Konstantine73 Δημ. July 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2023 Είναι όντως πανάκριβη αλλά και η μοναδική που είναι λεπτή και αφήνει λίγο σε θέα και αίσθηση την συσκευή. Όσες άλλες πήρα είναι κάπως χοντροκομενες να πω.. Η crystal clear της Spigen είναι υπερλεπτη με καλή προστασία στο σετ καμερών sent from my S23Ultra 12/512 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtgiannis Δημ. July 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2023 3 minutes ago, thanos1989 said: Την έχω και εγώ και την χρησιμοποιώ μόνο για μέσα στο σπίτι και βόλτες.... για δουλειά έχω μια της Spigen γκρί διάφανη. Η pitaka σε θέμα ασφάλειας δεν παίζει να κάνει πολλά. (υποσημειωση: την πείρα στα 40€ μεταχειρισμένη από ένα παιδί κοντά στην περιοχή μου σε άψογη κατάσταση. αρχική τιμή τότε είχε 80+€) Ωωωωω, καλό deal! Από ασφαλεια ναι το καταλαβαίνω, αλλά μπρος στα καλή τι είναι ο πόνος!! 1 minute ago, Konstantine73 said: Η crystal clear της Spigen είναι υπερλεπτη με καλή προστασία στο σετ καμερών sent from my S23Ultra 12/512 Την έχω. Ήταν η πρώτη που πήρα. Δεν με κάλυψε σε θέμα εμφάνισης 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. July 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2023 4 minutes ago, jtgiannis said: Ωωωωω, καλό deal! Από ασφαλεια ναι το καταλαβαίνω, αλλά μπρος στα καλή τι είναι ο πόνος!! Την έχω. Ήταν η πρώτη που πήρα. Δεν με κάλυψε σε θέμα εμφάνισης Ναι σε θέμα εμφάνισης και αίσθησης στο χέρι είναι όλα τα λεφτά. Γι'αυτό και την έχω στο σπίτι μόνιμα και έχω ευχαριστηθεί το κινητό στο έπακρο. Σαν τρίτη θήκη άμα κριθεί αναγκαία μεγάλη ασφάλεια έχω και την Spigen με κάλυμμα στις κάμερες. Πολύ καλή και αυτή απλά με τον έξτρα όγκο όμως πολύ καλή αίσθηση στο χέρι 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konstantine73 Δημ. July 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2023 Την έχω. Ήταν η πρώτη που πήρα. Δεν με κάλυψε σε θέμα εμφάνισης εάν δεν Σου αρέσουν οι σιλικόνης πάω πάσο αλλιώς τόσο λεπτή πουθενα αλλού sent from my S23Ultra 12/512 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. July 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2023 52 minutes ago, thanos1989 said: Ναι σε θέμα εμφάνισης και αίσθησης στο χέρι είναι όλα τα λεφτά. Γι'αυτό και την έχω στο σπίτι μόνιμα και έχω ευχαριστηθεί το κινητό στο έπακρο. Σαν τρίτη θήκη άμα κριθεί αναγκαία μεγάλη ασφάλεια έχω και την Spigen με κάλυμμα στις κάμερες. Πολύ καλή και αυτή απλά με τον έξτρα όγκο όμως πολύ καλή αίσθηση στο χέρι αυτη την εχεις δει? https://www.skroutz.gr/s/40569041/Spigen-AirSkin-Back-Cover-Σιλικόνης-Μαύρο-Galaxy-S23-Ultra.html την ειχα στο μικρο s23 και τα σπαει.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fraggreg Δημ. July 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2023 Καλησπέρα σας και καλή εβδομάδα. Εχω ενα θεμα με την κατανάλωση της εφαρμογής contacts storage.Τις τελευταιες 7 μέρες εχει καταναλωση 159% Τις τελευταίες 24 ώρες 36%. Έχετε κάποια λύση; Ευχαριστω εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosathan Δημ. July 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2023 (edited) Μόλις παρέλαβα αυτά τα αυτοκόλλητα για την οθόνη απο το αλι https://vi.aliexpress.com/item/1005005643734808.html Κάθονται άψογα, σχετικά εύκολη εγκατάσταση και δεν σηκώνεται απο τις θήκες που έχω (και έχει πολύ καλή υφή). Για 4 δολάρια τα 4, ειναι μια χαρα Edited July 24, 2023 by tasosathan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. July 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2023 Καλησπέρα σας και καλή εβδομάδα. Εχω ενα θεμα με την κατανάλωση της εφαρμογής contacts storage.Τις τελευταιες 7 μέρες εχει καταναλωση 159% Τις τελευταίες 24 ώρες 36%. Έχετε κάποια λύση; Ευχαριστω εκ των προτέρων Δοκίμασε επανεκκίνηση και εκκαθάριση της προσωρινής μνήμης (cache, όχι data) της εφαρμογής των επαφών. Sent from my SM-S916B using Tapatalk Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spirospe40 Δημ. July 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2023 Το μονο αρνητικο στο s23 ultra είναι η αδυναμία του σήματος ,ειδικα σε μέρη κλειστά που δεν εχει καλο σήμα ...ζορίζεται ...κάτοχος και του xiaomi 12 t pro ταυτόχρονα το xiaomi έχει 3 γραμμές το s23 ultra ούτε μια...ίδια εταιρεία εννοείται cosmote ..δεν ξέρω τι φταίει για να έχει χαμηλό sar ..δεν ξέρω ...κατα τα αλλα δεν υπάρχουν λόγια ..το νούμερο 1 android .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konstantine73 Δημ. July 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2023 Το μονο αρνητικο στο s23 ultra είναι η αδυναμία του σήματος ,ειδικα σε μέρη κλειστά που δεν εχει καλο σήμα ...ζορίζεται ...κάτοχος και του xiaomi 12 t pro ταυτόχρονα το xiaomi έχει 3 γραμμές το s23 ultra ούτε μια...ίδια εταιρεία εννοείται cosmote ..δεν ξέρω τι φταίει για να έχει χαμηλό sar ..δεν ξέρω ...κατα τα αλλα δεν υπάρχουν λόγια ..το νούμερο 1 android ..Αριστερά το samsung δεξιά το xiaomisent from my S23Ultra 12/512 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spirospe40 Δημ. July 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2023 34 minutes ago, Konstantine73 said: Αριστερά το samsung δεξιά το xiaomi sent from my S23Ultra 12/512 Δηλαδή το S23 ultra εχει περισσότερο sar αλλα λιγότερο δυνατό σήμα ? Περίεργο ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costsa41 Δημ. July 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2023 Το μονο αρνητικο στο s23 ultra είναι η αδυναμία του σήματος ,ειδικα σε μέρη κλειστά που δεν εχει καλο σήμα ...ζορίζεται ...κάτοχος και του xiaomi 12 t pro ταυτόχρονα το xiaomi έχει 3 γραμμές το s23 ultra ούτε μια...ίδια εταιρεία εννοείται cosmote ..δεν ξέρω τι φταίει για να έχει χαμηλό sar ..δεν ξέρω ...κατα τα αλλα δεν υπάρχουν λόγια ..το νούμερο 1 android ..Δεν έχουν σημασία οι γραμμές. Κλήσεις να μη χάνονται. Προσωπικά δεν έχω χάσει καμία . Στάλθηκε από το SM-S918B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spirospe40 Δημ. July 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2023 1 minute ago, costsa41 said: Δεν έχουν σημασία οι γραμμές. Κλήσεις να μη χάνονται. Προσωπικά δεν έχω χάσει καμία . Στάλθηκε από το SM-S918B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κλήσεις δεν εχω χασει καμια ούτε εγω...απλα μου κάνει εντύπωση σε σχέση με αλλα κινητά τεσταρισμενο σε μέρη όπως ειπα πριν κλειστά δείχνει καμια γραμμή .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konstantine73 Δημ. July 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2023 Δηλαδή το S23 ultra εχει περισσότερο sar αλλα λιγότερο δυνατό σήμα ? Περίεργο ...Το samsung στο σώμα έχει περισσότερο SAR και ελαφρώς λιγότερο στο κεφάλι...το EU έτσι ...sent from my S23Ultra 12/512 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costsa41 Δημ. July 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2023 Κλήσεις δεν εχω χασει καμια ούτε εγω...απλα μου κάνει εντύπωση σε σχέση με αλλα κινητά τεσταρισμενο σε μέρη όπως ειπα πριν κλειστά δείχνει καμια γραμμή ..Αν δεν χάνεις κλήσεις και έχουν και ποιότητα τι να τις κάνεις τις γραμμές; Πάντα έτσι ήταν στα samsung αλλά δεν είχαν πρόβλημα. Άσε που είναι και θέμα εταιρείας και περιοχής το σήμα. Στάλθηκε από το SM-S918B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktikti Δημ. July 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2023 4 ώρες πριν, arxontas2323 said: Ωραία η pitaka αλλα οχι και 60€ που ζητάνε...εσενα ποσο σου βγήκε και απο που; Η καλύτερη θήκη που είχα ποτέ ηταν με το oneplus η sandstone 65 dollars πληρωσα.αγορα απο amazon . αλλα τοσο λεπτη..και εφαρμοστη θηκη δεν υπαρχει.στα ++ οτι ειναι και Magsafe . 1 Παράθεση my old profile -----> RAVER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. July 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2023 Γειά σας. Ήρθα σήμερα στην παρέα από S21 ultra. Πολύ γρήγορο το τηλέφωνο μας.. Ήθελα να ρωτήσω.. Έχω 45αρι φορτιστή από το S20 Ultra που είχα παλιά και όταν συνδέω το φορτιστή γυρνάει ένα γαλάζιο κυκλάκι κλασικά και λέει super fast charging. Ειναι οκ αυτό; φορτίζει με 45watt? Sent from my SM-S918B using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. July 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2023 4 ώρες πριν, Spirospe40 said: Κλήσεις δεν εχω χασει καμια ούτε εγω...απλα μου κάνει εντύπωση σε σχέση με αλλα κινητά τεσταρισμενο σε μέρη όπως ειπα πριν κλειστά δείχνει καμια γραμμή .. Όταν λέμε κλειστά μέρη τι εννοούμε; Πάντως μου κανένα μεγάλη εντύπωση η διαφορά των τριών γραμμών με καμια γραμμή. Να έχουν μια γραμμή διάφορα να το δεχτώ. Και όταν δεν έχεις γραμμή, λαμβάνεις κλήσεις; Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. July 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2023 Για όσους ξέρουν το sunbird μπορούν να το κατεβάσουν και να δούνε αν όντως μπορούν να βάλουν το apple id τους και να στείλουν... Εμένα με άφησε και στέλνω κανονικά iMessage. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sunbird Για όσους δεν ξέρουν:η sunbird ετοιμάζει εφαρμογή στην οποία εμεις οι χρήστες android θα περνάμε το apple id μας(όποιος δν εχει δημιουργεί μέσω της εφαρμογής) και θα μπορούμε να ανταλλάζουμε iMessage και facetime (σε λίγο καιρό) με χρήστες Apple... επίσης σε λίγο καιρό θα μπούνε και άλλες εφαρμογές οπως whatsapp, messenger κτλ...ειναι σε alpha tester έκδοση ακόμα... Υπάρχει κανάλι στο discord για περισσότερες πληροφορίες Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. July 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2023 Που βάζουμε μεμβράνη στο κινητό μας; στη samsung δε βάζουν λένε Sent from my SM-S918B using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costsa41 Δημ. July 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2023 Που βάζουμε μεμβράνη στο κινητό μας; στη samsung δε βάζουν λένε Sent from my SM-S918B using TapatalkΔες στο Amazon. Υπάρχουν μεμβράνες που μπαίνουν πάρα πολύ εύκολα, ακόμα κι αν δεν έχεις τοποθετήσει ποτέ, είναι οικονομικές και ανθεκτικές. Κάνουν και του 22. Μην ξεγελαστεις κι εσύ και πας στους εδώ κλέφτες που θέλουν είκοσι ευρώ και πάνω για να τοποθετήσουν μια μεμβράνη. Στάλθηκε από το SM-S918B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. July 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2023 Δες στο Amazon. Υπάρχουν μεμβράνες που μπαίνουν πάρα πολύ εύκολα, ακόμα κι αν δεν έχεις τοποθετήσει ποτέ, είναι οικονομικές και ανθεκτικές. Κάνουν και του 22. Μην ξεγελαστεις κι εσύ και πας στους εδώ κλέφτες που θέλουν είκοσι ευρώ και πάνω για να τοποθετήσουν μια μεμβράνη. Στάλθηκε από το SM-S918B μου χρησιμοποιώντας TapatalkΒάζει το iRepair στο Περιστέρι με 12€ νανοτεχνολογιας. Πόσο πιο φθηνά θα την πάρω; 1€? Δύσκολο. Επίσης δε θέλω να το αφήσω ούτε λεπτό περαιτέρω χωρίς προστασία. Ίσως πάρω να έχω καβατζα Sent from my SM-S918B using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costsa41 Δημ. July 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2023 Βάζει το iRepair στο Περιστέρι με 12€ νανοτεχνολογιας. Πόσο πιο φθηνά θα την πάρω; 1€? Δύσκολο. Επίσης δε θέλω να το αφήσω ούτε λεπτό περαιτέρω χωρίς προστασία. Ίσως πάρω να έχω καβατζα Sent from my SM-S918B using TapatalkΜε 20 ευρώ θα πάρεις τρεις. Να πας φυσικά να βάλεις. Στάλθηκε από το SM-S918B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. July 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2023 Έβαλα στο iRepair με 10€ να ξέρετε για όποιον θέλει. Θα παραγγείλω να έχω και δικές μου αλλά επειδή το κινητό το πήρα εχθές δεν θέλω να μείνει καθόλου χωρίς μεμβράνη. Πολύ καλή τοποθέτηση, έχουν μηχάνημα που κόβει ακριβώς για το κινητό μας. Sent from my SM-S918B using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. July 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2023 Έβαλα στο iRepair με 10€ να ξέρετε για όποιον θέλει. Θα παραγγείλω να έχω και δικές μου αλλά επειδή το κινητό το πήρα εχθές δεν θέλω να μείνει καθόλου χωρίς μεμβράνη. Πολύ καλή τοποθέτηση, έχουν μηχάνημα που κόβει ακριβώς για το κινητό μας. Sent from my SM-S918B using TapatalkΤέλος Φλεβάρη πήρα το κινητό και καπάκια πήγα irepair κι έβαλα μεμβράνη.Μεχρι και σήμερα αυτήν έχω και δεν έχει πάθει τίποτα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts