alfaeffe Δημ. 8 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Οκτωβρίου Οντως; Τουλαχιστον το security fix ειναι Σεπτεμβριου.. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konstantine73 Δημ. 8 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Οκτωβρίου (edited) Δεν εχω πρόβλημα πλέον με το ζουμ, σε μένα είναι οκ X10 & X20 Edited 8 Οκτωβρίου by Konstantine73 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_Lord Δημ. 8 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Οκτωβρίου 7 minutes ago, Konstantine73 said: Δεν εχω πρόβλημα πλέον με το ζουμ, σε μένα είναι οκ X10 & x20 Για δοκίμασε να ζουμάρεις μεταξύ 16χ και 19,9χ. Εκεί εμφανίζεται το πρόβλημα 2 Παράθεση nokia 3330 - motorola V560 - sony ericsson K800i - LG KU990 - nokia E5 - huawei ideos x5 pro - sony xperia ray - Lg optimus L7 II - HTC one x- iphone 4- iphone 5 - ipad mini - samsung galaxy note 4 - iphone 6 - ipad air - iphone 7 plus - samsung galaxy s10+ - xiaomi pad 5 - samsung galaxy s22 ultra - samsung galaxy s23 ultra samsung galaxy watch, samsung galaxy watch 5 pro Toshiba Satellite L775, Dell Latitude 3420, Asus Zenbook 14 Oled Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konstantine73 Δημ. 8 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Οκτωβρίου 1 minute ago, Dark_Lord said: Για δοκίμασε να ζουμάρεις μεταξύ 16χ και 19,9χ. Εκεί εμφανίζεται το πρόβλημα Δυστυχώς έχεις δίκιο…. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perelevas Δημ. 8 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Οκτωβρίου Επιβεβαιώνω το πρόβλημα με το ζουμ υπάρχει ακόμα 😒 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_Lord Δημ. 8 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Οκτωβρίου Εξακολουθεί να το κάνει και σε εμένα. Καταφέρανε και καταστρέψανε ένα απο τα καλύτερα ζουμ της αγοράς μέχρι και σήμερα. Τραγικοί. Να δω πότε και αν θα φτιαχτεί 1 2 Παράθεση nokia 3330 - motorola V560 - sony ericsson K800i - LG KU990 - nokia E5 - huawei ideos x5 pro - sony xperia ray - Lg optimus L7 II - HTC one x- iphone 4- iphone 5 - ipad mini - samsung galaxy note 4 - iphone 6 - ipad air - iphone 7 plus - samsung galaxy s10+ - xiaomi pad 5 - samsung galaxy s22 ultra - samsung galaxy s23 ultra samsung galaxy watch, samsung galaxy watch 5 pro Toshiba Satellite L775, Dell Latitude 3420, Asus Zenbook 14 Oled Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dan81 Δημ. 8 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Οκτωβρίου (edited) Επιβεβαιώνω και εγώ σε s23 ultra ελληνικό ότι το πρόβλημα με την κάμερα δυστυχώς παραμένει και μετά το τελευταίο update. . Στην πρώτη φώτο με 18χ υπάρχει μεγάλη παραμόρφωση. Edited 8 Οκτωβρίου by dan81 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim2019 Δημ. 8 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Οκτωβρίου 2 ώρες πριν, galactob said: Πάντως στην κάμερα το πρόβλημα με το zoom δεν διορθώθηκε Μάλλον είναι απλά η ενημέρωση ασφαλείας. Αλλά τόσα mb? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. 8 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Οκτωβρίου Οτι νάναι είναι τελικά αυτη η Samsung... Ας ελπίσουμε να βελτίωσαν τη μπαταρία τουλάχιστον... 1 Παράθεση GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theopanatha13 Δημ. 8 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Οκτωβρίου Ήρθαν 2 update σε ενημέρωση Σεπτεμβρίου. Το ένα 300κατι και το άλλο 400κατι mb. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagoudakis Δημ. 8 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Οκτωβρίου (edited) 39 minutes ago, theopanatha13 said: Ήρθαν 2 update σε ενημέρωση Σεπτεμβρίου. Το ένα 300κατι και το άλλο 400κατι mb. εμενα μονο 1 ηρθε και φυσικα το προβλημα με το ζουμ υπαρχει ΥΓ μολις μου εσκασε και η δευτερη στο καπακι,οπως τα λες....για να δουμε μηπως ειναι για το ζουμ Edited 8 Οκτωβρίου by lagoudakis 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtgiannis Δημ. 8 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Οκτωβρίου Μου ήρθε και εμένα 2ο update πριν από λίγο. Για να δούμε τι έγινε... 3 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perelevas Δημ. 8 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Οκτωβρίου Διορθώθηκε το ζουμ με το δεύτερο updare. Ζήτωωωω 😀 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_Lord Δημ. 8 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Οκτωβρίου Φαίνεται ότι έφτιαξε το ζουμ με το δεύτερο update 2 Παράθεση nokia 3330 - motorola V560 - sony ericsson K800i - LG KU990 - nokia E5 - huawei ideos x5 pro - sony xperia ray - Lg optimus L7 II - HTC one x- iphone 4- iphone 5 - ipad mini - samsung galaxy note 4 - iphone 6 - ipad air - iphone 7 plus - samsung galaxy s10+ - xiaomi pad 5 - samsung galaxy s22 ultra - samsung galaxy s23 ultra samsung galaxy watch, samsung galaxy watch 5 pro Toshiba Satellite L775, Dell Latitude 3420, Asus Zenbook 14 Oled Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris1090T Δημ. 8 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Οκτωβρίου Πάντως με την 6.1.1 και γω εχω δει μεγάλη διαφορά στηβ μπαταρία προς το καλύτερο. Εχω κερδίσει σχεδόν μισή μέρα. Για να δώσω ενα παράδειγμα βγάζω 2 μέρες με 5μιση ώρες σύνολο οθόνη ενεργή και το βράδυ ρουτίνα που κλείνει το 5g και ενεργοποιεί την εξοικονόμηση. Οσο για το ζουμ φυσικά πρέπει να φτιαχτεί αλλα δνε το θεωρώ κατι τραγικό καθώς σχεδόν ποτέ δνε τραβούσα φώτο απο 16χ έως 19.9. Οπότε αν δνε το αναφέρατε τουλάχιστον εγωωδνε θα το καταλάβαινα. Μακάρι οταν φτιάξουν το ζουμ να διατηρήσουν την διαχείριση της μπαταρίες όπως τώρα 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. 8 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Οκτωβρίου Έτσι οπως τα έχει κάνει φέτος με τις ενημερώσεις, έχουμε χάσει την μπάλα...όσοι γράφουν το οτιδήποτε, θα πρέπει να λένε και software version για να συνεννοούμαστε. γραφει κάποιος π.χ "εγώ με την τελευταία ενημέρωση..." και μετά από 2 ώρες που το διαβάζει κάποιος έχει σκάσει κι άλλη. Είμαστε ένα βήμα πριν απ'το Δαφνιιιιιι 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktikti Δημ. 8 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Οκτωβρίου (edited) επιβεβαιωνω κι εγω με το πρωτο update σεπτεμβριου οτι το ζοομ δεν εχει διορθωθει. 👎 θα περιμενω και το την 2η εκδοση αναβαθμισης για να διορθωθει το προβλημα Edited 8 Οκτωβρίου by ktikti Παράθεση my old profile -----> RAVER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagoudakis Δημ. 8 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Οκτωβρίου 14 minutes ago, ktikti said: επιβεβαιωνω κι εγω με το πρωτο update σεπτεμβριου οτι το ζοομ δεν εχει διορθωθει. 👎 θα περιμενω και το την 2η εκδοση αναβαθμισης για να διορθωθει το προβλημα λογικα θα σου ερθει απο στιγμη σε στιγμη..και ναι εφτιαξε το ζουμ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam255 Δημ. 8 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Οκτωβρίου (edited) Μετά το σημερινό update 450 mb περίπου η κάμερα έφτιαξε με το ζουμ από 16 έως 20 Edited 8 Οκτωβρίου by liam255 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. 8 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Οκτωβρίου Το αυτονόητο έγινε τελικά με τη 2η αναβάθμιση... Για να δούμε και τα υπόλοιπα αν έχουμε καπου βελτίωση...🤔 Παράθεση GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livagoth Δημ. 8 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Οκτωβρίου Νομίζω είναι ακόμα πιο smooth το κινητό με την τελευταία ενημέρωση. Ίσως να είναι ιδέα μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djchristakis Δημ. 8 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Οκτωβρίου Εμένα μια ενημέρωση μου ήρθε μόνο και η κάμερα διορθώθηκε 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konstantine73 Δημ. 8 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Οκτωβρίου Έσκασε και σε μενα το 2ο update και λέω δεν μπορεί κάτι έγινε λάθος με το πρωτο... Με το που το έκανα αμέσως πήγα στην κάμερα και όντως φτιάχτηκε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinmaths Δημ. 8 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Οκτωβρίου Το ζήτημα που αφαίρεσαν την ελληνική γλώσσα στη μετάφραση με spen, δε βλέπω να γυρνάει πάντως. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. 8 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Οκτωβρίου Με αφορμή αυτό που λέει ο φίλος από πάνω περί ελληνικών...ούτε κατά τη διάρκεια μιας κλήσης μεταφράζει? Έστω και αντίστροφα. Ρωτάω γιατί είδα ένα βίντεο χθες για τα Xiaomi 14T και με την ΑΙ που έχουν βάλει, οπου κάνει μετάφραση από Ελληνικα σε άλλες γλώσσες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts