Jump to content

OnePlus 11

STATYSS

Recommended Posts

Δημ.

Καλησπέρα τον τελευταίο καιρό κάποιες εφαρμογές δεν μπορώ να της κάνω update από playstore, και μιλάω για original εφαρμογές όχι σπασμένες κτλ. Έχει τύχει σε κάποιον άλλο? 

• Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Δημ.

Τι πρόβλημα γράφει;

θυμάμαι κάποια στιγμή και εμένα μου είπε οτι δεν μπορεί να ενημερωθεί η τάδε (εντωμεταξύ πρώτη φορά την έβλεπα τούτη) και απλά την έσβησα.

Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play // Mi A2 Lite  // Oneplus Nord  // Oneplus 11 // Oneplus 13

Δημ.

Η system messages δεν μου κάνει ανανέωση εδώ και κάνα μήνα. Στα σχόλια της εφαρμογής όλοι γράφουν ότι έχουν το ίδιο θέμα. Μην την σβήσετε όμως θα έχετε πρόβλημα με το κινητό. Ένας γράφει ότι το έκανε και έκανε φορμάτ μετά γιατί δεν δούλευε 

Θοδωρης
Δημ.
3 ώρες πριν, ALIEN_3_ said:

Η system messages δεν μου κάνει ανανέωση εδώ και κάνα μήνα. Στα σχόλια της εφαρμογής όλοι γράφουν ότι έχουν το ίδιο θέμα. Μην την σβήσετε όμως θα έχετε πρόβλημα με το κινητό. Ένας γράφει ότι το έκανε και έκανε φορμάτ μετά γιατί δεν δούλευε 

Εγώ την έχασα ξαφνικά... Ίσως έκανε τελικά την ανανέωση 

Δημ.
8 ώρες πριν, ALIEN_3_ said:

Την έχω διαγράψει και δεν εχω το παραμικρό πρόβλημα.

Βέβαια δεν εχω sim στην συσκευή.

Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play // Mi A2 Lite  // Oneplus Nord  // Oneplus 11 // Oneplus 13

• 7 months later...
Δημ.

Πέρασε κάποιος την 16 παιδιά. Μου ήρθε σήμερα στο κινητό μέσω OTA αλλά και στο τηλέφωνο μέσω της εφαρμογής oxygen updater 

Δημ.

την εχω περάσει εδω και λίγα λεπτά, αλλά επειδή δεν ειναι η βασική μου συσκευή πλέον δεν ξέρω τι μικροπροβλήματα μπορεί να έχει!

Δημ.
1 minute ago, mivechris said:

την εχω περάσει εδω και λίγα λεπτά, αλλά επειδή δεν ειναι η βασική μου συσκευή πλέον δεν ξέρω τι μικροπροβλήματα μπορεί να έχει!

Τελικά την περνάω μέσω OTA που είναι 3giga. Μέσω updater μου την έβγαζε 7 giga. Θα δείξει, πιστεύω να πάει καλά 

• 5 months later...
Δημ.

Έχω διαπιστώσει ότι αν καλώ κάποιον και μιλάει δεν μου βγάζει ένδειξη στην οθόνη μου αναμονή κλήσης. Είναι κάποιο bug της oneplus ή κάποια ρύθμιση; 

• 4 weeks later...
Δημ.

Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιο κατάστημα στην  Αθηνά, που να κάνει αλλαγή μπαταρίας,   η να το στείλω   στην oneplus

Στέφανος
  • 1 month later...
Δημ.
On 14/7/2026 at 12:37 ΜΜ, fanispan said:

Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιο κατάστημα στην  Αθηνά, που να κάνει αλλαγή μπαταρίας,   η να το στείλω   στην oneplus

Πάρε τηλ στην Σμαρτεκ στο Χαϊδάρι 

• 2 weeks later...
Δημ. (edited)

Μπαταρία (Battery capacity decreases): Χρεώνεται ως Εκτός Εγγύησης (OOW).   Μαζί με εργασία   87.20 ευρώ      με δωρεάν αποστολή με ups  και επιστροφή   

Edited by fanispan
Στέφανος
Δημ. (edited)
41 minutes ago, fanispan said:

OnePlus 11 Free Green Line Repair & Battery Swap Guide

https://community.oneplus.com/thread/2205670931089588227    

400 με  450  ζητούσε  γνωστό service  για original οθόνη   

Τι έκανες τελικά για μπαταρία; Με ενδιαφέρει κι εμένα. 

Edited by vitriolis
Δημ. (edited)

Εγω παντως στο 12, αλλαξα μπαταρια σε μαγαζι της Θεσσαλονικης με γνησια που αγορασα απο ελληνικο καταστημα και τους την πηγα να την περασουν. Δουλεια μαγαζιου + μπαταρια μου βγηκε 65€. Την αλλαξα τον Μαρτιο στο 90% υγεια και τωρα ειμαι στο 100%. Επισης, κατασκευης η μπαταρια ηταν Ιανουαριους του 2026.

Messenger_creation_1E24C431-3428-4A14-A592-B56BD3CC2094.png

Messenger_creation_EF44B9DF-93A3-482D-B0C9-152C17FF1009.png

Edited by FoT1s
Δημ. (edited)
13 ώρες πριν, FoT1s said:

Εγω παντως στο 12, αλλαξα μπαταρια σε μαγαζι της Θεσσαλονικης με γνησια που αγορασα απο ελληνικο καταστημα και τους την πηγα να την περασουν. Δουλεια μαγαζιου + μπαταρια μου βγηκε 65€. Την αλλαξα τον Μαρτιο στο 90% υγεια και τωρα ειμαι στο 100%. Επισης, κατασκευης η μπαταρια ηταν Ιανουαριους του 2026.

Messenger_creation_1E24C431-3428-4A14-A592-B56BD3CC2094.png

Messenger_creation_EF44B9DF-93A3-482D-B0C9-152C17FF1009.png

Μπορείς να μου πεις έστω με pm που αγόρασες την μπαταρία από εδώ; 

Edited by vitriolis
Δημ.
6 ώρες πριν, vitriolis said:

Μπορείς να μου πεις έστω με pm που αγόρασες την μπαταρία από εδώ; 

Απο FixMobile. Επισης, γνησιες μπαταριες επισης απ' οσο συζητησα με τα παιδια στο μαγαζι εχουν και στο PDS και Cosmodata. Τα γνησια ανταλλακτικα για oneplus ερχονται μονο σε χαρτινο κουτι οπως δειχνω παραπανω (μπορεις να δεις και σχετικες φωτο στο google). Οποιαδηποτε αλλη συσκευασια, δεν ειναι.

Δημ. (edited)

Ένας οδηγός   για το ONEPLUS 11 5G  2449   το πως θα κάνετε αλλαγή οθόνης  δωρεάν,   λογού πράσινων &  ροζ καθετών γραμμών,   εκτός  εγγυήσεις   και δωρεάν αποστολή με χρέωση  της oneplus & oppos     

Με την ευκαιρία ζήτησα από το service στην Ολλανδία  να μου αλλάξουν την μπαταριά  με δίκη μου χρέωση. σύνολο     87.20 Ε

Συνολικά  έκανε  18 μέρες να πάει  στο  service  της oneplus   να επισκευαστή  και να έρθει  πίσω .

Αρκεί να μην είναι σπασμένο η χτυπημένο   

(Το service  στην Ελλάδα  Μου έχει απαντήσει με  email    400  eur   για original οθόνη     και εργασία  χωρίς  την μπαταρία.) 

https://community.oneplus.com/thread/2212218902023241729

Edited by fanispan
Στέφανος