Jump to content

Samsung Galaxy S23 Ultra

Vlasismiriagos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το 23u είναι εξαιρετική συσκευή τελείως απροβλημάτιστη και με αρκετή υποστήριξη όσον αφορά τις αναβαθμίσεις για πολύ καιρό ακόμα. Εάν κάποιος δεν έχει το μικρόβιο της αλλαγής και δεν τον ενδιαφέρει τόσο το chipset αιχμής δεν πρόκειται να καταλάβει στην καθημερινή του χρήση ιδιαίτερες διαφορές. Περισσότερο στο χέρι και στο κράτημα και πιο πολύ σε σχέση με το 24 ουλτρα παρά με το 23 ουλτρα θα δει κάποιος πηγαίνοντας στο 25αρι...

Konakis.

Παρατηρώ πως πλέον η μπαταρία δε μου βγάζει μια μέρα. 

Συνήθως χρειάζεται να φορτίσω γύρω στις 6-8 το απόγευμα αν είμαι εκτός σπιτιού από νωρίς το πρωί.

Μέχρι πρότινος και πριν από τις τελευταίες ενημερώσεις λογισμικού η μέρα έβγαινε άνετα.

Υπάρχει κάποια λύση εκτός της αλλαγής μπαταρίας ή οποία δε ξέρω και με τι κόστος γίνεται εδώ στην Αγγλία;

Το μόνο που με έχει κουράσει είναι οι μυτερές γωνίες που πλέον με ενοχλούν αρκετά στην παλάμη…σχεδόν καμία διαφορά στην εμπειρία χρήσης δεν θα δει κανείς ούτε με το 24 ούτε με το 25 ultra….

αλλαγή μόνο σε αυτούς που βαριούνται και θέλουν να δώσουν πάλι χρήματα για συσκευή.

To έχω συνηθίσει πια...φαντάσου πριν 2 χρόνια περίπου μόλις το έπιανα το έβαζα στην άκρη το θεωρούσα υπερβολικό στο μέγεθος και βάρος...ευτυχώς οι θήκες που έχω έχουν στρογγυλά άκρα και δεν με ενοχλεί καθόλου ίσα ίσα έχει στιβαρή αίσθηση και κράτημα 

Konakis.

14 ώρες πριν, ktikti said:

ΕΓΩ το εχω με εγγυηση αλλους 8 μηνες και σε αριστη κατασταση και στα 600 που το δεινω δεν το παιρνει κανενας.μακαρι να εισαι εσυ τυχεροτερος

Με μια γρήγορη ματιά που έριξα, είδα S23Ultra 256 και 512gb 470-550ευρώ.

Αρα λογικό μου φαίνεται να μην υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον στα 600 και 700+ευρώ.

Edited by Fulgore1

9 minutes ago, konakis said:

To έχω συνηθίσει πια...φαντάσου πριν 2 χρόνια περίπου μόλις το έπιανα το έβαζα στην άκρη το θεωρούσα υπερβολικό στο μέγεθος και βάρος...ευτυχώς οι θήκες που έχω έχουν στρογγυλά άκρα και δεν με ενοχλεί καθόλου ίσα ίσα έχει στιβαρή αίσθηση και κράτημα 

Που να είχες την αείμνηστη σειρά Μι max…εκεί να δεις θηρία….ειχα το 1 και το 3

59 minutes ago, Fulgore1 said:

Ναι η αλήθεια είναι αυτή που γράφεις.  Πριν καμιά βδομάδα έκανα την καλή σε συγγενικο μου άτομο κ πήρε το s24u 512 με αποφορολογιση βγήκε αν θυμάμαι καλά κοντά στα 850ευρω . Αν το βάλει 700 δύσκολα πας σε μεταχειρισμένο όλο κ κάποιον θα βρεις να κόψει ένα τιμολογιακι :classic_biggrin:.  

Γνωρίζει κάποιος γιατι με την wifi calling cosmote που συμπεριλαμβανει απο οτι ξερω και το volte ενεργό και στην nova volte calling ενεργό εχω μόνο στις nova κλήσεις hd διπλα στις επαφες? 

Screenshot_20250217_210022_Call settings.jpg

5 ώρες πριν, Konstantine73 said:

Που να είχες την αείμνηστη σειρά Μι max…εκεί να δεις θηρία….ειχα το 1 και το 3

Mi Max Φίλε Konstantine όλα τα λεφτά και αξέχαστη σειρά...Τι μου θύμισες τώρα; Ακόμα έχω την συσκευή παροπλισμένη αλλά συλλεκτική... Τα λέγαμε μια φορά και έναν καιρό σε εκείνο το νήμα! 😀Πραγματικά από τις κορυφαίες σειρές της Xiaomi και κρίμα που της καρατόμησε τόσο άδοξα... Ήταν ο λόγος που έφυγα μετά από καιρό με το επίσης αξιόλογο galaxy note 4 για να πάω σε μια συσκευή με απολαυστική οθόνη... Αν είχε και καλύτερα specs πιστεύω θα κρατούσα και άλλο το Mi Max 3... Επι του θέματος πάντως για να μην βγαίνω off topic και εγώ θεωρώ ότι δεν συντρέχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος για μετάβαση σε s25u ή ακόμα και σε S24u μεταχειρισμένο για όσους έχουνε s23u ή ακόμα και s22u... Και εγώ τώρα με s24u δεν θα πήγαινα σε s25u για κανέναν λόγο... Όπως και για s26u... s27u...s28u για να μην πω και παραπανω...Ειμαι που δεν είμαι και των αλλαγών πόσο μάλλον όταν με καλύπτει πλήρως μια συσκευή δύσκολα την αλλάζω... Εκτός αν δω πτώση σε απόδοση και έρθει το πλήρωμα του χρόνου εκεί θα αρχίζω να ψάχνομαι... 

Edited by UNEXPECTEDGR

Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB}

Φιλικά, Ανδρέας

MOBILE HISTORY FINAL.jpg

12 ώρες πριν, konakis said:

Το 23u είναι εξαιρετική συσκευή τελείως απροβλημάτιστη και με αρκετή υποστήριξη όσον αφορά τις αναβαθμίσεις για πολύ καιρό ακόμα. Εάν κάποιος δεν έχει το μικρόβιο της αλλαγής και δεν τον ενδιαφέρει τόσο το chipset αιχμής δεν πρόκειται να καταλάβει στην καθημερινή του χρήση ιδιαίτερες διαφορές. Περισσότερο στο χέρι και στο κράτημα και πιο πολύ σε σχέση με το 24 ουλτρα παρά με το 23 ουλτρα θα δει κάποιος πηγαίνοντας στο 25αρι...

Έχω το 23, αλλά υπάρχει και το 25 στην οικογένεια.  Για την καθημερινότητα οι διαφορές είναι:. Καλύτερο κράτημα, σχήμα και κυρίως βάρος που είναι αισθητό.  Για τον επεξεργαστή δε μιλάμε είναι τρομερός.  Το δαχτυλικο είναι αμεσοτατο,  η έκπληξη είναι η αναγνώριση προσώπου που λειτουργεί άριστα, τη νύχτα ανεβάζει τη φωτεινότητα μόνο του για να αναγνωρίσει το πρόσωπο.  Είναι βούτυρο στην αφή , αφού αν κάνεις χιλιοστά λάθος το χέρι ανοίγει.  κάτι άλλο.  Αυτό που είναι φανταστικό είναι κάτω από τον ήλιο.  Είναι σαν να μην υπάρχει ήλιος όταν βλέπεις την οθόνη του αντανάκλαση καμία. 

Βλέπεις ολοκάθαρα.  Το gemini λειτουργεί σχεδόν άψογα,  κάνει και κλήσεις υπενθυμίσεις κτλ. Φωτογραφίες και ότι άλλο θέλεις το κάνεις ότι θέλεις με το τηλέφωνο.  Έχει και λίγο καλύτερη μπαταρία και έχει να ενημερωθεί από τον....Δεκέμβριο... Βάζεις τζάμι, λόγω επίπεδης οθόνης,  σε δύο λεπτά.  

1 ώρα πριν, costsa41 said:

Έχω το 23, αλλά υπάρχει και το 25 στην οικογένεια.  Για την καθημερινότητα οι διαφορές είναι:. Καλύτερο κράτημα, σχήμα και κυρίως βάρος που είναι αισθητό.  Για τον επεξεργαστή δε μιλάμε είναι τρομερός.  Το δαχτυλικο είναι αμεσοτατο,  η έκπληξη είναι η αναγνώριση προσώπου που λειτουργεί άριστα, τη νύχτα ανεβάζει τη φωτεινότητα μόνο του για να αναγνωρίσει το πρόσωπο.  Είναι βούτυρο στην αφή , αφού αν κάνεις χιλιοστά λάθος το χέρι ανοίγει.  κάτι άλλο.  Αυτό που είναι φανταστικό είναι κάτω από τον ήλιο.  Είναι σαν να μην υπάρχει ήλιος όταν βλέπεις την οθόνη του αντανάκλαση καμία. 

Βλέπεις ολοκάθαρα.  Το gemini λειτουργεί σχεδόν άψογα,  κάνει και κλήσεις υπενθυμίσεις κτλ. Φωτογραφίες και ότι άλλο θέλεις το κάνεις ότι θέλεις με το τηλέφωνο.  Έχει και λίγο καλύτερη μπαταρία και έχει να ενημερωθεί από τον....Δεκέμβριο... Βάζεις τζάμι, λόγω επίπεδης οθόνης,  σε δύο λεπτά.  

Πέρα από το σχήμα και το βάρος και όσον αφορά την καθημερινή χρήση τι διαφορά βλέπεις?

8 ώρες πριν, Fulgore1 said:

ε ναι..τα βλεπω κι'εγω και σε τετοιες τιμες συνηθως δεν εχουν εγγυηση.αλλα το ανεφερα για τον φιλο παραπανω που θελει να το δωσει.

my old profile -----> RAVER

Είχα μέχρι τώρα συμβόλαιο nova και δεν είχα ποτέ πρόβλημα με το σήμα και την κάλυψη, τόσο για internet όσο και για κλήσεις.Εδώ και μια εβδομάδα μεταπήδησα σε συμβόλαιο Cosmote και απο τότε άρχισαν τα προβλήματα,ιδιαίτερα σε περιοχές θεωρητικά με ασθενές σήμα αλλά και όχι μόνο.Συνεχώς όταν με καλούν δείχνει ότι ο συνδρομητής δεν είναι διαθέσιμος με αποτέλεσμα να χάνω σημαντικές κλήσεις ενώ δεν μπορώ να λάβω και sms η να έρχονται με τεράστια καθυστέρηση.Έχω σήμα 1 γραμμή ή και καμία εκεί που με Nova είχα 2 με 3,ενώ έχω ενεργοποιημένο και το wifi calling χωρίς ιδαίτερο αποτέλεσμα.Έχει κάποιος άλλος πρόβλημα με ασθενές σήμα κινητής;

Iphone 7 Plus 128gb - Samsung Galaxy S7 - Ipad air - Macbook Pro

13 ώρες πριν, costsa41 said:

μπορείς να μου εξηγήσεις πως κάνεις κλήση μέσω gemini μιας πχ επαφής που την έχεις στα ελληνικά;(χωρίς να πατήσεις κάποιο κουμπί .γίνεται;)

Edited by ilka71

4 minutes ago, ilka71 said:

μπορείς να μου εξηγήσεις πως κάνεις κλήση μέσω gemini μιας πχ επίσης που την έχεις στα ελληνικά;(χωρίς να πατήσεις κάποιο κουμπί .γίνεται;)

Ναι την έχω στα ελληνικά.  Πατάς παρατεταμένα το πλαϊνό κουμπί.  Βγαίνει το gemini.  Λες κλήση και το όνομα που θέλεις και αμέσως τον καλεί , αν έχεις πάνω από μια στο ίδιο όνομα σε ρωτά ποια θέλεις να κάνει κλήση.  Είναι πολύ απλό.  

3 minutes ago, costsa41 said:

Ναι την έχω στα ελληνικά.  Πατάς παρατεταμένα το πλαϊνό κουμπί.  Βγαίνει το gemini.  Λες κλήση και το όνομα που θέλεις και αμέσως τον καλεί , αν έχεις πάνω από μια στο ίδιο όνομα σε ρωτά ποια θέλεις να κάνει κλήση.  Είναι πολύ απλό.  

χωρίς κουμπί όμως δεν γίνεται ακόμα ε;

Just now, ilka71 said:

χωρίς κουμπί όμως δεν γίνεται ακόμα ε;

Μα πώς θα γίνει χωρίς κουμπί.  Θα πρέπει με κάποιο τρόπο να ενεργοποιηθεί.  Λογικά δε θα γίνει ποτέ χωρίς να υπάρχει τρόπος ενεργοποίησης του. 

8 minutes ago, costsa41 said:

Μα πώς θα γίνει χωρίς κουμπί.  Θα πρέπει με κάποιο τρόπο να ενεργοποιηθεί.  Λογικά δε θα γίνει ποτέ χωρίς να υπάρχει τρόπος ενεργοποίησης του. 

γιατί;όπως γίνεται με το hey google.αλλά εκεί ανοίγει το gemini αλλά δεν υποστηρίζει ελληνικα..και δεν καταλαβαίνω γιατί με κουμπί υποστηρίζει αλλά με φωνητική όχι 

1 minute ago, ilka71 said:

γιατί;όπως γίνεται με το hey google.αλλά εκεί ανοίγει το gemini αλλά δεν υποστηρίζει ελληνικα..και δεν καταλαβαίνω γιατί με κουμπί υποστηρίζει αλλά με φωνητική όχι 

Ανοίγουν ακριβώς με τον ίδιο τρόπο και τα δύο.  Όταν βγαίνει το gemini απλά μιλάς χωρίς να πατήσεις κάτι.  

51 minutes ago, costsa41 said:

Ανοίγουν ακριβώς με τον ίδιο τρόπο και τα δύο.  Όταν βγαίνει το gemini απλά μιλάς χωρίς να πατήσεις κάτι.  

άμα πεις hey google και ανοίγει το gemini ΔΕΝ υποστηρίζει ελληνικά

7 minutes ago, ilka71 said:

άμα πεις hey google και ανοίγει το gemini ΔΕΝ υποστηρίζει ελληνικά

Αν πεις κάτι τέτοιο δεν ανοίγει το gemini αλλά ο βοηθός που φυσικά δεν έχει ελληνικά.  

2 minutes ago, costsa41 said:

Αν πεις κάτι τέτοιο δεν ανοίγει το gemini αλλά ο βοηθός που φυσικά δεν έχει ελληνικά.  

έχει επιλογή να ανοίξει ο gemini αλλά όχι για ελληνικά.

άρα φωνητικά δεν μπορούμε ακόμα να έχουμε εντολή να κάνει κλήση η κάποια άλλη δουλειά ο gemini;

8 minutes ago, ilka71 said:

έχει επιλογή να ανοίξει ο gemini αλλά όχι για ελληνικά.

άρα φωνητικά δεν μπορούμε ακόμα να έχουμε εντολή να κάνει κλήση η κάποια άλλη δουλειά ο gemini;

Στο έγραψα κάνει κανονικά κλήσεις και σημειώσεις και υπενθυμίσεις.  Έχει κανονικά Ελληνικά απλά δε συνεργάζονται με τον βοηθό, μόνο τα αγγλικά έχουν αυτή την επιλογή.  

32 minutes ago, costsa41 said:

Στο έγραψα κάνει κανονικά κλήσεις και σημειώσεις και υπενθυμίσεις.  Έχει κανονικά Ελληνικά απλά δε συνεργάζονται με τον βοηθό, μόνο τα αγγλικά έχουν αυτή την επιλογή.  

ναι αυτό λέω ελληνικά με φωνητική εντολή δεν έχουμε ακόμα.μόνο με το κουμπί.

6 ώρες πριν, TRACKBYTRACK said:

Είχα μέχρι τώρα συμβόλαιο nova και δεν είχα ποτέ πρόβλημα με το σήμα και την κάλυψη, τόσο για internet όσο και για κλήσεις.Εδώ και μια εβδομάδα μεταπήδησα σε συμβόλαιο Cosmote και απο τότε άρχισαν τα προβλήματα,ιδιαίτερα σε περιοχές θεωρητικά με ασθενές σήμα αλλά και όχι μόνο.Συνεχώς όταν με καλούν δείχνει ότι ο συνδρομητής δεν είναι διαθέσιμος με αποτέλεσμα να χάνω σημαντικές κλήσεις ενώ δεν μπορώ να λάβω και sms η να έρχονται με τεράστια καθυστέρηση.Έχω σήμα 1 γραμμή ή και καμία εκεί που με Nova είχα 2 με 3,ενώ έχω ενεργοποιημένο και το wifi calling χωρίς ιδαίτερο αποτέλεσμα.Έχει κάποιος άλλος πρόβλημα με ασθενές σήμα κινητής;

το ιδιο προβλημα εχω αντιμετωπισει κι'εγω..αλλα ειχα προβλημα και με την nova.εχω αναζητησει τι μπορει να φταιει και ειναι θεμα κινητου.το γραφουν και στα ξενα φορουμς.η λυση που εχω βρει εγω ειναι να το ΜΗΝ ΤΟ ΔΟΥΛΕΥΩ 5G

my old profile -----> RAVER