Jump to content

[Επίσημο] Nokia E61 & E61i

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

το εχω 3 μερες ..πρωτες εντυπωσεις:1--μπαταρια επιτελους ΑΠΑΙΧΤΗ!με πρωτη φορτιση ,bt ανοιχτο ΣΥΝΕΧΕΙΑ,και τα βραδια ανοιχτο αυτην τη στιγμη εχει δυο γραμμες ακομα μετα απο 60 ωρες αναμονης ,2 ωρες κλησεως και πολυ παιξιμο-ψαξιμο και καμμια 40αρια μηνυματα!2--πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης και πολυ μεγαλη και ωραια οθονη!

εχω την 1.0633.22.05

15-02-07 version ειναι η τελευταια για το Ε61i?

ειμαι νοκιακιας και μετα την τραγωδια του ν80 ευτυχως επεσα σε πολυ καλο κινητο!

αν μπορει καποιος να με βοηθησει...εβαλα τους servers για incoming και outgoing αλλα οταν παταω συνδεεται αλλα μου λεει servers not found!

ευχαριστω

• Απαντήσεις 704
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

παιδια γιατι δεν υποστηριζει 160 χαρακτηρες στο e61 οταν γραφω sms???

Θα πας στις Μηνύματα > Ρυθμίσεις > Σύντομο μήνυμα > Κωδικοποίηση Χαρακτήρων > Περιορισμένη υποστήριξη

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

το εχω 3 μερες ..πρωτες εντυπωσεις:1--μπαταρια επιτελους ΑΠΑΙΧΤΗ!με πρωτη φορτιση ,bt ανοιχτο ΣΥΝΕΧΕΙΑ,και τα βραδια ανοιχτο αυτην τη στιγμη εχει δυο γραμμες ακομα μετα απο 60 ωρες αναμονης ,2 ωρες κλησεως και πολυ παιξιμο-ψαξιμο και καμμια 40αρια μηνυματα!2--πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης και πολυ μεγαλη και ωραια οθονη!

εχω την 1.0633.22.05

15-02-07 version ειναι η τελευταια για το Ε61i?

ειμαι νοκιακιας και μετα την τραγωδια του ν80 ευτυχως επεσα σε πολυ καλο κινητο!

αν μπορει καποιος να με βοηθησει...εβαλα τους servers για incoming και outgoing αλλα οταν παταω συνδεεται αλλα μου λεει servers not found!

ευχαριστω

φιλε γραφεις ευκολα μηνυμα? η περιηγηση στο ιντερνετ μεσω wifi πως ειναι με τοσο μεγαλη οθονη?εμφανιζει ολη την σελιδα?ηχειο καλο εχει? πες μερικα σχολια γιατι ενδιαφερομαι

φιλε γραφεις ευκολα μηνυμα? η περιηγηση στο ιντερνετ μεσω wifi πως ειναι με τοσο μεγαλη οθονη?εμφανιζει ολη την σελιδα?ηχειο καλο εχει? πες μερικα σχολια γιατι ενδιαφερομαι
ενταξει το πληκτρολογιο αυτο εχει λιγη διαφορα απο τα κλασσικα των αλλων κινητων αλλα συνηθιζεις,το τ9 εμενα με κουραζε λιγο τωρα πατας μια φορα το καθε γραμμα οπως στους υπολογιστες!ηχειο εχει καλο.το κινητο ειναι πολυ πιο γρηγορο απο το ν80 που ειχα εχει παρα πολυ κατασκευη!η μεγαλη οθονη ειναι ΑΠΟΛΑΥΣΗ!!!ειχα πολλα κινητα ειμαι νοκιακιας ΜΙΣΩ ΤΗΝ ΝΟΚΙΑ ομως(:blink: )αλλα πιστευω ειναι το καλυτερο κινητο νοκια που εχω πιασει στα χερια μου!εγω χρησιμοποιω τον οπερα μινι και δειχνει ολες τις σελιδες σε ολοκληρη την οθονη

παιδες εγκατεστησα το tom tom 6 στο e61 ( c*****d) και για να φορτωσω το χαρτη μου ζητουσε activation code αφου βαλω το id device ...ποιο ειναι αυτο... δωστε μου μια απαντηση εστω και με pm...ευχαριστω
:up:

στο Ε61i το κεντρικο πολυπληκτρο εχει φωτισμο?τωρα το συνειδητοποιησα και ρωταω μηπως κι εχει κανονικα και το δικο μου χαλασε!

στο Ε61i το κεντρικο πολυπληκτρο εχει φωτισμο?τωρα το συνειδητοποιησα και ρωταω μηπως κι εχει κανονικα και το δικο μου χαλασε!

Οχι δεν εχει φωτισμο.

Το quick reply γιατι δεν δουλευει;;

πολυ νεκρα ρε παιδια!τοσο λιγοι ειμαστε?lol!ποια ειναι η τελευταια version?

Αν εννοείς το Ε61i μία έκδοση έχει βγει μέχρι στιγμής, η V 1.0633.22.05 (15-02-07).

Αν εννοείς το Ε61 η τελευταία είναι η V 3.0633.09.04 (20-11-06).

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

Που το πουλανε παιδια? Κοιταζω στο πλαισιο, αλλα και στο 9volto, και δεν ειναι διαθεσιμο.

Ερωτηση 1:

Αν εχει την ευγενη καλοσυνη, μπορει καποιος να μου εξηγησει πως γινεται το surfing με το e61i?

Αν εχεις ενεργοποιημενο το gprs-wap, μπορεις με mini opera να σερφαρεις σε κανονικα sites? Δεν μιλαμε μονο για wap sites, σωστα?

Ερωτηση 2:

μπορω να βαλω με καποιο τροπο dual sim στο e61i?

παιδια το τηλ δεν πωλειται πουθενα.αν δεν φυγει το στοκ του ε61 μην το περιμενετε.ετσι μου ειπαν στο πλαισιο.θα ειναι εμπορικα διαθεσιμο τον αυγουστο

...εχω την εντυπωση πως η ενταση του ακουστικου ( e61) ειναι λιγο χαμηλη...εχω την τελευταια αναβαθμιση...υπαρχει καποια λυση?
:up:

Να κάνω και εγώ μία ερώτηση? Στο E61 έχει ανακαλύψει κανείς πως λειτουργεί το voice dial? Στο E60 μου ως προεπιλογή έχει την synthesis και φτιάχνει voice tags. Στο Ε61 με το τελευταίο firmware όχι μόνο δεν λειτουργεί η synthesis αλλά δεν μπορώ να βρώ και να προσθέσω voice tag στις επαφές. Pls help!
.. Και ειπε ποτέ σου μην κοιτάς τον άλλο μες τα μάτια, γιατι καθρέφτης γίνεσαι και όλοι σε σπαν κομμάτια ..

Κοιταζω για μνημες, φυσικα συμβατες με e61i.

http://www.e-shop.gr/search_per.phtml?category=%C5%C9%C4%C9%CA%C5%D3+%CC%CD%C7%CC%C5%D3&category2=SECURE%20DIGITAL

Εδω

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=10&category=69975716&product=959529&tab=specs

λεει οτι παιρνει μνημες micro-sd.

Εννοει mini-sd?

Κοιταζω για μνημες, φυσικα συμβατες με e61i.

http://www.e-shop.gr/search_per.phtml?category=%C5%C9%C4%C9%CA%C5%D3+%CC%CD%C7%CC%C5%D3&category2=SECURE%20DIGITAL

Εδω

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=10&category=69975716&product=959529&tab=specs

λεει οτι παιρνει μνημες micro-sd.

Εννοει mini-sd?

Εννοει microSD

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

δηλαδη ποσο ειναι ειναι το μεγιστο που χωραει?φτανει τα 8 γιγα αν ειναι micro sdhc?

Λογικά σαν S60 3rd edition δεν υποστηρίζει micro sdhc και πάνω από 2GB μέγεθος microSD.

Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος.:O

γνωριζει καποιος τι πιοτητας βιντεο τραβαει και αν ειναι καλες οι φωτογραφιες του?

Σε φως ημερας πολυ καλές φωτογραφίες. Σε σκοταδι......:ninja:

Το βίντεο ειναι mp4.

Σε φως ημερας πολυ καλές φωτογραφίες. Σε σκοταδι......:ninja:

Το βίντεο ειναι mp4.

ποση αναλυση ειναι το mp4? στον υπολογιστη φαινεται καλα? εσυ ποσο καιρο το εχεις το ε61ι? εισαι ικανοποιημενος γενικα?

ποση αναλυση ειναι το mp4?

Video Resolution: 352 x 288

Video Frame Rate: 15 fps

Video Zoom: 4 x

Video Format: H.263, MPEG-4

http://www.forum.nokia.com/devices/E61i

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish