Jump to content

Samsung Galaxy S23 Ultra

Vlasismiriagos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πήγα το κινητό στην σμαρτεκ για αλλαγή μπαταρίας.η κοπέλα μου είπε ότι δε χρειάζεται είναι στο 100% και ότι έχει 300 κύκλους φόρτισης. Στους 700 είναι η οδηγία για αλλαγή από τη samsung.ειπα ότι  θέλω αλλαγή και ας είναι εντάξει η μπαταρία .10.30 πήγα το άφησα  έφυγα..κανα δίωρο μου λέει...12 με πήρανε τηλέφωνο ότι είναι έτοιμο.ρεσετ δεν έγινε δεν έχασα κάτι αν και μου είπαν ότι μπορεί να γίνει.27.40 το κόστος. Πρώτη φορά στη σμαρτεκ όλα άψογα 

Ευχαριστούμε για την ενημέρωση φίλε μου. Η αλήθεια ειναι ότι είχα απορία πως προχωράνε όταν τους λες ότι θες αλλαγή κι ας μη χρειάζεται. Εφόσον το δέχονται, όλα καλά!

22 minutes ago, Kostas_Ts_86 said:

Ευχαριστούμε για την ενημέρωση φίλε μου. Η αλήθεια ειναι ότι είχα απορία πως προχωράνε όταν τους λες ότι θες αλλαγή κι ας μη χρειάζεται. Εφόσον το δέχονται, όλα καλά!

Το τηλέφωνο θα είναι εκτός εγγύησης 12 Απρίλη..η κοπέλα μου είπε ότι με βγάζει άλλο ένα χρόνο η μπαταρία έτσι.

Με ρώτησε..αν κρατάει η μπαταρία..λέω ναι βεβαίως κρατάει.αλλα γιατί να πληρώσω και εργασία εκτός εγγύησης???αυτό το είπα από μέσα μου αχαχαχα.συν ότι θα το ρουταρω...να το πάω ρουταρισμενο να μου λένε ααα δεν αλλάζουμε μπαταρία...

Είπα αφού θα πληρώσω θέλω να γίνει η αλλαγή. Μου λέει εντάξει ότι θέλετε.απο ότι μου είπε ήταν η τελευταία που είχαν 

Edited by Andreaszel

1 ώρα πριν, Andreaszel said:

Το τηλέφωνο θα είναι εκτός εγγύησης 12 Απρίλη..η κοπέλα μου είπε ότι με βγάζει άλλο ένα χρόνο η μπαταρία έτσι.

Με ρώτησε..αν κρατάει η μπαταρία..λέω ναι βεβαίως κρατάει.αλλα γιατί να πληρώσω και εργασία εκτός εγγύησης???αυτό το είπα από μέσα μου αχαχαχα.συν ότι θα το ρουταρω...να το πάω ρουταρισμενο να μου λένε ααα δεν αλλάζουμε μπαταρία...

Είπα αφού θα πληρώσω θέλω να γίνει η αλλαγή. Μου λέει εντάξει ότι θέλετε.απο ότι μου είπε ήταν η τελευταία που είχαν 

Χαχαχαχα όχι δεν τα λέμε αυτά! Τα κρατάμε για εμάς! 😛

Καλά έκανες! Μια χαρά το χειριστηκες

@Andreaszel φίλε βλέπω φουλ σήμα με nova. Γενικά είσαι ικανοποιημένος σε αυτό το δίκτυο;  είσαι Αττική ή επαρχία;  

34 minutes ago, challenge143 said:

@Andreaszel φίλε βλέπω φουλ σήμα με nova. Γενικά είσαι ικανοποιημένος σε αυτό το δίκτυο;  είσαι Αττική ή επαρχία;  

Ναι δεν έχω θέμα αν και κάποιες φορές το βλέπω στιγμιαία να  εχει ενα χ πανω στο σήμα. Αλλα χαμενες κλησεις δεν εχω.Ίλιον Αττικής είμαι 

Edited by Andreaszel

Τελικά έφυγα απ το μαντρί κ πήγα σε OnePlus 13, οπότε έχουμε και λέμε :

S23 Ultra 12/512, αγρατζουνιστο, μαύρο, ακόμα με τις ζελατίνες γύρω γύρω, με Samsung screen protector, αγορασμένο στο Preorder κ με την έξτρα εγγύηση 1 έτους πόσο περίπου πιάνει? 

Αν το post ενοχλεί ή είναι άσχετο, ας διαγραφεί 

1 minute ago, Lorgan21 said:

S23 Ultra 12/512, αγρατζουνιστο, μαύρο, ακόμα με τις ζελατίνες γύρω γύρω, με Samsung screen protector, αγορασμένο στο Preorder κ με την έξτρα εγγύηση 1 έτους πόσο περίπου πιάνει? 

Για πες μας εντυπώσεις σε σύγκριση με το 23 ultra το νέο σου κινητό(κάμερες, μπαταρία, ταχύτητα, οθόνη, ui..);

41 minutes ago, Lorgan21 said:

Αν έχει ακόμα εγγύηση μέχρι 600 . Αν θέλεις να το δώσεις 500 μια χαρά θα πιάσει! Αν δεις σε άλλο σάιτ, γνωστό,  που πουλάνε κάπου εκεί παίζουν.  

1 ώρα πριν, Lorgan21 said:

Δεν σε ενοχλεί το oneplus 13 , ως προς την οθόνη και ως προς τις κάμερες, σε σχεση με το s23 ultra; 

Γιατί δεν κάθεσαι λίγο καιρό με το oneplus και ξαναγυρίσεις πίσω, πουλώντας εκείνο αντί για αυτο. 

...

Βλέπω καμία φορά τιμές γύρω στα 500 ευρώ και λέω από μέσα μου πότε πέρασε ο καιρός και έπεσε τοσο πολυ η τιμη.. κάποιοι δεν λέω ονόματα,  δίνουν το απλό s23 στα 400+ €! Κάποιοι επισης δίνουν το s22 ultra στα 450 ακόμα. 

Εγώ πριν δύο χρόνια ακριβώς,  όταν παρουσιάστηκε η σειρα 23, πούλησα στο s21 ultra στα 450! Το σκυλιομετανιωσα. Κάποιοι ακόμα και σήμερα τόσο το δίνουν. . !

Πιστεύω κάτω από 500 δεν θα πέσει η τιμή για τα επόμενα 2 χρόνια. 

Βέβαια το είχα βάλει και εγώ πρόσφατα στα 650 και δεν το ζήταγε κανένας. Αλλά είναι από τα κινητά που προτιμώ να τα κρατήσω.

Και αν είναι όταν είναι να φύγει να το δωσω σε τιμή σκότωμα,  προσωπικά μια βδομάδα τώρα το κυκλοφορώ χωρίς καμία προστασία οθόνης. Είχα μπουχτίσει στις αρχές με τις ζελατίνες, και με το τζαμακι μετά ήταν κάπως στις χειρονομίες στα πλαϊνά. 

Μου κανει εντύπωση που έχεις ακόμα τις περιμετρικες ζελατίνες, δυο χρονια μετά. Το προσεχές υπερβολικά,  για έρθει κάποιος να το χαρεί στο 1/4 της τιμής δυο χρονια μετά.