BillKein21 Δημ. 29 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιουνίου ηρθε το patch ασφαλειας ιουνιου 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos16717 Δημ. 1 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Ιουλίου Προχθές πήγα να αλλάξω τζαμακι, έβγαλα τη θήκη και βρήκα το πίσω μέρος του κινητού ραγισμένο... Και είχε ράγισει επειδή είχε φουσκώσει η μπαταρία. Το κινητό το έχω 3.5 χρόνια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. 1 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Ιουλίου 8 minutes ago, nikos16717 said: Προχθές πήγα να αλλάξω τζαμακι, έβγαλα τη θήκη και βρήκα το πίσω μέρος του κινητού ραγισμένο... Και είχε ράγισει επειδή είχε φουσκώσει η μπαταρία. Το κινητό το έχω 3.5 χρόνια Τυχαίνουν αυτά, μπορεί να είναι από κακή χρήση, πχ την ώρα που φορτίζει να το χρησιμοποιείς και να ανεβάζει θερμοκρασία. Αν θες να το κρατήσεις άλλαξε μπαταρία και πίσω καπάκι. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. 2 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Ιουλίου 18 ώρες πριν, nikos16717 said: Προχθές πήγα να αλλάξω τζαμακι, έβγαλα τη θήκη και βρήκα το πίσω μέρος του κινητού ραγισμένο... Και είχε ράγισει επειδή είχε φουσκώσει η μπαταρία. Το κινητό το έχω 3.5 χρόνια 18 ώρες πριν, chios said: Τυχαίνουν αυτά, μπορεί να είναι από κακή χρήση, πχ την ώρα που φορτίζει να το χρησιμοποιείς και να ανεβάζει θερμοκρασία. Αν θες να το κρατήσεις άλλαξε μπαταρία και πίσω καπάκι. Συμβαίνουν κυρίως σε Samsung. Γιατί είναι κακή χρήση να φορτίζει και να το χρησιμοποιώ; Λες και φορτιζει με 500 Watt. Έχω μόνιμα στο αυτοκίνητο ενα Honor View 20 (κινητό του 2019) για GPS και μουσική. Φωτεινότητα στο 100% χειροκίνητα, 4G μόνιμα, YouTube Music και TomTom συνέχεια, μόνιμα στη φορτιση. Να το χτυπάει και ο ήλιος. Η μπαταρία του δεν λέει να φουσκώσει. Ασε που αν καμια φορά το πάρω απο το αυτοκίνητο για να δω κανενα βιντεακι, η μπαταρία του κρατάει. Στο s21 FE μου φούσκωσε 😉. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. 10 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Ιουλίου Έχει κανείς εμπειρία από Microtech service στη Θεσσαλονίκη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. 11 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Ιουλίου On 10/7/2026 at 1:43 ΜΜ, super_f said: Έχει κανείς εμπειρία από Microtech service στη Θεσσαλονίκη; Σε γενικές γραμμές έχω καλές εντυπώσεις. Συνήθως θα πάω για ζελατίνα (δεν θυμάμαι να έχω πάει για βλάβη) και τα παιδιά εκεί είναι εξυπηρετικοτατα (τουλάχιστον πριν κανένα χρόνο που εχω να πάω τελευταία φορά) Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. 15 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιουλίου On 10/7/2026 at 1:43 ΜΜ, super_f said: Έχει κανείς εμπειρία από Microtech service στη Θεσσαλονίκη; Μην το προτιμήσετε, ειδικά αν πρόκειται για ζητήματα εγγύησης. Είναι απαράδεκτοι. Για Θεσσαλονίκη προτιμήστε με κλειστά μάτια το service στην Λ. Καραμανλή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. Δευτέρα στις 07:47 πμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 07:47 πμ Έχετε πάρει Security patch Ιουλίου; Στο απλό s23 δεν έχει έρθει κάποια ενημέρωση και ο μήνας έχει 27. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassman1974 Δημ. Δευτέρα στις 11:14 πμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 11:14 πμ 3 ώρες πριν, stamatis3133 said: Έχετε πάρει Security patch Ιουλίου; Στο απλό s23 δεν έχει έρθει κάποια ενημέρωση και ο μήνας έχει 27. Ήρθε σήμερα 4 Παράθεση Βασίλης Panasonic G600, Samsung N100, Ericsson T65, Siemens SL10, SE T610, SE K700, SE K750, SE W850, Samsung U600, SE T650, SE G900, SE Vivaz, HTC Desire HD, HTC One X, HTC One (M7), HTC One (M8), Nexus 5x, Google Pixel XL, OnePlus 7T Pro, Samsung Galaxy S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. Χθες στς 09:25 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 09:25 πμ Αυτες οι 2 τρυπούλες στο κάτω μέρος είναι μικρόφωνα? Από ότι βλέπω χρειαζονται καθαρισμα. Θα δοκιμάσω με οδοντόβουρτσα. Αν ειναι οντως μικρόφωνα, εχεις κανεις καποια άλλη ιδέα? Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. 21 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 21 ώρες πριν 3 ώρες πριν, thabull said: Αυτες οι 2 τρυπούλες στο κάτω μέρος είναι μικρόφωνα? Από ότι βλέπω χρειαζονται καθαρισμα. Θα δοκιμάσω με οδοντόβουρτσα. Αν ειναι οντως μικρόφωνα, εχεις κανεις καποια άλλη ιδέα? Φαινεται πως δεν ειναι και τα δυο μικροφωνα. Το ενα ειναι μικροφωνο το αλλο εξαερισμος. Καθαρισε τα. https://gadgetguideonline.com/s23/wp-content/plugins/pdfjs-viewer-shortcode/pdfjs/web/viewer.php?file=https://gadgetguideonline.com/s23/manualspdf/galaxy_s23_user_manual_uk_english_android_14_one_ui_6.pdf&attachment_id=0&dButton=true&pButton=true&oButton=false&sButton=true&editButtons=true&pagemode=none&_wpnonce=a22c91f743 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. 17 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 17 ώρες πριν 3 ώρες πριν, stamatis3133 said: Φαινεται πως δεν ειναι και τα δυο μικροφωνα. Το ενα ειναι μικροφωνο το αλλο εξαερισμος. Καθαρισε τα. https://gadgetguideonline.com/s23/wp-content/plugins/pdfjs-viewer-shortcode/pdfjs/web/viewer.php?file=https://gadgetguideonline.com/s23/manualspdf/galaxy_s23_user_manual_uk_english_android_14_one_ui_6.pdf&attachment_id=0&dButton=true&pButton=true&oButton=false&sButton=true&editButtons=true&pagemode=none&_wpnonce=a22c91f743 Σε ευχαριστώ πολύ. Σε καθε περίπτωση δεν ειναι κατι που το καθαριζεις με οδοντογλυφίδα ή μυτερο αντικείμενο.... χαχαχαχαχα Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts