vivalaflam Δημ. April 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2023 Σήμερα, πριν λίγο. Ξεκίνησε Παράθεση Xiaomi Redmi Note 11 Pro+ 8/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. April 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2023 Εμένα παιδιά δεν συνδέθηκε. Έβαλα τον αριθμό πάλι, αλλά τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. April 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2023 38 minutes ago, katsiletra said: Εμένα παιδιά δεν συνδέθηκε. Έβαλα τον αριθμό πάλι, αλλά τίποτα. Λογικά είναι θέμα χρόνου να συνδεθεί. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. April 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2023 Εμένα μετά από πόσες ενημερώσεις στο messages και carrier settings, τίποτα ακόμα, δεν συνδέεται.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. April 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2023 4 ώρες πριν, katsiletra said: Εμένα μετά από πόσες ενημερώσεις στο messages και carrier settings, τίποτα ακόμα, δεν συνδέεται.. Σε συσκευή φίλου που μέχρι προχθές δεν συνδεόταν κάναμε επανεκκίνηση και μετά συνδέθηκε, δοκίμασε το και αυτό. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. May 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2023 Πλέον παιδιά ενημερωτικά έχει αλλάξει κ εκεί που γράφεις για το μήνυμα γράφει rcs message. Όλα δείχνουν πλέον ότι δουλεύουν σωστά εδώ κ ένα μήνα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts