Jump to content

Sony Ericsson P990i [old]

T-mobile
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ποιος ακριβως ποστραρει σαν super αποκλειστικη πληροφορια???:wacko: :blink: :blink: :blink:

Γιατι εμενα σε αλλον παει το μυαλο μου...

Εγω απλα μεταβιβασα οτι ΕΠΙΣΗΜΑ ΝΕΟΤΕΡΟ ΥΠΑΡΧΕΙ και μαλιστα εαν εμπαιναν καποιο στον κοπο να διαβασουν....το αρχικο ποστ.....ειναι πληροφορια που εγινε γνωστη απο το mobile-review....

Δεν μπορω να καταλαβω..γιατι τετοια επιθεση??Και τοσο συντονισμενα.....???

• Απαντήσεις 2,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

To εμπνεει αναφερεται στην 'εμπνευση' του johner....μαθε να διαβαζεις πρωτα bibon...

Nixx Σημαινει αν κατσεις να διαβασεις αυτο που γραφω στην πρωτη αναφορα μου σ'αυτο...

Johner το υφος σου ειναι πολυ προκλητικο....δεν μπαινω στο κοπο να απαντησω...

AxE απο που ακριβως το καταλαβες αυτο περι συντακτης περιοδικου...or whatever....???

Ποιο ακριβως ειναι το προβλημα και γινεται αυτη η επιθεση??Πειραζει η αναφορα μου σε επισημες πηγες??Πειραζει που δεν μπορω να πιστεψω σε καποιον χωρις αποδείξεις??

Άγγελος Σφακιανάκης είναι το ονομά μου, για να μην λες ότι κρύβομαι πίσω από την ανωνυμία μου. Οπότε αν ασχολείσαι με τον περιοδικό τύπο, μπορείς να με βρεις.

Συγνώμη παιδιά για τα άσχετα ποστ, ελπίζω να μην παρεξηγήθηκα με τα λεγομενά μου.

[sIGPIC][/sIGPIC]

AxE απο που ακριβως το καταλαβες αυτο περι συντακτης περιοδικου...or whatever....???

Δεν κατάλαβα κάτι... υποθέσεις έκανα... απλά είπα ότι για να είναι πολύ σίγουρος κάποια σχέση θα έχει... είτε με SE Ελλάδας, είτε Ευρώπης είτε whatever... όσο για τους συντάκτες, δεν ξέρω τι παίζει με τα περιοδικά κινητής, αλλά από φίλους συντάκτες αυτοκινήτου που είχα ήταν πολύ πιο ενημερωμένοι από μένα σε κυκλοφορία αυτοκινήτων, τιμές, εξοπλισμούς πολύ πιο πριν από μένα καθότι τους ερχόντουσαν επίσημα δελτία τύπου κτλ... τώρα αν και αυτό δεν θεωρείται επίσημο... δεν ξέρω τι θεωρείται...

Ωστόσο, δεν χρειάζεται να μαλώνουμε... εδώ θα είμαστε και τον Ιούλιο και θα τα λέμε... μακάρι να βγεις αληθινός και τα παιδιά λανθασμένα... μέχρι τότε θα χρησιμοποιούμε το S200 μας... :O :p :rolleyes:

Φιλικά πάντα!

Mobiles: Samsung Galaxy Nexus

οκ κι απο εμενα(αν και φιλε aXe δεν ειναι θεμα αν θα βγω εγω αληθινος αλλα αν θα βγουν απο τη σε αξιοπιστοι των πληροφοριων που διαρρεουν) ;)

Φίλε sealover να σε ρωτήσω κάτι εντελώς φιλικα.

Γιατί δίνεις τόση σημασία στις ανακοινώσεις της sony-alsace; Αυτοί δεν είναι οι ίδιοι άνθρωποι που είχαν ανακοινώσει ότι το κινητό θα είναι έτοιμο το πρώτο τρίμηνο του 2006;

Επίσης αυτοί έχουν και οικονομικά οφέλη από μια τέτοια ανκοίνωση.

Ο φίλος bibon δεν νομίζω να έχει κάποιο συμφέρον (φυσικά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να λέει και ότι του κατέβει).

Τέλος πάντων εγώ είμαι της γνώμης να ακούγονται όλες οι απόψεις.

Λεωνίδας

Εδωσα σημασια αποκλειστικα και μονο για ενα λογο το οποιο εγραψα στην πρωτη μου αναφορα στο link...και το οποιο επειδη μαλλον δεν ειδες ελεγε τον εξης απλο συλογισμο...

Η ιδια εταιρεια το Μαιο 2006 ανακοινωνε με ΑΚΡΙΒΩΣ τον ιδιο τροπο αλλάζοντας μονο το Ρ990 >>> Μ600 και το July >>> June για την αποκλειστικη αναληψη της παραγωγης του Μ600.Και πραγματι ετσι εγινε αφου το Μ600 οντως κυκλοφορησε και σε λιγο θα βρισκετε και στην Ελλαδα μεσα στον Ιουνιο.Αρα γιατι να μην ιχυει το ιδιο με το Π990 για το Ιουλιο???....οταν μάλιστα αυτο συμπείπτει και με τις ημερομηνίες που δινουν ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ e-shop όπως το play.com... ;)

Παιδια ηρεμιστε για ετσι πως παμε θα μας κλειδοσoυν το θεμα.

Ας ακουσουμε ολοι ολους και ας μην προχοραμε σε αντιπαραθέσησεις γιατι απλα δεν αξιζει να σκοτοναμαστε. Μιλαμε για ενα κηνυτο μονο δεν μιλαμε ουτε για γκ****ες ουτε για τι το τοσο σημαντικο ωστε να πλακονωμαστε

Εδωσα σημασια αποκλειστικα και μονο για ενα λογο το οποιο εγραψα στην πρωτη μου αναφορα στο link...και το οποιο επειδη μαλλον δεν ειδες ελεγε τον εξης απλο συλογισμο...

Η ιδια εταιρεια το Μαιο 2006 ανακοινωνε με ΑΚΡΙΒΩΣ τον ιδιο τροπο αλλάζοντας μονο το Ρ990 >>> Μ600 και το July >>> June για την αποκλειστικη αναληψη της παραγωγης του Μ600.Και πραγματι ετσι εγινε αφου το Μ600 οντως κυκλοφορησε και σε λιγο θα βρισκετε και στην Ελλαδα μεσα στον Ιουνιο.Αρα γιατι να μην ιχυει το ιδιο με το Π990 για το Ιουλιο???....οταν μάλιστα αυτο συμπείπτει και με τις ημερομηνίες που δινουν ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ e-shop όπως το play.com... ;)

Βασικά ακριβώς επειδή διάβαζα τα προηγούενα ποστ το μήνυμά μου είναι λίγο εταιροχρονισμένο και δεν είχα δει ότι στα 5 τελευταία ουσιαστικά τα βρήκατε:p :lol:

Συμφωνώ με το συλλογισμό σου και μακάρι να βγει αληθινός, απλά με όλες αυτές τις καθυστερήσεις από πλευράς SE μου είναι δύσκολο πλεον να πιστέψω το οτιδήποτε αν δεν βγει το κινητό στα ράφια.

Anyway το σίγουρο είναι ότι όλοι το περιμένουμε με ανυπόμονα και γι'αυτό και όλη αυτή η κουβέντα:)

Λεωνίδας

Η ιδια εταιρεια το Μαιο 2006 ανακοινωνε με ΑΚΡΙΒΩΣ τον ιδιο τροπο αλλάζοντας μονο το Ρ990 >>> Μ600 και το July >>> June για την αποκλειστικη αναληψη της παραγωγης του Μ600.Και πραγματι ετσι εγινε αφου το Μ600 οντως κυκλοφορησε και σε λιγο θα βρισκετε και στην Ελλαδα μεσα στον Ιουνιο.Αρα γιατι να μην ιχυει το ιδιο με το Π990 για το Ιουλιο???

Αν αυτό δεν είναι υπόθεση, φίλε sealover, δεν ξέρω τι είναι ! Παραθέτεις σαν δεδομένο, μία υπόθεση του τύπου "αφού έγινε έτσι μια φορά, γιατί να μην ξαναγίνει;" Δεν είναι δεδομένο, είναι απλός συλλογισμός, ή αν θέλεις... "έμπνευση" ;)

Και δεν είναι επίθεση εναντίον σου, νομίζω ότι όλοι "στην ίδια ομάδα παίζουμε" εδώ :). Απλά είναι λίγο κουραστικό να παρουσιάζουμε συνεχώς σαν δεδομένα κάποιες υποθέσεις που κάνουμε (ακόμα και όταν έχουν ίσως και κάποια λογική), ή κάποιες φήμες που ακούγονται σε άλλα forum, κλπ. Και από τον ενθουσιασμό σου και την ανυπομονησία σου (σε καταλαβαίνω !) το έχεις κάνει πολλές φορές εδώ.

Εντελώς φιλικά,

nixx

χωρίς να θέλω να θίξω κανένα, δώστε μου ένα λόγο γιατί να μην πιστεψω την επίσημη πηγή που λέει "Expected launch: Jun 06" και να πιστεψω μια ανεπίσημη ή έστω ημιεπίσημη

se schetiko minyma-apantisi poy moy esteile i s.e.,apo tin episimi selida tis stin ellada,(http://www.sonyericsson.com.gr) moy eksigeisan oti me kathe epifylaksi endechetai na erthei mesa ston ioylio...

to an alithevei ayto to kseroyn aytoi,kai episeis opws echw anaferthei se proigoymeno minyma moy,i s.e. echei profanws toys logoys tis poy to kathisterei,profanws prokeimenoy na anevasei tin timi toy...

...twra ta symperasmata dika sas...:(

THE LEGENT OF ROCK MUSIK IN THE OLL WORLD IS ONE:M E T A L I C A

...kai episeis opws echw anaferthei se proigoymeno minyma moy,i s.e. echei profanws toys logoys tis poy to kathisterei,profanws prokeimenoy na anevasei tin timi toy...

:dizzy::whistle:

για να σοβαρευτούμε λίγο λέω εγώ...

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro

"Aγαπητέ κύριε **********,

Καλησπέρα και σας ευχαριστούμε για το μήνυμά σας.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι σύμφωνα με τις πληροφορίες

που έχουμε, το προϊόν αναμένεται να κυκλοφορήσει στην αγορά

στις αρχές Ιουλίου. (Αρχικά αναμενόταν τον Απρίλιο, αλλά

η Sony Ericsson καθυστέρησε την διαθεσιμότητα, προφανώς

λόγω προβλημάτων που υπήρχαν με την συσκευή).

Παρακαλούμε λάβετε υπόψη σας ότι είμαστε καθαρά online

κατάστημα από το εξωτερικό. Η διαθεσιμότητα των προϊόντων μας

είναι στην αποθήκη μας στην Γαλλία.

Η πρώτη παράδοση του P-990I αναμένεται στην αποθήκη μας

στην Αγγλία στις 7/7. Ελπίζουμε να μην υπάρξουν καθυστερήσεις.

Θα θέλαμε επίσης να σας ενημερώσουμε ότι οι τρόποι πληρωμής

είναι είτε μέσω κάρτας είτε μέσω κατάθεσης στον λογαριασμό μας

στην τράπεζα Πειραιώς

http://www.expansys.com.gr/terms.asp

Ελπίζουμε οι πληροφορίες αυτές να είναι χρήσιμες.

Παραμένουμε στη διάθεσή σας.

Φιλικά,

eXpansys"

prin apo liga lepta moy irthe enimerwsi apo tin selida toy expansys meta apo mail poy esteila gia na enimerothw schetikws,moy esteile to parapanw minyma.

twra ean kai aytoi lene paramythia,i an oi piges toys mas paramythiazoyn,aytoi kseroyn....................:worry:

τι να πει κανεις με ολους αυτους!

Για να δουμε!

ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG

...alla mipws tha eprepe file papathiva,na kaneis ayti tin erwtisi stin s.e.,kai ochi se emena...?

egw enas aplos christis eimai o opoios logo toy oti i syggekrimeni syskevi me endiaferei eipa na katathesw ki'egw tis apopseis kai ta e-mails,poy echw parei tin teleytaia evdwmada,apo to expansys,kai to elliniko site tis s.e....

LOGIKA TO AN DEN SWVAREVETAI I S.E. DEN EIMAI YPEFTHINOS EGW,

EGW EIMAI ENAS APLOS,THNITOS CHRISTIS,MIAS SYSKEVIS,(KAI OPWS DYSTYCHWS KATALAVAINW KAKWS...)

OPWS YPOTHETW EISTE KAI OLOI ESEIS,OI OPOIOI PERIMENETE ENA PROION TO OPOIO I S.E. GIA KAPOIO ADIEFKRINISTO LOGO TON OPOIO DEN ANAFEREI,TO KATHISTEREI,OPWS KAI ME TIS YPOKLOPES,ME TIN VODAFON...

I IDIA EICHE KAPOIO PROVLIMA ME TO PROSWPIKO TIS,I IDIA TA FORTWNEI ALLOY OMWS...:blink:

Εγω δεν πιστευω οτι θα υπαρξει καθυστερηση...

Προσωπικη μου αποψη ειναι οτι η se θα προχωρισει σε παραγωγη περιορισμενου αριθμου P990 μεσα στον Ιούλιο με την τελευταία αναβαθμιση του firmware της ..και απο κει και περα μεσα στον Αυγουστο θα αρχισει η μαζικη παραγωγη του ετσι ωστε απο Σεπτεμβρη να υπαρχει παντου και ισως και σε λιγο χαμηλοτερη τιμη...και με συνεχεις (online)αναβαθμίσεις του λογισμικου..(προσωπικη αποψη παντα)...

http://img131.imageshack.us/img131/6546/liarliar015oq.jpg

Και το νεο σουξε του Πετρέλη-Φοιβου...

''Eσυυυυυυ.... symbian-uiq μαζι...

αφης οθονη και 3g...

xρωμα λευκο και ασημι...

ποτε θα ερθεις στην Ελλαδα...

σκορπίζεις τοσα post στο διαβα...'':lol:

ΛΟΙΠΟΝ ΚΥΡΙΟΙ,

ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΑΝΩΤΑΤΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ SE ΜΟΛΙΣ ΜΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΟΤΙ..............................................

ΤΟ SE P990 :ninja: ΔΕ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ :ninja:

ΤΟ ΝΕΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ P1000

ΕΚΤΙΜΩΜΕΝΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΙΟΥΝΙΟΣ 2007

ΕΚΤΙΜΩΜΕΝΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2008 (ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ).

ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΟΟΛΥ ΤΟ ΤΡΑΒΗΞΕ ΚΑΙ Η SONY ERICSSON

ΚΑΙ Η' ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΖΕΙ ΣΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ Η' ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ

ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΟ ΜΕ ΑΝΑΒΟΛΕΣ ΚΑΙ ΚΟΝΤΡΑ ΑΝΑΒΟΛΕΣ.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΟ ΝΑ ΣΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑΥΜΑΖΕΙΣ ?

ΑΥΤΑ ΕΙΧΑ ΝΑ ΠΩ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ (ΜΑΣ)

Following myphone, since...unwired

no comments!

Η θεία μου η τραγουδίστρια που περιστασιακά κάνει το μέντουμ με ενημέρωσε πώς το p1000 δε θα κυκολοφήσει διότι η SE θα κλείσει μετά από αγανάκτηση των χρηστών για τη μή κυκλοφορία του p990. LOL

Είναι δυνατόν μετά από τόση φασαρία και τόση αναμονή να αποφασίσει ολόκληρη SE να αποσύρει το πίο πολυαναμενόμενο κινητό και να το πεί σε ένα υψηλόβαθμο στέλεχος και δεί στην Ελλάδα? Αν πραγματικά ακυρωνόταν η παραγωγή του p990 θα το ξέραμε από ξένα sites! Μην ακούω χαζα...

 iPhone 3G S⃣

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...