vasilisgs Δημ. 2 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 2 Δεκέμβριος 19 ώρες πριν, bathan said: Δοκιμασε Τσεχία ή Ιταλία μήπως και ξεκολλήσει Δεν....με τίποτα! Τι άλλο μπορώ....? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozif1 Δημ. 2 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 2 Δεκέμβριος Κατεβαζεις το zip της rom χειροκίνητα και το εγκαθηστάς μεσα απο την εφαρμογη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilisgs Δημ. 2 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 2 Δεκέμβριος 11 minutes ago, tifozif1 said: Κατεβαζεις το zip της rom χειροκίνητα και το εγκαθηστάς μεσα απο την εφαρμογη Έχω μείνει πίσω σε αυτά, αν και παλιός με αλλαγές rom κλπ. Κάποιο link για rom και εφαρμογή? Ευχαριστώ προκαταβολικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozif1 Δημ. 2 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 2 Δεκέμβριος Aπο εδώ https://bigota.d.miui.com/OS1.0.8.0.UMSMIXM/miui_REDWOODGlobal_OS1.0.8.0.UMSMIXM_dca18e1a93_14.0.zip κατεβαζεις το zip και με την ενσωματωμένη εφαρμογή που κάνει OTA update (αυτή που ήδη τρέχεις και δεν σου βγάζει τιποτα) επιλέγεις το zip και το εγκαθιστά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilisgs Δημ. 4 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 4 Δεκέμβριος On 2/12/2024 at 11:58 ΜΜ, tifozif1 said: Aπο εδώ https://bigota.d.miui.com/OS1.0.8.0.UMSMIXM/miui_REDWOODGlobal_OS1.0.8.0.UMSMIXM_dca18e1a93_14.0.zip κατεβαζεις το zip και με την ενσωματωμένη εφαρμογή που κάνει OTA update (αυτή που ήδη τρέχεις και δεν σου βγάζει τιποτα) επιλέγεις το zip και το εγκαθιστά. Μου το βγάζει unofficial....θα το σπάσω! Χαχαχα Άλλο link? Hyperos θα πάρει αυτή η version ποτέ? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplevris Δημ. 4 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 4 Δεκέμβριος 1 hour ago, vasilisgs said: Μου το βγάζει unofficial....θα το σπάσω! Χαχαχα Άλλο link? Hyperos θα πάρει αυτή η version ποτέ? Ρυθμίσεις/ σχετικά με το τηλέφωνο Πατάς πάνω εκεί που λέει τη ROM Έχεις τώρα και μετά πάνω δεξιά στις 3 τελίτσες και κάνε ληψη τελευταίου πακέτου Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilisgs Δημ. 4 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 4 Δεκέμβριος 1 ώρα πριν, mplevris said: Ρυθμίσεις/ σχετικά με το τηλέφωνο Πατάς πάνω εκεί που λέει τη ROM Έχεις τώρα και μετά πάνω δεξιά στις 3 τελίτσες και κάνε ληψη τελευταίου πακέτου Την ίδια που έχω τώρα εννοείται ξανά κατεβάζει! Αν δεν μου την βγάλει μόνο του είμαι για πούλημα ή να ξανά αρχίσω φλασσαρισματα Ελληνικής rom οεοεοοοο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozif1 Δημ. 4 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 4 Δεκέμβριος (edited) Aπο pc μπορείς? Κατεβάζεις στο PC την fastboot (.tgz) ρομ απο https://xmfirmwareupdater.com/hyperos/redwood/stable/OS1.0.8.0.UMSMIXM/ βάζεις το κινητό σε fastboot mode το συνδέεις με το PC και με το ΜiFlash (google it) φλασάρεις την rom. Edited 4 Δεκέμβριος by tifozif1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bathan Δημ. 5 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 5 Δεκέμβριος 14 ώρες πριν, vasilisgs said: Την ίδια που έχω τώρα εννοείται ξανά κατεβάζει! Αν δεν μου την βγάλει μόνο του είμαι για πούλημα ή να ξανά αρχίσω φλασσαρισματα Ελληνικής rom οεοεοοοο Αν είναι απο Ελλάδα μπορείς να το πας στην Infoq να σου το περάσουν αυτοί Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.9.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozif1 Δημ. 5 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 5 Δεκέμβριος 11 ώρες πριν, bathan said: Αν είναι απο Ελλάδα μπορείς να το πας στην Infoq να σου το περάσουν αυτοί Δεν είναι της InfoQ είναι UMSMIXM, και όχι ...ΕU... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. Τρίτη στις 08:07 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 08:07 πμ Καλημέρα, νέο update για την UMSMIXM σήμερα το πρωί, στην έκδοση 1.0.10.0 πήγε πλέον. Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts