Jump to content

Samsung Galaxy S23 Ultra

Vlasismiriagos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τελικά εκτός από τη κουρτίνα και τη μετακίνηση των κουμπιών στις κάμερες,  καταλάβατε άλλη διαφορά; 

Διάβασα κάπου ότι δεν μας βάλανε το log video, δεν έχω ιδέα τι είναι αυτό , φαντάζομαι όμως ότι snapdragon 8 gen 2 θα μπορούσε να το υποστηρίξει, και απλώς δεν το βάλανε γιατί φυσικα. 

Πρόσθεσαν κάτι άλλο ή αφαίρεσαν;

15 ώρες πριν, EricssonyFan said:

Τελικά εκτός από τη κουρτίνα και τη μετακίνηση των κουμπιών στις κάμερες,  καταλάβατε άλλη διαφορά; 

Διάβασα κάπου ότι δεν μας βάλανε το log video, δεν έχω ιδέα τι είναι αυτό , φαντάζομαι όμως ότι snapdragon 8 gen 2 θα μπορούσε να το υποστηρίξει, και απλώς δεν το βάλανε γιατί φυσικα. 

Πρόσθεσαν κάτι άλλο ή αφαίρεσαν;

Άρα και εσύ δεν βλέπεις αυτό το island που πρόσθεσαν (με live scores και άλλες πληροφορίες)?

Αν και στις ρυθμίσεις φαίνεται (δηλαδή σου δίνει δυνατότητα on/off κλπ) δεν το έχω δει ακόμη να λειτουργεί. Όχι ότι μου λείπει (το πιθανότερο είναι να το είχα απενεργοποιημένο)

ThaBull

11 ώρες πριν, thabull said:

Άρα και εσύ δεν βλέπεις αυτό το island που πρόσθεσαν (με live scores και άλλες πληροφορίες)?

Αν και στις ρυθμίσεις φαίνεται (δηλαδή σου δίνει δυνατότητα on/off κλπ) δεν το έχω δει ακόμη να λειτουργεί. Όχι ότι μου λείπει (το πιθανότερο είναι να το είχα απενεργοποιημένο)

Εμενα σήμερα δούλεψε κανονικά. Έπρεπε να ενεργοποιήσω την εξατομικευμένη αναζήτηση και εμφανίστηκε αμέσως. 

Screenshot_20250511_220818_One UI Home.jpg

4 ώρες πριν, dimitris1090T said:

Εμενα σήμερα δούλεψε κανονικά. Έπρεπε να ενεργοποιήσω την εξατομικευμένη αναζήτηση και εμφανίστηκε αμέσως. 

"εξατομικευμένη αναζήτηση"?

ThaBull

19 ώρες πριν, dimitris1090T said:

Screenshot_20250512_110302_AlwaysOnDisplay.jpg

Thanks. Αλλά ούτε τους χάρτες μου βγάζει..... Όπως είπα όμως, δε μου λείπει...

Μάλλον πρέπει να έχει να κάνει με το Nova Launcher γιατί στην οθόνη κλειδώματος δε μου λειτουργεί επίσης και το long press για να μπορώ να τη σετάρω. Πρέπει να πάω μέσω LockStar. (Αυτό όμως μου το έκανε από την 6.1 ακόμη....)

ThaBull

@dimitris1090T ωραίος παίζει σωστά  έτσι όπως το επισήμανες.  Μήπως γνωρίζεις αν θυμάσαι πανε χρόνια βέβαια ισως και να έχει καταργηθεί.  Το  Google είχe μαθει τις συνήθειες μου κ του εχω δηλώσει σπίτι κ δουλειά κ πριν σχολασω μου έλεγε πόσο χρόνο για το σπίτι κ την κοντινότερη διαδρομή.  Ήταν ωραίο tips 

Ουτε εμενα παιζει το now bar παρολο που το εχω και αυτο και την εξατομικευμενη αναζητηση ενεργοποιημενα.
Ποιος ξερει...

3 ώρες πριν, challenge143 said:

@dimitris1090T ωραίος παίζει σωστά  έτσι όπως το επισήμανες.  Μήπως γνωρίζεις αν θυμάσαι πανε χρόνια βέβαια ισως και να έχει καταργηθεί.  Το  Google είχe μαθει τις συνήθειες μου κ του εχω δηλώσει σπίτι κ δουλειά κ πριν σχολασω μου έλεγε πόσο χρόνο για το σπίτι κ την κοντινότερη διαδρομή.  Ήταν ωραίο tips 

ναι και εγώ το ψάχνω αυτό 

Παιδιά πριν λιγο έπεσε το κινητό από το γραφείο στο πάτωμα. Ολα οκ αν και εχει λιγο ύψος. Είχα τη θήκη spiegen ή κάπως έτσι. Απλα το έβγαλα από τη θήκη και όταν το κουνησα και το έβαλα στο αυτί μου, σαν να ακούγεται ένας μικρός θόρυβος ότι κουνιέται ή εχει ξεκολλήσει κάτι? Να ανησυχώ? 🤣🤣 

22 minutes ago, jim2019 said:

Παιδιά πριν λιγο έπεσε το κινητό από το γραφείο στο πάτωμα. Ολα οκ αν και εχει λιγο ύψος. Είχα τη θήκη spiegen ή κάπως έτσι. Απλα το έβγαλα από τη θήκη και όταν το κουνησα και το έβαλα στο αυτί μου, σαν να ακούγεται ένας μικρός θόρυβος ότι κουνιέται ή εχει ξεκολλήσει κάτι? Να ανησυχώ? 🤣🤣 

Φυσιολογικό είναι αυτό, ο οπτικός σταθεροποιητης απο τις κάμερες ακούγεται. Αν ανοίξεις την εφαρμογή της κάμερας και το ξανα κουνήσεις θα δεις οτι δνε ακούγεται τιπτοα. 

5 ώρες πριν, challenge143 said:

Δεν ξέρω, δεν το είχα χρησιμοποιήσει ποτέ αυτό το χαρακτηριστικό. Γενικά προσπαθώ να του δίνω οσες λιγότερες πληροφορίες γίνεται γαι τις συνήθειες μου, όσο βοηθητικό και να ειναι. 

1 hour ago, dimitris1090T said:

Φυσιολογικό είναι αυτό, ο οπτικός σταθεροποιητης απο τις κάμερες ακούγεται. Αν ανοίξεις την εφαρμογή της κάμερας και το ξανα κουνήσεις θα δεις οτι δνε ακούγεται τιπτοα. 

Δεν ξέρω, δεν το είχα χρησιμοποιήσει ποτέ αυτό το χαρακτηριστικό. Γενικά προσπαθώ να του δίνω οσες λιγότερες πληροφορίες γίνεται γαι τις συνήθειες μου, όσο βοηθητικό και να ειναι. 

Ναι ακούγεται πολύ λιγότερο. Όπως πριν την πτωση, εχω την αίσθηση. 🙂

32 minutes ago, jim2019 said:

Αμα βάλεις την κάμερα στο 10x ώστε να ενεργοποιηθεί ο αλλος αισθητήρας, θα δεις ακούγεται ακόμα πιο λίγο. Δεν είναι ο ήχος απο την πτώση πάντως, μην ανησυχείς. 

10 ώρες πριν, dimitris1090T said:

Παιδιά με μπαταρία πως πάτε? Εγώ αρκετά χάλια. Από το απόγευμα που φόρτιση το κινητό είμαι τώρα στο 44%. Με λιγο σοσιαλ, ίντερνετ κ κάνα 2 κλήσεις σχετικά 20 λεπτης διάρκειας. 

Καλημέρα,

χθες το ξημέρωμα λάβατε alert από την google για τον σεισμό ;

Aν και το earthquake alerts ήταν ενεργό στο safety and emergency , δεν έλαβα ειδοποίηση ποτέ.

Ευχαριστώ,

1 minute ago, mspant said:

Καλημέρα,

Aν και το earthquake alerts ήταν ενεργό στο safety and emergency , δεν έλαβα ειδοποίηση ποτέ.

Ευχαριστώ,

Ναι ήρθε ενημέρωση. 

23 ώρες πριν, mspant said:

Καλημέρα,

Ευχαριστώ,

Στις ρυθμίσεις λέει ότι πρέπει να έχεις ανοικτή την τοποθεσία GPS. Και εγώ την είχα off. Ίσως γι αυτο.

24 minutes ago, jim2019 said:

Στις ρυθμίσεις λέει ότι πρέπει να έχεις ανοικτή την τοποθεσία GPS. Και εγώ την είχα off. Ίσως γι αυτο.

Και εγώ μια από τα ίδια γιαυτό λογικά.. 

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;)

Όσοι έχετε περάσει το android 15 χωρίς wipe data cache,έχετε παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα συμπεριφοράς του κινητού,κόλλημα ή κάτι άλλο?

Ευχαριστώ

3 minutes ago, SergioChr said:

Όσοι έχετε περάσει το android 15 χωρίς wipe data cache,έχετε παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα συμπεριφοράς του κινητού,κόλλημα ή κάτι άλλο?

Ευχαριστώ

Και νόμιζα ότι μόνο εγώ το έχω , μάλιστα έφτασα στο σημείο να τρέξω geekbench και να συγκρίνω τα αποτελέσματα με αυτά που είδα στο history πριν την αναβάθμιση. Δε φάνηκε να υπάρχει πτώση επιδόσεων .

2 ώρες πριν, SergioChr said:

Ευχαριστώ

Κόλλημα παρατηρώ μονο στο εφέ του ξεκλειδωματος που είναι σπαστικό , πέρα από αυτό δνε εχω παρατηρήσει κάτι άλλο, ταχύτατο όπως πριν. 

Ευχαριστώ

Ναί. Αρκετά κολλήματα, καθυστέρηση στο ξεκλείδωμα με το Δακτυλικό, Περίεργη συμπεριφορά αλλά και αύξηση κατανάλωσης. Δεν μου έχει ξανατύχει σε κινητό της Samsung απο το μακρυνό και "θεϊκο" S4. Μόλις πρίν απο λίγο έκανα Wipe Cashe Partition, και περιμένω να δώ αποτελέσματα.

Ευχαριστώ

Είναι,φουλ γρήγορο. Αλλά η μπαταρία μισή ημέρα κυριολεκτικά. Βέβαια όκ σοσιαλ και ίντερνετ αλλά δεν την παλεύω.  Εχω κανει wipe cache. Δεν θεωρώ ότι βοηθησε. Ισως πάω για νέα μπαταρία.

Edited by jim2019

Είχα με τη σειρά S2, S4, S6, S8+, S10+, S23 Ultra.

Σε όλα τα μοντέλα, δε θυμάμαι ΟΥΤΕ ΜΙΑ φορά που να έκανα μεγάλη αναβάθμιση και να μην ήταν εμφανώς χειρότερη η μπαταρία. Και δε μιλάμε για τις πρώτες μέρες που ακόμα μαθαίνει τα μοτίβα κτλ. και πάντα με wipe cache. Πλέον το θεωρώ βέβαιο ότι όταν βγαίνει καινούρια μεγάλη ενημέρωση και ειδικά αν έχει βγει πιο καινούριο μοντέλο, η μπαταρία θα είναι -10% από αυτό που ήταν.