stamatis3133 Δημ. 29 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Σεπτεμβρίου On 27/9/2024 at 3:10 ΜΜ, spocky said: Αρα αν το αφησω πανω σε ενα φορτιστη μονιμα παει η μπαταρια αφου θα πηγαινει απο 79 σε 80 συνεχεια.Η δεν υπαρχει καποιο προβλημα να το κανει αυτο? Αν μπορεις να ζησεις με το 80% της μπαταριας του s23, τα υπολοιπα δεν χρειαζεται να σε απασχολουν. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. 30 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Σεπτεμβρίου Μόλις πήρα το κινητό και ζητάει σάρωση για κωδικό QR... Δηλαδή; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. 30 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Σεπτεμβρίου 39 minutes ago, anastasiah said: Μόλις πήρα το κινητό και ζητάει σάρωση για κωδικό QR... Δηλαδή; Γιατί κωδικό μιλάς; 1 Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. 30 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Σεπτεμβρίου 1 minute ago, chios said: Γιατί κωδικό μιλάς; Δεν ξέρω.. Το άνοιξα επέλεξα ελληνικά κ μετά μου άνοιξε η κάμερα για να κάνω σάρωση κωδικού QR λέει.. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. 30 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Σεπτεμβρίου 44 minutes ago, anastasiah said: Μόλις πήρα το κινητό και ζητάει σάρωση για κωδικό QR... Δηλαδή; Μεταχειρισμένο είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. 30 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Σεπτεμβρίου Just now, katsiletra said: Μεταχειρισμένο είναι; Καινούριο σφραγισμενο 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
longus Δημ. 30 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Σεπτεμβρίου (edited) @anastasiah Μάλλον από ότι φαίνεται σου ζητάει τον κωδικό του wifi... Edited 30 Σεπτεμβρίου by longus 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. 5 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Οκτωβρίου On 30/9/2024 at 2:48 ΜΜ, anastasiah said: Μόλις πήρα το κινητό και ζητάει σάρωση για κωδικό QR... Δηλαδή; Σου το ζητάει η εφαρμογή του Smartswith για μεταφορά των δεδομένων σου από την παλιά συσκευή στην καινούρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. 6 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Οκτωβρίου On 5/10/2024 at 11:01 ΜΜ, makouin said: Σου το ζητάει η εφαρμογή του Smartswith για μεταφορά των δεδομένων σου από την παλιά συσκευή στην καινούρια. On 5/10/2024 at 11:01 ΜΜ, makouin said: Σου το ζητάει η εφαρμογή του Smartswith για μεταφορά των δεδομένων σου από την παλιά συσκευή στην καινούρια. , κάτι έκανα και έφυγε ο κωδικός είμαι πολύ ευχαριστημένη με το κινητό συνήθισα το μέγεθος του και η μπαταρία είναι μία χαρά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. 17 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Οκτωβρίου Ήρθε ενημέρωση ασφαλείας Οκτωβρίου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerosuit Δημ. 17 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Οκτωβρίου Ένα θέμα το οποίο το έχω εδώ και μερικούς μήνες και δεν διορθώνεται ό,τι και αν έχω κάνει είναι το εξής: Όταν έρχεται ειδοποίηση από το messenger και πατάω πάνω της για να ανοίξει την εφαρμογή, κάνει γύρω στα 10-11 δευτερόλεπτα (μετρημένα) μέχρι να ανοίξει. Αυτό δεν συμβαίνει στα floating notifications, αλλά μόνο στις ειδοποιήσεις στο notification drawer. Έχω κάνει εκκαθάριση cache μνήμης, επανεγκατάσταση της εφαρμογής, επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, το πρόβλημα εκεί, παραμένει. Καμία άλλη εφαρμογή δεν μου το κάνει αυτό. Δεν ξέρω αν το αντιμετωπίζει άλλος αυτό, αλλά με πιάνω να θέλω να αλλάξω συσκευή (και μάλλον αυτό θα γίνει νωρίτερα απ' όσο υπολόγιζα) ενώ το έχω μόλις ένα χρόνο και κάτι... Γενικά το messenger στο κινητό αυτό από την πρώτη μέρα που το αγόρασα είναι μία σκέτη ταλαιπωρία. Άλλες φορές κολλάει η εφαρμογή (από την πρώτη μέρα που το χρησιμοποιώ και δεν έχει σταματήσει να το κάνει), τώρα εδώ και πόσους μήνες αυτό με τις ειδοποιήσεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagoudakis Δημ. 17 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Οκτωβρίου (edited) 59 minutes ago, zerosuit said: Ένα θέμα το οποίο το έχω εδώ και μερικούς μήνες και δεν διορθώνεται ό,τι και αν έχω κάνει είναι το εξής: Όταν έρχεται ειδοποίηση από το messenger και πατάω πάνω της για να ανοίξει την εφαρμογή, κάνει γύρω στα 10-11 δευτερόλεπτα (μετρημένα) μέχρι να ανοίξει. Αυτό δεν συμβαίνει στα floating notifications, αλλά μόνο στις ειδοποιήσεις στο notification drawer. Έχω κάνει εκκαθάριση cache μνήμης, επανεγκατάσταση της εφαρμογής, επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, το πρόβλημα εκεί, παραμένει. Καμία άλλη εφαρμογή δεν μου το κάνει αυτό. Δεν ξέρω αν το αντιμετωπίζει άλλος αυτό, αλλά με πιάνω να θέλω να αλλάξω συσκευή (και μάλλον αυτό θα γίνει νωρίτερα απ' όσο υπολόγιζα) ενώ το έχω μόλις ένα χρόνο και κάτι... Γενικά το messenger στο κινητό αυτό από την πρώτη μέρα που το αγόρασα είναι μία σκέτη ταλαιπωρία. Άλλες φορές κολλάει η εφαρμογή (από την πρώτη μέρα που το χρησιμοποιώ και δεν έχει σταματήσει να το κάνει), τώρα εδώ και πόσους μήνες αυτό με τις ειδοποιήσεις... το messenger και το fb ειναι απο τις πιο κακογραμμενες εφαρμογες Edited 17 Οκτωβρίου by lagoudakis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. 18 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Οκτωβρίου 6 ώρες πριν, lagoudakis said: το messenger και το fb ειναι απο τις πιο κακογραμμενες εφαρμογες Συμφωνώ απόλυτα. Κατά καιρούς είχα θέματα με τις συγκεκριμένες εφαρμογές σε όλα τα κινητά. Παρόλα αυτά το πρόβλημα που αναφέρθηκε παραπάνω δεν το έχω, όπως όλα έτσι και το messenger τρέχει σφαίρα. 1, 5 χρόνο με την συσκευή. Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerosuit Δημ. 18 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Οκτωβρίου 8 ώρες πριν, lagoudakis said: το messenger και το fb ειναι απο τις πιο κακογραμμενες εφαρμογες Συμφωνώ, αλλά το συγκεκριμένο θέμα δεν το έχω δει σε κανέναν γνωστό μου, είτε με samsung είτε με άλλη μάρκα κινητού, ναυαρχίδες ή μη. Το κινητό γενικά είναι ταχύτατο, μόνο με το messenger έχω μερικά θέματα, ενώ ακόμη και το messenger, αν εξαιρέσει κανείς αυτά τα δύο προβλήματά του, είναι μια χαρά στην χρήση του. Απλώς είναι εκνευριστικό να δίνεις ένα αξιόλογο ποσό για την αγορά ενός κινητού και σε μία τόσο συχνή στην χρήση της εφαρμογή να συμπεριφέρεται κάποιες στιγμές σαν κινητό δεκαετίας και να μην διορθώνεται κανένα πρόβλημα από την samsung, αλλά να προκύπτουν συνεχώς νέα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. 18 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Οκτωβρίου (edited) 54 minutes ago, zerosuit said: Συμφωνώ, αλλά το συγκεκριμένο θέμα δεν το έχω δει σε κανέναν γνωστό μου, είτε με samsung είτε με άλλη μάρκα κινητού, ναυαρχίδες ή μη. Το κινητό γενικά είναι ταχύτατο, μόνο με το messenger έχω μερικά θέματα, ενώ ακόμη και το messenger, αν εξαιρέσει κανείς αυτά τα δύο προβλήματά του, είναι μια χαρά στην χρήση του. Απλώς είναι εκνευριστικό να δίνεις ένα αξιόλογο ποσό για την αγορά ενός κινητού και σε μία τόσο συχνή στην χρήση της εφαρμογή να συμπεριφέρεται κάποιες στιγμές σαν κινητό δεκαετίας και να μην διορθώνεται κανένα πρόβλημα από την samsung, αλλά να προκύπτουν συνεχώς νέα. Καλημέρα φίλε μου! Όταν είχα το S24U είχα θέμα μόνο με το Instagram. Ο,τι φωτογραφία και βίντεο έβλεπα στην προεπισκόπηση αλλοίωνε την ποιότητα τους (ειδικά όπου υπήρχε ο ουρανός), σαν κάτι να μην πήγαινε καλά με το HDR. Το πιο εκνευριστικο είναι ότι λύση δε μου έδωσε ποτέ κανένας γιατί σε κανέναν άλλο δε γινόταν. Όταν το έδειχνα σε κάποιον όμως, απορούσε. Τη συσκευή την είχα Φεβρουαριο με Απρίλιο. Πριν 1 μηνα πήρε η αδερφή μου τη ίδια συσκευή και μάντεψε τι αντίκρισα ξανά σε δοκιμή που έκανα... Η συσκευή σου μια χαρά ειναι. Η εφαρμογή είναι κακογραμμενη, όπως είπε και ο φίλος πιο πάνω. Επίσης, είσαι σαν κι εμένα άτυχος που συμβαίνει μόνο σε εσένα και το παντρεύτηκες από την αρχή. Επειδή σε καταλαβαίνω, γνωρίζω πολυ καλά αυτή την ξενερα που νιώθεις και πίστεψέ με, μέσα και στα υπόλοιπα θέματα που με ενοχλούσαν ήταν και αυτό με το Instagram που με έκαναν να το δώσω. Edited 18 Οκτωβρίου by Kostas_Ts_86 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_shadow Δημ. 18 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Οκτωβρίου 14 ώρες πριν, zerosuit said: Ένα θέμα το οποίο το έχω εδώ και μερικούς μήνες και δεν διορθώνεται ό,τι και αν έχω κάνει είναι το εξής: Όταν έρχεται ειδοποίηση από το messenger και πατάω πάνω της για να ανοίξει την εφαρμογή, κάνει γύρω στα 10-11 δευτερόλεπτα (μετρημένα) μέχρι να ανοίξει. Αυτό δεν συμβαίνει στα floating notifications, αλλά μόνο στις ειδοποιήσεις στο notification drawer. Έχω κάνει εκκαθάριση cache μνήμης, επανεγκατάσταση της εφαρμογής, επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, το πρόβλημα εκεί, παραμένει. Καμία άλλη εφαρμογή δεν μου το κάνει αυτό. Δεν ξέρω αν το αντιμετωπίζει άλλος αυτό, αλλά με πιάνω να θέλω να αλλάξω συσκευή (και μάλλον αυτό θα γίνει νωρίτερα απ' όσο υπολόγιζα) ενώ το έχω μόλις ένα χρόνο και κάτι... Γενικά το messenger στο κινητό αυτό από την πρώτη μέρα που το αγόρασα είναι μία σκέτη ταλαιπωρία. Άλλες φορές κολλάει η εφαρμογή (από την πρώτη μέρα που το χρησιμοποιώ και δεν έχει σταματήσει να το κάνει), τώρα εδώ και πόσους μήνες αυτό με τις ειδοποιήσεις... Και σε μένα το κάνει αυτό 1 Παράθεση Samsung Galaxy S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerosuit Δημ. 18 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Οκτωβρίου 2 minutes ago, john_shadow said: Και σε μένα το κάνει αυτό Τουλάχιστον βρήκα ακόμη έναν, δεν είμαι ο μόνος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. 18 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Οκτωβρίου (edited) Δοκιμάστε να ενεργοποιήσετε την εξοικονόμηση ενέργειας και δείτε αν το κάνει. Δε λέω ότι είναι λύση, αλλά τα έχουν δει όλα τα μάτια μου. Edited 18 Οκτωβρίου by Kostas_Ts_86 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerosuit Δημ. 18 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Οκτωβρίου 17 minutes ago, Kostas_Ts_86 said: Δοκιμάστε να ενεργοποιήσετε την εξοικονόμηση ενέργειας και δείτε αν το κάνει. Δε λέω ότι είναι λύση, αλλά τα έχουν δει όλα τα μάτια μου. Μόλις το δοκίμασα και με εξοικονόμηση ενέργειας, και με ήπιο προφίλ απόδοσης και με τυπικό, το πρόβλημα με τα 10 δευτερόλεπτα για να ανοίξει τις ειδοποιήσεις του messenger εκεί 😂 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. 20 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Οκτωβρίου (edited) On 18/10/2024 at 4:08 ΜΜ, zerosuit said: Μόλις το δοκίμασα και με εξοικονόμηση ενέργειας, και με ήπιο προφίλ απόδοσης και με τυπικό, το πρόβλημα με τα 10 δευτερόλεπτα για να ανοίξει τις ειδοποιήσεις του messenger εκεί 😂 Έχεις δοκιμάσει να κατεβάσεις το APK από αλλού να δεις αν λειτουργει όπως πρέπει? Κατέβασε όμως μια πιο παλιά έκδοση. Τσεκαρε έτσι και μετά το κάνεις ενημέρωση... Ερώτηση: έχεις ενεργοποιημένες τις φούσκες? Εάν ναι, δοκίμασε να τις απενεργοποιήσεις και δοκίμασε πριν κάνεις το παραπάνω Edited 20 Οκτωβρίου by Kostas_Ts_86 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerosuit Δημ. 20 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Οκτωβρίου 3 ώρες πριν, Kostas_Ts_86 said: Έχεις δοκιμάσει να κατεβάσεις το APK από αλλού να δεις αν λειτουργει όπως πρέπει? Κατέβασε όμως μια πιο παλιά έκδοση. Τσεκαρε έτσι και μετά το κάνεις ενημέρωση... Ερώτηση: έχεις ενεργοποιημένες τις φούσκες? Εάν ναι, δοκίμασε να τις απενεργοποιήσεις και δοκίμασε πριν κάνεις το παραπάνω Απενεργοποίησα τις φούσκες και οι ειδοποιήσεις πλέον ανοίγουν ακαριαία, ευχαριστώ για την πρόταση! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts