konakis Δημ. 29 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιανουαρίου (edited) @EricssonyFan Δεν διαφωνώ μαζί σου, απλά έβαλα μια τιμή θεωρητικά για να φύγει το τηλέφωνο εφόσον το πάρω απόφαση,να είναι ευέλικτη και για αγοραστή και πωλητή,με ένα υπόλοιπο εγγύησης τότε κοντά στο τρίμηνο τετράμηνο.... πρώτος ιδιοκτήτης είμαι απλά κουβέντα κάνουμε με ελάχιστες πιθανότητες μετάβασης στο 25u μέχρι στιγμής για τα δικά μου θέλω Edited 29 Ιανουαρίου by konakis Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ffc Δημ. 29 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιανουαρίου (edited) 1 hour ago, EricssonyFan said: 500 μονο; 600 φαντάζομαι πιάνει. Άλλοι δίνουν το 22 για 500. Είπαμε να το πουλήσουμε, όχι να το σκοτώσουμε. Βέβαια αν το πήρε κανείς πριν δύο χρόνια με προσφορές και τιμολογιο στα 1000 ευρώ, και όχι 1500 που έκανε, χαμένο δεν τον λες. Εμενα μου εκανε εντυπωση ενα παιδι που του βγηκε τιμη 1050 το s25 ultra, οποτε καταλαβα τι παιζει τοσα χρονια, και ποσο θα πηρε καποιος το 24, το 23 , το 22, το 21 κλπ.. Πιο πλατιά οθονη εχει το 23. 19.3:9 , σε σχεση με το 24 που εχει 19.5:9. Απλώς εχει μεγαλύτερα μπεζελ πλαισίου και φαίνεται πιο πλατύ. 1050 ευρώ το πήρα με αποφορολόγηση, 10% έκπτωση και 50 ευρώ που δίνει η Σαμμυ για προπαραγγελία. Και άλλο μέλος το έχει πάρει σε αυτή την τιμή. Το S23 Ultra θα το αγοράσει φίλος μου με 500 ευρώ. Το S23 Ultra το είχα πάρει Black Friday στα 1000 κατι ευρώ απο Κωτσόβολο με δώρο 200 ευρώ σε πόντους Alpha Bank. Αρα ουσιαστικά 800 ευρώ πλήρωσα. Edited 29 Ιανουαρίου by ffc 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. Τετάρτη στις 08:02 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 08:02 μμ (edited) 23 ώρες πριν, ktikti said: εχω θηκη magasafe pitaka.λεπτη ωραια θηκη με αμεση προσβαση στα κουμπια της συσκευης και ανετο κρατημα.δεν δινει ογκο στο κινητο αλλα οταν το βαζω στην βαση πολυ απλα δεν ξεκολλαει.ειναι πολυ σταθερη.βεβαια ειναι λιγο ακριβη,γιατι ειναι πολυκαρμπονικη linkάκι? Η πολυκαρβονικές είναι και ευλύγιστες (σαν τις σιλικόνης) ή άκαμπτες σαν κάποιες που φαίνεται να είναι από σκληρό πλαστικό? (αυτή τη στιγμή έχω μια spigen που δείχνει σαν πολυκαρβονική, αλλά είναι αρκετά εύκαμπτη. Θα μπορούσε να είναι σιλικόνης με σχέδιο....) Edited Τετάρτη στις 08:18 μμ by thabull Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ouzo12 Δημ. Τετάρτη στις 09:51 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 09:51 μμ (edited) Παιδιά από προσωπική πείρα να αποφεύγετε τις pitaka.. Δεν καλύπτουν καθόλου στα πλάγια και το κινητό μου έχει γεμίσει χτυπήματα... Έχω δοκιμάσει πολλές τις θήκες caseology δεν τις αλλάζω με καμμια Edited Τετάρτη στις 09:51 μμ by ouzo12 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galactob Δημ. Πέμπτη στις 07:49 πμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 07:49 πμ 21 ώρες πριν, ffc said: 1050 ευρώ το πήρα με αποφορολόγηση, 10% έκπτωση και 50 ευρώ που δίνει η Σαμμυ για προπαραγγελία. Και άλλο μέλος το έχει πάρει σε αυτή την τιμή. Το S23 Ultra θα το αγοράσει φίλος μου με 500 ευρώ. Το S23 Ultra το είχα πάρει Black Friday στα 1000 κατι ευρώ απο Κωτσόβολο με δώρο 200 ευρώ σε πόντους Alpha Bank. Αρα ουσιαστικά 800 ευρώ πλήρωσα. 10% έκπτωση εξτρα π ς πηρες ? Παράθεση "ΚΑΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΡΑΞΗ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΑΤΙΜΩΡΗΤΗ" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ffc Δημ. Πέμπτη στις 12:50 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 12:50 μμ 4 ώρες πριν, galactob said: 10% έκπτωση εξτρα π ς πηρες ? Είπα ότι μου την δίνει η Σαμυ επειδή είμαι μέλος τους. Μίλησε ο πωλητής με τον προϊστάμενο του και συμφώνησε και το προχώρησαμε. Από το να χάσουν μια πώληση δεν τους νοιάζει να μειωθεί λίγο το κέρδος τους. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galactob Δημ. Πέμπτη στις 01:11 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 01:11 μμ 20 minutes ago, ffc said: Είπα ότι μου την δίνει η Σαμυ επειδή είμαι μέλος τους. Μίλησε ο πωλητής με τον προϊστάμενο του και συμφώνησε και το προχώρησαμε. Από το να χάσουν μια πώληση δεν τους νοιάζει να μειωθεί λίγο το κέρδος τους. Αρα η αγορα εγινε απο μαγαζί λιανικής, οχι μεσα απο το site της samsung Παράθεση "ΚΑΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΡΑΞΗ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΑΤΙΜΩΡΗΤΗ" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. Πέμπτη στις 03:22 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 03:22 μμ 2 ώρες πριν, ffc said: Είπα ότι μου την δίνει η Σαμυ επειδή είμαι μέλος τους. Μίλησε ο πωλητής με τον προϊστάμενο του και συμφώνησε και το προχώρησαμε. Από το να χάσουν μια πώληση δεν τους νοιάζει να μειωθεί λίγο το κέρδος τους. Μια χαρά και αυτοί την παίρνουν από την samsung, μην αγχώνεσαι, δεν χάνουν λεφτά 😛 1 Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ffc Δημ. Πέμπτη στις 04:20 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 04:20 μμ 57 minutes ago, OverClocker said: Μια χαρά και αυτοί την παίρνουν από την samsung, μην αγχώνεσαι, δεν χάνουν λεφτά 😛 Win-win κατασταση για όλους δηλαδή. 😀 3 ώρες πριν, galactob said: Αρα η αγορα εγινε απο μαγαζί λιανικής, οχι μεσα απο το site της samsung Ναι απο το Πλαίσιο, τηλεφωνική παραγγελία. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xscreations Δημ. Κυριακή στις 08:01 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 08:01 μμ Καλησπέρα, το πενάκι του S24U ταιριάζει στο S23U; Γνωρίζω ότι δεν λειτουργούν οι ασύρματες λειτουργίες αλλα δεν με απασχολεί. Επίσης ξέρετε καποιο πεναμι ΟΕΜ για το S23U που να λειτουργεί σωστά να εχει καλή κύλιση; Καποια στιγμή έιχα δοκιμάσει ένα ενός φίλου αλλά μετά απο καποια λεπτά χρήσης κολλούσε και δεν λειτουργούσε σωστα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. Κυριακή στις 08:11 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 08:11 μμ 8 minutes ago, xscreations said: Καλησπέρα, το πενάκι του S24U ταιριάζει στο S23U; Γνωρίζω ότι δεν λειτουργούν οι ασύρματες λειτουργίες αλλα δεν με απασχολεί. Επίσης ξέρετε καποιο πεναμι ΟΕΜ για το S23U που να λειτουργεί σωστά να εχει καλή κύλιση; Καποια στιγμή έιχα δοκιμάσει ένα ενός φίλου αλλά μετά απο καποια λεπτά χρήσης κολλούσε και δεν λειτουργούσε σωστα. Γιατί δεν παίρνεις του S23u να τελειώνεις???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. Κυριακή στις 08:44 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 08:44 μμ 40 minutes ago, xscreations said: Καλησπέρα, το πενάκι του S24U ταιριάζει στο S23U; Γνωρίζω ότι δεν λειτουργούν οι ασύρματες λειτουργίες αλλα δεν με απασχολεί. Επίσης ξέρετε καποιο πεναμι ΟΕΜ για το S23U που να λειτουργεί σωστά να εχει καλή κύλιση; Καποια στιγμή έιχα δοκιμάσει ένα ενός φίλου αλλά μετά απο καποια λεπτά χρήσης κολλούσε και δεν λειτουργούσε σωστα. Το πενάκι του 24 δεν μπαίνει στο 23. Φαντάζομαι το είχες κάνει pair το πενάκι έτσι? Το πενάκι πωλείται ξεχωριστά σαν ανταλλακτικό, μπορείς να πάρεις τηλέφωνο σε κάποιο service και να το πάρεις από εκεί. Κάπου στο 50άρικο έχει. Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xscreations Δημ. Κυριακή στις 08:50 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 08:50 μμ 38 minutes ago, alex61 said: Γιατί δεν παίρνεις του S23u να τελειώνεις???? Έχεις απόλυτο δίκιο όπψς το θέτεις απλά ξέχασα να γράψω ότι το πενακι του S24U μπορω να το έχω free. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris1090T Δημ. Κυριακή στις 08:50 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 08:50 μμ 47 minutes ago, xscreations said: Καλησπέρα, το πενάκι του S24U ταιριάζει στο S23U; Γνωρίζω ότι δεν λειτουργούν οι ασύρματες λειτουργίες αλλα δεν με απασχολεί. Επίσης ξέρετε καποιο πεναμι ΟΕΜ για το S23U που να λειτουργεί σωστά να εχει καλή κύλιση; Καποια στιγμή έιχα δοκιμάσει ένα ενός φίλου αλλά μετά απο καποια λεπτά χρήσης κολλούσε και δεν λειτουργούσε σωστα. https://www.bestprice.gr/item/2158305864/samsung-s-pen-green.html?qo=s23+ultra+pen&from=search https://www.bestprice.gr/item/2158305865/samsung-s-pen-black.html?qid=aQ97sSp7sbB_44690&seq=2&qo=s23+ultra+pen&from=search https://www.bestprice.gr/item/2158462187/samsung-s-pen-cream.html?qid=aQ97sSp7sbB_44690&seq=1&qo=s23+ultra+pen&from=search 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xscreations Δημ. Κυριακή στις 08:52 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 08:52 μμ 6 minutes ago, OverClocker said: Το πενάκι του 24 δεν μπαίνει στο 23. Φαντάζομαι το είχες κάνει pair το πενάκι έτσι? Το πενάκι πωλείται ξεχωριστά σαν ανταλλακτικό, μπορείς να πάρεις τηλέφωνο σε κάποιο service και να το πάρεις από εκεί. Κάπου στο 50άρικο έχει. Ευχαριστώ. Ναι το είχα κάνει pair αλλα κολλούσε πολύ. Το βρίσκω και λίγο φθηνότερο απλά το πενάκι του S24U μπορω να το έχω free, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tips2022 Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν (edited) Περιμένοντας το oneui 7.0, έκανα αλλαγή μπαταρίας στην Smartek μια εβδομάδα πριν την λήξη της διετίας με κόστος 27,40. Αποστολή με courier με έξοδα δικά τους. Έγινε μια άψογη εξυπηρέτηση από την εταιρία, θα την ήθελα όμως να κινείται και πιο γρήγορα! Περιμένω να το παραλάβω! Έτσι έχουμε: 820 κινητό + 30 μπαταρία + 30 θήκες τζαμάκια = 880 - 280 μεταπώληση = 600/3 χρόνια = 200 ευρώ το χρόνο περίπου για κινητό και όχι 1.300 που ζητάει σήμερα η Samsung για το S25 ultra! Δοθείσης ευκαιρίας λοιπόν επένδυσα στο τελευταίο μοντέλο εστίας και φούρνου με ΑΙ και WiFi της samsung. Έχω εκτόξευση της νοστιμιάς μέσω της μαγειρικής! Γιατί η νέα τεχνολογία δεν εφαρμόζεται μόνο στο κινητό, αλλά μ' αυτό αξιοποιείται! Να δείτε που η έκδοση των 16 Ram του S25ultra όταν κυκλοφορήσει παγκοσμίως (ασφαλώς και θα το κάνει ενόψει ανταγωνισμού) θα έχει όλες τις hardware διορθώσεις της σημερινής (12 ram) κυκλοφορίας! Τι όχι? Edited 5 ώρες πριν by Tips2022 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts