junglist Δημ. September 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2023 On 27/8/2023 at 12:36 ΜΜ, mivechris said: όχι, πολλοί κατασκευαστές το κάνουν αυτό, κλειστή συσκευή να μη φορτίζει δηλαδή. Το πρώτο nord που έχω, κλειστό φορτίζει κανονικά πάντως(όπως και παλαιότερα τα lumia που είχα) Στο 11αρι δεν μου χρειάστηκε ποτέ να το κλείσω για φόρτιση, δεν ήξερα οτι δεν το κάνει. Ποιοι πολύ κατασκευαστές; Ειχα LG, ZTE, Nexus 4, Meizu., Xiaomi, Blackview, Oneplus, 3-6T-9, όλα φορτίζουν κλειστά. Ανάποδα ήθελες να τα γράψεις μάλλον. Κάποιος περίεργος ίσως να μην το κάνει μόνο. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. September 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2023 Τώρα, για να λέμε και του στραβού το δίκιο, και τα Xiaomi ναι μεν φόρτιζαν σβηστά (και έμεναν σβηστά όταν φόρτιζαν πλήρως), έκαναν όμως μπαχαλο τα στατιστικά της μπαταρίας. Μόνον εάν το είχες ενεργό όταν φορτίζονταν ή άντε σε flight mode, μόνον τότε ενημέρωνε σωστά τα στατιστικά.Αυτό είναι κοινό στοιχείο στις 2 μάρκες.Στάλθηκε από το One+ 11 μου, χρησιμοποιώντας Tapatalk. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemaki Δημ. September 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2023 (edited) Προκειμένου να αποφευχθεί η απώλεια σημαντικών πληροφοριών (όπως τηλεφωνικές κλήσεις, μηνύματα κειμένου κλπ), όταν συνδέετε το φορτιστή για φόρτιση και το τηλέφωνο είναι απενεργοποιημένο, το τηλέφωνο θα ενεργοποιηθεί αυτόματα εάν η ισχύς του τηλεφώνου ικανοποιεί τις παραμέτρους ενεργοποίησης (η ισχύς μπαταρίας είναι μεγαλύτερη από 2 ή 5%). Η λύση είναι πρώτα να κουμπώσεις τον φορτιστή για να ξεκινήσει η φόρτιση και στο καπάκι κάνεις απενεργοποίηση συσκευής. (και παραμένει κλειστή) Edited September 8, 2023 by nemaki Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. September 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2023 Δεν έχει έννοια αυτό που γράφεις. Όταν το κλείνω, δεν με απασχολεί χαμένη κλήση (θα ενημερωθώ με μήνυμα όταν το ανοίξω) και επίσης δεν με απασχολεί εάν θα χάσω την άμεση ανάγνωση ενός άλλου μηνύματος.Ή μπορεί να έχω κάποια άλλη συσκευή ανοικτή με ίδια Sim ή δεν θέλω ρε φίλε να με βρουν. Δεν γουστάρω.Όταν το κλείνω, το κλείνω γιατί το επέλεξα. Δεν το εκανα κατα λάθος, ούτε έμεινα από μπαταρία.Γιατί να ανοίγει μόνο του?Συν του ότι δεν ισχύει ούτε το τελευταίο που γράφεις. Και να το κλείσω μετά την σύνδεση στον φορτιστή ναι μεν φαίνεται αρχικά να μένει κλειστό, τελικά όμως κάποια στιγμή ανοίγει και πάλι.Βέβαια λόγω κλειδώματος με pin δεν ενεργοποιεί πομποδέκτες αλλά και μόνο που ξεκίνησε να το κάνει μετά από κάποια αναβάθμιση δείχνει ότι είναι bug.Δεν έχει νόημα να ανοίγει και να μένει στο pin. Δεν εξυπηρετεί τίποτα απολύτως.Στάλθηκε από το One+ 11 μου, χρησιμοποιώντας Tapatalk. 1 Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. September 9, 2023 Author Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2023 Νέα ενημέρωση μόλις έσκασε..Βαρατε .. Android patch August 2023 Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanispan Δημ. September 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2023 (edited) Μόλις ήρθε το security patch Αυγούστου για την συσκευή μας Edited September 9, 2023 by fanispan Παράθεση Στέφανος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. September 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2023 Με ΟΤΑ?Εδώ δεν έχει έρθει ακόμη. Με τον updater, ναι βγάζει. Στάλθηκε από το SM-T395 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanispan Δημ. September 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2023 (edited) 3 ώρες πριν, fanatikos said: Με ΟΤΑ? Εδώ δεν έχει έρθει ακόμη. Με τον updater, ναι βγάζει. Στάλθηκε από το SM-T395 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι με ΟΤΑ μου ήρθε εμένα . Edited September 10, 2023 by fanispan Παράθεση Στέφανος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemaki Δημ. September 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2023 (edited) On 8/9/2023 at 1:35 ΜΜ, fanatikos said: Δεν έχει έννοια αυτό που γράφεις. Όταν το κλείνω, δεν με απασχολεί χαμένη κλήση (θα ενημερωθώ με μήνυμα όταν το ανοίξω) και επίσης δεν με απασχολεί εάν θα χάσω την άμεση ανάγνωση ενός άλλου μηνύματος. Ή μπορεί να έχω κάποια άλλη συσκευή ανοικτή με ίδια Sim ή δεν θέλω ρε φίλε να με βρουν. Δεν γουστάρω. Όταν το κλείνω, το κλείνω γιατί το επέλεξα. Δεν το εκανα κατα λάθος, ούτε έμεινα από μπαταρία. Γιατί να ανοίγει μόνο του? Συν του ότι δεν ισχύει ούτε το τελευταίο που γράφεις. Και να το κλείσω μετά την σύνδεση στον φορτιστή ναι μεν φαίνεται αρχικά να μένει κλειστό, τελικά όμως κάποια στιγμή ανοίγει και πάλι. Βέβαια λόγω κλειδώματος με pin δεν ενεργοποιεί πομποδέκτες αλλά και μόνο που ξεκίνησε να το κάνει μετά από κάποια αναβάθμιση δείχνει ότι είναι bug. Δεν έχει νόημα να ανοίγει και να μένει στο pin. Δεν εξυπηρετεί τίποτα απολύτως. Στάλθηκε από το One+ 11 μου, χρησιμοποιώντας Tapatalk. Αυτό που έγραψα δεν είναι δική μου θεωρία, αλλά η αιτιολογία που δίνουν κάποιες εταιρίες που αποφάσισαν πως έτσι πρέπει να λειτουργούν έτσι κάποια smartphones. Εγώ απλά την μετέφερα. Αυτό που αναφέρεις πως το κλείνεις, το συνδέεις με φορτιστή και ξανά ανοίγει ύστερα από κάποιο χρονικό διάστημα, δεν είναι κάτι που συμβαίνει φυσιολογικά σε όσες συσκευές λειτουργούν έτσι. Τουλάχιστον μέχρι τώρα. Μια υπόθεση είναι πως ίσως πρόκειται για bug. Edited September 13, 2023 by nemaki Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. September 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2023 Χαζή αιτιολογία δίνουν. Όταν το κλείνω, το κλείνω γιατί έτσι θέλω. Όσο για το ότι ανοίγει και πάλι κάποια στιγμή, ναι και εγώ για bug το λέω γιατί δεν το έκανε από την αρχή. Μετά από κάποια αναβάθμιση το ξεκίνησε. Πιο πριν όταν το έκλεινα αφού το έβαζα για φόρτιση, έμενε κλειστό κανονικά και το εύρισκα κλειστό το πρωί. Τώρα όχι, κάποια στιγμή (πιστεύω όταν φτάσει στο 100%) ανοίγει μόνο του και βέβαια μένει στο pin. Εκεί το βρίσκω το πρωί. Αυτό και αν δεν έχει έννοια να το κάνει!Στάλθηκε από το SM-T395 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. September 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2023 Ναι με ΟΤΑ μου ήρθε εμένα .Μέχρι στιγμής ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Με patch Ιουλίου είμαι.Εντάξει με τον updater την βγάζει την ενημέρωση. Έχει πάρει κανένας άλλος με ΟΤΑ?Στάλθηκε από το SM-T395 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mivechris Δημ. September 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2023 1 hour ago, fanatikos said: Μέχρι στιγμής ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Με patch Ιουλίου είμαι. Εντάξει με τον updater την βγάζει την ενημέρωση. Έχει πάρει κανένας άλλος με ΟΤΑ? Στάλθηκε από το SM-T395 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Με το 11αρι πάντως απο τον Μάρτιο που το έχω, 2 απο τις 3 ενημερώσεις όταν μου χτύπησε το oxygen updater πάτησα στις ρυθμίσεις για ενημέρωση και την έβγαλε. Παράθεση Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play // Mi A2 Lite // Oneplus Nord // Oneplus 11 // Oneplus 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. September 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2023 Μέχρι στιγμής ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Με patch Ιουλίου είμαι.Εντάξει με τον updater την βγάζει την ενημέρωση. Έχει πάρει κανένας άλλος με ΟΤΑ?Στάλθηκε από το SM-T395 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΟύτε σε μένα ήρθε ακόμα... Oneplus 11 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. September 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2023 Με το 11αρι πάντως απο τον Μάρτιο που το έχω, 2 απο τις 3 ενημερώσεις όταν μου χτύπησε το oxygen updater πάτησα στις ρυθμίσεις για ενημέρωση και την έβγαλε.Ναι, εννοείται ότι το κάνω αυτό.Τίποτα όμως. Στάλθηκε από το SM-T395 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanispan Δημ. September 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2023 (edited) 1.) Φόρτιση του κινητού τηλεφώνου, κάθε μέρα το βραδύ, και το πρωί από της 6 λογού εργασίας μπαίνει σε πλήρες λειτουργία, με δυο sim μέσα στην συσκευή και ανοιχτά τα δεδομένα πάντα λογού επαγγέλματος. 2.) Δεν κλείνω ποτέ την συσκευή ούτε το βραδύ που το βάζω για να φόρτιση. 3.) Από τότε που το πείρα πάντα το βάζω για φόρτιση ας έχει 20 η 30% μπαταριά υπόλοιπο. 4.) 5 φόρες το αφίσα λογού δουλείας να πέσει κάτω από 10% και 2 φόρες το έχω φόρτιση με τον δικό του φορτιστή , όλες της άλλες φόρες Δεν του κάνω ταχεία φόρτιση Αγορά 18-04-2023 και από από σήμερα 18-09-2023 έχασε 1% η μπαταριά Edited September 18, 2023 by fanispan Παράθεση Στέφανος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. September 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2023 Ρε παιδιά, συγνώμη αλλά το λέω εντελώς καλόπιστα. Καλή η αυτόματη πληκτρολόγηση, αλλά ένας έλεγχος μετά δεν βλάπτει, ώστε να βγαίνει νόημα στα γραφόμενα. Πάντα φιλικά. 3 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goldeneye Δημ. September 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2023 Μόλις έλαβα και εγώ μέσω ΟΤΑ την CPH2449_13.1.0.591(EX01). Δεν διορθωθηκε το refresh rate στο youtube ουτε το προβλημα κατα το οποιο μπορει το κινητο να μπει σε airplane mode με το κινητο κλειδωμενο απο το Android Quick Settings menu χωρις να χρειαζεται ξεκλειδωμα. Μακαρι να φτιαχτουν με το Android 14 και να ερθει οσο συντομα ανακοινωσε η εταιρια (ενω η google πηγε πισω την κυκλοφορια μαζι με το επομενο pixel τον Οκτωβριο). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. September 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2023 Μου ήρθε κι εμένα OTA Oneplus 11 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. September 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2023 Μόλις έλαβα και εγώ μέσω ΟΤΑ την CPH2449_13.1.0.591(EX01). Δεν διορθωθηκε το refresh rate στο youtube ουτε το προβλημα κατα το οποιο μπορει το κινητο να μπει σε airplane mode με το κινητο κλειδωμενο απο το Android Quick Settings menu χωρις να χρειαζεται ξεκλειδωμα. Μακαρι να φτιαχτουν με το Android 14 και να ερθει οσο συντομα ανακοινωσε η εταιρια (ενω η google πηγε πισω την κυκλοφορια μαζι με το επομενο pixel τον Οκτωβριο).Ναι, μόνον το security patch περιέχει. Και μάλιστα 1 μήνα πίσω (αρχές Αυγούστου).Εντάξει, σε σχέση με τα Xiaomi που είχα πριν, που έδιναν 1 τρίμηνο πίσω, ευχαριστημένος είμαι και να μην πολύ γκρινιάζω. Εδώ έχω τουλάχιστον security του περασμένου μήνα.Αυτό το θέμα με το airplane mode δεν το ήξερα. Ναι όντως το κάνει.Στην κοινότητα το θεωρούν bug?Στάλθηκε από το One+ 11 μου, χρησιμοποιώντας Tapatalk. 1 Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zevoulon_13 Δημ. September 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2023 Παιδιά, αφαίρεσαν το "trade in" απτό σαιτ τους? Το είχα δει πριν κάποιες βδομάδες και σήμερα που μπήκα δεν το έβγαζε στις επιλογές κάτω στην περιγραφή του κινητού? Το βάζουν και το βγάζουν όποτε θέλουν ή εγώ δεν το βρίσκω? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goldeneye Δημ. September 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2023 On 20/9/2023 at 8:53 ΠΜ, fanatikos said: Ναι, μόνον το security patch περιέχει. Και μάλιστα 1 μήνα πίσω (αρχές Αυγούστου). Εντάξει, σε σχέση με τα Xiaomi που είχα πριν, που έδιναν 1 τρίμηνο πίσω, ευχαριστημένος είμαι και να μην πολύ γκρινιάζω. Εδώ έχω τουλάχιστον security του περασμένου μήνα. Αυτό το θέμα με το airplane mode δεν το ήξερα. Ναι όντως το κάνει. Στην κοινότητα το θεωρούν bug? Στάλθηκε από το One+ 11 μου, χρησιμοποιώντας Tapatalk. Ειναι πολλα χρονια προβλημα σε διαφορα κινητα ακομα και στα pixel τα πιο προσφατα, που μερικες εταιριες το εχουν λυσει (πχ samsung). Αλλοι το παρουσιαζουν σαν κενο ασφαλειας σε περιπτωση κλοπης καθως μπορει να απενεργοποιηθει το κινητο η να μπει σε airplane mode. Βρηκα να κλειδωσω την απενεργοποιηση αλλα οχι το airplane mode. Καποιοι λενε οτι γινεται αναγκαστικα απο την google αλλα δεν θυμαμαι τον λογο που ανεφερε ενας χρηστης pixel 7 στο reddit που εψαξα λιγο. Η λυση που αναφερουν ειναι να βγαλεις απο το quick setting τον διακοπτη του airplane mode. Με το τελευταιο update ανεβηκε ενα 10% ακομα η μπαταρια. Μεχρι στιγμης απολυτα ευχαριστημενος απο το τηλεφωνο. Μακαρι να παρουμε το android 14 στις 24/9 που ανακοινωσε η εταιρια γιατι οι εντυπωσεις απο την beta ειναι οτι γινεται ακομα πιο γρηγορα και με καλυτερη μπαταρια. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. September 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2023 Ειναι πολλα χρονια προβλημα σε διαφορα κινητα ακομα και στα pixel τα πιο προσφατα, που μερικες εταιριες το εχουν λυσει (πχ samsung). Αλλοι το παρουσιαζουν σαν κενο ασφαλειας σε περιπτωση κλοπης καθως μπορει να απενεργοποιηθει το κινητο η να μπει σε airplane mode. Βρηκα να κλειδωσω την απενεργοποιηση αλλα οχι το airplane mode. Καποιοι λενε οτι γινεται αναγκαστικα απο την google αλλα δεν θυμαμαι τον λογο που ανεφερε ενας χρηστης pixel 7 στο reddit που εψαξα λιγο. Η λυση που αναφερουν ειναι να βγαλεις απο το quick setting τον διακοπτη του airplane mode. Με το τελευταιο update ανεβηκε ενα 10% ακομα η μπαταρια. Μεχρι στιγμης απολυτα ευχαριστημενος απο το τηλεφωνο. Μακαρι να παρουμε το android 14 στις 24/9 που ανακοινωσε η εταιρια γιατι οι εντυπωσεις απο την beta ειναι οτι γινεται ακομα πιο γρηγορα και με καλυτερη μπαταρια. Μα νομίζω ότι το long press στο power button (forced restart) δεν κλειδώνεται.Εσύ κατάφερες και το κλείδωσες?Πώς?Στάλθηκε από το RMP2103 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALIEN_3_ Δημ. September 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2023 Βγήκε νέα αναβάθμιση security patch Σεπτεμβρίου Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanispan Δημ. September 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2023 38 minutes ago, ALIEN_3_ said: Βγήκε νέα αναβάθμιση security patch Σεπτεμβρίου Την πέρασες γιατί Μέχρι στιγμής Στο oxygen update έχει έρθει . OTA δεν υπάρχει τίποτα ακόμα. εγώ προσωπικά θα περιμένω την OTA. Για πες Εντυπώσεις από μπαταρία πώς πάει . Δεύτερο patch μέσα στον Σεπτέμβριο Παράθεση Στέφανος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALIEN_3_ Δημ. September 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2023 1 hour ago, fanispan said: Την πέρασες γιατί Μέχρι στιγμής Στο oxygen update έχει έρθει . OTA δεν υπάρχει τίποτα ακόμα. εγώ προσωπικά θα περιμένω την OTA. Για πες Εντυπώσεις από μπαταρία πώς πάει . Δεύτερο patch μέσα στον Σεπτέμβριο Την πέρασα ναι κανονικά όλα οκ 1 Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts