lefteriskoy Δημ. February 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2023 Εβαλα τελικα το whitestone με την supcase beetle pro. Καμια σχεση η εφαρμογη με την προηγουμενη που ειχα. Αψογη (αν και απο βλακεια μου την εβαλα λιγο πιο κατω απο το κανονικο) και το δακτυλικο δουλευει τελεια. Μεχρι στιγμης δεν μου εχει παρουσιασει καποιο ξεκολλημα και ελπιζω να μεινει ετσι. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. February 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2023 (edited) Έχει τσεκάρει κανείς θερμοκρασίες? https://play.google.com/store/apps/details?id=ru.andr7e.devinfooverlay Σε 3dmark stress test, αν το παραπάνω μετράει σωστά, ειδα ~90 gpu + cpu~70 Και στο geekbench ~75gpu + ~85cpu Δεν έφτασε ποτέ σε σημείο η συσκευή να σε ενοχλεί στο άγγιγμα αλλά μου έκαναν εντύπωση τα νούμερα απ τους σένσορες στους πυρήνες. Edited February 20, 2023 by OverClocker Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asider Δημ. February 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2023 (edited) 5 ώρες πριν, costsa41 said: Όπως καταλαβαίνεις δεν είναι θέμα συσκευών από το πλαίσιο. Δεν έστειλε η εταιρεία τις προβληματικές συσκευές εκεί επίτηδες! Απλά είσαι εσύ ο άτυχος. Κι εγώ από εκεί το πήρα, όπως φαντάζομαι και πολλοί άλλοι, και δεν έχει το παραμικρό. Ίσως αν μιλούσες με τη εταιρεία και μετά από επίσκεψη στο σέρβις προχωρήσουν στην αντικατάσταση του. Όπως και να έχει μακάρι να έχει καλή κατάληξη το όλο θέμα και να έχεις το τηλέφωνο που θέλεις. Στάλθηκε από το SM-S918B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν είμαι τόσο ανόητος ώστε να υποθέσω ότι στείλανε τις προβληματικές συσκευές στο Πλαίσιο! Είπα ότι πήρα 2 απο Πλαίσιο και έχουν το πρόβλημα (άρα μία αντικατάσταση έχει γίνει και πολύ χλωμό να προχωρήσουν και σε δεύτερη), πράγμα που σημαίνει ότι ίσως μιλάμε για μία ελαττωματική παρτίδα από την οποία σίγουρα έχει μερικές συσκευές το Πλαίσιο και ίσως δεν έχει πχ ο Κωτσόβολος ή τα Public ή όποιος άλλος. ΠΡΟΦΑΝΩΣ μπορεί να είναι και διάσπαρτες σε όλα τα καταστήματα, που είναι και το πιο πιθανό! Σε κάθε περίπτωση, ανέφερα την κακή μου εμπειρία με το Πλαίσιο και την κακή αντιμετώπισή τους για να ξέρουν όσοι ενδιαφέρονται. Όσους δεν τους χαλάει συσκευή των 1450 (πλέον 1630) ευρώ να έχει ελάττωμα ας "προχωρήσουν". Υπάρχουμε κι εμείς που λέμε πως τουλάχιστον από τη στιγμή που υπάρχουν συσκευές που ΔΕΝ το έχουν, θέλουμε κι εμείς μια τέτοια! Κι ας αναλάβει το μερίδιο της ευθύνης η Samsung, εμείς δηλαδή σε τι ακριβώς φταίμε? Τέλος, αν όταν θελήσω να το πουλήσω ο ενδεχόμενος αγοραστής δε μου πει "προχωράμε" αλλά μου πει ότι δεν το θέλει ή να του κόψω κανα 50αρι για ένα ελάττωμα που δε δημιούργησα εγώ, θα ενοχληθώ εκ νέου. Edited February 20, 2023 by asider 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stark Δημ. February 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2023 https://www.phonearena.com/news/Samsung-responds-to-mounting-complaints-about-Galaxy-S23-Ultra-screen-defect_id145718 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. February 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2023 (edited) Δε το αναγνωρίζει σαν πρόβλημα η Samsung!!! 😅😅😅😅😅😅😅😅 Κάνουν τους Κινέζους οι Κορεάτες! Όλα καλά! Φυσιολογικό είναι! Αυτοί που ΔΕΝ το έχουν να ανυσηχουν? 😅😅😅 Edited February 21, 2023 by kek Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konstantine73 Δημ. February 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2023 Να τελικά που βρέθηκε κάτι να ασχολούμαστε sent from my S21 FE 8/256 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_Lord Δημ. February 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2023 Στη δήλωση για το pandas μέσω του members, έβγαλε σε κανέναν μήνυμα για λάθος ΙΜΕΙ? Παράθεση nokia 3330 - motorola V560 - sony ericsson K800i - LG KU990 - nokia E5 - huawei ideos x5 pro - sony xperia ray - Lg optimus L7 II - HTC one x- iphone 4- iphone 5 - ipad mini - samsung galaxy note 4 - iphone 6 - ipad air - iphone 7 plus - samsung galaxy s10+ - xiaomi pad 5 - samsung galaxy s22 ultra - samsung galaxy s23 ultra samsung galaxy watch, samsung galaxy watch 5 pro Toshiba Satellite L775, Dell Latitude 3420, Asus Zenbook 14 Oled Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sb68s Δημ. February 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2023 28 minutes ago, Dark_Lord said: Στη δήλωση για το pandas μέσω του members, έβγαλε σε κανέναν μήνυμα για λάθος ΙΜΕΙ? Ναι, από χτες εμφανίζει συνέχεια το μήνυμα για λάθος 1 Παράθεση Σπύρος Tab S8 - S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_Lord Δημ. February 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2023 8 minutes ago, sb68s said: Ναι, από χτες εμφανίζει συνέχεια το μήνυμα για λάθος έχει βρει κάποιος λύση? Παράθεση nokia 3330 - motorola V560 - sony ericsson K800i - LG KU990 - nokia E5 - huawei ideos x5 pro - sony xperia ray - Lg optimus L7 II - HTC one x- iphone 4- iphone 5 - ipad mini - samsung galaxy note 4 - iphone 6 - ipad air - iphone 7 plus - samsung galaxy s10+ - xiaomi pad 5 - samsung galaxy s22 ultra - samsung galaxy s23 ultra samsung galaxy watch, samsung galaxy watch 5 pro Toshiba Satellite L775, Dell Latitude 3420, Asus Zenbook 14 Oled Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. February 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2023 (edited) 38 minutes ago, Dark_Lord said: Στη δήλωση για το pandas μέσω του members, έβγαλε σε κανέναν μήνυμα για λάθος ΙΜΕΙ? 9 minutes ago, sb68s said: Ναι, από χτες εμφανίζει συνέχεια το μήνυμα για λάθος Αν για voucher code σας έχει έρθει to IMEI σας, τότε πρέπει να επικοινωνήσετε με την Samsung για να σας στείλουν τον σωστό κωδικό. Δεν είναι το ΙΜΕΙ το voucher για pandas, σας έστειλαν λάθος. Edited February 21, 2023 by OverClocker Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_Lord Δημ. February 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2023 Just now, OverClocker said: Αν για voucher code σας έχει έρθει to IMEI σας, τότε πρέπει να επικοινωνήσετε με την Samsung για να σας στείλουν τον κωδικό. Δεν είναι το ΙΜΕΙ το voucher για pandas Όχι, μιλάω για το αρχικό στάδιο στο samsung members που υποβάλλεις τα δικαιολογητικά. Εκεί που πρέπει να συμοληρώσεις το imei, το βάζω σωστά και δεν το δέχεται.. Παράθεση nokia 3330 - motorola V560 - sony ericsson K800i - LG KU990 - nokia E5 - huawei ideos x5 pro - sony xperia ray - Lg optimus L7 II - HTC one x- iphone 4- iphone 5 - ipad mini - samsung galaxy note 4 - iphone 6 - ipad air - iphone 7 plus - samsung galaxy s10+ - xiaomi pad 5 - samsung galaxy s22 ultra - samsung galaxy s23 ultra samsung galaxy watch, samsung galaxy watch 5 pro Toshiba Satellite L775, Dell Latitude 3420, Asus Zenbook 14 Oled Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. February 21, 2023 Author Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2023 Και μένα μου λέει συνέχεια λάθος ιμειΣτάλθηκε από το SM-S918B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sb68s Δημ. February 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2023 Όχι, μιλάω για το αρχικό στάδιο στο samsung members που υποβάλλεις τα δικαιολογητικά. Εκεί που πρέπει να συμοληρώσεις το imei, το βάζω σωστά και δεν το δέχεται..Σε αυτό ακριβώς αναφέρομαι, έχω επικοινωνήσει μαζί τους, το ψάχνουν και περιμένω ενημέρωσή τους. Sent from my SM-N960F using Tapatalk 1 Παράθεση Σπύρος Tab S8 - S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. February 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2023 1 minute ago, Dark_Lord said: Όχι, μιλάω για το αρχικό στάδιο στο samsung members που υποβάλλεις τα δικαιολογητικά. Εκεί που πρέπει να συμοληρώσεις το imei, το βάζω σωστά και δεν το δέχεται.. ααα, οκ. my bad 1 Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. February 21, 2023 Author Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2023 Απάντηση από την Samsung για το λάθος ιμει. Για όνομα του ΘεούΣτάλθηκε από το SM-S918B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sb68s Δημ. February 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2023 Και σε μένα που συνδέθηκε λύση δεν βρέθηκε, το ψάχνουν και θα ενημερώσουν. Περιμένουμε. 1 Παράθεση Σπύρος Tab S8 - S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. February 21, 2023 Author Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2023 Έλα εντάξει δηλαδήΣτάλθηκε από το SM-S918B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. February 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2023 Το θέμα είναι ότι τις περισσότερες φορές δεν φταίνε τα παιδιά της εξυπηρέτησης που απαντάνε στις κλήσεις ή τα chat, αλλά οι οδηγίες που έχουν από πιο πάνω, και δυστυχώς αν κάνεις dsat στο survey, στο 95% των περιπτώσεων, την καμπάνα θα την φάει αυτός που σε εξυπηρετεί και όχι το πρόβλημα. Και εδώ έρχεται αυτό είπα κάποιες μέρες πριν ότι τα έχουν χαμένα στο support της samsung. Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
il_tifosi Δημ. February 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2023 15 ώρες πριν, bromonano2 said: Άμεσα επιστροφή να προλάβει το doa. Ελλατωματικο κομμάτι Sent from my SM-S908B using Tapatalk Του απάντησαν τηλεφωνικά από Samsung ότι η συσκευή είναι "εντός προδιαγραφών". Από τη στιγμή που δεν υπάρχει πρόβλημα θέασης, νομίζω δεν αξίζει περαιτέρω άγχος. Παράθεση Περιμένοντας καινούργιες συσκευές πριν μερικά χρόνια: πω πω, άραγε τι καινούριο θα έχουν!! Αργότερα: άραγε ποια χρήσιμα χαρακτηριστικά θα κόψουν... Σήμερα: πςςςς νέο όνομα και νέα απόχρωση! --Motorola M3588 > Ericsson T65 > Sharp GX25 > Sony Ericsson T650i > Samsung Jet > Samsung Galaxy S > OnePlus One > Samsung Galaxy S9+ > Samsung Galaxy S21FE > Pixel 9 --GPad 8.3 > Galaxy Tab S6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. February 21, 2023 Author Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2023 Το θέμα είναι ότι τις περισσότερες φορές δεν φταίνε τα παιδιά της εξυπηρέτησης που απαντάνε στις κλήσεις ή τα chat, αλλά οι οδηγίες που έχουν από πιο πάνω, και δυστυχώς αν κάνεις dsat στο survey, στο 95% των περιπτώσεων, την καμπάνα θα την φάει αυτός που σε εξυπηρετεί και όχι το πρόβλημα. Και εδώ έρχεται αυτό είπα κάποιες μέρες πριν ότι τα έχουν χαμένα στο support της samsung.Προφανώς και δεν φταίνε τα παιδιά! Προφανώς όμως και δεν μπορείς να απαντάς με τέτοιο τρόπο. Να κάνεις ότι δεν στο έχει αναφέρει άλλος και να βγάζεις χαζό τον πελάτη λέγοντας του να κάνουμε τηλεδιάσκεψη κλπ. Έχεις ένα θέμα που στο έχουν αναφέρει αρκετοί. Απάντα ότι το γνωρίζουμε και δουλεύουμε για την επίλυση του. Όταν ήμουν εγώ σε αντίστοιχη θέση σε εξυπηρέτηση πελατών αυτό απαντούσα και τελείωνε η ιστορία. Και όταν υπήρχε ενημέρωση από το αρμόδιο τμήμα ότι λύθηκε, είχα κρατήσει τα τηλέφωνα όλων αυτών που είχαν καλέσει, τους καλούσα και τους ενημέρωνα. Και ήταν όλοι χαρούμενοι γιατί κάποιος ασχολήθηκε ανθρώπινα με το θέμα τους και τους κάλεσε μόλις λύθηκε. Αυτά τα έκανα εγώ όμως. Δεν το έλεγε κάποιο σενάριο ή οδηγία. Άσχετα που μετά ενσωματώθηκε στις οδηγίες και αυτό σαν το κάτι παραπάνω!Στάλθηκε από το SM-S918B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costsa41 Δημ. February 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2023 Η θέαση του κόντρα στον ήλιο είναι απλά φανταστική!! Δεν υπάρχει τελικά η οθόνη του!! Είναι σαν να βλέπεις το τηλέφωνο με κανονικό φως. Και φυσικά ρύθμιση οθόνης στο αυτόματο. Στάλθηκε από το SM-S918B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_Lord Δημ. February 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2023 45 minutes ago, Vlasismiriagos said: Προφανώς και δεν φταίνε τα παιδιά! Προφανώς όμως και δεν μπορείς να απαντάς με τέτοιο τρόπο. Να κάνεις ότι δεν στο έχει αναφέρει άλλος και να βγάζεις χαζό τον πελάτη λέγοντας του να κάνουμε τηλεδιάσκεψη κλπ. Έχεις ένα θέμα που στο έχουν αναφέρει αρκετοί. Απάντα ότι το γνωρίζουμε και δουλεύουμε για την επίλυση του. Όταν ήμουν εγώ σε αντίστοιχη θέση σε εξυπηρέτηση πελατών αυτό απαντούσα και τελείωνε η ιστορία. Και όταν υπήρχε ενημέρωση από το αρμόδιο τμήμα ότι λύθηκε, είχα κρατήσει τα τηλέφωνα όλων αυτών που είχαν καλέσει, τους καλούσα και τους ενημέρωνα. Και ήταν όλοι χαρούμενοι γιατί κάποιος ασχολήθηκε ανθρώπινα με το θέμα τους και τους κάλεσε μόλις λύθηκε. Αυτά τα έκανα εγώ όμως. Δεν το έλεγε κάποιο σενάριο ή οδηγία. Άσχετα που μετά ενσωματώθηκε στις οδηγίες και αυτό σαν το κάτι παραπάνω! Στάλθηκε από το SM-S918B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Βλάση, αν σου απαντήσουν κάτι ενημέρωσε και εμάς. Γιατί σε εμένα πρότειναν να κάνω restart τη συσκευή... Παράθεση nokia 3330 - motorola V560 - sony ericsson K800i - LG KU990 - nokia E5 - huawei ideos x5 pro - sony xperia ray - Lg optimus L7 II - HTC one x- iphone 4- iphone 5 - ipad mini - samsung galaxy note 4 - iphone 6 - ipad air - iphone 7 plus - samsung galaxy s10+ - xiaomi pad 5 - samsung galaxy s22 ultra - samsung galaxy s23 ultra samsung galaxy watch, samsung galaxy watch 5 pro Toshiba Satellite L775, Dell Latitude 3420, Asus Zenbook 14 Oled Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. February 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2023 Μέχρι στιγμής έχω δει τρομερή βελτίωση από κάθε άλλη Samsung συσκευή,σε οθόνη και κάμερα. Ειδικά η κάμερα με έχει εκπλήξει πολύ ευχάριστα. Σε χαμηλό φωτισμό ελάχιστος θόρυβος κι επιτέλους το βίντεο σε χαμηλό φωτισμό κοιτάει τα iphone pro κατάματα. Μπαταρία ακόμα είναι νωρίς για να πω,αλλά απο τις 6 το πρωί που το στήνω ,είμαι αυτή την στιγμή στο 84%. Αυτό όμως που δεν ξέρω αν θα μπορέσω να συνηθίσω είναι το βάρος και το μέγεθος του.Μονο στο τσαντάκι μου χωράει. Πολύ βαρύ κινητό όπως βέβαια και το s22 ultra ,και δεν ξέρω αν συνηθίζεται αυτό.... Πάντως τεράστια βελτίωση σε σημεία που πονάγε η Samsung ,σε σημείο να αναρωτιέμαι τι ψάρια πιάνουν τα S23 και S23+ σε μπαταρία και κάμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2023 https://www.phonearena.com/news/Samsung-responds-to-mounting-complaints-about-Galaxy-S23-Ultra-screen-defect_id145718για το θέμα με την οθόνηSent from my SM-G990B2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. February 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2023 3 minutes ago, ilka71 said: https://www.phonearena.com/news/Samsung-responds-to-mounting-complaints-about-Galaxy-S23-Ultra-screen-defect_id145718 για το θέμα με την οθόνη Sent from my SM-G990B2 using Tapatalk Θα νομιζεις οτι εχει προβλημα η οθονη σου ενω στην ουσια δεν θα εχει 🤣. 1 Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts