Fulgore1 Δημ. 24 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Μαρτίου (edited) On 23/3/2025 at 9:15 ΜΜ, anastasiah said: Είναι όμως πολύ ακριβότερο. Ήθελα κάποιο με μεγαλύτερη οθόνη γρήγορο όπως το 23 και μπαταρία πάνω κάτω ιδια Expand Σαν τιμές αυτές καθαυτές(ασχετως απο που το αγοράζει ο καθενας), το S25 ειναι ακριβότερο Edited 24 Μαρτίου by Fulgore1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. 25 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Μαρτίου Εμεις θα παρουμε με καθυστερηση το One UI 7 και Android 15 και θα το παρουμε και με τα bugs που παλευουν να λυσουν με τις ενημερωσεις στα s25 🤣😅. Και κεραταδες και δαρμενοι 🤣 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. 26 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Μαρτίου (edited) Η μπαταρία σας βγάζει μια μέρα; Edited 26 Μαρτίου by anastasiah Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. 26 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Μαρτίου On 26/3/2025 at 1:46 ΠΜ, anastasiah said: Η μπαταρία σας βγάζει μια μέρα; Expand Ναι, βγαίνει η μερα. Η ερώτηση ειναι ομως παρα μα παρα πολυ γενική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. 26 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Μαρτίου Εχω χάσει την απόδειξη στην smartec μπορούν να δουν την εγγύηση; On 23/3/2025 at 9:00 ΜΜ, Fulgore1 said: Expand Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. 26 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Μαρτίου μπορούν, αλλά θα πάει από τημ ημερομηνία παραγωγής και όχι από την ημερομηνία αγοράς/πώλησης από το κατάστημα. Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. 27 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Μαρτίου On 26/3/2025 at 8:37 ΜΜ, anastasiah said: Εχω χάσει την απόδειξη στην smartec μπορούν να δουν την εγγύηση; Expand Ζητάς επανεκτύπωση από το κατάστημα αγοράς. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. 27 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Μαρτίου Tελικα πήρα το s24 fe για να δουμε On 23/3/2025 at 9:00 ΜΜ, Fulgore1 said: Expand Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. 28 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαρτίου Νομίζω πως την πάτησα.το s24 fe έχει μεγαλύτερη οθόνη και καλύτερη μπαταρία αλλά τα χρώματα της οθόνης δεν με ενθουσιάζουν όσο του s23 και όχι τόσο καλή κάμερα όσο του s23. τι κάνω;;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. 30 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαρτίου Καλημέρα, θα κλείσω σιγά σιγά την παρουσία μου στο θέμα του s23 μιας και πλέον η μετάβαση στο s25 κλίνει 2 εβδομάδες σχεδόν. Η προσωπική μου άποψη για το αν τελικά αξίζει αυτή η μετάβαση είναι πως ναι, οι διαφορές είναι υπαρκτές αν και όχι χαοτικές φυσικά. Επειδή έχω γράψει αλλες 2 αναρτήσεις συγκεκριμένα για την μπαταρία, μπορώ να πω με σιγουριά πλέον ότι το s25 τα πάει καλύτερα από το s23, αισθητά αλλά όχι με μεγάλη διαφορά. Συνολικά είναι καλύτερο σχεδόν σε όλους τους τομείς. Αν κάποιος το βρει σε καλή τιμή όπως εγώ να προχωρήσει άφοβα. Από την άλλη το να κρατήσει το s23 για τουλάχιστον 1 χρόνο ακόμα, βάζοντας καινούρια μπαταρία, πάλι θα ήταν μια καλή κίνηση. Εξαιρετικές συσκευές και οι δύο για εμάς που δεν θέλουμε παντόφλες. Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23-S25 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nk_46 Δημ. 10 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 10 ώρες πριν Καλημέρα σε όλους. Χρήστης πολλών ετών iPhone. Θέλω να πάω σε S23. 2-3 πράγματα έτσι που έχω απορίες (χαζές βέβαια) είναι εάν αποθηκεύονται οι κωδικοί από σελίδες η υπηρεσίες. Πχ στην ΑΑΔΕ, ibank που μπαίνει αυτόματα αναγνωριζοντας το πρόσωπο κλπ. Επίσης το icloud δουλεύει στα Android? Η πρέπει να το αδειασω να διακοψω την υπηρεσία και να πάω σε κάτι άλλο της Google καλύτερα; Σας ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metalmike Δημ. 9 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 9 ώρες πριν (edited) 10 ώρες πριν, nk_46 said: Καλημέρα σε όλους. Χρήστης πολλών ετών iPhone. Θέλω να πάω σε S23. 2-3 πράγματα έτσι που έχω απορίες (χαζές βέβαια) είναι εάν αποθηκεύονται οι κωδικοί από σελίδες η υπηρεσίες. Πχ στην ΑΑΔΕ, ibank που μπαίνει αυτόματα αναγνωριζοντας το πρόσωπο κλπ. Επίσης το icloud δουλεύει στα Android? Η πρέπει να το αδειασω να διακοψω την υπηρεσία και να πάω σε κάτι άλλο της Google καλύτερα; Σας ευχαριστώ πολύ! Expand Καλημέρα! Ναι αποθηκεύονται οι κωδικοί από σελίδες, είτε στο Google account σου είτε στο Samsung pass, ανάλογα τι θα επιλέξεις! Προφανως, αν χρησιμοποιείς Chrome στον υπολογιστή βολεύει να τους αποθηκεύεις στο Google account σου ώστε να συγχρονίζονται και στο browser και αντίστροφα. Δεν υπάρχει iCloud για android, πρεπει να το αδειάσεις και να τα περάσεις όλα στο Google drive. Edited 9 ώρες πριν by metalmike 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nk_46 Δημ. 8 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 8 ώρες πριν 9 ώρες πριν, metalmike said: Καλημέρα! Ναι αποθηκεύονται οι κωδικοί από σελίδες, είτε στο Google account σου είτε στο Samsung pass, ανάλογα τι θα επιλέξεις! Προφανως, αν χρησιμοποιείς Chrome στον υπολογιστή βολεύει να τους αποθηκεύεις στο Google account σου ώστε να συγχρονίζονται και στο browser και αντίστροφα. Δεν υπάρχει iCloud για android, πρεπει να το αδειάσεις και να τα περάσεις όλα στο Google drive. Expand Τέλεια τέλεια σε ευχαριστώ πολύ. Ε στο κινητό έχω διαβάσει πως ο Chrome δεν είναι ότι καλύτερο. Τελευταία φορά που είχα Android χρησιμοποιούσα τον kiwi browser. Επίσης το Google pay ήθελα να ρωτήσω που είναι πολύ σημαντικό για μένα. Δεν έχει κάποιο θέμα με πληρωμές σε μαγαζιά κλπ έτσι; Αξίζει πιστεύεις το κινητό πλέον η έχω περάσει τα χρόνια του και να μην ασχοληθώ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν Εξαρτάται από το πόσο το βρίσκεις. Μια χαρά συσκευή είναι αλλά θα κοίταζα αν πόσο έχουν τα νεότερα για να έκανα την υπέρβαση. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nk_46 Δημ. 49 λεπτά πριν Κοινοποίηση Δημ. 49 λεπτά πριν 1 ώρα πριν, enigma84 said: Εξαρτάται από το πόσο το βρίσκεις. Μια χαρά συσκευή είναι αλλά θα κοίταζα αν πόσο έχουν τα νεότερα για να έκανα την υπέρβαση. Expand Το οικονομικό δεν είναι το θέμα όσο το (θα με πείτε βλακα αλλά οκ) οτι s24 και s25 δεν μου αρέσουν γιατι ειναι στο περίγραμμα τελείως τετράγωνα. Πήγα τα είδα και αυτές οι γωνίες με χαλάνε και στο πιασιμο και στο χέρι. Θέλω αυτό το πιο στρογγυλό λόγο και γυαλιστερό του s23. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. 23 λεπτά πριν Κοινοποίηση Δημ. 23 λεπτά πριν 49 minutes ago, nk_46 said: Το οικονομικό δεν είναι το θέμα όσο το (θα με πείτε βλακα αλλά οκ) οτι s24 και s25 δεν μου αρέσουν γιατι ειναι στο περίγραμμα τελείως τετράγωνα. Πήγα τα είδα και αυτές οι γωνίες με χαλάνε και στο πιασιμο και στο χέρι. Θέλω αυτό το πιο στρογγυλό λόγο και γυαλιστερό του s23. Expand Εγώ από την άλλη προτιμώ τα πιο ματ και τις λίγο πιο κοφτές γραμμές. Είναι τέτοιο το μέγεθος που η πιο κοφτή γωνία δεν θα το επηρεάσει τόσο πολύ όσο στα πιο μεγάλα. Από την άλλη για το περίγραμμα, είναι σε θήκη οπότε δεν το βλέπω πάρα μόνο όταν θέλω να το χαρώ όπως όταν το αγόρασα. Αν το βρεις σε καλή τιμή να το πάρεις. Αλλιώς ίσως αξίζει να κάνεις μια υπέρβαση για το s25 με την καλύτερη αυτονομία. Σκεφτόμουν να δώσω στο δικό μου στη γυναίκα μου για να πάω σε s25 αλλά δεν αξίζει η μετάβαση για μένα. Η γυναίκα ίσως το δει και υποβάθμιση με την αυτονομία που έχει στο δικό της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts