Homeboy Δημ. February 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2006 αυτα φιλε μου να τα πεις σε αυτους που θελουν να παρουν win mobile και οχι σε εμας (αυτο ειναι ποιο καλο απο το 9000 αλλα ουτε καμερα δεν εχει !!!!) να σου πω εγω μια καλη λύση αν θελεις win σωνει και καλα !!! Πάρε ενα motorola mpx200 μεταχειρισμενο στα 100 € και με τα υπολοιπα 900 € παρε ενα φορητο και να η τιμη του qtek 9000 αλλα εδω δεν προτεινουμε αλλα κινητα ΜΙΛΑΜΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ P990i :) :) :) :) :) :) :) :) :) Αν κατάλαβες domal τι γράφω στα Ελληνικά ποτε δεν θα έπαιρνα smartphone με windows.Περιμένω πάνω από τρείς μήνες το P990i και έχω χαλαστεί... Προτείνω όχι ειρωνείες και κακόβουλα σχόλια στο μέλλον.Συγνώμη για τις offtopic σκέψεις μου. Θεωρώ απλώς οτι το πρόβλημα εντοπίζεται στην εξέλιξη του πυρήνα λογισμίκου και όχι στις λοιπές εφαρμογές που το συμπληρώνουν.Αν ήμουν...δεν θα καθυστερούσα την πώλησή του στην αγορά για κανένα πρόγραμμα. Συμφωνώ πάντως με τους παραπάνω οτι η SE έχει σοβαρούς λόγους να το ''καθυστερεί'' και να το κυκλοφορήσει τουλάχιστον μετά από 1 1/2 μήνα.Λόγοι σταθερότητας και όχι συμβατότητας Κατερίνη 2026 :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. February 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2006 LOL μου φαίνεται πως θα βάλω αυτή την πατάτα (mallon perimenoun mpas kai doulepsei epitelous...) στην υπογραφή μου. mporeis na valeis aftin tin patata opou thes... alla to kinito mia fora... akomi beta testing einai... opos kai to leitourgiko... opos kai ta developers tools... otan den gnorizeis ti simenei afto... mila esi gia patates... alla gia to kinito mia fora de mporeis na miliseis... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. February 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2006 Ακριβως δεν βαζανε ενα wm,να τελειωνουνε να το βγαλουνε στην αγορα και να τρεχουμε μετα εμεις να το κανουμε να δουλεψει :lol: :lol: :p :p :lol: :rotfl: :help: oxi, perimene na vgei... na to xrisopliroseis opos to proto p800, pou poli argotera molis vgike to p900 ipirxan merika programata giati kaneis den asxoleite me UIQ... stin ousia psaxnete aplo kinito... giati pairnete pantofles me anoikto leitourgiko xoris programata? :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nixx Δημ. February 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2006 stin ousia psaxnete aplo kinito... giati pairnete pantofles me anoikto leitourgiko xoris programata? :cool: ...Γιατί αν δεν το κάνουμε, πώς θα τσιγκλίζουμε εσένα, φίλε eNeRGy ?! :p nixx Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P900 Δημ. February 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2006 otan den gnorizeis ti simenei afto... mila esi gia patates... alla gia to kinito mia fora de mporeis na miliseis... Εν όψει τέτοιου κινητού κανείς δεν μπορεί να μιλάει. ΟΛΟΙ με κλειστό το στόμα. :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P900 Δημ. February 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2006 oxi, perimene na vgei... na to xrisopliroseis opos to proto p800, pou poli argotera molis vgike to p900 ipirxan merika programata giati kaneis den asxoleite me UIQ... stin ousia psaxnete aplo kinito... giati pairnete pantofles me anoikto leitourgiko xoris programata? :cool: Κατ'αρχήν το P900 το πήρα μόλις κυκλοφόρησε και σε πληροφορώ ότι από τότε υπήρχαν πλήθος προγράμματα. Αν εσύ δεν ασχολείσαι με UIQ δεν σημαίνει ότι κανείς δεν ασχολείται. Αν ειχες ασχοληθεί θα διαπίστωνες ότι από τότε υπήρχανε παααααρα πολλά προγράμματα. Δεν ψάχνουμε απλό κινητό, απλά έτσι το καταλαβαίνεις εσυ :tease: και δε φταίμε εμείς. Κι απ'την άλλη μιλάς ΕΣΥ ότι εμείς έχουμε παντόφλα; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovol Δημ. February 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2006 παιδια οσο αργει να βγει τοσο πιο πολλυ το θελω!!!!!!!!!!!!!! αντε γαμοτι μου. ελπιζω να βγει αρχες μαρτιου που εχω γενεθλια να το κανω δωρο στον εαυτο μου! http://www.austrian-boys.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nixx Δημ. February 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2006 Κατ'αρχήν το P900 το πήρα μόλις κυκλοφόρησε και σε πληροφορώ ότι από τότε υπήρχαν πλήθος προγράμματα. Αν εσύ δεν ασχολείσαι με UIQ δεν σημαίνει ότι κανείς δεν ασχολείται. Αν ειχες ασχοληθεί θα διαπίστωνες ότι από τότε υπήρχανε παααααρα πολλά προγράμματα. Ακριβώς. 1139 εφαρμογές για UIQ αναφέρει μόνο το My-Symbian.com... Καλούτσικο νούμερο, αν σκεφτεί κανείς ότι όλα αυτά γράφτηκαν ...μόνα τους (αφού δεν ασχολείται κανείς με UIQ ! :p) Κι απ'την άλλη μιλάς ΕΣΥ ότι εμείς έχουμε παντόφλα; Ναι όντως αυτό ήταν πολύ καλό !!! :lol: Έλα ρε P900, μην τρελλαίνεσαι, η υπόθεση έχει ωραίο χαβαλέ... Δολώματα, "τσιμπήματα" και να συνεχίζεται η κουβέντα / πλάκα... Απόλαυσέ το ! :D nixx Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. February 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2006 Δε νομίζω πως αποτελεί θέμα αντιπαράθεσης ... Δεν υπάρχει λόγος κάποιος να πορώνεται με μια συσκευή/Λειτουργικό και να προσπαθεί συνεχώς να αντιπαρατεθεί σε άλλες τεχνολογίες εκτός και αν έχει κάποιου είδος complex και θέλει συνέχεια να επιβεβαιώνει τις κινήσεις του... Ελεός με αυτή την κουβέντα Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P900 Δημ. February 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2006 Έλα ρε P900, μην τρελλαίνεσαι, η υπόθεση έχει ωραίο χαβαλέ... Δολώματα, "τσιμπήματα" και να συνεχίζεται η κουβέντα / πλάκα... Απόλαυσέ το ! :D nixx το ξέρω πως έχει χαβαλέ και γι'αυτό το απολαμβάνω :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. February 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2006 Κατ'αρχήν το P900 το πήρα μόλις κυκλοφόρησε και σε πληροφορώ ότι από τότε υπήρχαν πλήθος προγράμματα. Αν εσύ δεν ασχολείσαι με UIQ δεν σημαίνει ότι κανείς δεν ασχολείται. Αν ειχες ασχοληθεί θα διαπίστωνες ότι από τότε υπήρχανε παααααρα πολλά προγράμματα. Δεν ψάχνουμε απλό κινητό, απλά έτσι το καταλαβαίνεις εσυ :tease: και δε φταίμε εμείς. Κι απ'την άλλη μιλάς ΕΣΥ ότι εμείς έχουμε παντόφλα; ego exo asxolithei... alla esi de ksereis na diavazeis! diavases kala??? anaferthika sto p800!!!... allo 8 allo 9... einai dio diaforetika noumera!... :tease: mi sigrineis to p900 pou pire tin klironomia tou p800... kai nai, milao ego gia pantofles! kai malista apo to dekemvri 2004! oxi gia melontiko tilefono opos to p990! thes na doume noumera? S100: 108 x 58 x 18 P900: 115 х 57 х 24 P990: 114 x 57 x 26 kai mono pou xreiastike i SE 2 montela gia na katalavei oti ta pliktra prepei na fotizontai, 3 mondela gia na katalavei oti i othoni 320x240 einai i pio leirourigiki... emena afto mou ftanei... sto oti PANTA tha einai ena vima piso apo olo ton sinagonismo... kai merikoi xoris logo vlepete mono veltioseis sta epomena modela kai treleneste apo ti xara... eno otan to exete... de vlepete psegadia! anyway... simvouli mou: einai kalo na eisai romantikos kai na ipostirizeis kati xoris idietairo logo... einai kako omos na fanatizesai gia kati ipodiestero kai na prospathiseis na piseis kai tous allous gia afto... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouyias Δημ. February 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2006 re energy ego exo ola ta p series ixa kai 2 qtek...(to 2020 kai to 8080) Ta uiq ine makran pio sta8era kai aksiopista(to p800 mou to ekana format 1 fora MONO apla kai mono gia na valo neo firmware! kai sta 4 sedon 5 xronia zois tou....den exo allaksi oute miso plastiko...!-kai ine se telia katastas-i) GIA NA MIN ANAFERO OTI TO 8080 tou allaksa rom 3 fores mesa se ena mina(original-ace hellas-dangaard....) kai to apokorifoma itan na xalasi to joystick! Ego leo na stamatisi o ka8enas na leei oti 8eli kai na di pios ine pragmatika erasitexnis....giati INE I MICROSOFT pou ine erasitexnes afou den sou dinoun ena kinito -smartphone pliros litourgiko... Prepi na exis spoudasi to ligotero.... Programmer gia na to kanis litourgiko... Na fantastis molis vgikan to WM 2003 piga kai pira to 8080 kai to efera apo tous protous stin Kipro.....kai oute ton paroxea diktiou den edixne.... eftixos pou me voithise ena pedi tou forun ma pirakso tin registry etsi oste na diorthothi to prama... Apo tin alli to 2020 ne men korifi alla exi ta klironomika karkinomata twn WM... ase pou den itane katholou praktiko stin xrisi afou otan i8eles na paris tilefono xanosoun sta menus me to *>>/,%$# pennaki.... TA SE TA PROTIMO GIA 3 LOGOUS: A)STA8ERO OS(uiq) me arketa programata B)DIPLOS XARAKTIRAS(telia simperifora os kinita kai os smartphones-PDA) C)Kaliteri camera....edo i 1.3 mpx tou jam itan sxedon i idia me to p910i mou! Kai to mono elatoma ton p series ine i memory stick pou ine akrivi kai ta plastika komatia pou trizoun :-( PROUD ARSENAL FAN http://images.skysports.com/images/badges/100x100/3.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cicilianos Δημ. February 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2006 WX WX!Exete kuriksei polemo epishmws edw mesa! Perimene twra kai tha deis......hahahahah!Kapou to xw ksanadei!Auta ta vs theloun prosoxh kai den einai epi tou thematos upopshn;) Pantws perimenw pws kai pws na dw kai na akousw gia thn en logw sugkrish.:) ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cambas Δημ. February 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2006 re energy ego exo ola ta p series ixa kai 2 qtek...(to 2020 kai to 8080) Ta uiq ine makran pio sta8era kai aksiopista(to p800 mou to ekana format 1 fora MONO apla kai mono gia na valo neo firmware! kai sta 4 sedon 5 xronia zois tou....den exo allaksi oute miso plastiko...!