Andreaszel Δημ. 18 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Απριλίου 1 minute ago, Andreaszel said: Εδώ λέει 268....σμαρτεκ θα πρότεινα Χαϊδάρι. Πάρε τηλέφωνο να ρωτήσεις αν εχουν και οθόνη να σου πουν και το κόστος ακριβώς. Κρίμα πάντως πολύ. βεγγαλικό λογικα. Έσκασε εκείνη την ώρα κ ανοιξε τρύπα στην οθόνη 8 minutes ago, yorgos00 said: Ευχαριστώ φίλε μου. Ήλπιζα σε λιγότερο... Απίστευτο... Δε καταλαβαίνω τί σκατά έχουν στο μυαλό τους κάποιοι Καλα δε το συζητάμε για τους ανεγκεφαλους...αλλα εδώ ήσουν εξαιρετικά ατυχος φίλε μου...πολύ κρίμα πραγματικά..δυστυχώς δεν ελπίζω για πιο κάτω...ειναι από τα ακριβά κομμάτια ή οθόνη 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. 18 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Απριλίου 32 minutes ago, Andreaszel said: βεγγαλικό λογικα. Έσκασε εκείνη την ώρα κ ανοιξε τρύπα στην οθόνη Καλα δε το συζητάμε για τους ανεγκεφαλους...αλλα εδώ ήσουν εξαιρετικά ατυχος φίλε μου...πολύ κρίμα πραγματικά..δυστυχώς δεν ελπίζω για πιο κάτω...ειναι από τα ακριβά κομμάτια ή οθόνη Και εξαιρετικά τυχερός ταυτόχρονα που έχεις όλα σου τα δάχτυλα... 2 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreaszel Δημ. 18 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Απριλίου 3 minutes ago, Sofos_5 said: Και εξαιρετικά τυχερός ταυτόχρονα που έχεις όλα σου τα δάχτυλα... Ναι ναι σωστός οντως..λιγο πιο εκει να εσκαγε ποτε δε ξέρεις.μέσα στην ατυχία του στάθηκε τυχερός που λενε 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 18 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Απριλίου 57 minutes ago, yorgos00 said: Σήμερα μου συνέβη το εξής φοβερό. Σηκώνω τον κινητό ψηλά ενώ ήμουν σε μια πλατεία με πολύ κόσμο να βγάλω τους επιταφίους και κάποιος μου πετάει κάτι (πέτρα, βεγγαλικό δε ξέρω τι) και σκάει σαν σφαίρα πάνω στην οθόνη του κινητού! Έκανε τρύπα σχεδόν. Ένα σημείο της οθόνης εκεί που είναι ο αισθητήρας αποτυπώματος διαλύθηκε αλλά δουλεύει... Δε πρόλαβα να δω ποιος και γιατί στο χαμό. Προφανώς θέλει αλλαγή οθόνης. Θα το κάνω στην Αθήνα όταν γυρίσω (μένω Χαλάνδρι) . Ξέρετε το κόστος; Υποθέτω πάμε σε εξουσιοδοτημένο. Αν έχετε καμιά πρόταση ευπρόσδεκτη. Θέλει λίγο προσοχή μην έχει γίνει κάποια ζημιά και πιο κάτω από την οθόνη. Εξουσιοδοτημένο φυσικά να γίνει καλή δουλειά, πολλές φορές στο Samsung Chat σου λένε εάν υπάρχουν μερικά υπο την συνεργασία της Samsung στη περιοχή σου παλαιότερα μου είχαν συστήσει ένα στη περιοχή μου δε χάνεις κάτι και εκεί εάν υπάρχει κάτι κοντά σου. 44 minutes ago, yorgos00 said: Απίστευτο... Δε καταλαβαίνω τί σκατά έχουν στο μυαλό τους κάποιοι Δεν έχουν μυαλό..σκατα έχουν μερικοί..Άγιες μέρες που είναι.. Ευτυχώς που δεν ήρθε σε επαφή με το χέρι με αυτή τη φόρα που ήρθε ειδικά αν ήταν όντως εκρηκτικό και είχατε χειρότερα.. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yorgos00 Δημ. 19 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Απριλίου (edited) 14 ώρες πριν, Sofos_5 said: Και εξαιρετικά τυχερός ταυτόχρονα που έχεις όλα σου τα δάχτυλα... Αυτό που με χτύπησε με πήρε λίγο και στον αντίχειρα στο νύχι όπως το κρατούσα και έκανα ζουμ. Κοκκινησε λίγο, πρήστηκε και ακόμα με πονάει. Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τι ήταν δε πρόλαβα να δω σαν σφαίρα έσκασε πάνω. Το κρατούσα λίγο πάνω από το κεφάλι μου φανταστείτε... Είχε άπειρο κόσμο (πλατεία Αγρινίου) από μακριά εκτοξεύτηκε ό,τι ήταν. Δείτε φωτογραφία από τη τρύπα στην οθόνη να δείτε. Δεν το πιστεύω αυτό που έγινε! Μεγάλη προσοχή παιδιά! Τουλάχιστον αν ήταν βεγγαλικό (δε μπορώ να φανταστώ τί άλλο, μόνο πέτρα με σφεντόνα τόσο δυνατά) το κινητό έσωσε τα κεφάλια των μπροστά! Και υπήρχαν γονείς με παιδιά στους ώμους! Οπότε χαλάλι τα 300... Edited 19 Απριλίου by yorgos00 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreaszel Δημ. 19 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Απριλίου (edited) @merkonμιας και εχεις beta 2 μπορεις να δοκιμασεις αν δουλεύει η αναγνώριση προσώπου???δε με αφηνει καν να κανω εγγραφή βγάζει σφάλμα...το είδα πριν μέρες αλλά δεν είχα χρόνο να την περάσω από την αρχή...σήμερα έκανα φορματ αλλά τίποτα...πέρασα τη DYD1 τη stable υποτίθεται αλλά πάλι τίποτα...βέβαια τη πέρασα από πάνω μέσω twrp χωρίς φορματ...μόλις πάω σπίτι θα περάσω 6.1 να δω..το πιο πιθανό είναι να έχει θέμα στην 15 Πέρασα την 6.1 Φεβρουαρίου...το ξεκλείδωμα με το πρόσωπο δουλεύει...άρα κάτι παίζει με τις ρομ που περασα. Edited 19 Απριλίου by Andreaszel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. 20 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Απριλίου On 19/4/2025 at 5:02 ΠΜ, yorgos00 said: Αυτό που με χτύπησε με πήρε λίγο και στον αντίχειρα στο νύχι όπως το κρατούσα και έκανα ζουμ. Κοκκινησε λίγο, πρήστηκε και ακόμα με πονάει. Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τι ήταν δε πρόλαβα να δω σαν σφαίρα έσκασε πάνω. Το κρατούσα λίγο πάνω από το κεφάλι μου φανταστείτε... Είχε άπειρο κόσμο (πλατεία Αγρινίου) από μακριά εκτοξεύτηκε ό,τι ήταν. Δείτε φωτογραφία από τη τρύπα στην οθόνη να δείτε. Δεν το πιστεύω αυτό που έγινε! Μεγάλη προσοχή παιδιά! Τουλάχιστον αν ήταν βεγγαλικό (δε μπορώ να φανταστώ τί άλλο, μόνο πέτρα με σφεντόνα τόσο δυνατά) το κινητό έσωσε τα κεφάλια των μπροστά! Και υπήρχαν γονείς με παιδιά στους ώμους! Οπότε χαλάλι τα 300... Τι είπες τώρα. Αντε να πετύχαινε κανα μάτι η κανα κρανίο αυτό. Ρε μπας και υπήρχε καποιο καθυστερημένο που έπαιζε με αεροβόλο και στο σημάδεψε επειδή το είχες ψηλά? Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yorgos00 Δημ. 20 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Απριλίου 4 ώρες πριν, OverClocker said: Τι είπες τώρα. Αντε να πετύχαινε κανα μάτι η κανα κρανίο αυτό. Ρε μπας και υπήρχε καποιο καθυστερημένο που έπαιζε με αεροβόλο και στο σημάδεψε επειδή το είχες ψηλά? Το σκέφτηκα και αυτό... Αλλά θα έβγαζε αεροβόλο μέσα σε κόσμο; Μόνο από μπαλκόνι αλλά εκεί μιλάμε για ταλέντο στη σκοποβολή... Η τρύπα πάντως στο τζάμι είναι πολύ μικρή. Πολύ μικρότερη από στραγάλι. Είναι σοκαριστικό πάντως. Πώς μπορεί να γίνει το κακό χάρη σε καθυστερημένα νοητικά άτομα. Είδατε πόσα άτομα ακρωτηριάστηκαν χθες από κροτίδες.... Ευτυχώς για αυτόν δεν τον βρήκα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreaszel Δημ. 22 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Απριλίου Βγήκε το upadate για τη σειρά s23 στη Κορέα 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris1090T Δημ. 22 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Απριλίου 3 minutes ago, Andreaszel said: Βγήκε το upadate για τη σειρά s23 στη Κορέα Αντε μέχρι Πέμπτη πιστεύω θα το πάρουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BillKein21 Δημ. 22 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Απριλίου 3 ώρες πριν, dimitris1090T said: Αντε μέχρι Πέμπτη πιστεύω θα το πάρουμε το θεμα δεν ειναι ποτε....αλλα να βγει καλο το one ui 7 και να μην το παρει παλι πισω η Samsung 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EricssonyFan Δημ. 22 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Απριλίου On 19/4/2025 at 5:02 ΠΜ, yorgos00 said: Δουλεύει καθόλου η οθονη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yorgos00 Δημ. 22 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Απριλίου 9 ώρες πριν, EricssonyFan said: Δουλεύει καθόλου η οθονη; Ναι μια χαρά μόνο το δακτυλικό αποτύπωμα δε δουλεύει. Σκληρό καρύδι... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim2019 Δημ. 22 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Απριλίου https://techmaniacs.gr/xekinise-aprosdokita-i-diathesi-toy-one-ui-7-se-aytes-tis-syskeyes-galaxy/ Έρχεται, Έρχεται.... μάλλον σε λίγες ημέρες, όπως φαίνεται! Εν τω μεταξύ πρέπει να μεταφέρω backup ουτε ξερω πόσες φώτο και βίντεο. Και σκέφτομαι να περιμένω αρχές Μαΐου να κάνω την ενημέρωση μήπως πάλι έχουμε προβλήματα με την samsung που έχουμε μπλέξει. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. 23 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Απριλίου Καλημέρα. Χρόνια πολλά. Από το πρώτο galaxy που βγήκε έως και σήμερα όλες οι ενημερώσεις περνάνε από πάνω αυτόματα. Προβλήματα 0. Πάντοτε. Απορώ γιατί κάνετε επαναφορά.. 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
merkon Δημ. 23 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Απριλίου On 19/4/2025 at 11:30 ΠΜ, Andreaszel said: @merkonμιας και εχεις beta 2 μπορεις να δοκιμασεις αν δουλεύει η αναγνώριση προσώπου???δε με αφηνει καν να κανω εγγραφή βγάζει σφάλμα...το είδα πριν μέρες αλλά δεν είχα χρόνο να την περάσω από την αρχή...σήμερα έκανα φορματ αλλά τίποτα...πέρασα τη DYD1 τη stable υποτίθεται αλλά πάλι τίποτα...βέβαια τη πέρασα από πάνω μέσω twrp χωρίς φορματ...μόλις πάω σπίτι θα περάσω 6.1 να δω..το πιο πιθανό είναι να έχει θέμα στην 15 Πέρασα την 6.1 Φεβρουαρίου...το ξεκλείδωμα με το πρόσωπο δουλεύει...άρα κάτι παίζει με τις ρομ που περασα. Συγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση, δεν το είχα πάρει χαμπάρι. Ναι δουλεύει κανονικά χωρίς πρόβλημα. Η μπαταρία είναι χάλια όμως, δε ξέρω για εσάς. Φορτίζω καθε βράδυ και σίγουρα μια φορά ακόμα μέσα στην ημέρα αλλιώς δε βγαίνει. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreaszel Δημ. 23 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Απριλίου 8 minutes ago, merkon said: Συγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση, δεν το είχα πάρει χαμπάρι. Ναι δουλεύει κανονικά χωρίς πρόβλημα. Η μπαταρία είναι χάλια όμως, δε ξέρω για εσάς. Φορτίζω καθε βράδυ και σίγουρα μια φορά ακόμα μέσα στην ημέρα αλλιώς δε βγαίνει. Μην αγχώνεσαι όλα οκ.αρα κάτι παίζει με τις ρομ που βάζω. Ούτε σε αυτή που έχω τώρα παίζει..DYD1...είναι η προτελευταία..μπαταρία όχι οκ ήμουν...μια με μιάμιση μέρα..υπομονή σε λίγες μέρες θα πάρετε τη stable Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
merkon Δημ. 23 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Απριλίου Είμαι ΗΠΑ αυτές τις μέρες και κοιτάω να πάρω το s25 ultra από εδώ αλλά από ότι βλέπω δεν έχει διαφορά τιμής από το ΗΒ που μένω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreaszel Δημ. 23 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Απριλίου 5 minutes ago, merkon said: Είμαι ΗΠΑ αυτές τις μέρες και κοιτάω να πάρω το s25 ultra από εδώ αλλά από ότι βλέπω δεν έχει διαφορά τιμής από το ΗΒ που μένω... Ε τότε δεν έχει νόημα ...κάτι θα παίζει και με την εγγύηση λογικά η όχι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
merkon Δημ. 23 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Απριλίου 1 χρόνο στην Ευρώπη αντί για 2. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreaszel Δημ. 23 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Απριλίου 2 minutes ago, merkon said: 1 χρόνο στην Ευρώπη αντί για 2. Ε όχι δεν αξίζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. 23 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Απριλίου Στο αμερικα έχουν πολλά μπενεφιτς, επιστροφες με τρεϊντ ινς κτλπ. Αν δεν αξιοποιήσεις τπτ από αυτά, δεν αξίζει. Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
merkon Δημ. 23 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Απριλίου 1 hour ago, OverClocker said: Στο αμερικα έχουν πολλά μπενεφιτς, επιστροφες με τρεϊντ ινς κτλπ. Αν δεν αξιοποιήσεις τπτ από αυτά, δεν αξίζει. Ακόμα και με trade in στις ΗΠΑ μου έβγαινε να δώσω έξτρα £600. Μπορώ να πουλήσω το δικό μου £450 και να πάρω το καινούριο στο UK για £900. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. 26 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Απριλίου Το One UI 7 τελευταίοι θα το πάρουμε https://sammyguru.com/samsung-rolls-out-one-ui-7-update-for-galaxy-s23-in-the-us/ και σε ενα μιση μηνα βγαινουν κινητά με One UI 8 😂😂🤣🤣 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim2019 Δημ. 26 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Απριλίου 6 minutes ago, stamatis3133 said: Το One UI 7 τελευταίοι θα το πάρουμε https://sammyguru.com/samsung-rolls-out-one-ui-7-update-for-galaxy-s23-in-the-us/ και σε ενα μιση μηνα βγαινουν κινητά με One UI 8 😂😂🤣🤣 Νταξ πραγματικά τραγικό. Μετά από τόσους μήνες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts