Jump to content

Samsung Galaxy S23 Ultra

Vlasismiriagos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Προχθές πήγα να αλλάξω τζαμακι, έβγαλα τη θήκη και βρήκα το πίσω μέρος του κινητού ραγισμένο... Και είχε ράγισει επειδή είχε φουσκώσει η μπαταρία. Το κινητό το έχω 3.5 χρόνια 

8 minutes ago, nikos16717 said:

Προχθές πήγα να αλλάξω τζαμακι, έβγαλα τη θήκη και βρήκα το πίσω μέρος του κινητού ραγισμένο... Και είχε ράγισει επειδή είχε φουσκώσει η μπαταρία. Το κινητό το έχω 3.5 χρόνια 

Τυχαίνουν αυτά, μπορεί να είναι από κακή χρήση, πχ την ώρα που φορτίζει να το χρησιμοποιείς και να ανεβάζει θερμοκρασία. Αν θες να το κρατήσεις άλλαξε μπαταρία και πίσω καπάκι.

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

18 ώρες πριν, nikos16717 said:

18 ώρες πριν, chios said:

Τυχαίνουν αυτά, μπορεί να είναι από κακή χρήση, πχ την ώρα που φορτίζει να το χρησιμοποιείς και να ανεβάζει θερμοκρασία. Αν θες να το κρατήσεις άλλαξε μπαταρία και πίσω καπάκι.

Συμβαίνουν κυρίως σε Samsung. 

Γιατί είναι κακή χρήση να φορτίζει και να το χρησιμοποιώ; Λες και φορτιζει με 500 Watt. 

Έχω μόνιμα στο αυτοκίνητο ενα  Honor View 20 (κινητό του 2019) για GPS και μουσική. Φωτεινότητα στο 100% χειροκίνητα, 4G μόνιμα, YouTube Music και TomTom συνέχεια, μόνιμα στη φορτιση. Να το χτυπάει και ο ήλιος. 

Η μπαταρία του δεν λέει να φουσκώσει. Ασε που αν καμια φορά το πάρω απο το αυτοκίνητο για να δω κανενα βιντεακι, η μπαταρία του κρατάει. 

Στο s21 FE μου φούσκωσε 😉

images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

On 10/7/2026 at 1:43 ΜΜ, super_f said:

Έχει κανείς εμπειρία από Microtech service στη Θεσσαλονίκη;

Σε γενικές γραμμές έχω καλές εντυπώσεις. Συνήθως θα πάω για ζελατίνα (δεν θυμάμαι να έχω πάει για βλάβη) και τα παιδιά εκεί είναι εξυπηρετικοτατα (τουλάχιστον πριν κανένα χρόνο που εχω να πάω τελευταία φορά)

ThaBull

On 10/7/2026 at 1:43 ΜΜ, super_f said:

Έχει κανείς εμπειρία από Microtech service στη Θεσσαλονίκη;

Μην το προτιμήσετε, ειδικά αν πρόκειται για ζητήματα εγγύησης. Είναι απαράδεκτοι. Για Θεσσαλονίκη προτιμήστε με κλειστά μάτια το service στην Λ. Καραμανλή.

• 2 weeks later...

Έχετε πάρει Security patch Ιουλίου; 

Στο απλό s23 δεν έχει έρθει κάποια ενημέρωση και ο μήνας έχει 27.

3 ώρες πριν, stamatis3133 said:

Έχετε πάρει Security patch Ιουλίου; 

Στο απλό s23 δεν έχει έρθει κάποια ενημέρωση και ο μήνας έχει 27.

Ήρθε σήμερα

Βασίλης

Panasonic G600, Samsung N100, Ericsson T65, Siemens SL10, SE T610, SE K700, SE K750, SE W850, Samsung U600, SE T650, SE G900, SE Vivaz, HTC Desire HD, HTC One X, HTC One (M7), HTC One (M8), Nexus 5x, Google Pixel XL, OnePlus 7T Pro, Samsung Galaxy S23 Ultra

Αυτες οι 2 τρυπούλες στο κάτω μέρος είναι μικρόφωνα?

Από ότι βλέπω χρειαζονται καθαρισμα. Θα δοκιμάσω με οδοντόβουρτσα. Αν ειναι οντως μικρόφωνα, εχεις κανεις καποια άλλη ιδέα?

20260728_121406.jpg

ThaBull

3 ώρες πριν, thabull said:

Αυτες οι 2 τρυπούλες στο κάτω μέρος είναι μικρόφωνα?

Από ότι βλέπω χρειαζονται καθαρισμα. Θα δοκιμάσω με οδοντόβουρτσα. Αν ειναι οντως μικρόφωνα, εχεις κανεις καποια άλλη ιδέα?

20260728_121406.jpg

Φαινεται πως δεν ειναι και τα δυο μικροφωνα. Το ενα ειναι μικροφωνο το αλλο εξαερισμος. Καθαρισε τα.

https://gadgetguideonline.com/s23/wp-content/plugins/pdfjs-viewer-shortcode/pdfjs/web/viewer.php?file=https://gadgetguideonline.com/s23/manualspdf/galaxy_s23_user_manual_uk_english_android_14_one_ui_6.pdf&attachment_id=0&dButton=true&pButton=true&oButton=false&sButton=true&editButtons=true&pagemode=none&_wpnonce=a22c91f743

image.thumb.png.557c002ccdda6a6c303b5ef5a91bb069.png

3 ώρες πριν, stamatis3133 said:

Σε ευχαριστώ πολύ. Σε καθε περίπτωση δεν ειναι κατι που το καθαριζεις με οδοντογλυφίδα ή μυτερο αντικείμενο.... χαχαχαχαχα 

ThaBull