-kai ine se telia katastas-i) GIA NA MIN ANAFERO OTI TO 8080 tou allaksa rom 3 fores mesa se ena mina(original-ace hellas-dangaard....) kai to apokorifoma itan na xalasi to joystick! Ego leo na stamatisi o ka8enas na leei oti 8eli kai na di pios ine pragmatika erasitexnis....giati INE I MICROSOFT pou ine erasitexnes afou den sou dinoun ena kinito -smartphone pliros litourgiko... Prepi na exis spoudasi to ligotero.... Programmer gia na to kanis litourgiko... Na fantastis molis vgikan to WM 2003 piga kai pira to 8080 kai to efera apo tous protous stin Kipro.....kai oute ton paroxea diktiou den edixne.... eftixos pou me voithise ena pedi tou forun ma pirakso tin registry etsi oste na diorthothi to prama... Apo tin alli to 2020 ne men korifi alla exi ta klironomika karkinomata twn WM... ase pou den itane katholou praktiko stin xrisi afou otan i8eles na paris tilefono xanosoun sta menus me to *>>/,%$# pennaki.... TA SE TA PROTIMO GIA 3 LOGOUS: A)STA8ERO OS(uiq) me arketa programata B)DIPLOS XARAKTIRAS(telia simperifora os kinita kai os smartphones-PDA) C)Kaliteri camera....edo i 1.3 mpx tou jam itan sxedon i idia me to p910i mou! Kai to mono elatoma ton p series ine i memory stick pou ine akrivi kai ta plastika komatia pou trizoun :-( Shmantiko pleonekthma twn Pxxx einai oti mporei na ginei xrhsh thlefwnou me to ena xeri..Mesw tou jog dial kai tou ekswterikou plhktrologiou...Dhladh an eisai sto aytokinhto mporeis na pareis ena thlefwno einai na steileis ena mhnyma..Me ta Qtek mexri na vgaleis to penaki tha exeis trakarei.. http://www.myphone.gr/gallery/data/500/8915burberry.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
florinaperis Δημ. February 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2006 eNeRGy, μπορείς να μου πεις "σε τι ακριβώς" βοηθάει με το να λες τα παραπάνω; Δεν υπάρχει ουσία σε κάποιο θέμα, όταν αναφερόμαστε σε προσωπικά γούστα χρηστών, που αγοράζουν ένα κινητό (για δικό τους λόγο), λέγοντας το "τι δεν μπορεί να κάνει μια συσκευή"! Σε όσα κινητά έχουν πέσει στα χέρια μου, έχω βρει αρνητικά (και αυτό θα γίνεται με όλα τα κινητά στο μέλλον, αν ψάχνω να βρω μόνο τα αρνητικά σημεία σε αυτά). Εδω συζητάμε για το συγκεκριμένο κινητό ως έχει και το τι γίνεται με τις δυνατότητες που περιλαμβάνει. Οτιδήποτε άλλο δεν θα έχει σημασία στο να συνεχιστεί η κουβέντα. Ευχαριστώ, συνέχεια στην κουβέντα μας :) 30+ Years Radio Producer at ERT A.E. https://www.tiktok.com/@pericles_moulis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. February 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2006 eNeRGy, μπορείς να μου πεις "σε τι ακριβώς" βοηθάει με το να λες τα παραπάνω; Δεν υπάρχει ουσία σε κάποιο θέμα, όταν αναφερόμαστε σε προσωπικά γούστα χρηστών, που αγοράζουν ένα κινητό (για δικό τους λόγο), λέγοντας το "τι δεν μπορεί να κάνει μια συσκευή"! Σε όσα κινητά έχουν πέσει στα χέρια μου, έχω βρει αρνητικά (και αυτό θα γίνεται με όλα τα κινητά στο μέλλον, αν ψάχνω να βρω μόνο τα αρνητικά σημεία σε αυτά). Εδω συζητάμε για το συγκεκριμένο κινητό ως έχει και το τι γίνεται με τις δυνατότητες που περιλαμβάνει. Οτιδήποτε άλλο δεν θα έχει σημασία στο να συνεχιστεί η κουβέντα. Ευχαριστώ, συνέχεια στην κουβέντα μας :) ego egrapsa kati pou einai alitheia... "...otan to kanoun na doulepsei"... giati gnorizo pros to paron oti i BETA paei sinefo... tora an exoun kapoioi ti miga kai mou arxisan epithesi... den me apasxolei emena... ean de theloun na to diavazoun... episis de me apasxolei... ean thes na mou epivaleis na min grafo sto topic... mporeis na to peis eftheos... mexri tote tha grafo oti nomizo kai se opoious mou epitithontai epeidi de tous aresei pou tous katigoro to kinitaki tous... tha apokrouo tis epitheseis... to thema einai oti ego milao panta gia to kinito kai to uiq kai oi apantiseis einai tou stil... paidaki, grafikos, klp klp... se afto fenete poios to diaskedazei (ego) kai poious tsouzei (proromena)... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
florinaperis Δημ. February 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2006 Δεν είναι το τι γράφεις, αλλά ο τρόπος. Οι απαντήσεις που πήρες, λογικό είναι να κινούνται στο ίδιο μήκος κύματος. ;) Να σου απαγορεύσω να γράφεις στο φόρουμ; :confused: Βλέπεις ότι υπάρχει μια ροή στην κουβέντα και με τα γραφόμενά σου, "την σπας" αυτή την ροή (είμαι βέβαιος ότι το καταλαβαίνεις αυτό που λέω - δεν λέω ότι θέλεις ντε και καλά να κάνεις "χαλάστρα στο κινητό", αλλά πες μου τι συζήτηση θα γίνει μετά; Ο ένας θα την λέει στον άλλον, οπότε...) ... οπότε σταματάμε εδώ. Αν διασκεδάζεις με αυτό τον τρόπο, με τα ενδιαφέροντα των άλλων δηλαδή (το κινητό στην συγκεκριμένη περίπτωση)...:blink: 30+ Years Radio Producer at ERT A.E. https://www.tiktok.com/@pericles_moulis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. February 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2006 ... οπότε σταματάμε εδώ. Αν διασκεδάζεις με αυτό τον τρόπο, με τα ενδιαφέροντα των άλλων (το κινητό στην συγκεκριμένη περίπτωση)...:blink: diaskedazo... enoo pernao kala, sizito, eimai ok, klp klp... mi to pareksigeis den enoousa oti diaskedazo mazi tous... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. February 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2006 to thema einai oti ego milao panta gia to kinito kai to uiq kai oi apantiseis einai tou stil... paidaki, grafikos, klp klp... Όλα στα είπε σωστά κι ήρεμα ο florinaperis. Επειδή εγώ όμως δεν είμαι ήρεμος έχουμε και λέμε. Εδώ και καιρό ήμουν σε δίλημμα να αφήνω ή να σβήνω τα ποστς σου. Αποφάσισα να τ'αφήνω γιατί οι απαντήσεις που έπαιρνες πολύ απλά σε βάζανε στη θέση σου και σε άφηναν να φανείς πόσο γελοίος είσαι. Και please μην μου το παίζεις υπεράνω να σου κόψουμε την ελευθερία λόγου κτλ. γιατί μόλις σβήνουμε ένα ποστ, μπαμ το ξαναβλέπουμε. Ω, μα τί περίεργο; Κρατάς κι αρχείο των ποστς σου για να τα κάνεις paste μετά; Εις ανώτερα... Πάμε τώρα στο σημαντικότερο μέρος που έχω κάνει quote. Απλά θα σου απαντήσω με μερικά δικά σου quotes. ... etsi etsi... sinexiste... apodikste mas poso kala kaname kai pirame to s100 telika... poli gelio!... :p :D :lol: ... S100: 108 x 58 x 18 P900: 115 х 57 х 24 P990: 114 x 57 x 26 ... ... aporo giati to perimenete me tosi laxtara!!! anyway... bitsia einai afta! ... ... oso i SE de vgazei kinito me afta ta xaraktiristika kai WM5... mia zoi tha menei stous "romantikous" ipostiriktes tou UIQ ... 1)distixos gia sena... eiste ligoi se sxesi me tous WM pda users... ... giati ektos oti sinagonizete ta WM-5.0 ... ... psaxnete meionektimata gia ta WM kai petate kotsanes ... ... to qtek 9100 poulaei mia xara kai sta idia lefta ... Mερικά μόνο παραδείγματα ότι ούτε εσύ ο ίδιος δεν ξέρεις τί λες και τί γράφεις. Μήπως θες κι άλλα να δεις πόσες φορές άρχισες το flaming; Δεν είμαστε μπάτσοι κι ούτε μπορούμε να καθόμαστε 24/7 πάνω από ένα pc για να παρακολουθούμε τί θα πεις. Μπορείς να θες αν μπεις να ενημερώνεσαι, αλλά οκ τί να το κάνεις αφού εσύ τα ξέρεις όλα. Απλά θεώρησε το ποστ μου σαν τελευταία προειδοποίηση. Είσαι ελεύθερος να γυρίσεις στον μικρόκοσμο σου. Μπορείς άμα θες ν'αγοράσεις και μετοχές της MS τώρα που είναι και σε καλή τιμή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cellphone Δημ. February 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2006 Mπραβο στο κουραγιο σου Βασιλη που καθησες και εκανες το post,αλλωστε ολοι εχουμε/νε καταλαβει ποιος ειναι ο energy και τι ειδους post κάνει και και .. http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg I love my Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
potakas Δημ. February 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2006 Mπραβο στο κουραγιο σου Βασιλη που καθησες και εκανες το post,αλλωστε ολοι εχουμε/νε καταλαβει ποιος ειναι ο energy και τι ειδους post κάνει και και .. Ολοι έχουμε καταλάβει ποιος είναι ο energy αλλά συμμετέχουμε στο παιχνιδάκι του μια χαρά.Εχει καταφέρει να κάνει ένα ολόκληρο thread να ασχολείται με κάτι άλλο (εν προκειμένω με τον Energy) αντί με αυτό για το οποίο δημιουργήθηκε (το Ρ990 δηλαδή). Ξέρω ότι και εγώ αυτό κάνω τώρα (ασχολούμαι με αυτόν) αλλά ο σκοπός του post μου δεν είναι αυτός(στο κάτω κάτω αν θέλετε την γνώμη μου,πιστεύω ότι και ο ίδιος δεν πιστεύει τα μισά απ'όσα λέει,απλά τα λέει γιατί έχει ανάγκη να ασχολείται κάποιος μαζί του). Ο σκοπός λοιπόν αυτού του post είναι να σας παρακαλέσω (το λέω και για τους moderators) να ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ με άτομα που δεν έχουν να προσφέρουν κάτι σε αυτό το thread ή σε οποιοδήπωτε άλλο thread. Δεν χρειάζεται ούτε να σβήνετε τα posts τους ούτε να νευριάζετε και να προσπαθείτε να τους αλλάξετε γνώμη ή να τους εξηγήσετε οτιδήπωτε. Απλά ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΤΕ.Συνεχίστε να postάρετε σχετικά με το θέμα του εκάστοτε thread προσπερνώντας τα αδιάφορα ή προκλητικά posts. Παναγιώτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sealover Δημ. February 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2006 Re paidia adiaforhste ton....... Anyway,ta mathate?Paei Maio h ypothesh....logw me statherothtas tou logismikou....'dyskola ta pragmata' pou leei kai o Danths...xe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. February 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2006 potakas θα διαφωνήσω εν μέρει μαζί σου, γιατί οι περισσότεροι χρήστες που μπαίνουν στο thread και ποστάρουν ή μη το κάνουν για να ενημερωθούν. Γι'αυτό καλό είναι να μην αφήνουμε τις όποιες ανακρίβιες (στην προκείμενη παραπληροφόρηση) που λέγονται. :) So, we're continuing to our subject. :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ancient_Flame Δημ. February 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2006 Πάντως στο πλαίσιο μου είπαν σήμερα ότι θα έρθει μετά τον Μάη.. :mad: http://spyridakis.webs.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. February 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2006 koitaxte mia TIMH SOK!!!! http://www.welectronics.com/gsm/Sony%20Ericsson/SONYERICSSON_P990.HTML plaka mas kanoune????????????? ox mh milao poly tha xanaxtyphsei o energy hehe Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts