jimma1987 Δημ. Πέμπτη στις 09:27 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 09:27 μμ 7 ώρες πριν, jtgiannis said: Καλησπερα. Εκανα την αναβαθμιση ολα οκ αλλα οπως το περιμεναμε δεν εχει ολα τα χαρακτηριστικα οπως στο s25 ultra.Για καποιο λογω το widget της μπαταριας δεν εμφανιζει πλεον και το ποσοστο στο πενακι....fail....Επισης το now brief δεν υπαρχει.Καπου πηρε το ματι μου οτι υπαρχει σαν apk και λειτουργει αλλα δεν το ξερω αν ισχυει.Ξερει κανεις τιποτα σχετικα με αυτο??/ Καλα σιγά που θα έβαζαν ολα τα χαρακτηριστικά. Εγώ πραγματικά αναπολώ την εποχή Huawei με Android. Πολύ ανώτερο το p30pro τότε σε σχέση με πολλά αλλα των ανταγωνιστών. Τους έβαζε τα γυαλιά σε πολλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. Παρασκευή στις 05:51 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 05:51 πμ (edited) Μια φορά να γίνει μεγάλο update χωρίς παρατράγουδα... Μετά την ενημέρωση χθες έχουν εμφανιστεί τα εξής κουλά: 1. Δεν δουλεύει το back gesture όταν είναι ανοιχτό το messenger σε μια συνομιλία. Υπάρχει και σχετικό thread στο samsung community με χρήστες του S25 Ultra που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα με το OneUI 8.0. 2. Δεν δουλεύουν 2 ρουτίνες που ήταν ρυθμισμένες με το πάτημα των κουμπιών έντασης (double press volume down για αθόρυβο και double press volume up για απενεργοποίηση αθόρυβου (το πιο κουλό είναι ότι αυτά δούλευαν κανονικά μετά την ενημέρωση και σταμάτησαν σήμερα το πρωί χωρίς να έχει αλλάξει κάτι στο μεσοδιάστημα). 3. Χάλασε εντελώς το widget του καιρού στον Nova Launcher. (ΟΚ από τη στιγμή που δεν είναι ο μαμίσιος launcher και έχει σταματήσει και η υποστήριξη του Nova δε μπορούμε να έχουμε απαιτήσεις γι αυτό.) Είμαι στη Sammy από το Galaxy S2 και πλέον έχω αρχίσει να γλυκοκοιτάζω προς Xiaomi μεριά... Edited Παρασκευή στις 10:23 πμ by super_f 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. Παρασκευή στις 08:22 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 08:22 πμ 2 ώρες πριν, super_f said: Μια φορά να γίνει μεγάλο update χωρίς παρατράγουδα... Μετά την ενημέρωση χθες έχουν εμφανιστεί τα εξής κουλά: 1. Δεν δουλεύει το back gesture όταν είναι ανοιχτό το messenger σε μια συνομιλία. Υπάρχει και σχετικό thread στο samsung community με χρήστες του S25 Ultra που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα με το OneUI 8.0. 2. Δεν δουλεύουν 2 ρουτίνες που ήταν ρυθμισμένες με το πάτημα των κουμπιών έντασης (double press volume down για αθόρυβο και double press volume up για απενεργοποίηση αθόρυβου (το πιο κουλό είναι ότι αυτά δούλευαν κανονικά μετά την ενημέρωση και σταμάτησαν σήμερα το πρωί χωρίς να έχει αλλάξει κάτι στο μεσοδιάστημα). Είμαι στη Sammy από το Galaxy S2 και πλέον έχω αρχίσει να γλυκοκοιτάζω προς Xiaomi μεριά... Η εμπειρία μου σε διαφορετικά skin του Android είναι ότι αν κατι δεν δουλεύει σε μια εφαρμογή, κατά 99% φταίει η εφαρμογή. Το ίδιο ισχύει και για τις ρουτίνες που λες, πολυ πιθανό μια εφαρμογή να μπαίνει στη μέση και να μην δουλεύουν οι ρουτίνες που όπως λες δούλευαν μετα την ενημέρωση. Τέτοια προβλήματα έχει παντού μετά απο ενημερώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konstantine73 Δημ. Παρασκευή στις 12:00 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 12:00 μμ 6 ώρες πριν, super_f said: Μια φορά να γίνει μεγάλο update χωρίς παρατράγουδα... Μετά την ενημέρωση χθες έχουν εμφανιστεί τα εξής κουλά: 1. Δεν δουλεύει το back gesture όταν είναι ανοιχτό το messenger σε μια συνομιλία. Υπάρχει και σχετικό thread στο samsung community με χρήστες του S25 Ultra που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα με το OneUI 8.0. 2. Δεν δουλεύουν 2 ρουτίνες που ήταν ρυθμισμένες με το πάτημα των κουμπιών έντασης (double press volume down για αθόρυβο και double press volume up για απενεργοποίηση αθόρυβου (το πιο κουλό είναι ότι αυτά δούλευαν κανονικά μετά την ενημέρωση και σταμάτησαν σήμερα το πρωί χωρίς να έχει αλλάξει κάτι στο μεσοδιάστημα). 3. Χάλασε εντελώς το widget του καιρού στον Nova Launcher. (ΟΚ από τη στιγμή που δεν είναι ο μαμίσιος launcher και έχει σταματήσει και η υποστήριξη του Nova δε μπορούμε να έχουμε απαιτήσεις γι αυτό.) Είμαι στη Sammy από το Galaxy S2 και πλέον έχω αρχίσει να γλυκοκοιτάζω προς Xiaomi μεριά... Το back gesture έμενα μου δουλεύει παντού... Και εγώ σκεφτόμουν για Σάομί αλλά σε κάθε update να κάνω τον σταυρό μου όχι δεν θα πάρω...εκεί να δεις κάθε φορά τι χαλάει...άσε που οπότε θυμούνται κάνουν updates 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. Παρασκευή στις 02:32 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 02:32 μμ Μια χαρά το ουλτράκι έχοντας κλείσει δύο χρόνια (+) δουλεύει εξαιρετικά από κάθε άποψη. Το update έγινε θα συμφωνήσω κι εγώ ότι η συσκευή έγινε ακόμα πιο σμουθ, εμφανισιακά καμία διαφορά, αυτό που είδα είναι ότι παρέμεινε σε επίπεδο ασφαλείας Σεπτεμβρίου. Προσωπικά δεν αντιμετώπισα ποτέ το παραμικρό με αυτό το τηλέφωνο για αυτό και το κρατάω τόσο διάστημα,οι αρχικοί μου δισταγμοί για το μέγεθος της συσκευής έχουν ξεπεραστεί από το πρώτο μήνα χρήσης του. Συνεχίζω μαζί του και μου αρέσει όπου κάθε φορά που το πιάνει στα χέρια του κάποιος του χώρου ( πρόσφατα σε κατάστημα Γερμανός) εντυπωσιάζεται.... ποιο Σαμσουνγκάκι είναι αυτό με ρώτησαν πρόσφατα πολύ ωραίο...23 ουλτρα δεν το αλλάζω λέω με ικανοποιεί αφάνταστα... μόνο θήκη διάφανη κάθε χρόνο το καλοκαιρινό διάστημα και δείχνει σούπερ σαν καινούργιο. 7 Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arian13 Δημ. Παρασκευή στις 04:03 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 04:03 μμ (edited) Σε εμένα έγινε η εξής μαλ... Έκανα κανονικά την αναβάθμιση, μπήκε το κινητό και μετά κόλλησε στην οθόνη που ζητάει το πιν. Έβαζα το σωστό προφανώς και ξανά η ίδια οθόνη. Για να μην τα πολυλογώ μετά από διάφορες προσπάθειες δεν την γλίτωσα την επαναφορά και στήσιμο από την αρχή.. Το μόνο θετικό ότι καθάρισε το κινητό και νομίζω ότι όλα γίνονται ένα κλικ γρηγορότερα. Και κάτι άσχετο, χρησιμοποιώ τα gestures για τα μπρος πίσω multitasking κτλ. Ξέρει κανείς πως φεύγει τελείως η μικρή γκρι μπάρα που μένει κάτω στο κέντρο? Νομίζω ότι το είχα κάνει με goodlock κάπως αλλά δεν το θυμάμαι. Edited Παρασκευή στις 04:18 μμ by Arian13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strange_thomas Δημ. Παρασκευή στις 04:41 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 04:41 μμ 31 minutes ago, Arian13 said: Σε εμένα έγινε η εξής μαλ... Έκανα κανονικά την αναβάθμιση, μπήκε το κινητό και μετά κόλλησε στην οθόνη που ζητάει το πιν. Έβαζα το σωστό προφανώς και ξανά η ίδια οθόνη. Για να μην τα πολυλογώ μετά από διάφορες προσπάθειες δεν την γλίτωσα την επαναφορά και στήσιμο από την αρχή.. Το μόνο θετικό ότι καθάρισε το κινητό και νομίζω ότι όλα γίνονται ένα κλικ γρηγορότερα. Και κάτι άσχετο, χρησιμοποιώ τα gestures για τα μπρος πίσω multitasking κτλ. Ξέρει κανείς πως φεύγει τελείως η μικρή γκρι μπάρα που μένει κάτω στο κέντρο? Νομίζω ότι το είχα κάνει με goodlock κάπως αλλά δεν το θυμάμαι. Goodlock -> NasvStar module Gesture Handle Toggle off ή παίξε με transparency 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. Παρασκευή στις 07:45 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 07:45 μμ 13 ώρες πριν, super_f said: Μια φορά να γίνει μεγάλο update χωρίς παρατράγουδα... Μετά την ενημέρωση χθες έχουν εμφανιστεί τα εξής κουλά: 1. Δεν δουλεύει το back gesture όταν είναι ανοιχτό το messenger σε μια συνομιλία. Υπάρχει και σχετικό thread στο samsung community με χρήστες του S25 Ultra που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα με το OneUI 8.0. 2. Δεν δουλεύουν 2 ρουτίνες που ήταν ρυθμισμένες με το πάτημα των κουμπιών έντασης (double press volume down για αθόρυβο και double press volume up για απενεργοποίηση αθόρυβου (το πιο κουλό είναι ότι αυτά δούλευαν κανονικά μετά την ενημέρωση και σταμάτησαν σήμερα το πρωί χωρίς να έχει αλλάξει κάτι στο μεσοδιάστημα). 3. Χάλασε εντελώς το widget του καιρού στον Nova Launcher. (ΟΚ από τη στιγμή που δεν είναι ο μαμίσιος launcher και έχει σταματήσει και η υποστήριξη του Nova δε μπορούμε να έχουμε απαιτήσεις γι αυτό.) Είμαι στη Sammy από το Galaxy S2 και πλέον έχω αρχίσει να γλυκοκοιτάζω προς Xiaomi μεριά... πως εφτιαξες τις ρουτινες για να μπαινει αθορυβο/δονηση με τα volume up/down? chios γιατι γελας?🙂 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimma1987 Δημ. Παρασκευή στις 09:49 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 09:49 μμ Παιδιά Γειά σας. Πριν ή μετά το τελευταίο update συστήνεται να γίνει το wipe cache στη συσκευή? Δεν θέλω να κανω factory reset παλι.... Ρωτάω επειδή με αυτη την ενημέρωση έσκασε και η νέα έκδοση του Android. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arian13 Δημ. Παρασκευή στις 10:58 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 10:58 μμ 1 hour ago, jimma1987 said: Παιδιά Γειά σας. Πριν ή μετά το τελευταίο update συστήνεται να γίνει το wipe cache στη συσκευή? Δεν θέλω να κανω factory reset παλι.... Ρωτάω επειδή με αυτη την ενημέρωση έσκασε και η νέα έκδοση του Android. Καλό είναι να κάνεις. Εμένα έγινε αναγκαστικά το factory reset όπως γράφω και πιο πάνω. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. Σάββατο στις 05:32 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 05:32 πμ 7 ώρες πριν, jimma1987 said: Παιδιά Γειά σας. Πριν ή μετά το τελευταίο update συστήνεται να γίνει το wipe cache στη συσκευή? Δεν θέλω να κανω factory reset παλι.... Ρωτάω επειδή με αυτη την ενημέρωση έσκασε και η νέα έκδοση του Android. Κάνεις την αναβάθμιση και μετά το wipe cache 1 Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. Σάββατο στις 06:15 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 06:15 πμ 15 ώρες πριν, konakis said: Μια χαρά το ουλτράκι έχοντας κλείσει δύο χρόνια (+) δουλεύει εξαιρετικά από κάθε άποψη. Το update έγινε θα συμφωνήσω κι εγώ ότι η συσκευή έγινε ακόμα πιο σμουθ, εμφανισιακά καμία διαφορά, αυτό που είδα είναι ότι παρέμεινε σε επίπεδο ασφαλείας Σεπτεμβρίου. Προσωπικά δεν αντιμετώπισα ποτέ το παραμικρό με αυτό το τηλέφωνο για αυτό και το κρατάω τόσο διάστημα,οι αρχικοί μου δισταγμοί για το μέγεθος της συσκευής έχουν ξεπεραστεί από το πρώτο μήνα χρήσης του. Συνεχίζω μαζί του και μου αρέσει όπου κάθε φορά που το πιάνει στα χέρια του κάποιος του χώρου ( πρόσφατα σε κατάστημα Γερμανός) εντυπωσιάζεται.... ποιο Σαμσουνγκάκι είναι αυτό με ρώτησαν πρόσφατα πολύ ωραίο...23 ουλτρα δεν το αλλάζω λέω με ικανοποιεί αφάνταστα... μόνο θήκη διάφανη κάθε χρόνο το καλοκαιρινό διάστημα και δείχνει σούπερ σαν καινούργιο. Πιο καλά δεν θα μπορούσα να τα πω.... Μόνο στη διάφανη θήκη, που συμφωνώ απολύτως, αλλά μου τα έχει χαλάσει η spigen τελευταία (το το skroutz που μου στέλνει από λάθος μαγαζί) και οι θήκη της είναι με μεγάλο άνοιγμα και όχι οπές για κάθε κάμερα... 1 Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimma1987 Δημ. Σάββατο στις 08:57 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 08:57 πμ 3 ώρες πριν, konakis said: Κάνεις την αναβάθμιση και μετά το wipe cache Ωραία. Μάλλον σήμερα θα την κατεβάσω. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sleep Δημ. Σάββατο στις 04:53 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 04:53 μμ παιδια καλησπερα. Μπορει να μου θυμισει καποιος φιλος πως αυξανω τον φωτισμο του AOD? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. Σάββατο στις 05:33 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 05:33 μμ 38 minutes ago, Sleep said: παιδια καλησπερα. Μπορει να μου θυμισει καποιος φιλος πως αυξανω τον φωτισμο του AOD? δυστυχως δεν μπορεις.οι πανεξυπνοι της samsung εχουν βαλει να ρυθμιζεται η φωτεινοτητα της AOD απο την βασικη ρυθμιση της φωτεινοτητας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strange_thomas Δημ. Σάββατο στις 05:57 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 05:57 μμ 1 hour ago, Sleep said: παιδια καλησπερα. Μπορει να μου θυμισει καποιος φιλος πως αυξανω τον φωτισμο του AOD? Goodlock -> lockstar module απενεργοποιείς την αυτόματη φωτεινότητα και μετά σου βγάζει slider φωτεινότητας για την AOD 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. Χθες στς 06:35 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 06:35 πμ (edited) 12 ώρες πριν, strange_thomas said: Goodlock -> lockstar module απενεργοποιείς την αυτόματη φωτεινότητα και μετά σου βγάζει slider φωτεινότητας για την AOD το έχεις δοκιμάσει;; γιατί πλέον δεν υπάρχει να απενεργοποιησεις την αυτόματη φωτεινότητα στην AOD... Edited Χθες στς 06:36 πμ by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strange_thomas Δημ. Χθες στς 06:41 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 06:41 πμ (edited) 7 minutes ago, ilka71 said: το έχεις δοκιμάσει;; γιατί πλέον δεν υπάρχει να απενεργοποιησεις την αυτόματη φωτεινότητα στην AOD... Καλημέρα, βλέπω ότι εμένα μου έχει την επιλογή Edited Χθες στς 06:43 πμ by strange_thomas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. Χθες στς 06:54 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 06:54 πμ 13 minutes ago, strange_thomas said: Καλημέρα, βλέπω ότι εμένα μου έχει την επιλογή ποιο one ui εχεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strange_thomas Δημ. Χθες στς 08:05 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 08:05 πμ 1 hour ago, ilka71 said: ποιο one ui εχεις? Το 8 έχω. Είχα γράψει και πιο πάνω ότι έκανα την αναβάθμιση. Το μόνο που σκέφτομαι μήπως έχει να κάνει με συγκεκριμένα elements / widgets της AOD. Έχω έχω το κλασικό ψηφιακό ρολόι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. Χθες στς 09:43 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 09:43 πμ 1 ώρα πριν, strange_thomas said: Το 8 έχω. Είχα γράψει και πιο πάνω ότι έκανα την αναβάθμιση. Το μόνο που σκέφτομαι μήπως έχει να κάνει με συγκεκριμένα elements / widgets της AOD. Έχω έχω το κλασικό ψηφιακό ρολόι μπα την έφτιαξα όπως εσύ αλλά πάλι δεν φαίνεται η απενεργοποιηση της αυτόματης φωτεινότητας της AOD 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. 12 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 12 ώρες πριν On 3/10/2025 at 10:45 ΜΜ, ilka71 said: πως εφτιαξες τις ρουτινες για να μπαινει αθορυβο/δονηση με τα volume up/down? chios γιατι γελας?🙂 Αρχικά πρέπει να κατεβάσεις το Routines+ στο GoodLock. Αυτό θα ξεκλειδώσει κάποιες εξτρα δυνατότητες στις ρουτίνες. Μετά θα δημιουργήσεις καινούρια ρουτίνα και στο If κάτω κάτω θα εμφανιστεί η επιλογή Button Press. Μετά διαλέγεις ποιο κουμπί θέλεις συγκεκριμένα (Power/Volume Up/Volume Down) και τι είδος πατήματος θέλεις (Διπλό/Παρατεταμένο). Μετά στο Then βάζεις την ενεργοποίηση/απενεργοποίηση Do not disturb αντίστοιχα. Εγώ επιπρόσθετα έβαλα στο Then και μια μικρή δόνηση όταν ενεργοποιείται η ρουτίνα έτσι ώστε όταν την ενεργοποιώ έχοντας το κινητό στη τσέπη μου να καταλαβαίνω ότι ενεργοποιήθηκε. Αυτές οι ρουτίνες μου είχαν λύσει τα χέρια. Από τότε που έγινε η αναβάθμιση και σταμάτησαν να λειτουργούν αυτές οι ρουτίνες νιώθω σα να έχω χαλασμένο κινητό! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. 11 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 11 ώρες πριν 9 minutes ago, super_f said: Αρχικά πρέπει να κατεβάσεις το Routines+ στο GoodLock. Αυτό θα ξεκλειδώσει κάποιες εξτρα δυνατότητες στις ρουτίνες. Μετά θα δημιουργήσεις καινούρια ρουτίνα και στο If κάτω κάτω θα εμφανιστεί η επιλογή Button Press. Μετά διαλέγεις ποιο κουμπί θέλεις συγκεκριμένα (Power/Volume Up/Volume Down) και τι είδος πατήματος θέλεις (Διπλό/Παρατεταμένο). Μετά στο Then βάζεις την ενεργοποίηση/απενεργοποίηση Do not disturb αντίστοιχα. Εγώ επιπρόσθετα έβαλα στο Then και μια μικρή δόνηση όταν ενεργοποιείται η ρουτίνα έτσι ώστε όταν την ενεργοποιώ έχοντας το κινητό στη τσέπη μου να καταλαβαίνω ότι ενεργοποιήθηκε. Αυτές οι ρουτίνες μου είχαν λύσει τα χέρια. Από τότε που έγινε η αναβάθμιση και σταμάτησαν να λειτουργούν αυτές οι ρουτίνες νιώθω σα να έχω χαλασμένο κινητό! οκ το δοκιμάζω τώρα. στο then για την δόνηση τι επιλέγω ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. 11 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 11 ώρες πριν 8 minutes ago, ilka71 said: οκ το δοκιμάζω τώρα. στο then για την δόνηση τι επιλέγω ; Εφε-->Δόνηση 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. 11 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 11 ώρες πριν (edited) 25 minutes ago, super_f said: Εφε-->Δόνηση πάντως όταν έφτιαξα να ενεργοποιηθεί το do not disturb με το volume up δούλεψε! έφτιαξα με το volume down να κλείνει το dnd αλλά δεν ξανά δουλεύει! δουλεύει μόνο η δόνηση Edited 11 ώρες πριν by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts