vastegial_74 Δημ. March 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2023 Ο ανταγωνισμός σπρώχνει τις εταιρείες να κυκλοφορούν τις συσκευές για να προλάβουν την αγορά αλλά σε βάρος του αγοραστή. Βγαίνει η συσκευή στην αγορά και μετά περιμένουμε τα updates για να τελειοποιηθεί. Γιατί μέσα σε ένα χρόνο που κάνει να βγει η επόμενη δεν την κάνουν έτσι που να κυκλοφορήσει τέλια, χωρίς να κάνει κιχ. Δεν φτάνει ο χρόνος; Αφού όλες οι βελτιώσεις στην πορεία είναι θέμα software. Τόσο δύσκολο είναι;;;; Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tips2022 Δημ. March 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2023 (edited) 19 ώρες πριν, panosfx said: Γιατί υπάρχει καμία εταιρεία που να είναι εμπιστοσύνης;Πας σε αυτήν με τα λιγότερα προβλήματα και την καλύτερη υποστήριξη. Εγώ φαντάσου διαλέγω Samsung κατά 50% λόγω της Smartec.Εχω την ασφάλεια πως ότι κι αν συμβεί θα με καλύψουν άμεσα και δεν θα σπάσουν τα νεύρα μου. Από πέρυσι που αγόρασε η κόρη μου το 13 pro max, ε λοιπόν δεν την άκουσα για κάτι που να πάει στραβά σε σχέση με τα βασικά στοιχεία (WiFi ρε σεις?) του τηλεφώνου! Αυτό δε σου λέει κάτι? Είναι που δεν μπορώ να μεταπηδήσω σε Apple λόγω IOS, αλλιώς θα της έλεγα εγώ .... ΥΓ. Ούτε με το επερχόμενο υpdate διορθώνεται το πρόβλημα....σιχαμένοι της Sammy! Edited March 30, 2023 by Tips2022 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. March 30, 2023 Author Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2023 Από πέρυσι που αγόρασε η κόρη μου το 13 pro max, ε λοιπόν δεν την άκουσα για κάτι που να πάει στραβά σε σχέση με τα βασικά στοιχεία (WiFi ρε σεις?) του τηλεφώνου! Αυτό δε σου λέει κάτι? Είναι που δεν μπορώ να μεταπηδήσω σε Apple λόγω IOS, αλλιώς θα της έλεγα εγώ .... ΥΓ. Ούτε με το επερχόμενο υpdate διορθώνεται το πρόβλημα....σιχαμένοι της Sammy!ΚούρασεςΣτάλθηκε από το SM-S918B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. March 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2023 Πάντως εγώ δεν έχω κανένα θέμα.Μηπως σε κάποια παιδιά έκατσε ελάττωμα; Πηγές Smartec; 39 minutes ago, Tips2022 said: Από πέρυσι που αγόρασε η κόρη μου το 13 pro max, ε λοιπόν δεν την άκουσα για κάτι που να πάει στραβά σε σχέση με τα βασικά στοιχεία (WiFi ρε σεις?) του τηλεφώνου! Αυτό δε σου λέει κάτι? Είναι που δεν μπορώ να μεταπηδήσω σε Apple λόγω IOS, αλλιώς θα της έλεγα εγώ .... ΥΓ. Ούτε με το επερχόμενο υpdate διορθώνεται το πρόβλημα....σιχαμένοι της Sammy! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a40ntistos Δημ. March 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2023 Για να αλλάξω λίγο και το κλίμα, υπάρχει κάποιος λόγος να μην ενεργοποιήσουμε το Light performance mode; Sent from my SM-S918B using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_Lord Δημ. March 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2023 1 hour ago, Tips2022 said: Από πέρυσι που αγόρασε η κόρη μου το 13 pro max, ε λοιπόν δεν την άκουσα για κάτι που να πάει στραβά σε σχέση με τα βασικά στοιχεία (WiFi ρε σεις?) του τηλεφώνου! Αυτό δε σου λέει κάτι? Είναι που δεν μπορώ να μεταπηδήσω σε Apple λόγω IOS, αλλιώς θα της έλεγα εγώ .... ΥΓ. Ούτε με το επερχόμενο υpdate διορθώνεται το πρόβλημα....σιχαμένοι της Sammy! Δοκίμασες το νέο update? Παράθεση nokia 3330 - motorola V560 - sony ericsson K800i - LG KU990 - nokia E5 - huawei ideos x5 pro - sony xperia ray - Lg optimus L7 II - HTC one x- iphone 4- iphone 5 - ipad mini - samsung galaxy note 4 - iphone 6 - ipad air - iphone 7 plus - samsung galaxy s10+ - xiaomi pad 5 - samsung galaxy s22 ultra - samsung galaxy s23 ultra samsung galaxy watch, samsung galaxy watch 5 pro Toshiba Satellite L775, Dell Latitude 3420, Asus Zenbook 14 Oled Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. March 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2023 On 28/3/2023 at 10:05 ΜΜ, Tips2022 said: Από χθες άρχισα να παρατηρώ συνεχόμενες αποσυνδέσεις από το δίκτυο WiFi6 του σπιτιού μου. Τι στην ευχή συμβαίνει? Ρε samsuνάκι φτιάξε το τιμημένο! Εμένα δεν έχει κανένα θέμα με το wifi 6 έχω κοσμοτέ και έχω το speed port plus 2 το μαύρο και δεν αποσυνδέεται ποτέ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Linuxisti Δημ. March 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2023 Από πέρυσι που αγόρασε η κόρη μου το 13 pro max, ε λοιπόν δεν την άκουσα για κάτι που να πάει στραβά σε σχέση με τα βασικά στοιχεία (WiFi ρε σεις?) του τηλεφώνου! Αυτό δε σου λέει κάτι? Είναι που δεν μπορώ να μεταπηδήσω σε Apple λόγω IOS, αλλιώς θα της έλεγα εγώ .... ΥΓ. Ούτε με το επερχόμενο υpdate διορθώνεται το πρόβλημα....σιχαμένοι της Sammy!Χαχαχα χαχαχα χαχαχα....Ρίξε κανα ανέκδοτο ακόμα φιλαράκι να γελάσουμε τα λες ωραία.... 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. March 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2023 Ζωή μηδέν ο άλλος φάση ‘μου χάλασε το παιχνίδι μου’ τον έφταιξε η sammy οτι να ναι να πούμε ψυχολογικά επι πληκτρολογίου και καναπεδάταSent from my iPhone 14 using Tapatalk 1 Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_Lord Δημ. March 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2023 1 hour ago, andreas443 said: Εμένα δεν έχει κανένα θέμα με το wifi 6 έχω κοσμοτέ και έχω το speed port plus 2 το μαύρο και δεν αποσυνδέεται ποτέ Ούτε και εμένα σε router vodafone. Τσεκαρισμένο και με δύο συσκευές s23u Παράθεση nokia 3330 - motorola V560 - sony ericsson K800i - LG KU990 - nokia E5 - huawei ideos x5 pro - sony xperia ray - Lg optimus L7 II - HTC one x- iphone 4- iphone 5 - ipad mini - samsung galaxy note 4 - iphone 6 - ipad air - iphone 7 plus - samsung galaxy s10+ - xiaomi pad 5 - samsung galaxy s22 ultra - samsung galaxy s23 ultra samsung galaxy watch, samsung galaxy watch 5 pro Toshiba Satellite L775, Dell Latitude 3420, Asus Zenbook 14 Oled Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yorgos00 Δημ. March 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2023 On 29/3/2023 at 4:35 ΜΜ, DrFrap said: Σε συνέχεια του προβλήματος που ανέφερα με το android auto, η λύση δόθηκε με αγορά άλλου καλωδίου usb. Μάλιστα, επειδή διάβαζα ότι χρειάζεται καλώδιο με μεγάλο data transfer για να δουλεύει απρόσκοπτα το android auto, έψαξα αντίστοιχο καλώδιο. Είχα βέβαια αμφιβολίες, γιατί στο εξωτερικό ανέφεραν ότι και με αλλαγή με υποτιθέμενο καλό καλώδιο, εξακολουθουσαν να έχουν πρόβλημα. Τελικά, όχι μόνο δούλεψε, αλλά κάνει και ακαριαία σύνδεση με την οθόνη, πολύ πιο γρήγορα από ό,τι το s22u με καλωδιο sentio. ] Στάλθηκε από το SM-S918B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ενδιαφέρον! Τί data transfer έχει (480?) δηλαδή πώς ορίζεται το fast στα usb-c? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
torero13gr Δημ. March 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2023 On 16/2/2023 at 9:42 ΠΜ, bikerson said: Κοίτα ούτως ή άλλως το κινητό κρατάει πάνω από 1 ημέρα στα σίγουρα (με τον κόφτη στο 85%), αν έκανα πλήρη φόρτιση θα μου κρατούσε σίγουρα άλλη μισή ημέρα (ίσως και λίγο παραπάνω) αλλά το θέμα είναι ότι στην 1,5 ημέρα θα σε πετύχει λογικά εκτός σπιτιού, ενώ τώρα το φορτίζω μόνο 1 ώρα κάθε βράδυ πριν τον ύπνο (τόσο περίπου θέλει από 30% - 85%) και ξέρω ότι μέχρι και το άλλο βράδυ είμαι κομπλέ, χαλαρά κι όλας, κι αν προκύψει κάτι θα έχω και άλλο ένα 30%. Προφανώς όλα τα άλλα τα έχω φουλ, αναλύσεις, φωτεινότητες, συνδέσεις κτλ. Ε τώρα το 15% μπαταρίας δεν χαλάει την ευχαρίστηση. Το μόνο ερώτημα είναι αν προστατεύει όντως την μπαταρία. Συγνώμη μια ερωτηση παρακαλώ Με τι φορτιστη το φορτιζεις?εγώ με 25αρι samsung και καιει αρκετά ο φορτιστης από το 60 έως το 85. Ένα βήμα πριν το καυτό. Ειναι φυσιολογικό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrFrap Δημ. March 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2023 Ενδιαφέρον! Τί data transfer έχει (480?) δηλαδή πώς ορίζεται το fast στα usb-c?Το συγκεκριμένο έχει 5gbps!! Είναι υποτίθεται πολύ γρήγορο. Αλλά και το 480 θεωρητικά είναι οκ. Η άλλη επιλογή που είχα ήταν ένα της ugreen στα 480 και ένα xiaomi που δεν έγραφε data transfer. Αλλά όταν είδα αυτό,δεν το πολυσκεφτηκα. Στάλθηκε από το SM-S918B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fasteagle2023 Δημ. March 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2023 24 minutes ago, torero13gr said: Συγνώμη μια ερωτηση παρακαλώ Με τι φορτιστη το φορτιζεις?εγώ με 25αρι samsung και καιει αρκετά ο φορτιστης από το 60 έως το 85. Ένα βήμα πριν το καυτό. Ειναι φυσιολογικό? Καλησπέρα παιδιά. Θέλω να σας ρωτήσω κι εγώ πάνω σε αυτό το θέμα. (Έβαλα το αντίστοιχο ερώτημα και στο νήμα με τα αξεσουάρ αλλά δεν πήρα απάντηση) Περιμένω την συσκευή και θέλω να παραγγείλω φορτιστή της Samsung. Ποιός είναι αυτός που κάνει για αργή (νομίζω 25W αν τα λέω καλά) και ποιός για γρήγορη; Ρωτάω γιατί ενώ έβαλα να τους δω στο Skroutz βγάζει πολλά μοντέλα και δεν ξέρω γιατί τόσα πολλά; Ξέρετε ποιόν προτείνει η Samsung για το S23 Ultra; Φοβάμαι να χρησιμοποιήσω του P40 Pro μην τυχόν και προξενήσω πρόβλημα στο κινητό. Ζητώ συγνώμη αν έχει ξανασυζητηθεί στο νήμα Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Linuxisti Δημ. March 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2023 Ναι τα 25 για κανονική και ο 45 για την πιο γρήγορη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. March 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2023 45 minutes ago, fasteagle2023 said: Καλησπέρα παιδιά. Θέλω να σας ρωτήσω κι εγώ πάνω σε αυτό το θέμα. (Έβαλα το αντίστοιχο ερώτημα και στο νήμα με τα αξεσουάρ αλλά δεν πήρα απάντηση) Περιμένω την συσκευή και θέλω να παραγγείλω φορτιστή της Samsung. Ποιός είναι αυτός που κάνει για αργή (νομίζω 25W αν τα λέω καλά) και ποιός για γρήγορη; Ρωτάω γιατί ενώ έβαλα να τους δω στο Skroutz βγάζει πολλά μοντέλα και δεν ξέρω γιατί τόσα πολλά; Ξέρετε ποιόν προτείνει η Samsung για το S23 Ultra; Φοβάμαι να χρησιμοποιήσω του P40 Pro μην τυχόν και προξενήσω πρόβλημα στο κινητό. Ζητώ συγνώμη αν έχει ξανασυζητηθεί στο νήμα Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων Και οι δύο είναι γρήγοροι. Η διαφορά τους σε χρόνο 0-100 είναι πάνω κάτω 10 λεπτά. Ότι βολεύει τον καθένα. Εμένα το μόνο που με νοιάζει για τους φορτιστές είναι, να είναι ίδιας εταιρείας με το τηλέφωνο. Αν δεν σε πειράζει αυτό το 10 λεπτό πάρε τον 25. Να σημειώσω εδώ ότι ίσως υπάρχει μεγαλύτερη χρονική διαφορά ανάμεσα στους δύο, σε 0-50% πχ. Δεν το έχω τσεκάρει αυτό. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fasteagle2023 Δημ. March 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2023 Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις απαντήσεις σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_Lord Δημ. March 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2023 Χτες ενεργοποίησα και πάλι την εύρεση εκτός σύνδεσης και όντως δεν ήταν από αυτή το battery drain...τα πάντα όλα στο φουλ, ρολόι συνδεδεμένο όλη μέρα, 70% wifi 30% 5g Παράθεση nokia 3330 - motorola V560 - sony ericsson K800i - LG KU990 - nokia E5 - huawei ideos x5 pro - sony xperia ray - Lg optimus L7 II - HTC one x- iphone 4- iphone 5 - ipad mini - samsung galaxy note 4 - iphone 6 - ipad air - iphone 7 plus - samsung galaxy s10+ - xiaomi pad 5 - samsung galaxy s22 ultra - samsung galaxy s23 ultra samsung galaxy watch, samsung galaxy watch 5 pro Toshiba Satellite L775, Dell Latitude 3420, Asus Zenbook 14 Oled Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos_Znts Δημ. March 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2023 Καλημέρα σε όλους! μια απορία έχω ρε παιδιά.. Όσο ψαχνόμουν για το S23 Ultra παντού έβλεπα τα 4 χρώματα (Μαύρο, κρεμ, πράσινο και λεβάντα) όμως κοιτάζοντας reviews και διάφορα τέτοια είδα ότι υπάρχει και σε κόκκινο (Exclusive RED Color). Τι ισχύει τελικά; Υπάρχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tips2022 Δημ. March 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2023 15 ώρες πριν, Vlasismiriagos said: Κούρασες Στάλθηκε από το SM-S918B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Διάλεξε να κουβεντιάσεις για temp και θήκες και άσε τα προβλήματα στην τύχη της Sammy! (στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα)! Το θέμα της αποσύνδεσης του κινητού μας με το WiFi 6 έχει να κάνει WiFi Calling της Vodafone και καθιστά αδύνατες τις κλήσεις στο κινητό μου. Χθες υπήρξαν τηλεφωνήματα στο σταθερό που μου έλεγαν ότι δεν μπορούσαν να πιάσουν σήμα και έδειχνε σαν να μιλάει.... Αν δε σε απασχολεί αυτό το σοβαρό θέμα με την αδυναμία σήματος τότε οι θήκες και το χρώμα σου είναι το ζητούμενο? Υ.Γ. Η νέα ενημέρωση δεν ήρθε ακόμη στο κινητό μου για να δω αν υπάρχει κάποια βελτίωση.... Σιχαμένοι της Sammy ούτε τα βασικά δεν μπορείτε να προσφέρετε..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilakis13 Δημ. March 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2023 48 minutes ago, Panos_Znts said: Καλημέρα σε όλους! μια απορία έχω ρε παιδιά.. Όσο ψαχνόμουν για το S23 Ultra παντού έβλεπα τα 4 χρώματα (Μαύρο, κρεμ, πράσινο και λεβάντα) όμως κοιτάζοντας reviews και διάφορα τέτοια είδα ότι υπάρχει και σε κόκκινο (Exclusive RED Color). Τι ισχύει τελικά; Υπάρχει; Υπαρχει Αμερικη και κοκκινο,κιτρινο κ καποια αλλα.αν μπεις σρο αμερικανικο site,θα τα δεις.οχι ευρωπη.δυστυχως 1 minute ago, Tips2022 said: Διάλεξε να κουβεντιάσεις για temp και θήκες και άσε τα προβλήματα στην τύχη της Sammy! (στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα)! Το θέμα της αποσύνδεσης του κινητού μας με το WiFi 6 έχει να κάνει WiFi Calling της Vodafone και καθιστά αδύνατες τις κλήσεις στο κινητό μου. Χθες υπήρξαν τηλεφωνήματα στο σταθερό που μου έλεγαν ότι δεν μπορούσαν να πιάσουν σήμα και έδειχνε σαν να μιλάει.... Αν δε σε απασχολεί αυτό το σοβαρό θέμα με την αδυναμία σήματος τότε οι θήκες και το χρώμα σου είναι το ζητούμενο? Υ.Γ. Η νέα ενημέρωση δεν ήρθε ακόμη στο κινητό μου για να δω αν υπάρχει κάποια βελτίωση.... Σιχαμένοι της Sammy ούτε τα βασικά δεν μπορείτε να προσφέρετε..... Καλημερα!σε μενα παντως δεν εχει παρουσιαστει καποιο θεμα,με vodafone και εγω.Μηπως εχει θεμα η συσκευη ή καποιες συσκευες; Παράθεση iphone 3gs,iphone 4/4s,galaxy s3,galaxy s4 duos,galaxy note 3 duos,note 4 duos,note 5 duos,note 7 duos,LG V20 duos,galaxy c9 pro duos,Samsung s8+ orchid grey,Samsung galaxy Note 8 duos,Samsung galaxy note 9 duos,Samsung galaxy Note 10+, iphone 11 pro,samsung galaxy s20, samsung galaxy note 20 ultra,samsung galaxy s23 ultra. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_Lord Δημ. March 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2023 23 minutes ago, Tips2022 said: Διάλεξε να κουβεντιάσεις για temp και θήκες και άσε τα προβλήματα στην τύχη της Sammy! (στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα)! Το θέμα της αποσύνδεσης του κινητού μας με το WiFi 6 έχει να κάνει WiFi Calling της Vodafone και καθιστά αδύνατες τις κλήσεις στο κινητό μου. Χθες υπήρξαν τηλεφωνήματα στο σταθερό που μου έλεγαν ότι δεν μπορούσαν να πιάσουν σήμα και έδειχνε σαν να μιλάει.... Αν δε σε απασχολεί αυτό το σοβαρό θέμα με την αδυναμία σήματος τότε οι θήκες και το χρώμα σου είναι το ζητούμενο? Υ.Γ. Η νέα ενημέρωση δεν ήρθε ακόμη στο κινητό μου για να δω αν υπάρχει κάποια βελτίωση.... Σιχαμένοι της Sammy ούτε τα βασικά δεν μπορείτε να προσφέρετε..... Εγώ έχω 2 s23 ultra vodafone και τα δύο και δεν έχω κανένα θέμα....άρα δεν είναι καθολικό πρόβλημα. Εγώ θα σου πρότεινα να μεταβείς το συντομότερο δυνατόν στο service. Μέχρι τότε, μπες στις ρυθμίσεις του router και απενεργοποίησε το wifi6 1 Παράθεση nokia 3330 - motorola V560 - sony ericsson K800i - LG KU990 - nokia E5 - huawei ideos x5 pro - sony xperia ray - Lg optimus L7 II - HTC one x- iphone 4- iphone 5 - ipad mini - samsung galaxy note 4 - iphone 6 - ipad air - iphone 7 plus - samsung galaxy s10+ - xiaomi pad 5 - samsung galaxy s22 ultra - samsung galaxy s23 ultra samsung galaxy watch, samsung galaxy watch 5 pro Toshiba Satellite L775, Dell Latitude 3420, Asus Zenbook 14 Oled Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Linuxisti Δημ. March 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2023 Διάλεξε να κουβεντιάσεις για temp και θήκες και άσε τα προβλήματα στην τύχη της Sammy! (στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα)! Το θέμα της αποσύνδεσης του κινητού μας με το WiFi 6 έχει να κάνει WiFi Calling της Vodafone και καθιστά αδύνατες τις κλήσεις στο κινητό μου. Χθες υπήρξαν τηλεφωνήματα στο σταθερό που μου έλεγαν ότι δεν μπορούσαν να πιάσουν σήμα και έδειχνε σαν να μιλάει.... Αν δε σε απασχολεί αυτό το σοβαρό θέμα με την αδυναμία σήματος τότε οι θήκες και το χρώμα σου είναι το ζητούμενο? Υ.Γ. Η νέα ενημέρωση δεν ήρθε ακόμη στο κινητό μου για να δω αν υπάρχει κάποια βελτίωση.... Σιχαμένοι της Sammy ούτε τα βασικά δεν μπορείτε να προσφέρετε..... Στο ζητήσαμε και το κάνεις βλέπω. Συνεχίζεις να λες ανέκδοτα.Ρίξε ακόμη ένα μέρα που είναι να πάει ωραία το σκ. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_Lord Δημ. March 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2023 https://www.sammyfans.com/2023/03/31/samsung-dethrones-apple-yet-again-thanks-galaxy-s23-series/ 2 Παράθεση nokia 3330 - motorola V560 - sony ericsson K800i - LG KU990 - nokia E5 - huawei ideos x5 pro - sony xperia ray - Lg optimus L7 II - HTC one x- iphone 4- iphone 5 - ipad mini - samsung galaxy note 4 - iphone 6 - ipad air - iphone 7 plus - samsung galaxy s10+ - xiaomi pad 5 - samsung galaxy s22 ultra - samsung galaxy s23 ultra samsung galaxy watch, samsung galaxy watch 5 pro Toshiba Satellite L775, Dell Latitude 3420, Asus Zenbook 14 Oled Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konstantine73 Δημ. March 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2023 https://www.sammyfans.com/2023/03/31/samsung-dethrones-apple-yet-again-thanks-galaxy-s23-series/Λογικό είναι κάπου...το 14 αρχίζει και παλιωνει sent from my S23Ultra 12/512 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts