέμα της τηλεόρασης, τι θα μου προτείνατε για budget τα 1000e, απόσταση προβολής 3-4 μέτρα, χρήση για PS3, Nova & DVDs.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALTUS Δημ. November 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2007 Θέμα: ΣΥΝΔΕΣΗ LG 37LC2R ΜΕ LAPTOP! Σας ειχα ρωτησει προηγουμενα αν ξερεις καποιος να με βοηθησει για επιλογη λαπτοπ για lcd tv , και βασικα με γραψατε........ Τελος παντων, να σας βοηθησω εγω μιας και δεν ξερετε, ξερατε ή βαριοσασταν να πειτε. Συνδεσα την LG 37LC2R με ενα ΙΒΜ Thinkpad Pentium 1.7 Centrino και η οθονη αμεσως ανταποκριθηκε με το λαπτοπ. Δεν χρειαστηκε να κανω το παραμικρο. Εθεσα την αναλυση σε 1280χ720 και αργοτερα στα 1366χ768 και η εικονα ηταν καθαρη και με 1:1 mapping οπως ισχυει με ολες τις LG TV. H συνδεση εγινε με καλωδιο VGA (μονιτορ). Σκοπος μου ηταν να δω αν παιζουν καλα τα Ultra DivX , H264, WMV, matroska Videos που κατεβασα απο το ιντερνετ και εχουν μεγαλο φορματ (1280χ720p και 1920χ1080). Ολα επαιξαν τελεια και οποιος σας πει οτι θελει δυνατο Computer για να παιξει αυτα τα αρχεια ειναι μαλ...ς. Το λαπτοπ ειχε 1GB μνημη και μια υποτυπωδη καρτα γραφικων (οχι ενσωματωμενη στην μητρικη αλλα εξωτερικη) και επαιξε ολα μα ολα τα αρχεια. Ετσι γλιτωσα απο το να παρω καινουριο λαπτοπ των 100Ευρω!! Για οποιον θελει να μαθει περισσοτερα για τις LG (LC2R) οπως η 32LC2R, 37LC2R αλλα και τις πιο καινουριες οπως η LC55 που εχουν ολες τον νεο επεξεργαστη εικονας XD Engine , βρηκα μονος μου τα τις καλυτερες ρυθμισεις (Settings) σχετικα με αυτα τα μοντελα. Τα εχω γραψει ολα στα παρακατω λινκ : http://www.myphone.gr/forum/showthre...01#post1918401 http://www.avsforum.com/avs-vb/showt...8#post10703868 http://insomnia.gr/vb3/showthread.ph...00#post1641900 Καποια ξενη σελιδα με αναφορα στην συνδεση της LC2R... http://forum.team-mediaportal.com/my...b48be3204& -------------------- ALTUS Παράθεση ALTUS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Poulinos2 Δημ. November 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2007 ΒΑΣΙΚΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΒΓΗΚΑ ΕΞΩ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΝΑ ΤΙΣ ΔΩ . ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΗΝ REGZA ΣΤΙΣ 37 '' ΑΛΛΑ ΕΙΔΑ ΤΗΝ 40 '' ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ . ΤΩΡΑ ΩΣ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΕΝΝΟΕΙΣ ΟΤΙ ΜΕΟΙΝΕΚΤΕΙ ? ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ , ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ? ΑΝ ΘΕΣ ΕΞΗΓΗΣΕ ΛΙΓΟ , ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΝ ΘΕΩΡΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΜΕΧΡΙ ΤΑ 1500 ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΧΕΣΗ ΤΙΜΗΣ - ΑΠΟΔΟΣΗΣ ( 37 '' -1920*1080 - 5000+ CONTRAST - 100HZ) ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΩ ! Δεν έχει μεγάλη κλίμακα σε ρυθμίσεις για την εικόνα και ήχο. Ολες οι toshiba το τελευταίο έτος έχουν αυτό το μειονέκτημα.Αν δεν σ'ενοχλεί,καλώς,αλλά στην απλή Ελληνική τηλεόραση με το μέτρια ποιοτικά σήμα και ήχο, θαχεις πρόβλημα νομίζω .Δοκίμασε να την δείς σε κάποιοα κανάλια με μέτρια χρωματικά σήμα. Μπορείς και να ψάξεις σχετικά για review στο Ιντερνετ.Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι καλή τηλεόραση για τον ανταγωνισμό,ίσα ίσα,χρησιμοποιεί panel με συνεργασία με panasonic ξεφεύγοντας από τα γνωστά Samsung,LG,Sharp,πλέον έχει και καλύτερο ήχο λόγω Onkyo,που θα το δείς σε σήμα με ψηφιακή μεταδοση πχ DVD με σύνδεση HDMI .... Ομως και η κακή αντιπροσωπεία μετρά για το μέλλον σε περίπτωση βλάβης... Διαλέγεις. ps. Mην γράφεις με κεφαλαία,θεωρείται ότι φωνάζεις τις απόψεις σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lozd13 Δημ. November 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2007 Καταρχας thanx για την βοήθεια ως τωρα . Φτανω σιγα σιγα στο συμπέρασμα οτι όσο πιο πολύ το ψάχνεις για tv , τόσο πιο πολύ δυσκολεύεσαι στην επιλογή της ! Αν και εχω ψιλοκατασταλαξει στην 37Z3030DG λόγω χαρακτηριστικών , οφείλω να ομολογήσω , πως το design της samasung R series με εξέπληξε ! Και αναρωτιέμαι , και εδώ χρειαζομαι την βοήθεια σου . Η εικονα μου φανηκε σχεδον ιδια και στη samsung και στην toshiba αν και η μεν samsung ήταν 50hz ενώ η toshiba 100 hz . H διαφορά φαντάζομαι οτι θα έιναι στην analog tv που τα 100 hz θα ναι σιγουρα καλύτερα . Αλλα , ρωταω εσένα , μπορει η LE40R86B να ανταγωνιστει την toshiba ? Eιναι οντως τοσο καλο το movie plus που χρησιμοποιει οπως και το οτι τα 40 αρια panel έιναι της samsung ? Ti πιστεύεις ? Εσυ ποια εκ των δυο θα διαλεγες ? ? ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amalitsi Δημ. November 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2007 mporw kai egw na kanw mia erwthsh pou 8elw? k elpizw na mporesete na me voh8hsete.:( Phra to 2005 mia tv 32" LCD ths LG thn opoia plhrwsa 1980 € :down: . den syzhtw gia thn poiothta ths eikonas sta ellhnika kanalia pou einai xalia..peran autou, kapoia stigmh ton perasmeno mhna, molis anoi3ame thn tv gemise h o8onh kati prasines paulitses. To prosperasame pisteuontas pws 8a eftaige to shma ekeinh th stigmh, ka8ws meta apo ligo epaneil8e. to 8ema einai oti twra autes oi paulitses exoun arxisei kai pyknwnoun kai se kapoies faseis h o8onh prasinizei teleiws, asxeta an meta apo kanena 20lepto strwnei. Phgame kai rwthsame ekei pou thn phrame, (se katasthma me hlektrika eidh) kai mas eipane pws auto pou eftai3e htan kapoies synexeis ptwseis ths tashs kai pws kapoia stigmh 8a prasinisei entelws kai apla den 8a epanel8ei. dld twra apla thn petame? :angry::angry: gnwrizei kapoios na me voh8hsei? Παράθεση Pwleitai kinhto Palm Treo 750 axrhsimopoihto, sto kouti tou. Timh 300€, syzhtisimi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. November 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2007 Καταρχήν καλύτερα να πάρεις κατευθείαν στο service της LG. Κατά δεύτερον, αν δεν κάνω λάθος, αν είσαι στα 2 χρόνια νομίζω είσαι ακόμα μέσα στην εγγύηση (αν και δεν ξέρω αν θα δεχτούν να καλύψουν κάτι τέτοιο :() Καλύτερα να ρωτήσεις και στο θέμα για τις LCD Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amalitsi Δημ. November 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2007 gia katatopise me ligo.. Παράθεση Pwleitai kinhto Palm Treo 750 axrhsimopoihto, sto kouti tou. Timh 300€, syzhtisimi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Poulinos2 Δημ. November 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2007 Eαν θες ανάλυση 1366x768 δεν πας σε 40'' με τα χρήματα που διαθέτεις. Η Samusng βάζει τα δικά της panel που είναι παρόμοια με αυτά της συνεργασίας με Sony,απλά αλλάζουν τα κυκλώματα εικόνας και ήχου. Δεν νομίζω ότι τα καταφέρνουν καλά σε όλες τις περιπτώσεις,γιατί κάνει συχνές revision των προιόντων της ,ίσως ανάλογα κάθε μαζικής παραγγελίας για θέμα κόστους,όλα αυτά πριν βγάλει νέο μοντέλο,και τελικά δεν ξέρεις τι παίρνεις,άλλες παίζουν καλά άλλες μέτρια.:X Με τα σημερινά δεδομένα αν θες καλή Samsung κοιτάς την 100hz -LE40F86 (1920x1080) που κάνει όμως >2000ευρώ (και στα ίδια χρήματα πάς καλύτερα για Philips) ή την 32αρα 100hz LE-32M86B (1366x768) που είναι στα χρήματα που διαθέτεις.....αλλά δεν είναι ο ηγέτης στις 32'' Panasonic http://www.panasonic.co.uk/lcd-tv/tx-32lxd700/index.htm http://www.megamarket.gr/panasonictx32lxd700-p-53142.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lozd13 Δημ. November 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2007 ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΤΑΣΩ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ . ΕΓΩ ΜΙΛΑΩ ΟΤΙ ΦΤΑΝΩ ΜΑΧ 1300 . ΚΑΠΟΥ ΤΟΣΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΩ , ΜΕ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΤΙΜΗ ΤΗΝ TOSHIBA . TO ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟ SAMSUNG ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΣΕΙΡΑ R ΣΕ DESIGN KAI ΚΟΙΤΑΖΩ ΤΗΝ 40 ΓΙΑΤΙ ΟΙ 40 ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ PANEL . ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ Η 40R86 ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ??? ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΙΔΕΑ ΕΙΧΑ ΒΑΣΗ SPECIFICATIONS ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΕΙΔΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ !! ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΤΟ PANEL THΣ 40 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ !! ΤΙ ΝΑ ΠΩ ? ΘΑ ΤΗΝ ΕΠΑΙΡΝΕΣ Η ΜΠΑ ?? ΚΑΙ ΑΝ ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΚΑΤΙ ΜΕΧΡΙ 1300 ΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Poulinos2 Δημ. November 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2007 Επιλογές σε αυτά τα χρήματα,όταν δεν τίθεται θέμα μεγέθους,ανάλυσης και μιλάμε απλά για μια πολύ καλή τηλεόραση της εποχής χωρίς αμφιβολίες είναι οι παρακάτω. http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=19&category=69980053&product=976768 http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=19&category=69980053&product=977810 (με συν επιπλέον το Made in Japan) http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=19&category=69980053&product=987956 http://www.fan-electric.gr/lg-37lf65-lcd-p-1010.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
John_Locke Δημ. November 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2007 απευθυνσου εδω: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=84907&page=117 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Forza Ferrari! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lozd13 Δημ. November 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2007 ΧΤΕΣ ΕΙΔΑ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΜΙΑ SHARP 37 '' 1920 * 1080 ΣΤΑ 100 HZ H OΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΑ 1399 . ΕΜΕΙΝΑ ΕΚΠΛΗΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΜΗ . ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ ΣΤΟ SITE !!! :confused: KAI GIA NA EIMAI EILIKRINHS ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΟΙ SHARP ΣΑΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ . ΕΙΝΑΙ ΛΕΣ ? ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΑ PANEL ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zachar_ias Δημ. November 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2007 Πιστευω απο τα καλυτερα..ειναι και η μητερα της LCD.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lozd13 Δημ. November 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2007 Επειδή ριχνοντας μια ματια για sharp lcd tv οι εντυπώσεις ήταν καλές εως αρκετα καλες , μπορεί κανεις να μας πει αν γνωριζει κατι αρνητικό σε lcd sharp στα 100 hz που με ενδιαφέρει . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
John_Locke Δημ. November 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2007 Καλα ρε hasiotis που εισαι;το ανοιξες και δεν το ξανακοιταξες;:p:D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Forza Ferrari! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Poulinos2 Δημ. November 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2007 Καταρχήν 37'' Sharp με 100hz μόνο με ανάλυση 1366x768 υπάρχει από όσο γνωρίζω. http://www.hdtvorg.co.uk/reviews/lcd/Sharp_LC37RD2E.htm Οπως κάθε προιόν εχει πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα:!: Τα panel Aquos είναι από τα μοναδικά που χωρίς κυκλώματα βελτίωσης βγάζουν εικόνα σχεδόν κρυστάλλινη και εχουν καλύτερη ευκινησία pixel του πάνελ+χρόνο απόκρισης μικρό,όποτε δεν φαίνεται ιδιαίτερα η διαφορά των 100hz. Υποτίθεται τα panel της Sharp έχουν και πιό φυσικές αποχρώσεις,πιό ακριβή περιγράμματα (Εγώ πάντως κοιτάζω το χρώμα του δέρματος να δείχνει φυσική ζωντάνια σε τηλεοπτικό σήμα,πράγμα που έχει συνήθως η sharp) Αλλους όμως ενοχλεί αυτό το γυαλιστερο τύπου crystal clear της οθόνης που έχει αντιγράψει από την Philips.Eίναι θέμα γούστου,αλλά και η Philips σε πολλά μοντέλα panel της Sharp έχουν τελευταία,όμως με βελτιωτικά κυκλώματα,που απουσιάζουν από τις Sharp,ακόμα και σε σχέση με άλλους κατασκευστές που βάζουν διαφορα.Εκεί οι Sharp mόνο Comp Filter έχουν.Τα κυκλώματα εικόνας όμως παίζουν ρόλο στα δύσκολα χρωματικά σήματα. :cry: Eπίσης οι Sharp υστερούν στην ένταση του ήχου,και στη μέση τιμή μόνο ακούγονται ικανοποιητικά .Ενα ακόμα γενικό προβλημα των Sharp είναι το tuner τηλεόρασης,ως προς την ευαισθησία συντονισμού,το οποίο δανείζεται από διαφορους κατασκευαστές ανάλογα το μοντέλο,και αυτές που έχω δει ηθελαν σχεδόν τέλειο σήμα για να συντονιστεί καλά στα τηλεοπτικά κανάλια.Ακόμα τα menu και οι συνδέσεις γιατί δεν είναι τόσο φιλικά,καθώς ακολουθούν Ιαπωνική φιλοσοφία όχι Ευρωπαική και θέλουν συνήθεια.Οσο αφορά την αντιπροσωπεία της είναι νέα στην αγορά και οι απόψεις είναι διχασμένες από υποστηριξη.Στα θετικά το πολυ καλό manual στα Ελληνικά. Τα υπόλοιπα τα κοιτάς από κοντά τι σου αρέσει,καθώς το Made in Japan είναι πάντα σημαντικό δέλεαρ για προσεγμένη ποιότητα κατασκευής . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jois21 Δημ. November 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2007 Σκοπος μου ηταν να δω αν παιζουν καλα τα Ultra DivX , H264, WMV, matroska Videos που κατεβασα απο το ιντερνετ και εχουν μεγαλο φορματ (1280χ720p και 1920χ1080). Ολα επαιξαν τελεια και οποιος σας πει οτι θελει δυνατο Computer για να παιξει αυτα τα αρχεια ειναι μαλ...ς. Το λαπτοπ ειχε 1GB μνημη και μια υποτυπωδη καρτα γραφικων (οχι ενσωματωμενη στην μητρικη αλλα εξωτερικη) και επαιξε ολα μα ολα τα αρχεια. Ετσι γλιτωσα απο το να παρω καινουριο λαπτοπ των 100Ευρω!! A, ναι; Για κατεβασε ενα .mkv 1080p των 10gb να δουμε πως θα παιξει στο μονοπυρηνο 1,7 σεντρινο σου και τα ξαναλεμε για το χαρακτηρισμο σου... Παράθεση █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts