ALTUS Δημ. September 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2007 Σας ειχα ρωτησει προηγουμενα αν ξερεις καποιος να με βοηθησει για επιλογη λαπτοπ για lcd tv , και βασικα με γραψατε........ Τελος παντων, να σας βοηθησω εγω μιας και δεν ξερετε, ξερατε ή βαριοσασταν να πειτε. Συνδεσα την LG 37LC2R με ενα ΙΒΜ Thinkpad Pentium 1.7 Centrino και η οθονη αμεσως ανταποκριθηκε με το λαπτοπ. Δεν χρειαστηκε να κανω το παραμικρο. Εθεσα την αναλυση σε 1280χ720 και αργοτερα στα 1366χ768 και η εικονα ηταν καθαρη και με 1:1 mapping οπως ισχυει με ολες τις LG TV. H συνδεση εγινε με καλωδιο VGA (μονιτορ). Σκοπος μου ηταν να δω αν παιζουν καλα τα Ultra DivX , H264, WMV, matroska Videos που κατεβασα απο το ιντερνετ και εχουν μεγαλο φορματ (1280χ720p και 1920χ1080). Ολα επαιξαν τελεια και οποιος σας πει οτι θελει δυνατο Computer για να παιξει αυτα τα αρχεια ειναι μαλ...ς. Το λαπτοπ ειχε 1GB μνημη και μια υποτυπωδη καρτα γραφικων (οχι ενσωματωμενη στην μητρικη αλλα εξωτερικη) και επαιξε ολα μα ολα τα αρχεια. Ετσι γλιτωσα απο το να παρω καινουριο λαπτοπ των 100Ευρω!! Για οποιον θελει να μαθει περισσοτερα για τις LG (LC2R) οπως η 32LC2R, 37LC2R αλλα και τις πιο καινουριες οπως η LC55 που εχουν ολες τον νεο επεξεργαστη εικονας XD Engine , βρηκα μονος μου τα τις καλυτερες ρυθμισεις (Settings) σχετικα με αυτα τα μοντελα. Τα εχω γραψει ολα στα παρακατω λινκ : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1918401#post1918401 http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?p=10703868#post10703868 http://insomnia.gr/vb3/showthread.php?p=1641900#post1641900 Καποια ξενη σελιδα με αναφορα στην συνδεση της LC2R... http://forum.team-mediaportal.com/my_guide_nvidia_perfect_full_screen_tv-t11802.html?s=495b57f4bd49fac99ce6061b48be3204& Παράθεση ALTUS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALTUS Δημ. September 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2007 Δειτε τι μπορει να κανει το XD Engine της LG! http://www.lge.com/products/tv/XDEngine/index.htm Αυτα ως αναφορα σε σχεση με τις "φοβερες" SONY και Samsung.... Τις νεες τηλεορασεις τις LG τις ειδατε (37PC55 και 42PC55) Cannes Edition?? Τις ειδα στο Media Markt Θεσσαλονικης και τα ειδα ολα! Η εικονα ηταν λες και εβλεπες γραφικα απο PC!! Οι τιμες αν θυμαμαι καλα ηταν για την 37' 1920χ1080 γυρω στα 1300-1400 ευρω ενω της 42' γυρω στα 1800 ευρω.. Δειτε τις οπωσδηποτε! Παράθεση ALTUS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALTUS Δημ. September 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2007 Για τις νεες τηλεορασεις που σας ελεγα βρηκα και αυτο.. Η LG Electronics ανακοίνωσε το λανσάρισμα της νέας σειράς premium Full HD (υψηλής ευκρίνειας) LCD τηλεοράσεων για το 2007. Οι σειρές LY95 και LF65 τηλεοράσεων LCD αποδίδουν φυσικές και σχεδόν ‘ζωντανές’ εικόνες με ανάλυση 1920 x 1080p, ενώ διαθέτουν και την αποκλειστική τεχνολογία της LG, XD Engine, για βελτίωση της εικόνας. “Αυτά τα Full HD μοντέλα αντανακλούν την παγκόσμια υπεροχή της LG ως δημιουργό προηγμένων επίπεδων οθονών και ψηφιακών τεχνολογιών τηλεοράσεων HD,” δήλωσε ο Young Chan Kim, Executive Vice President της LG Electronics Digital Display Company και συνέχισε: “Οι τηλεοράσεις διαθέτουν διπλάσια ανάλυση από τις προηγούμενες τηλεοράσεις HD, καθώς και πολλά ακόμη χαρακτηριστικά. Η ποιότητα εικόνας είναι τόσο καθαρή, που νομίζεις ότι κοιτάς από το παράθυρο, ένα παράθυρο που έχει όμως κερδίσει βραβεία σχεδιασμού iF και Red dot.” Όλα τα μοντέλα διαθέτουν την αποκλειστική τεχνολογία της LG, XD engine, η οποία τους επιτρέπει να προβάλουν video από πηγές Full HD 1080p στη φυσική τους ανάλυση χωρίς απώλειες στην ποιότητα. Οι Full HD LCD τηλεοράσεις διαθέτουν λόγο αντίθεσης 6000:1 και χρόνο απόκρισης κάτω από 6 milliseconds. Οι Full HD LCD τηλεοράσεις της LG είναι ιδανικές για ταινίες: Η επεξεργασία full HD της LG μεταφέρει τα χαμηλής ανάλυσης αναλογικά σήματα σε σχεδόν υψηλής ανάλυσης επίπεδα (1080p) και αναπαράγει καθαρές εικόνες χωρίς θολούρα και παραμορφώσεις, η τεχνολογία Intelligent Eye βελτιώνει τη φωτεινότητα και την αντίθεση, ενώ το αποκλειστικό Dimple Speaker της LG παρέχει καθαρό και δυνατό ήχο σε κάθε ένταση, δημιουργώντας έτσι μια ολοκληρωμένη εμπειρία θέασης. Τέλος για τη μέγιστη δυνατή απόλαυση, οι τηλεοράσεις μπορούν να περιστραφούν μέχρι 30 μοίρες. Παράθεση ALTUS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. September 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2007 Δειτε τι μπορει να κανει το XD Engine της LG! http://www.lge.com/products/tv/XDEngine/index.htm Αυτα ως αναφορα σε σχεση με τις "φοβερες" SONY και Samsung.... Συγνώμη κιόλας, όταν έχεις αντιγράψει όλο το marketing της LG τί περιμένεις να πουν; Ότι οι τηλεοράσεις τους είναι χάλια; Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rivers Δημ. September 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2007 Οι LG ειναι τιμιες τηλεορασεις με καλο value for money. Απο εκει και περα τιποτα παραπανω. Οποιος ψαχνει για κορυφαια εικονα (και οχι χαμηλη τιμη) κοιταει αλλου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wael Δημ. September 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2007 Οι LG ειναι τιμιες τηλεορασεις με καλο value for money. Απο εκει και περα τιποτα παραπανω. Οποιος ψαχνει για κορυφαια εικονα (και οχι χαμηλη τιμη) κοιταει αλλου. Συμφωνω και εγω. Αγορασα την lb2r της lg.Για τις απαιτησεις μου την βρηκα εξαιρετικη. Αν ειχα τα λεφτα θα επαιρνα την 9731 της philips,που απλα ειναι απιστευτη τηλεοραση.Αλλα ειχε 1300ε,οποτε εδωσα 850 για την lg.Σε συγκριση παντως με τα μοντελα των Sony,Samsung στα ιδια λεφτα,η lg ηταν πολυ ανωτερη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. September 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2007 Συμφωνω και εγω. Αγορασα την lb2r της lg.Για τις απαιτησεις μου την βρηκα εξαιρετικη. Αν ειχα τα λεφτα θα επαιρνα την 9731 της philips,που απλα ειναι απιστευτη τηλεοραση.Αλλα ειχε 1300ε,οποτε εδωσα 850 για την lg.Σε συγκριση παντως με τα μοντελα των Sony,Samsung στα ιδια λεφτα,η lg ηταν πολυ ανωτερη. Πού είχε 1300ε? Παράθεση ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasmarkoglou Δημ. September 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2007 Ρε παιδια ψαχνω να αγορασω τη Sony 32D-3000 σε ολη την ελλαδα κ παντου εχει εξαντληθει! τι κακο ειναι αυτο?! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostantinos19 Δημ. September 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2007 paidia ego pira mia samsung 27ara apo to makro to makro einai katastima poy prepei na exeis karta gia na mpeis kai tin pira giro sta 500 eyro me f.p.a tin stigmi poy me 500 den ebriska poythena ston kotsovolo eixan pano apo 800 gia samsung panta i lg milame.... kai exei poli kala xaraktirisrika 3000.1 kai alla hd... apla protimisa samsung apo tin lg giati htan pio omorfh kai to oti i samsung einai noymero ena se poliseis stis tileorasis stin eyroph kai enas allos logo itan pos skeytika oti apo tin stigmi poy perno miia tetia tileorasi tha eprepe na einai kai wraia enfanisiaka kai na omorfenei ton xoro poy h samsung einai mprosta se ayto ston tomea eidika i aspri tv poy exei ngalei poy sto kato meros exei kokkino Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
John_Locke Δημ. September 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2007 Ρε παιδια ψαχνω να αγορασω τη Sony 32D-3000 σε ολη την ελλαδα κ παντου εχει εξαντληθει! τι κακο ειναι αυτο?! ειπαμε.η παραγωγη της σταματησε..που ψαχνεις;μονο σε on line; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Forza Ferrari! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. September 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2007 ειπαμε.η παραγωγη της σταματησε..που ψαχνεις;μονο σε on line; Η 32άρα δεν σταμάτησε να παράγεται, ούτε και πρόκειται. Για τη 40D3000 ακούγεται ότι καταργείται. Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
John_Locke Δημ. September 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2007 σιγουρα; εγω γενικα για την D3000 ακουσα.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Forza Ferrari! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. September 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2007 σιγουρα; εγω γενικα για την D3000 ακουσα.. Τί να σου πω; Τίποτα δεν είναι επίσημο. Αυτό που έχω δει είναι ένας κατάλογος με τα μοντέλα της SONY για το φετινό χειμώνα που κάποιος έχει ανεβάσει στο avforums ο οποίος περιέχει την 32D3000 κανονικά αλλά όχι τις μεγαλύτερες. Από 40'' και πάνω όλες θα είναι Full HD σύμφωνα με εκείνο τον κατάλογο. Θα μάθουμε σύντομα κατά πόσον ισχύει. Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
John_Locke Δημ. September 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2007 και γω στο avforums το ειχα δει.τελος παντων δεν βαζω το χερι μου στη φωτια... οπως ειπες ιδωμεν..! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Forza Ferrari! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zstephanos Δημ. September 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2007 Για την 32D3000 ρώτησα σε δύο καταστήματα και μου είπαν ότι περιμένουν παραλαβή από τη SONY γύρω στις 20 του μήνα οπότε όσοι πιστοί (ανάμεσα τους και εγώ) για την D3000 μπορούν να περιμένουν λίγο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KarlBarks Δημ. September 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2007 Παιδιά συγνώμη αλλά επειδή δεν είναι δυνατόν να διαβάσω 100+ σελίδες, μήπως μπορείτε να μου προτείνεται HD τηλεοράσεις στις 32' ή 37' στα 800-1000 ευρώ; Άντε και 40' αν φτάνουν τα λεφτά. δεν έχω ιδέα από TV. Τι πρέπει να προσέχω; XD, HDMI, 1080p κτλ. τι είναι καλό να έχει; Παράθεση www.ippocratis.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALTUS Δημ. September 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2007 Φιλε σου συστηνω ανεπιφυλακτα την LG37LC2R. Kanei gyrv sta 750E και ειναι πολυ καλη. Την εχω στον τοιχο στα 3-5 με 4μετρα παιζει χωρις προβληματα εχει επεξεργαστη XD, και αν την δεις να παιζει HD υλικο, (την εχω συνδεση με λαπτοπ και βλεπω ταινιες οπως 300, Harrypotter σε HD και ειναι πολυ καλη. Την εχω δει να παιζει HD και σε μαγαζι απο HD-DVD και αποφασισα οτι δεν θα χασω τα λεφτα μου για διαφορες της ... τριχας. Εξαλου αμα περασει καμια 5 ετια παλι καινουριες θα βγαζουν. Μην τρελαθουμε κιολας..... Εδω ακουσα οτι βγαζουν με κατι τρελα Megapixel αναλυσεις τηλεορασεις για το μελλον. Η σιγουρη συμβουλη μου ειναι να παρεις οπωσδηποτε 37΄και πανω και οχι 32΄. Η 32' ειναι σαν μια 25' συμβατικη με 15 ποντους παραπανω στο μηκος. ειναι πολυ μικρες, και η μεγαλη δεν θα σε χαλασει καθολου. Επισης συνδεεται πολυ ευκολα με υπολογιστη και κανει 1:1 mapping των pixel (δηλ. αντιστοιχια). Αυτα και προσεχε η LC2R εχει καινουριο επεξεργαστη XD (πολυχρωμο μενου) ενω η πανομοιτυπη LE2R και λοιπα μοντελα εχουν τον παλιο επεξεργαστη (ενα μονοχρωμο-καπως πορτοκαλι γραμματα μενου). Αυτα και ελπιζω να βοηθησα.... (Μενω ΘΕσσαλονικη και την ειδα απο Media Markt, OK)? Παράθεση ALTUS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KarlBarks Δημ. September 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2007 Λίγο που έψαξα είδα ότι η καλύτερη στις 32" είναι η Sony D3000E. Full HD. Απλά δεν ξέρω αν τα αξίζει τα λεφτά αυτά γιατί κάνει και 1300 Ε περίπου, αλλά είναι και 100hz... Στην LG γενικά τρέφω μεγάλη συμπάθεια. Θα την δω και αυτή που λες. Για 37" πόσα λεφτά θα χρειαστώ; Επίσης η LG 32LC3R γιατί κάνει 950 όντας 32" ενώ αυτή που λες 750; Παράθεση www.ippocratis.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rivers Δημ. September 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2007 Στα λεφτα που δινεις εγω σου προτεινω την Samsung 37S86B , εντελως νεο μοντελο και μαλλον η καλυτερη στην τιμη αυτη. Aν θελεις να δεις καποια σε LG , δες την 37LC55 που ειναι ο αντικαταστατης των LC2 , LC3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
David Δημ. September 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2007 Λίγο που έψαξα είδα ότι η καλύτερη στις 32" είναι η Sony D3000E. Full HD. Απλά δεν ξέρω αν τα αξίζει τα λεφτά αυτά γιατί κάνει και 1300 Ε περίπου, αλλά είναι και 100hz... Στην LG γενικά τρέφω μεγάλη συμπάθεια. Θα την δω και αυτή που λες. Για 37" πόσα λεφτά θα χρειαστώ; Επίσης η LG 32LC3R γιατί κάνει 950 όντας 32" ενώ αυτή που λες 750; Το μοντέλο που αναφέρεις δεν είναι FullHD αλλά το κλασσικό 1366x768. Η μόνη τηλεόραση 1920x1080 32'' που έχει βγει είναι η Sharp Aquos 32'', με εκπληκτική είκονας. Σκεφτείτε την πυκνότητα των pixels. Χαλαρά είναι και το καλύτερο monitor για υπολογιστή (κυρίως για games) που μπορεί να αποκτήσει κανεις. Παράθεση HTC Desire Root User Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALTUS Δημ. September 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2007 Οντως οι LC55 ειναι πιο καινουριες, εχουν λιγο καλυτερη φωτεινοτητα αλλα στο συνολο ειναι ιδιες μιας και με την LC2R εχουν κοινο (νεο επεξεργαστη XD 2006). Οποτε αν θελεις την συμβουλη μου τα 750ευρω για 37' , επωνυμη και πολυ ευχρηστη με καλη ποιοτητας εικονας ειναι νομιζω επιλογη. Ελπιζω να σε βηθησα αλλα καλυτερα οσα μοντελα σου προτεινουμε να κανεις τον κοπο να δεις αν μπορεις να τα βρεις στην αγορα σου, αν σου αρεσουν, αν εχεις διαβασει διαφορα αλλα φορουμ και οχι μονο εδω και κυριως οι τιμες. Και τελος σκεψου οτι με μια τετοια τηλεοραση δεν τελειωσε το μελλον μιας και βγαινουν συνεχεια μα συνεχεια νεες τεχνολογιες...... Παράθεση ALTUS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. September 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2007 Το μοντέλο που αναφέρεις δεν είναι FullHD αλλά το κλασσικό 1366x768. Η μόνη τηλεόραση 1920x1080 32'' που έχει βγει είναι η Sharp Aquos 32'', με εκπληκτική είκονας. Σκεφτείτε την πυκνότητα των pixels. Χαλαρά είναι και το καλύτερο monitor για υπολογιστή (κυρίως για games) που μπορεί να αποκτήσει κανεις. Για monitor υπολογιστή, αν μπορεί να ρυθμιστεί η φωτεινότητα κλπ. ώστε να μπορείς να κάτσεις άνετα από κοντά θα είναι καλή. Χωρίς να συγκρίνεται βέβαια με κάτι 30'' 2500x1600 τύπου Apple Cinema display. Στο ρόλο της σαν τηλεόραση τα 1920x1080 pixels δεν παίζουν απολύτως κανένα ρόλο. Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. September 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2007 Το μοντέλο που αναφέρεις δεν είναι FullHD αλλά το κλασσικό 1366x768. Η μόνη τηλεόραση 1920x1080 32'' που έχει βγει είναι η Sharp Aquos 32'', με εκπληκτική είκονας. Σκεφτείτε την πυκνότητα των pixels. Χαλαρά είναι και το καλύτερο monitor για υπολογιστή (κυρίως για games) που μπορεί να αποκτήσει κανεις. Εννοείς την Sharp Aquos LC-32D62U? Κυκλοφορεί Ελλάδα; Παράθεση ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
David Δημ. September 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2007 Για monitor υπολογιστή, αν μπορεί να ρυθμιστεί η φωτεινότητα κλπ. ώστε να μπορείς να κάτσεις άνετα από κοντά θα είναι καλή. Χωρίς να συγκρίνεται βέβαια με κάτι 30'' 2500x1600 τύπου Apple Cinema display. Στο ρόλο της σαν τηλεόραση τα 1920x1080 pixels δεν παίζουν απολύτως κανένα ρόλο. Ε ναι εντάξει, η 30άρα cinema display είναι άλλο πράγμα. Πολύ ακριβή όμως, (http://www.pixmania.com/gr/gr/554882/art/apple/ecran-tft-30-wide-cinema.html) και θα πρέπει να έχεις την απίστευτη κάρτα γραφικών. Όσο για τα pixel, αν και στο θέμα του αναλογικού τηλεοπτικού σήματος ο scaler κάνει την δουλειά, τα περισσότερα βοηθούν για να υπάρχει καλύτερη ευκρίνεια με άλλες πηγές. Οπότε παίρνεις που παίρνεις, έχεις και δυνατότητα για καλύτερη εικόνα με κάθε πηγή. Για το πως δείχνει το τηλεοπτικό πρόγραμμα με ένα ψαξιματάκι το βρίσκει κανείς. Η εν λόγω τηλεόραση θα δώσει καλύτερη εικόνα απο οποιαδήποτε άλλη (32αρα) όταν συνδεθεί με blue-ray player, upscaling DVD players ή HD δορυφορικά κανάλια. Με λίγα λόγια, δεν υπάρχει αυτή την στιγμή καλύτερη εικόνα σε 32άρα απο της Sharp AQUOS LC-32GP1U 32" . Κοστίζει βέβαια κάτι παραπάνω... Παράθεση HTC Desire Root User Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. September 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2007 Όσο για τα pixel, αν και στο θέμα του αναλογικού τηλεοπτικού σήματος ο scaler κάνει την δουλειά, τα περισσότερα βοηθούν για να υπάρχει καλύτερη ευκρίνεια με άλλες πηγές. Οπότε παίρνεις που παίρνεις, έχεις και δυνατότητα για καλύτερη εικόνα με κάθε πηγή. Για το πως δείχνει το τηλεοπτικό πρόγραμμα με ένα ψαξιματάκι το βρίσκει κανείς. Ισχύει ακριβώς το ανάποδο: όσο μεγαλύτερη διαφορά υπάρχει μεταξύ του σήματος και της ανάλυσης του panel, τόσο δυσκολότερη είναι η αποστολή του scaler. Είναι πολύ πιο απλό το να ταιριάξεις τα 720x576 στα 1366x768 από το να το κάνεις στα 1920x1080. Η εν λόγω τηλεόραση θα δώσει καλύτερη εικόνα απο οποιαδήποτε άλλη (32αρα) όταν συνδεθεί με blue-ray player, upscaling DVD players ή HD δορυφορικά κανάλια. Κατά πάσα πιθανότητα η διαφορά δεν θα γίνεται αντιληπτή από μια φυσιολογική απόσταση θέασης, στα 2 μέτρα ας πούμε. Εδώ δεν γίνεται στις 37'' ή 40'' Με λίγα λόγια, δεν υπάρχει αυτή την στιγμή καλύτερη εικόνα σε 32άρα απο της Sharp AQUOS LC-32GP1U 32" . Κοστίζει βέβαια κάτι παραπάνω... Μένει να τη δούμε αλλά δε νομίζω. Άλλα πράγματα όπως η κίνηση και τα χρώματα μετρούν πολύ περισσότερο. Ως υβρίδιο PC monitor/τηλεόρασης φαντάζομαι ότι θα βρει θέση στην αγορά, αλλά καθώς πέφτουν οι τιμές οι 32'' φαίνονται πια πολύ λίγες για τηλεόραση. Είναι εντελώς άσκοπο (κατά τη γνώμη μου πάντα) να πληρώσει κανείς για επιπλέον ανάλυση στις 32'' αντί να πάει σε μεγαλύτερη. Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts