Andreaszel Δημ. 26 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Απριλίου Η προτελευταία έκδοση 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yorgos00 Δημ. 27 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Απριλίου Την κατάσταση (υγεία) της μπαταρίας μπορούμε εμείς να την ελέγξουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreaszel Δημ. 27 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Απριλίου 19 minutes ago, yorgos00 said: Την κατάσταση (υγεία) της μπαταρίας μπορούμε εμείς να την ελέγξουμε; Αν εννοείς να φαίνονται οι κύκλοι φόρτισης και η υγεία αυτά μόνο με τη 14.στη 15 δε το δείχνει 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arian13 Δημ. 28 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Απριλίου Καλημέρα σε όλους! Μόλις μου ήρθε η αναβάθμιση σε πολωνικό! 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coolnetgr Δημ. 28 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Απριλίου ήρθε και σε Ελληνικό. Άντε να δούμε, τι θα δούμε 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtgiannis Δημ. 28 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Απριλίου 5 minutes ago, Arian13 said: Καλημέρα σε όλους! Μόλις μου ήρθε η αναβάθμιση σε πολωνικό! Καλημέρα, την κατέβασα, για να δούμε! 2 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfaeffe Δημ. 28 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Απριλίου Το κάνατε; Όλα οκ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtgiannis Δημ. 28 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Απριλίου 7 minutes ago, alfaeffe said: Το κάνατε; Όλα οκ; Το τσεκάρω δίπλα από το 25 ultra να δω τι παίζει. Εντυπώσεις σε λίγη ώρα. 2 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassman1974 Δημ. 28 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Απριλίου (edited) Ήρθε το update για για Android 15 & UI7 Το πρώτο αρνητικό που βλέπω, είναι πως τα widgets έχουν μικρύνει υπερβολικά. Edited 28 Απριλίου by vassman1974 3 1 Παράθεση Βασίλης Panasonic G600, Samsung N100, Ericsson T65, Siemens SL10, SE T610, SE K700, SE K750, SE W850, Samsung U600, SE T650, SE G900, SE Vivaz, HTC Desire HD, HTC One X, HTC One (M7), HTC One (M8), Nexus 5x, Google Pixel XL, OnePlus 7T Pro, Samsung Galaxy S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konstantine73 Δημ. 28 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Απριλίου Δεν επιτρέπει πλέον χρώμα στους φακέλους επίσης μετά το reboot είχανε μαζέψει όλα λες και μπήκαν στο πλυντήριο... Έπρεπε να κάτσω και να τα διορθώνω... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 28 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Απριλίου Ήρθε και σε αγορασμένο από Γερμανία σε γνωστό μου που το χρησιμοποιεί στην Ελλάδα. Στη μπαταρία υπάρχει κάποια αρνητική επίπτωση ή όλα καλά; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. 28 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Απριλίου 20 minutes ago, elkons said: Ήρθε και σε αγορασμένο από Γερμανία σε γνωστό μου που το χρησιμοποιεί στην Ελλάδα. Στη μπαταρία υπάρχει κάποια αρνητική επίπτωση ή όλα καλά; Σημερα το πρωι ηρθε. Τι ακριβως να πουμε για μπαταρια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris1090T Δημ. 28 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Απριλίου (edited) Σε THL ακόμα δεν ήρθε πάντως. Update : Ήρθε τελικά τώρα, για να δούμε τι θα δούμε Edited 28 Απριλίου by dimitris1090T 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JimmisKon Δημ. 28 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Απριλίου (edited) Καλά το ποσοστό μπαταρίας μέσα στο εικονίδιο το έβαλαν? 😡 Θα στραβοθουμε . Και δεν βλέπω ρύθμιση να βγει απεξω Edited 28 Απριλίου by JimmisKon 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. 28 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Απριλίου 1 ώρα πριν, Konstantine73 said: Δεν επιτρέπει πλέον χρώμα στους φακέλους επίσης μετά το reboot είχανε μαζέψει όλα λες και μπήκαν στο πλυντήριο... Έπρεπε να κάτσω και να τα διορθώνω... Εγω το βλέπω το χρωμα στους φακέλους, αν βέβαια μιλαμε για το ίδιο πράγμα. Μιλάω για το τετράγωνο γκρουπακι οταν βαζεις δύο ή παραπάνω εφαρμογές μαζι στο συρτάρι εφαρμογών. Και σε εμενα με επανεκκίνηση καποια πράγματα αλλαζαν. Αρκετές ρυθμισεις που ειχα, ενω εμφανίζονταν σωστες ειχαν αλλαξει και έπρεπε να τις ξανααλλαξω γιανα δουλεψουν, παραδειγμα το μεγεθος των εικονιδιων το ειχα 90% και τα εικονίδια ηταν τεράστια, το πηγα 100% και μετα 90% και έστρωσε. Επισης η γραμματοσειρά και το ζουμ. Το θεμα ειναι ποσες αλλες ρυθμισεις ειναι ετσι; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxtax Δημ. 28 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Απριλίου Από όσους κάνατε την αναβάθμιση, έχει μήπως κάποιος εγκατεστημένο πρόγραμμα εγγραφής κλήσεων? Για να μου(μας) πεί αν συνεχίσει να δουλεύει καλά με το Android 15. Παράθεση HTC P3300, HTC HD, HTC HD2, HTC One S (s4) Samsung Note II, S7 Edge, Note 9, S22U, S23U Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theopanatha13 Δημ. 28 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Απριλίου 7 minutes ago, taxtax said: Από όσους κάνατε την αναβάθμιση, έχει μήπως κάποιος εγκατεστημένο πρόγραμμα εγγραφής κλήσεων? Για να μου(μας) πεί αν συνεχίσει να δουλεύει καλά με το Android 15. Εγγραφή κλήσης μόνο εάν αλλάξεις csc Όπως εγώ έχω περάσει csc INS και έχω εγγραφη και αναγνώριση ανεπιθύμητων κλήσεων. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxtax Δημ. 28 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Απριλίου 2 minutes ago, theopanatha13 said: Εγγραφή κλήσης μόνο εάν αλλάξεις csc Όπως εγώ έχω περάσει csc INS και έχω εγγραφη και αναγνώριση ανεπιθύμητων κλήσεων. Στο Android 14 έχω εγγραφή κλήσης με πρόγραμμα που δουλεύει τέλεια. Το θέμα είναι αν συνεχίζει να δουλεύει και στο Android 15. Παράθεση HTC P3300, HTC HD, HTC HD2, HTC One S (s4) Samsung Note II, S7 Edge, Note 9, S22U, S23U Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konstantine73 Δημ. 28 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Απριλίου 54 minutes ago, stamatis3133 said: Εγω το βλέπω το χρωμα στους φακέλους, αν βέβαια μιλαμε για το ίδιο πράγμα. Μιλάω για το τετράγωνο γκρουπακι οταν βαζεις δύο ή παραπάνω εφαρμογές μαζι στο συρτάρι εφαρμογών. Και σε εμενα με επανεκκίνηση καποια πράγματα αλλαζαν. Αρκετές ρυθμισεις που ειχα, ενω εμφανίζονταν σωστες ειχαν αλλαξει και έπρεπε να τις ξανααλλαξω γιανα δουλεψουν, παραδειγμα το μεγεθος των εικονιδιων το ειχα 90% και τα εικονίδια ηταν τεράστια, το πηγα 100% και μετα 90% και έστρωσε. Επισης η γραμματοσειρά και το ζουμ. Το θεμα ειναι ποσες αλλες ρυθμισεις ειναι ετσι; Αναφέρομαι σε αυτό που δείχνει το βελάκι... Δεν υπάρχει πλέον η δυνατότητα να γίνει ο φάκελος κίτρινος η γαλάζιος αν θυμάμαι καλά είχε τέσσερις επιλογές με χρώματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theopanatha13 Δημ. 28 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Απριλίου 28 minutes ago, Konstantine73 said: Αναφέρομαι σε αυτό που δείχνει το βελάκι... Δεν υπάρχει πλέον η δυνατότητα να γίνει ο φάκελος κίτρινος η γαλάζιος αν θυμάμαι καλά είχε τέσσερις επιλογές με χρώματα Αν εννοείς αυτό υπάρχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konstantine73 Δημ. 28 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Απριλίου (edited) 15 minutes ago, theopanatha13 said: Αν εννοείς αυτό υπάρχει Σε εμένα γιατί δεν το εμφανίζει...? Edited 28 Απριλίου by Konstantine73 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. 28 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Απριλίου 33 minutes ago, Konstantine73 said: Σε εμένα γιατί δεν το εμφανίζει...? Εχεις Good Lock και την εφαρμογή Home Up; Αν ναι, ενημερωσε τα και τα δυο. Επίσης απενεργοποιησε το Home Up και δες αν το βλεπεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konstantine73 Δημ. 28 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Απριλίου 3 minutes ago, stamatis3133 said: Εχεις Good Lock και την εφαρμογή Home Up; Αν ναι, ενημερωσε τα και τα δυο. Επίσης απενεργοποιησε το Home Up και δες αν το βλεπεις. Τα χρησιμοποιώ αυτά που λες, δοκίμασα και την απενεργοποίηση αλλά πάλι δεν μου το εμφάνισε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. 28 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Απριλίου Παιδιά στην AOD μετά την αναβάθμιση εμφανίζει τις ειδοποιήσεις όπως πριν; Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coolnetgr Δημ. 28 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Απριλίου Όχι, τραβάει τις ίδιες ρυθμίσεις που έχει η lock screen. Dot, icons και cards. Προσωπικά το βρίσκω τραγικό. Με το good lock είχα σβήσει τα πάντα από την AOD πλην των εικονιδίων ειδοποίησης. Τώρα δεν έχει τέτοια επιλογή. Κληρονομεί το ρολόι από την lock screen. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts