Jump to content

Sony Ericsson P990i [old]

T-mobile
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΣΑΚΩΝΟΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ.

ΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΜΥΑΛΟ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ SE ΕΙΔΑΛΩΣ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟ ΣΤΟ ΤΩΝ ΑΓΟΡΑΣΤΩΝ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ:)

ΜΗΝ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΔΙΚΙΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ:mad:

ΜΗΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ:happy:

ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ

ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΛΕΙΠΟΥΝ:D :D :D

ΦΙΛΙΚΑ

• Απαντήσεις 2,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Θα ήθελα να αναφέρω ότι η πρόθεση μου δεν ήταν να ανοίξω μια καινούργια αντιπαράθεση μεταξύ κινητών τηλεφώνων ούτε να παροτρύνω κάποιους να κατευθυνθούν σε άλλες εταιρείες κινητών τηλεφώνων

Απλός ήθελα να θίξω τους χειρισμούς της SE προς τους καταναλωτές της.

Και να το έκανες, αυτή είναι η έννοια του φορουμ. Ανταλλαγές απόψεων, χρήσιμες για όλους...;)

...που φυσικά μπορεί να γίνει σε κόσμιο και ευγενές ύφος....

Γ.

Sealover έχεις τρελάνει τον κόσμο εδώ μέσα. Κάθε πέντε λεπτά: άκουσα εκείνο, άκουσα το άλλο, άκουσα το τρίτο... Το topic κατάντησε γραφικό με τις άσχετες ημερομηνίες και τις ανούσιες ανακοινώσεις.

Όποιος θέλει ας κρατήσει αυτό το post στην μνήμη του και θα τα ξαναπούμε σε 2 παρά κάτι μήνες. Ειλικρινά δεν θα έμπαινα στην διαδικασία να γράψω έτσι, αλλά κατά πως φαίνεται μερικοί δεν παίρνουν χαμπάρι με τίποτα. Το κινητό ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΑΥΓΟΥΣΤΟ. Τα υπόλοιπα είναι λόγια για να περνάμε την ώρα μας... :yawn:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ωραία να κλεισουμε και το φορουμ και να μην μιλαμε...:X bibon μήπως λέω...μήπως.....γίνεσαι λίγο αυταρχικός??:confused:

Μήπως, λέω μήπως, αυτά που λες είναι εντελώς άσχετα με αυτό που ανέφερα πρίν από λίγο; Δηλαδή αν σταματήσεις να λες βγαίνει τώρα, σε 2 ώρες, μεθαύριο, σε 3 ημέρες, τέλη Ιουλίου, αρχές Ιουνίου, μέσα Αυγούστου, θα σταματήσει να έχει ισχύ αυτό το topic; Φαντάζομαι υπάρχουν και άλλα πράγματα να ειπωθούν, από ανακοινώσεις κυκλοφορίας και post του τυπου "ας βάλουμε λόγια σε άλλους που δεν τα είπαν ποτέ"...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σαν παλιός χρήστης P900 και έπειτα από την ατυχία να χάσω το κινητό μου τον Δεκέμβριο, άρχισα την έρευνα για την επόμενη αγορά κινητού.

Μεγάλο το δίλλημα , τι μπορούσε να αντικαταστήσει μια άξια συσκευή σαν το P900.

Πρώτη επιλογή ένα νέο μοντέλο της σειράς Pxxx .

Δεύτερη επιλογή ένα είδη υπάρχων μοντέλο της σειράς Pxxx.

Τρίτη επιλογή ένα κινητό από άλλες εταιρείες που να πλησιάζει τα χαρακτηριστικά της σειράς Pxxx .

Ξεκίνησα με την πρώτη επιλογή περιμένοντας για το P990. Οι μήνες περνούσαν χωρίς να βρίσκω λύση.

Τον Μάιο άρχισα να ψάχνω την δεύτερη επιλογή , αλλά και εδώ χωρίς λύση , γιατί απλά δεν υπήρχαν τα παλαιότερα μοντέλα στην αγορά εν αναμονή του πολυπόθητου P990.

Έτσι ξέμεινα με την τρίτη λύση.

Αποκλείστηκαν όλα όσα είχαν σχέση με την Microsoft (για προσωπικούς λόγους) , τι έμενε στην αγορά ; σχεδόν τίποτα.

Η μήπως υπήρχε ;

Μα τι είναι αυτό που μιλάνε όλοι με τόσο καλά λόγια για την οθόνη του (N80).

Η οθόνη είναι ένα είδος φετίχ για μένα.

Ξεκίνησα έρευνα αγοράς αφού πρώτα το δω ζωντανά σε λειτουργία.

Η απόφαση πάρθηκε γρήγορα μετά από επίδειξη του κινητού.

Οι εντυπώσεις μου καλύτερες και από το P900 αν και η χρήση του αλφαριθμητικού πληκτρολογίου απογοητευτική σε σχέση με το εικονικό πληκτρολόγιο του P900.

Δυνατότητες σχεδόν άπειρες , επιτέλους τελικό ελληνικό σίγμα , sms στα ελληνικά με 160 χαρακτήρες (αν και δεν δοκίμασα πόσα sms στέλνει για τους 160 χαρακτήρες) Οθόνη για στραβούς σαν και μένα , απίστευτη ποιότητα στο video για κινητό , μμμ ραδιόφωνο που βρίσκει τους ελληνικούς σταθμούς από φάκελο που κατεβάζει από το δίκτυο (με τα ονόματά τους , ποιος κάθετε να τα γράφει ένα ένα) ρυθμίσεις που παίρνει αυτόματα από το δίκτυο για GPRS INTERNET MMS χωρίς αποστολή μηνύματος , ρύθμιση του GMAIL μου σχεδόν αυτόματα με οδηγό εγκατάστασης , βοήθεια σε flash animation για τις περισσότερες βασικές λειτουργίες του κινητού.

Όχι δεν είναι δυνατόν ένα τέτοιο κινητό να μην έχει φωνητική κλήση .

Γρήγορη έρευνα στο net και Οπ !!!!!!

Τι είναι πάλι τούτο ; ενσωματωμένη αναγνώριση φωνής και εκφώνηση . Τι έξυπνη τεχνολογία είναι πάλι αυτή , αντί δηλ. να ηχογραφώ την φωνή μου και μετά να την συγκρίνει σε συσχέτιση με κάποια από τις επαφές μου (και με αριθμητικό όριο περίπου στις 20 επαφές) αυτό απλά του μιλάς (και ΕΛΛΗΝΙΚΑ !!!!!) διαβάζει συγκρίνει και εκτελεί αυτό που του είπες . Ήμαρτον θεέ μου τι άλλο θα δουν τα μάτια μου , αλλά εγώ σαν έξυπνος Έλληνας δοκιμάζω περισσότερο την δεξιοτεχνία του , του λέω : camera και ως δια μαγείας εκτελεί την εντολή μου , του λέω Bluetooth και αυτό ενεργοποιεί το Bluetooth χωρίς menu ενεργοποίησης χωρίς ερωτήσεις (ναι η όχι ) έτσι απλά και ανθρώπινα , του ξαναλέω Bluetooth και το απενεργοποιεί .

Λέτε στο μέλλων να του μιλάς και να γράφει μηνύματα ; !!!!!!!!!!!

Για αυτά και άλλα πολλά σε ευχαριστώ SonyEricsson για την καθυστέρηση του P990

ώστε να ανακαλύψω το N80.

Σε ευχαριστώ που με έκανες πελάτη μιας άλλης εταιρείας

Εγώ πάντως αρχίζω να σκέφτομαι μήπως έχεις δίκιο... Και αυτή μου η "στροφή" ξεκινά από την υποψία ότι σε 6 μήνες θα βγει το Ρ1000, το οποίο ενώ θα το θέλω ως μανιακός, τότε ΔΕΝ θα μπορώ να το πάρω... :(

Ρ990 ή Ρ1000? :blink:

Μήπως Ν80? :blink:

Δεν ξέρω, αν ξεπεράσω το γεγονός ότι το βρίσκω "άσχημο" ίσως... :worry:

ί δηλ. να ηχογραφώ την φωνή μου και μετά να την συγκρίνει σε συσχέτιση με κάποια από τις επαφές μου (και με αριθμητικό όριο περίπου στις 20 επαφές) αυτό απλά του μιλάς (και ΕΛΛΗΝΙΚΑ !!!!!) διαβάζει συγκρίνει και εκτελεί αυτό που του είπες . Ήμαρτον θεέ μου τι άλλο θα δουν τα μάτια μου , αλλά εγώ σαν έξυπνος Έλληνας δοκιμάζω περισσότερο την δεξιοτεχνία του , του λέω : camera και ως δια μαγείας εκτελεί την εντολή μου , του λέω Bluetooth και αυτό ενεργοποιεί το Bluetooth χωρίς menu ενεργοποίησης χωρίς ερωτήσεις (ναι η όχι ) έτσι απλά και ανθρώπινα , του ξαναλέω Bluetooth και το απενεργοποιεί .

Λέτε στο μέλλων να του μιλάς και να γράφει μηνύματα ; !!!!!!!!!!!

Για αυτά και άλλα πολλά σε ευχαριστώ SonyEricsson για την καθυστέρηση του P990

ώστε να ανακαλύψω το N80.

Σε ευχαριστώ που με έκανες πελάτη μιας άλλης εταιρείας

Η φωνητικές κλησεις (και λειτουργίες) λειτουργούσαν από την εποχή του T68.

Ας επιχειρήσουμε...

Η φωνητικές κλησεις (και λειτουργίες) λειτουργούσαν από την εποχή του T68.

Απλα καμια σχεση φιλε μου το επιπεδο της αναγνωρισης κλησης της εποχης εκεινης συγκριτικα με το σημερα( παρεπιμπτοντως οι φωνητικες κλησεις υπαρχουν απο την εποχη του Τ10s). Αυτο που λεει ο φιλος ειναι πως σε καποια μοντελα της Νοκια, η φωνητικη κληση δουλευει χωρις καν να χρειαστει να εκπαιδευσεις το κινητο οριζοντας φωνητικες ετικετες(και πραγματι ειναι εντυπωσιακο, μιας και το κανει καλα για την επαφες στα Ελληνικα, διοτι για λατινικα υπαρχουν εδω και αρκετο καιρο εντυπωσιακες εφαρμογες στην πλατφορμα των Windows Mobile,με τις οποιες μπορεις να χειριζεσαι πρακτικα οποιαδηποτε λειτουργια της συσκευης).

Και κατι αλλο. Το να συγκρινεται το Ν80 με το Ρ990 ειναι ατοπο. Το δευτερο ειναι απλα ανωτερο απο το πρωτο για πολλους και διαφορους λογους...

Παιδια παρατήρησα τα εξής...

μερικά e-shop όπως το katshing.se μετέφεραν την ημερομηνία διάθεσης από Σεπτέμβριο σε Ιούλιο

και μερικά από Ιούνιο σε Ιούλιο - Αρχές Αυγούστου όπως το play.com....

Eτσι αν λάβουμε υπ'οψη και την εβδομάδα διάθεσης απο την επίσημη αντιπροσωπεία που μιλά για ''28 εβδομάδα''....

όλα αρχίζουν να συνδέονται και να δείχουν τέλη Ιουλίου περίπου...Σ'ενα δηλαδη μήνα και τιμές λογικές σχετικα 690-750 ευρώ ;)

Δεν ξερω αν εχει δωθει

http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=gb&lc=en&ver=4000&template=pp1_1_7&zone=pp&lm=pp1&cid=20&no_params=true&pid=10336

Τα πρωτα κομματια θα μοιραστουν σε επιλεγμενες χωρες στα μεσα Ιουλιου ειπε ο προεδρος της ΣΕ!!Δεν διευκρινισε τπτ αλλο!!!

Αρα Αυγουστο μαλλον θα το εχουμε και στην Ελλαδα!!!;) :)

Η αγάπη αποτελείται απο μια μοναδική ψυχή που κατοικεί σε δύο σώματα! (Αριστοτέλης)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Proud Owner of a Xbox360 fully updated!!! (http://www.enternity.gr)

Next Generation Consoles WAR:http:// http://www.vgchartz.com/

Το να συγκρινεται το Ν80 με το Ρ990 ειναι ατοπο. Το δευτερο ειναι απλα ανωτερο απο το πρωτο για πολλους και διαφορους λογους...

Δεν μας λες μερικους λογους...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ε, οχι και καλυτερο!!!

Ενας επαγγελματιας που εχει αναγκη εφαρμογες-ιντερνετ-γρηγορη συνδεση θα επιλεξει το Ν80!!!

Το Ν80 εχει/ειναι

1.Σαφως γρηγοροτερο Wi-Fi(54,6Mbps) (P990-11Mbps μεγιστο)

2.Σαφως καλυτερο browser ενσωματωμενο (το λενε και στα sites)

3.Οι εφαρμογες που βγαινουν για S60 ειναι περισσοτερες απο το UIQ

4.Καλυτερη καμερα

5.Σαφως μικροτερο & ελαφρυτερο

6.UPnP που με το SimpleCenter κανεις θαυματα(ασε που μπορεις να παρεις ενα εργαλειακι και να συνδεσεις ολες τις ηλεκτρονικες συσκευες του σπιτιου σου με αυτο το πρωτοκολλο)

7.Καρτα επεκτασης με μεγαλυτερη ταχυτητα εγγραφης/αναγνωσης(miniSD) και φθηνοτερη

8.Γρηγοροτερο ενσωματωμενο modem (πρεπει να βρω το link να διαβασεις)

9.Πολυ πιο ομορφο

10.Φθηνοτερο

Πιστευω οι 10 πιο πανω λογοι ειναι σημαντικοι υπερ του Ν80 και για εναν επαγγελματια!!!

Οχι βεβαια πως το Π δεν θα το τιμησουμε...

Η αγάπη αποτελείται απο μια μοναδική ψυχή που κατοικεί σε δύο σώματα! (Αριστοτέλης)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ε, οχι και καλυτερο!!!

Ενας εππαγελματιας που εχει αναγκη εφαρμογες-ιντερνετ-γρηγορη συνδεση θα επιλεξει το Ν80!!!

:blink::wacko::confused::lol:

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro

:blink:

:blink::wacko::confused::lol:

Μηπως δεν ισχυουν τα παραπανω ή δεν καταλαβες κατι???:worry: :confused:

Τελος παντων δεν χρειαζεται να το κανουμε vs το θεμα και δεν πρεπει!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν μας λες μερικους λογους...

Ε, οχι και καλυτερο!!!

Ενας επαγγελματιας που εχει αναγκη εφαρμογες-ιντερνετ-γρηγορη συνδεση θα επιλεξει το Ν80!!!

Το Ν80 εχει/ειναι

1.Σαφως γρηγοροτερο Wi-Fi(54,6Mbps) (P990-11Mbps μεγιστο)

2.Σαφως καλυτερο browser ενσωματωμενο (το λενε και στα sites)

3.Οι εφαρμογες που βγαινουν για S60 ειναι περισσοτερες απο το UIQ

4.Καλυτερη καμερα

5.Σαφως μικροτερο & ελαφρυτερο

6.UPnP που με το SimpleCenter κανεις θαυματα(ασε που μπορεις να παρεις ενα εργαλειακι και να συνδεσεις ολες τις ηλεκτρονικες συσκευες του σπιτιου σου με αυτο το πρωτοκολλο)

7.Καρτα επεκτασης με μεγαλυτερη ταχυτητα εγγραφης/αναγνωσης(miniSD) και φθηνοτερη

8.Γρηγοροτερο ενσωματωμενο modem (πρεπει να βρω το link να διαβασεις)

9.Πολυ πιο ομορφο

10.Φθηνοτερο

Πιστευω οι 10 πιο πανω λογοι ειναι σημαντικοι υπερ του Ν80 και για εναν επαγγελματια!!!

Οχι βεβαια πως το Π δεν θα το τιμησουμε...

Ε οχι και καλητερη καμερα!!! Εγω ειμαι απογοητευμενος απο την καμερα του Ν80 την μπαταρια (καθε μερα φορτιση θελει) και απο προγραματα ουτε ενα theme editor δεν εχει για να ευχαριστιθουμε την οθονη του

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ε οχι και καλητερη καμερα!!! Εγω ειμαι απογοητευμενος απο την καμερα του Ν80 την μπαταρια (καθε μερα φορτιση θελει) και απο προγραματα ουτε ενα theme editor δεν εχει για να ευχαριστιθουμε την οθονη του

Καλυτερη απο του Π που εχει την ιδια με του Κ750!!!

Γιατι δεν κατεβαζεις το theme editor απο το σαιτ της ΝΟΚΙΑ????:worry: :confused:

Απο ολα αυτα που ανεφερα μονο αυτο σε ενδιαφερει εσενα???

Οποιοι αγορασουν αυτες τις συσκευες δεν τους πολυνοιαζει η καμερα αλλα οπως και να εχει, οταν χρειαστει καποια στιγμη το Ν80 εχει καλυτερη!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γιατι το theme editor της νοκια θελει 10000 eyro υπολογιστη για να τρεξει.

Εβγαλα τις ιδιες ακριβως φωτο απο Κ750 και Ν80 και οταν της εκτυπωνεις σε χαρτι του Κ750 φενονται αρκετα καλυτερα.

Οχι δεν με ενδιαφερουν μονο αυτα αλλα συγουρα ειναι 2 απο αυτα που θελω να εχει ενα τηλ. και σε αυτα το Ρ990 ειναι καλυτερο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ρε μεγαλε να σε ρωτησω κατι εδω ηρθες για να μας την πεις??!!:confused:

Ηρεμισε και μην πρωσπαθεις να σιγκρινεις τα ασιγκριτα!! Nokia με Sony Ericsson?? Μαλον θα είσαι χρηστης N80. Εγω που μπηκα στο forum του N80 ολο προβληματα ειδα!! Εκτος απο την καλη οθονη δεν εχει κατι αλλο φοβερο πανω του! Ας αφησουμε την ποιοτητα κατασκευης ενας φιλος μου το πηρε και την επομενη μερα πηγεναι το πορτακη περα δωθε!!:X Τορα καθε φορα που το ποιανουμε μας κραζει για να μην ανοιξουμε το πορτακι!!!!!!!!!

Ελεεεεεεεεεεεεεεοοοοοοοοοοςςςςςςςςςς:mad: :mad: Δεν ειναι κηνυτο αυτο!!!

Παιδια sory για το off-topic αλλα παει πολυ μακρια αυτη η βαλιτσα.:) :) :)

d2000217,τι μας λες τώρα?Αυτός που αγοράζει το N80 δεν τον πολυνοιάζει η κάμερα?!!!!Να σου υπενθημίσω πως το N80 είναι camera phone!!!To p990 δεν είναι(είναι bussiness phone),έτσι νομίζω πως είναι λογικό να πρέπει να βγάζει καλύτερες φοτος το N80(αν και δεν είμαι τόσο βέβαιος ότι βγάζει καλύτερες φωτογραφίες γιατί το Ν80 το έχει η αδερφή μου και δεν είναι καθόλου ευχαριστημένη με την camera).Να μην λέμε και ότι μας κατέβει.

Φιλικα xXx

sealover συμφωνώ μαζί σου.Εγω δεν σκόπευα να το έκανα vs το thread αυτό απλά διευκρίνησα κάτι στον d2000217.Τεσπα,επειδή ξέρω ότι υπάρχουν και αυτού του είδους οι ανθρώποι στο forum δεν θα ξανααπαντήσω σε κανένα που γράφει τέτοιου είδους post.

xXx

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...