petpapoy Δημ. July 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2023 Σχετικά με την μπαταρία να καταθέσω ενα προβληματισμό μου γιατί θα τρελαθώ. Το πρωί, στις 8:35 το έβγαλα από ασύρματη φορτιστή οπως κάθε πρωί. Δείτε την εικόνα γιατί κάτι δεν πάει καλά μετά την τελευταία αναβάθμιση. Δεν γίνεται να το έβγαλα από τον φορτιστή πριν από 10 ώρες και να λέει αλλά ντ άλλων! Εκτός και αν δεν έχω καταλάβει κάτι καλά. Παράθεση Τα μυαλά, όπως και τα αλεξίπτωτα, δουλεύουν καλύτερα όταν είναι ανοιχτά! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. July 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2023 5 minutes ago, petpapoy said: Σχετικά με την μπαταρία να καταθέσω ενα προβληματισμό μου γιατί θα τρελαθώ. Το πρωί, στις 8:35 το έβγαλα από ασύρματη φορτιστή οπως κάθε πρωί. Δείτε την εικόνα γιατί κάτι δεν πάει καλά μετά την τελευταία αναβάθμιση. Δεν γίνεται να το έβγαλα από τον φορτιστή πριν από 10 ώρες και να λέει αλλά ντ άλλων! Εκτός και αν δεν έχω καταλάβει κάτι καλά. Κανε μια πλήρη φόρτιση (100%) να δεις πως θα παει 1 Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. July 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2023 καλησπερα και απο εμενα κατοχος του φανταστικου galaxy s23 ultra δεν ξερω αν γραφω στο σοστώ topic.... τωρα τελευταια αγορασα τα ασυρματα ακουστικα qcy t13 που ειχα ακουσει καλα σχολια ο ηχος ομως κατα της τηλεφωνικες κλησεις ειναι πολυ χαμηλος στα αυτια μου!!! υπαρχει καποιο κολπο να παιξουν δυνατοτερα???? ξερει καπιος κατι???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo7ashm Δημ. July 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2023 5 ώρες πριν, Konstantine73 said: Προσωπικά το έχω στην αυτόματη και μέχρι τώρα αναγνωρίζει τέλεια το εκάστοτε περιβάλλον με την ανάλογη ρύθμιση που κάνει....για ποιον λόγο το έχεις φουλ? sent from my S23Ultra 12/512 Φίλε μου μπορείς να μου στείλεις τι ρύθμιση έχεις κανει; γιατί σκέφτομαι κ εγώ να το βάλω στην αυτόματη.. ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konstantine73 Δημ. July 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2023 Φίλε μου μπορείς να μου στείλεις τι ρύθμιση έχεις κανει; γιατί σκέφτομαι κ εγώ να το βάλω στην αυτόματη.. ευχαριστώ Εγώ το έχω έτσι...sent from my S23Ultra 12/512 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. July 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2023 Σχετικά με την μπαταρία να καταθέσω ενα προβληματισμό μου γιατί θα τρελαθώ. Το πρωί, στις 8:35 το έβγαλα από ασύρματη φορτιστή οπως κάθε πρωί. Δείτε την εικόνα γιατί κάτι δεν πάει καλά μετά την τελευταία αναβάθμιση. Δεν γίνεται να το έβγαλα από τον φορτιστή πριν από 10 ώρες και να λέει αλλά ντ άλλων! Εκτός και αν δεν έχω καταλάβει κάτι καλά. αφού δεν το φορτισες 100%. γιαυτό το δείχνει έτσι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petpapoy Δημ. July 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2023 3 ώρες πριν, ilka71 said: 6 ώρες πριν, petpapoy said: Σχετικά με την μπαταρία να καταθέσω ενα προβληματισμό μου γιατί θα τρελαθώ. Το πρωί, στις 8:35 το έβγαλα από ασύρματη φορτιστή οπως κάθε πρωί. Δείτε την εικόνα γιατί κάτι δεν πάει καλά μετά την τελευταία αναβάθμιση. Δεν γίνεται να το έβγαλα από τον φορτιστή πριν από 10 ώρες και να λέει αλλά ντ άλλων! Εκτός και αν δεν έχω καταλάβει κάτι καλά. αφού δεν το φορτισες 100%. γιαυτό το δείχνει έτσι Λέτε? Δεν παρατήρησα αν ήταν 100% αλλά γιατί να μην ήταν όλο το βράδυ στον φορτιστή; Θα το τσεκάρω απόψε! Παράθεση Τα μυαλά, όπως και τα αλεξίπτωτα, δουλεύουν καλύτερα όταν είναι ανοιχτά! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. July 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2023 Λέτε? Δεν παρατήρησα αν ήταν 100% αλλά γιατί να μην ήταν όλο το βράδυ στον φορτιστή; Θα το τσεκάρω απόψε! φαίνεται δεξιά που λέει 100%. δεν έφτασε ποτέ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. July 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2023 17 minutes ago, petpapoy said: Λέτε? Δεν παρατήρησα αν ήταν 100% αλλά γιατί να μην ήταν όλο το βράδυ στον φορτιστή; Θα το τσεκάρω απόψε! Εχεις προστασία μπαταρίας ενεργοποιημένο Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. July 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2023 Έχω παρατηρήσει πως αν έχεις ενεργοποιημένη την επιλογή adaptive battery, μπορεί όντως να μην σε πάει στο 100% κι ας μην έχεις επιλεγμένη την επιλογή προστασία μπαταρίας.Μάλλον για να προστατέψει τη συσκευή; ή που έχω κάποια ρουτίνα να ενεργοποιεί την επιλογή προστασίας όταν φορτίζω το βράδυ και το έχω ξεχάσει!Sent from my SM-S916B using Tapatalk Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtgiannis Δημ. July 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2023 Καλημέρα. Τελικά υπάρχει τρόπος να εγκαταστήσουμε το Good Lock για πάντα και όχι για λίγο διάστημα ή να αρκεστώ στο Nice lock?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konstantine73 Δημ. July 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2023 Καλημέρα. Τελικά υπάρχει τρόπος να εγκαταστήσουμε το Good Lock για πάντα και όχι για λίγο διάστημα ή να αρκεστώ στο Nice lock?? Τι παραπάνω θα κάνεις με το good lock?sent from my S23Ultra 12/512 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bardull Δημ. July 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2023 Τι παραπάνω θα κάνεις με το good lock?sent from my S23Ultra 12/512Εγώ με το nice lock δεν βγάζω άκρη πάντως, πρέπει να δω video να το μαθωΣτάλθηκε από το SM-S918B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konstantine73 Δημ. July 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2023 Εγώ με το nice lock δεν βγάζω άκρη πάντως, πρέπει να δω video να το μαθωΣτάλθηκε από το SM-S918B μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠοιο είναι το πρόβλημά σου, έχεις κατεβασμένο το nice lock downloader και από κει κατεβάζεις οτι update υπάρχει...sent from my S23Ultra 12/512 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costsa41 Δημ. July 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2023 Εγώ με το nice lock δεν βγάζω άκρη πάντως, πρέπει να δω video να το μαθωΣτάλθηκε από το SM-S918B μου χρησιμοποιώντας TapatalkΝομίζω είναι εύκολο. Κατέβασε το nice lock πήγαινε στη σελίδα του και κατεβασε το downloader. Από εκεί κατεβάζεις πολύ εύκολα ότι θέλεις. Έχει αρκετή παραμετροποίηση και κάποια στιγμή πρέπει να έρθει σε όλες τις χώρες. Κάποια από αυτά υπάρχουν και στο store της Samsung Στάλθηκε από το SM-S918B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. July 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2023 ποτέ δεν κατάλαβα γιατί κάνει διακρίσεις η samsung...πχ good lock,samsung wallet, rcs κτλ γιατί δεν τα δίνει σε όλες τις χώρες και κάνει επιλογή; Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. July 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2023 πάντως εμένα αρκετές φορές κλείνει πχ το quickstar και πρέπει να ξανά ανοίξω το module να αρχίσει πάλι να δουλεύει. έχω απενεργοποιησει την βελτιστοποιηση μπαταρίας στην εφαρμογή nicelock. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boymanos Δημ. July 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2023 (edited) 14 minutes ago, arxontas2323 said: ποτέ δεν κατάλαβα γιατί κάνει διακρίσεις η samsung...πχ good lock,samsung wallet, rcs κτλ γιατί δεν τα δίνει σε όλες τις χώρες και κάνει επιλογή; Οταν θα μαθει καποτε να σεβεται τον πελατη της ανεξαρτητως χωρας, τοτε θα το κανει, μεχρι σημερα ομως οι ελληνες ανηκουν στα κοροιδα που την προτιμουν, και ειναι πολυ τυχερη η samsung που εχει την smartec και πουλαει στην ελλαδα. Edited July 12, 2023 by boymanos 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. July 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2023 Η βασικότερη διάκριση είναι με τον dialer και δεν μιλάω για την ηχογράφηση, που αυτό επαφίεται στην εκάστοτε νομοθεσία αλλά για το spam detection Για κλήσεις spam όπως στον google dialer. Αν δεν μου άρεσε οπτικά περισσότερο θα τον είχα καταργήσει. Βασικά πέρα από το οπτικό ο μόνος λόγος που κρατάω τον dialer της samsung είναι που στο άνοιγμα σε βγάζει κατευθείαν στο dial pad. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtgiannis Δημ. July 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2023 37 minutes ago, Konstantine73 said: Τι παραπάνω θα κάνεις με το good lock? sent from my S23Ultra 12/512 Ρώτησα αν υπάρχει τρόπος και όχι τι παραπάνω θα κάνω. Γνωρίζεις κάτι σχετικά με αυτό που ρώτησα; Αν όχι παρακαλώ ας βοηθήσει κάποιος που ξέρει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konstantine73 Δημ. July 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2023 Ρώτησα αν υπάρχει τρόπος και όχι τι παραπάνω θα κάνω. Γνωρίζεις κάτι σχετικά με αυτό που ρώτησα; Αν όχι παρακαλώ ας βοηθήσει κάποιος που ξέρει. Και εγώ σε ρωτάω τι ακριβώς θέλεις να κάνεις και δεν θέλεις το nice Lock....sent from my S23Ultra 12/512 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteriskoy Δημ. July 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2023 20 ώρες πριν, Konstantine73 said: Προσωπικά το έχω στην αυτόματη και μέχρι τώρα αναγνωρίζει τέλεια το εκάστοτε περιβάλλον με την ανάλογη ρύθμιση που κάνει....για ποιον λόγο το έχεις φουλ? sent from my S23Ultra 12/512 Μου εχουν καει καποια πιξελ και θα αλλαξω συντομα οθονη εφοσον ειναι στην εγγυηση. Οποτε το εχω στο φουλ συνεχεια να δω ποτε θα εμφανιστει το burn in ετσι απο περιεργεια. Και για να δοκιμασω την μπαταρια με φουλ φωτεινοτητα συνεχεια. Η οποια απλα δεν καταλαβαινει τιποτα. Τερας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konstantine73 Δημ. July 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2023 Μου εχουν καει καποια πιξελ και θα αλλαξω συντομα οθονη εφοσον ειναι στην εγγυηση. Οποτε το εχω στο φουλ συνεχεια να δω ποτε θα εμφανιστει το burn in ετσι απο περιεργεια. Και για να δοκιμασω την μπαταρια με φουλ φωτεινοτητα συνεχεια. Η οποια απλα δεν καταλαβαινει τιποτα. Τερας. Να το αλλάξεις όσο πιο σύντομα μπορείς μην έχεις μετά θέματα με την εγγύηση και σου λένε ότι έχεις εσύ κάποια υπαιτιότητα...sent from my S23Ultra 12/512 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petpapoy Δημ. July 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2023 10 ώρες πριν, arxontas2323 said: Εχεις προστασία μπαταρίας ενεργοποιημένο Όχι όχι το φορτίζω πάντα στο 100%. Σήμερα ήταν οκ! Παράθεση Τα μυαλά, όπως και τα αλεξίπτωτα, δουλεύουν καλύτερα όταν είναι ανοιχτά! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreaszel Δημ. July 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2023 12 ώρες πριν, arxontas2323 said: Εχεις προστασία μπαταρίας ενεργοποιημένο Και προστασία να έχεις όπως εγώ που σταματάει στο 85% τα στατιστικά μηδενιζουν. Απλώς ο φίλος δε το άφησε να πάει 100% 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts