viper_gts_gr Δημ. May 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2006 Μεχρι τωρα παντως η SE δεν βαζει πολλες καινουριες λειτουργιες με τα firmware update. Μονο στην τελευταια του Ρ910 εβαλε το QuickPoint στανταρ. Απο εκει και περα δεν θυμαμαι αλλες δραστικες αλλαγες. Μπορουμε βεβαια να ελπιζουμε αυτο να αλλαξει με το Ρ990... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
21century Δημ. May 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2006 Δηλαδη το 910 αναβαθμιζεται ευκολα και θα εχει το μενου του 990 ετσι δεν ειναι παιδια? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikolop Δημ. May 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2006 Δηλαδη το 910 αναβαθμιζεται ευκολα και θα εχει το μενου του 990 ετσι δεν ειναι παιδια? Μάλλον δεν το κατάλαβες καλά, δεν είναι αναβάθμιση, αλλά theme για το p910 και να μοιάζει με το p990 :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nixx Δημ. May 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2006 δεν εχω τιποτα προσωπικο μαζι σου moygias αλλα μην την βλέπεις heavy end user επειδη εχεις 14 κινητα αλλά heavy money spender. Τώρα για όσους ενδιαφέρονται για το theme δεν το δίνω σε κανενα. το ζητήσανε και οι καλύτεροι μου φίλοι αλλά δυστυχως δεν το δίνω. Σίγουρα δεν είναι utz και λειτουργεί και με βγαλμένο πορτάκι full screen και είναι πολύ καλύτερο. Επίσης όταν εχουμε αναπάντητη μιλάει καθε x λεπτά (αν θελω) καί λεει "έχετε αναπάντητες κλήσεις". παρομοίως και στα μηνύματα. Με λίγα λόγια, το Magic Screen με δικό σου theme φτιαγμένο στο δικό του theme editor. Όντως πολύ βολικό, κι εγώ έχω φτιάξει δικό μου theme κομμένο και ραμμένο στα μέτρα μου, και από τότε το P900 μου είναι ακόμα πιο εύχρηστο. Και δεν θέλει να είσαι και κανένας πυρηνικός επιστήμονας για να κάνεις theme στο Magic Screen ! :) Πολύ καλό, το συνιστώ κι εγώ σε οποιονδήποτε δεν το έχει ακόμα ! nixx Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntanis Δημ. May 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2006 auto to eide kaneis? http://www.symbian-freak.com/news/006/03/preload_applications_gallery.htm Erxetai fortomeno!!(alla pote..) paidia kante kamia proseuxei!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. May 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2006 auto to eide kaneis? http://www.symbian-freak.com/news/006/03/preload_applications_gallery.htm Erxetai fortomeno!!(alla pote..) paidia kante kamia proseuxei!! καπου πιο πισω τα ειχα ποσταρει οταν ειχαν ανακοινωθει αλλα απ'οτι βλεπω ειναι και μερικες ακομα μεσα!! να ηταν και full...θα πρεπει να κανουμε υπομονη μεχρι να βγουν κλειδια! :O (οσοι το παρουν) facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
21century Δημ. May 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2006 Παιδια περιμενα να εχει οθονη τουλαχιστον 16εκ. χρωματων αλλα η αναλυση με χαλαει, μονο 320 επι 240 θα ειναι? ΕΠειδη εχει μεγαλη και ωραια οθνοη δεν μπορουσε να εινα 640 επι 800 οπως στους υπολογιστες μας? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. May 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2006 analuseis megaluteres apo 320x240 exoun polu liga kinita opos to 9000 kai to 7710 !! einai arketa kaluterh pantos h othoni tou p990 apo tou p910 !! Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P900 Δημ. May 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2006 Το καλύτερο κινητό μπορεί να είναι. Όταν αποφασίσουνε να το κυκλοφορήσουνε θα είναι αραγε το καλύτερο; Εδώ μιλάμε αυτοκινητο παρήγγειλα και μόλις μου είπανε ότι θα περιμένω 3 μήνες απλά σκεφτηκα την αναμονή του Ρ990. Υπο κανονικές συνθήκες αν υποθέσουμε ότι ένα κινητό το κρατάμε για περίπου ενα χρόνο και ότι το Ρ990 ανακοινωθηκε οκτωβριο 2005 και τωρα 8 μηνες αργότερα το περιμένουμε, και σίγουρα θα περιμένουμε κι άλλο ουσιαστικά σε 3-4 μήνες θα πρεπει να το στείλουμε για να παρουμε άλλο γιατι το 990 θα είναι πια παρελθόν στο παρόν. Εσεις θα περνατε σήμερα ενα PC στα 800 mhz ενω κυκλοφορούνε τα 3000άρια; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sealover Δημ. May 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2006 Παντως σε ενα σουηδικό site αρνουνται απο τη se άλλη καθυστέρηση...μεσα Ιουνη-αρχες Ιουλη κυκλοφορει...δείτε στο esato.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cicilianos Δημ. May 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2006 αντε να δουμε.......βαρεθηκα με το παλιιο τηλεφωνο μου!Οπως ολοι κοιτω δεξια και αριστερα αλλα δε ξερω για ποσο ακομα.... ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viper_gts_gr Δημ. May 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2006 Καλα ρε παιδια πλακα μου κανετε με τις αναλυσεις? Τα περισσοτερα PPC QVGA αναλυση δεν εχουν? Δηλαδη εσυ που θα παρεις Ρ990 χρειαζεσαι μεγαλυτερη? Οσο για τη νοκια νομιζω οτι εκανε λαθος να υποστηριζει το λειτουργικο της διαφορετικες αναλυσεις. Δεν εχουν ολα δηλαδη την αναλυση του Ν80. Καποια αλλα εχουν/θα εχουν qvga κτλ. Ετσι οταν αρχισουν να βγαινουν οι εφαρμογες θα υπαρχουν ασυμβατοτητες... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEjB Δημ. May 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2006 Καλα ρε παιδια πλακα μου κανετε με τις αναλυσεις? Τα περισσοτερα PPC QVGA αναλυση δεν εχουν? QUOTE] Δυστυχώς...:( Άρθρο 5 παρ.4 εδ.2 του Ν.2251/94: "Σε περίπτωση αντικατάστασης του προιόντος ή ανταλλακτικού του , η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια για το νέο προιόν ή το ανταλλακτικό ." :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. May 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2006 Καλα ρε παιδια πλακα μου κανετε με τις αναλυσεις? Τα περισσοτερα PPC QVGA αναλυση δεν εχουν? QUOTE] Δυστυχώς...:( nai qvga exoun ektos apo elaxistes exaireseis !!:) mia xara analush einai !! Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEjB Δημ. May 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2006 nai qvga exoun ektos apo elaxistes exaireseis !!:) mia xara analush einai !! Μια χαρά δεν είναι , γιατί όταν βάζω μια φώτο στο ipaq και τη συγκρίνω με το κινητό είναι η μέρα με τη νύχτα. Αλλά αφού το p990 δεν έχει τόσο μεγάλη οθόνη όσο τα ppc(που έχουν 3,5 ίντσες συνήθως) η qvga ανάλυση είναι μια χαρά Άρθρο 5 παρ.4 εδ.2 του Ν.2251/94: "Σε περίπτωση αντικατάστασης του προιόντος ή ανταλλακτικού του , η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια για το νέο προιόν ή το ανταλλακτικό ." :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. May 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2006 ρε παιδιά κινητό αγοράζεις!!! οι qvga είναι ακριβώς ότι πρέπει για να μην ξεφεύγουμε σε διαστάσεις hardware φυσικά όμως σε pda οι vga είναι μονόδρομος ;) defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
21century Δημ. May 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2006 Εγω θα ελεγα οτι με τοσα χρηματα που κανει το κνιητο 600 με 700 ευρω παιρνεις ενα ελαφρυ φορητο υπολογιστη και κανεις δουλεια σου, αφηστε που υπαρχουν και προσφορες.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sealover Δημ. May 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2006 Ε Π Ι Τ Ε Λ Ο Υ Σ!!!!:up: ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΟ http://www.play.com :D >>>>http://www.play.com/Mobiles/Mobile/GENCS/528/685/-/904323/Sony_Ericsson_P990i_SIM_Free_Unlocked_Mobile_Phone/Product.html?searchtype=genre http://images.play.com/covers/904323m.jpg Κυκλοφορει οριστικά πλέον !!! :) £499.99 Delivered = 700 ευρω !!!!!!!!Καλη τιμή για αρχη!!!!;) availability: Due for release on 01/06/2006:cool: Καλη αρχη!:rotfl: ...asxeto... papathvas to lexus IS250 einai gamato!!!Opws kai to lexus RX400H alwste...an kai ligoi sthn Ellada to ektimoun ;) Status Symbol ....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
21century Δημ. May 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2006 Ωραιαι τιμη δεν λετε? Οσο για τις αναλυσεις οθονων να υπενθυμισω οτι τα PPC εδω και χρονια εχουν κολλησει 65.000 χρωματα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sansara Δημ. May 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2006 Ρε παιδια... που το ειδατε το 700 ? 799 λεει ! "our price: EUR 799.99 Delivered" ...και στο delivery policy εξηγει οτι δεν πιανονται τα electronics στο delivery εκτος UK (οπως και στο amazon). ΛεξοΜανία - Η πιο γλυκιά μανία της ημέρας σου! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P900 Δημ. May 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2006 Ε Π Ι Τ Ε Λ Ο Υ Σ!!!!:up: ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΟ http://www.play.com :D >>>>http://www.play.com/Mobiles/Mobile/GENCS/528/685/-/904323/Sony_Ericsson_P990i_SIM_Free_Unlocked_Mobile_Phone/Product.html?searchtype=genre Κυκλοφορει οριστικά πλέον !!! :) £499.99 Delivered = 700 ευρω !!!!!!!!Καλη τιμή για αρχη!!!!;) 2 μήνες το βλέπουμε εκεί και κάθε μήνα η ημερομηνία αλλάζει. την προηγούμενη βδομάδα έγραφε 1/5/2006 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P900 Δημ. May 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2006 Ρε παιδια... που το ειδατε το 700 ? 799 λεει ! "our price: EUR 799.99 Delivered" ...και στο delivery policy εξηγει οτι δεν πιανονται τα electronics στο delivery εκτος UK (οπως και στο amazon). υπολογισαμε οτι 499 αγγλικες λιρες = 718 ευρω (499 x 1,44)απλα δεν είχαμε προσεξει το delivery policy με το οποίο προσθέτει αλλα 82 για το delivery. βλέπαμε μόνο το free delivery on everything Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sealover Δημ. May 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2006 To θεμα ειναι οτι οταν ερθει στα καταστηματα πλεον.....δεν θα εχει delivery policy......αρα 700 θα ειναι.....οσο και ολα τα προηγουμενα Ρχχχ ρε παιδια ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEjB Δημ. May 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2006 To θεμα ειναι οτι οταν ερθει στα καταστηματα πλεον.....δεν θα εχει delivery policy......αρα 700 θα ειναι.....οσο και ολα τα προηγουμενα Ρχχχ ρε παιδια ;) Πολύ καλή τιμή σε σχέση με τον ανταγωνισμό:) Άρθρο 5 παρ.4 εδ.2 του Ν.2251/94: "Σε περίπτωση αντικατάστασης του προιόντος ή ανταλλακτικού του , η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια για το νέο προιόν ή το ανταλλακτικό ." :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. May 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2006 £499.99 Delivered = 700 ευρω !!!!!!!!Καλη τιμή για αρχη!!!!;) availability: Due for release on 01/06/2006:cool: Καλη αρχη!:rotfl: ...asxeto... papathvas to lexus IS250 einai gamato!!!Opws kai to lexus RX400H alwste...an kai ligoi sthn Ellada to ektimoun ;) Status Symbol ....! μια χαρά είναι για αρχή:!: p.s.για να το lexus να περιμένεις review λίαν συντόμως:shifty:;) defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts