Jump to content

Samsung Galaxy S23 Ultra

Vlasismiriagos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γενικα η μπαταρια το τελευταιο διαστημα ειναι απογοητευτικη, εχω δοκιμασει τα παντα σχετικα με ρυθμισεις, βελτιστοποιηση, εφαρμογες σε deep sleep, clear cache κλπ, αλλα πανω απο 4 ωρες οθονη δε μπορω να δω με τιποτα. Καποτε ηταν 7 και 8 ωρες.
Εχει περασει καποιος το Ui 7 beta να μας πει πως ειναι μεχρι στιγμης; 

1 ώρα πριν, merkon said:

Γενικα η μπαταρια το τελευταιο διαστημα ειναι απογοητευτικη, εχω δοκιμασει τα παντα σχετικα με ρυθμισεις, βελτιστοποιηση, εφαρμογες σε deep sleep, clear cache κλπ, αλλα πανω απο 4 ωρες οθονη δε μπορω να δω με τιποτα. Καποτε ηταν 7 και 8 ωρες.
Εχει περασει καποιος το Ui 7 beta να μας πει πως ειναι μεχρι στιγμης; 

Την έχω περάσει εγώ...κομπλέ ως τώρα...δεν έχω δει κανένα πρόβλημα. Μένει να δω τη μπαταρία. Σε λίγο θα ανεβάσω screen από τη πρώτη φόρτιση. Στα δίκτυα ειναι έτσι πλέον 

Screenshot_20250319_143520_Call settings.jpg

Screenshot_20250319_143535_Settings.jpg

17 minutes ago, Andreaszel said:

Την έχω περάσει εγώ...κομπλέ ως τώρα...δεν έχω δει κανένα πρόβλημα. Μένει να δω τη μπαταρία. Σε λίγο θα ανεβάσω screen από τη πρώτη φόρτιση. Στα δίκτυα ειναι έτσι πλέον 

Screenshot_20250319_143520_Call settings.jpg

Screenshot_20250319_143535_Settings.jpg

Πως την περασες; Μενω στο UK που υποτιθεται πως ειναι στις χωρες που η beta ειναι διαθεσιμη και θα επρεπε να μου την εμφανιζει στο Samsung Members αλλα δεν ειναι εκει.

1 ώρα πριν, merkon said:

Πως την περασες; Μενω στο UK που υποτιθεται πως ειναι στις χωρες που η beta ειναι διαθεσιμη και θα επρεπε να μου την εμφανιζει στο Samsung Members αλλα δεν ειναι εκει.

Μέσω οdin αλλα χάνεις εγγύηση...εχει κυκλοφορήσει που τη περνάς με adb 

https://xdaforums.com/t/beta-1-now-rolling-out-one-ui-7-beta-galaxy-s23ultra-beta-released.4724898/ απο ότι ειδα δε χάνεις εγγύηση..αλλα ρίξε μια καλύτερη ματιά αν ειναι να τη περάσεις 

Πρώτη φόρτιση με τη beta.12 ωρες δεδομένα. Οι υπόλοιπες wifi 

Screenshot_20250319_163941_Device care.jpg

Edited by Andreaszel

Λοιπόν παιδιά με κάλεσαν από vodafone, γιατί ειδαν το αίτημα φορητοτητας. Με σύνδεσαν με το τεχνικό τμήμα τους έδωσα τη διεύθυνση και όντως με ενημέρωσαν ότι στη συγκεκριμένη περιοχή που βρίσκομαι υπάρχει ασθενής κάλυψη δικτύου. Εγώ την απόφαση μου για την επιστροφή στη κοσμοτε την είχα πάρει. Ωστόσο για να με κρατήσουν επέμεναν να μιλήσω με τεχνικό τους. Μου είπαν ότι μόνο με έξτρα τοποθέτηση κεραίας τους μπορεί να δοθεί λύση, ωστόσο ίσως να αργήσει κατι τέτοιο. Το καλο είναι ότι μου πιστωσαν το ποσό του λογαριασμού του τρέχοντος μήνα και λόγω του ζητήματος, έκαναν αντιπροσφορα με σημαντική μείωση του μηνιαιου παγιου, που βέβαια δεν θα δεχθώ. 

Παρατηρούσα εκτός αυτού κ μειωμένη ταχύτητα ίντερνετ σε ορισμένα σημεία στην Αθήνα, που με τον οτε δεν υπήρχαν.  Τους το είπα κ πρότειναν να ενεργοποιήσω μια επιλογή στις ρυθμίσεις κλήσεων για το wifi. Το έκανα αλλά δεν είδα διαφορά, εφόσον πλέον εδω και λίγες ώρες είμαι ξανά πελάτης του οτε.

Στέλνω ενημερωτικά. 

Edited by jim2019

Παντως το σύστημα google play εμένα έκανε ενημέρωση και πάλι δείχνει Φεβρουάριος 2025 Τι φταίει σε αυτό?  Έκανα σήμερα κ το security patch update του Μαρτίου.

Ιανουαρίου ήταν σε μένα το play κι έγινε Φεβρουαρίου και κανονικά το  update Μαρτίου για την ενημέρωση ασφαλείας.

Konakis.

Πάντως με την χθεσινή αναβάθμιση η μπαταρία γ@μηθηκε πολύ...

Και clear cache & boostαρισμα των εφαρμογών έκανα...

Μας σπρώχνουν προς το 25αρι, κλασική Samsung 

Δεν είμαι εδώ για κανέναν.

27 minutes ago, vaggos13 said:

Πάντως με την χθεσινή αναβάθμιση η μπαταρία γ@μηθηκε πολύ...

Και clear cache & boostαρισμα των εφαρμογών έκανα...

Μας σπρώχνουν προς το 25αρι, κλασική Samsung 

Δεν νομίζω να ισχύει κάτι τέτοιο κάποια πατάτα έχουν κάνει κ πρέπει να το φτιάξουν, γιατί υπάρχει μεγάλη γκρίνια σε πολλές χώρες, όντως κ εγώ στο 24υ μου την κατεβάζει ΑΛΛΆ  στο s21u που είναι ποιο παλιό χωρίς αλλαγή μπαταρίας είναι τέρας αυτονομία. Γι αυτό σίγουρα να περιμένεις update κ θα το διωρθωσουν 

15 minutes ago, challenge143 said:

Δεν νομίζω να ισχύει κάτι τέτοιο κάποια πατάτα έχουν κάνει κ πρέπει να το φτιάξουν, γιατί υπάρχει μεγάλη γκρίνια σε πολλές χώρες, όντως κ εγώ στο 24υ μου την κατεβάζει ΑΛΛΆ  στο s21u που είναι ποιο παλιό χωρίς αλλαγή μπαταρίας είναι τέρας αυτονομία. Γι αυτό σίγουρα να περιμένεις update κ θα το διωρθωσουν 

Δυστυχως αυτο ακουω απο το καλοκαιρι περσυ αλλα ακομα η μπαταρια δεν εχει βελτιωθει. Πανε πλεον οι 7 και 8 ωρες οθονης που εβλεπα παλια. 4 με το ζορι, κατεβαινει σαν νερο η μπαταρια.

εγω μαγκες ειμαι κατα ευχαριστημενος με τα 2 τελευταια update,η μπαταρια ειναι σε καλα επιπεδα και συνεχως το δουλευω 4g+ .εχω βρει και μια ρυθμιση για κατι διαγνωστικα της Google και την εχω απενεργοποιησει και δουλευει ωραια το κινητο και δεν καταναλωνει μπαταρια ασκοπα.

484650427_1679350225996875_7049796946961353047_n.jpg

my old profile -----> RAVER

4 ώρες πριν, ktikti said:

εγω μαγκες ειμαι κατα ευχαριστημενος με τα 2 τελευταια update,η μπαταρια ειναι σε καλα επιπεδα και συνεχως το δουλευω 4g+ .εχω βρει και μια ρυθμιση για κατι διαγνωστικα της Google και την εχω απενεργοποιησει και δουλευει ωραια το κινητο και δεν καταναλωνει μπαταρια ασκοπα.

484650427_1679350225996875_7049796946961353047_n.jpg

Μπορείς να μας πεις τι ρυθμίσεις έχεις κάνει;

On 19/3/2025 at 3:03 ΜΜ, Andreaszel said:

Μέσω οdin αλλα χάνεις εγγύηση...εχει κυκλοφορήσει που τη περνάς με adb 

https://xdaforums.com/t/beta-1-now-rolling-out-one-ui-7-beta-galaxy-s23ultra-beta-released.4724898/ απο ότι ειδα δε χάνεις εγγύηση..αλλα ρίξε μια καλύτερη ματιά αν ειναι να τη περάσεις 

Πρώτη φόρτιση με τη beta.12 ωρες δεδομένα. Οι υπόλοιπες wifi 

Screenshot_20250319_163941_Device care.jpg

Ελαφριά χρήση κάνεις λογικό 

13 ώρες πριν, Konstantine73 said:

Ελαφριά χρήση κάνεις λογικό 

Ναι εννοείται δεν είπα κάτι έτσι και αλλιώς.απλως ανέβασα screenshot να δείτε επειδή ένας φίλος πιο πάνω ρώτησε αν πέρασε κάνεις τη beta 

On 20/3/2025 at 3:29 ΜΜ, ktikti said:

.εχω βρει και μια ρυθμιση για κατι διαγνωστικα της Google και την εχω απενεργοποιησει και δουλευει ωραια το κινητο και δεν καταναλωνει μπαταρια ασκοπα.

Οι ρυθμίσεις και τα διαγνωστικα της google ποιεεεεςςςς είναι???? 

On 20/3/2025 at 8:23 ΜΜ, merkon said:

Μπορείς να μας πεις τι ρυθμίσεις έχεις κάνει;

27 minutes ago, alex61 said:

Οι ρυθμίσεις και τα διαγνωστικα της google ποιεεεεςςςς είναι???? 

ρυθμισεις-->ασφαλεια και απορρητο-->περισσοτερες ρυθμισεις απορρητου---ξετσεκαρεις την αποστολη διαγνωστικων δεδομενων στην samsung και κατω κατω επισης ξετσεκαρεις "χρηση και διαγνωστικα".επισης εχω απενεργοποιησει και την υπηρεσια εξατομικευησης android.

επιπλεον εχω απενεργοποιησει τις περισσοτερες ειδοποιησεις.ειδικα απο τα social media.

να αναφερω επισης οτι εχω QHD+ αναλυση που οσο να ναι εχει υψηλοτερη χρηση μπαταριας.

οσο για τις αναβαθμισεις δεν κανω καθαρη εγκατασταση και τις περναω αμεσα.με μπαταρια φορτιζω στο 100% και το βαζω στην πριζα γυρω στα 15-20% και δεν χρησιμοποιω εξοικονομηση.

στις 2 τελευταια update εχω δει τοσο καλες επιδοσεις.βεβαια εχω κανα μηνα που εχω κανει αυτες τις ρυθμισεις διαβαζωντας ενα αρθρο το τι καταναλωνει περισσοτερο μπαταρια.{εφαρμογες και λειτουργιες} 

my old profile -----> RAVER