spoilt Δημ. December 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2005 ΕΜ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΛΛΟΥΣ ΠΕΝΤΕ ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΟΥΤΟ ΚΑΘΕ ΕΞΗΣ!! ;) ;) [sIGPIC][/sIGPIC] MY HPI RS4 3......... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. December 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2005 πάλι αρχίσατε τις γκρίνιες;;; defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FTINA_TSIGARA Δημ. December 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2005 Εντάξει ρε παιδιά με αυτή τη λογική ας μην πάρουμε κανένα κινητό.Να τελειώνει το θέμα μια και καλή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spoilt Δημ. December 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2005 ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ! ΑΦΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΑΝΤΛΗΣΕΙ ΟΛΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΚΡΙΝΙΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ! ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ! :( :( :mad: [sIGPIC][/sIGPIC] MY HPI RS4 3......... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. December 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2005 ολα τα μαγαζια κινητης τηλεφωνιας στη Λαρισα αναφερουν αρχες 2006 , Ιανουαριο - φεβρουαριο !!!!!!! http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mentor Δημ. December 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2005 Καλησπέρα σε μερικες μερες θα το εχω στα χέρια μου ερχεται απο Αγγλία θα σας πώ εντυπώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. December 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2005 απο αγγλια ??????????/ κυκλοφορησε ???????? τιμη ?????????? http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mentor Δημ. December 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2005 ναι απο Αγγλία μαζευτήκαμε 13 άτομα και κάναμε power buy για αντοιστιχα τηλέφωνα μας ειπαν οτι σε 4 μερες θα ειναι εδω θα σας ενημερωσω συντομα και για την τιμη που θα ειναι μια μεγαλη εκπληξη!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanish1 Δημ. December 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2005 ναι απο Αγγλία μαζευτήκαμε 13 άτομα και κάναμε power buy για αντοιστιχα τηλέφωνα μας ειπαν οτι σε 4 μερες θα ειναι εδω θα σας ενημερωσω συντομα και για την τιμη που θα ειναι μια μεγαλη εκπληξη!! Γιατί δεν λές τιμή?? Περίπου πόσο?? Τα πάντα για τον ερασιτέχνη αγρότη!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spoilt Δημ. December 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2005 ΑΝΤΕ ΠΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΗ ΤΙΜΗ!!!!!!!!! :O :O :O [sIGPIC][/sIGPIC] MY HPI RS4 3......... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mentor Δημ. December 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2005 εγω εδωσα 160 euro τοσα στοιχισε το καθε ενα θα δουμε :worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spoilt Δημ. December 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2005 ΓΙΑ ΠΡΩΤΑ ΛΕΦΤΑ ΛΙΓΑ ! ΓΙΑΤΙ ΜΕ 160 ΕΥΡΩ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ! [sIGPIC][/sIGPIC] MY HPI RS4 3......... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanish1 Δημ. December 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2005 εγω εδωσα 160 euro τοσα στοιχισε το καθε ενα θα δουμε :worry: Πόσοοο??? Μακάρι φίλε Μέντορ αλλά το βλέπω λίγο.......παράξενο!! Τα πάντα για τον ερασιτέχνη αγρότη!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mentor Δημ. December 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2005 και εγω παραξενευτικα και μου ειπαν τα παιδια οτι αν βρισκαμε και αλλους αγοραστες θα επεφτε και αλλο η τιμη τα χρηματα κατατεθηκαν χτες στον λογαριασμο του αγγλου και οτι σημερα τα τηλεφωνα θα εφευγαν με courier τι να πω δεν ξερω θα σας ενημερωσω! :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. December 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2005 Aντε ο αγγλος ελπίζω να πιεί καμιά μπύρα στην υγειά σας!:p mentor δώσε link να δούμε από που το "αγόρασες". Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpecFor21 Δημ. December 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2005 και εγω παραξενευτικα και μου ειπαν τα παιδια οτι αν βρισκαμε και αλλους αγοραστες θα επεφτε και αλλο η τιμη τα χρηματα κατατεθηκαν χτες στον λογαριασμο του αγγλου και οτι σημερα τα τηλεφωνα θα εφευγαν με courier τι να πω δεν ξερω θα σας ενημερωσω! :O Mentos ενημέρωσε μας μόλις έρθει (αν έρθει :O ) να κάνουμε και εμείς ένα powerbuy(θα μαζευτούμε καιμια 100ρια άτομα εδώ μέσα :alien: ). Αλλά φίλε για 160 ευρώ κάτι μυρίζει... Τα πάντα ήταν διαφορετικά, πριν αλλάξουν όλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. December 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2005 Ωχ, ωχ, πιστολια μου μυριζει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. December 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2005 file mentor... akougete fasi antistoixi sto ebay... me 1 komati 600 me 10-400... kai 20-300... efxomai na mi xrisimopoiises kai western union... giati tha klais ta lefta sou sintoma... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoleon Δημ. December 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2005 Συνήθως κάτι Ρουμάνοι και Βούλγαροι τα κάνουν αυτά, να που μπήκαν και οι Άγγλοι στο κόλπο... Currently using: Samsung Galaxy S23 Ultra, Galaxy Buds 2 Pro, Galaxy Watch Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cellphone Δημ. December 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2005 Moυ μυριζει απατη...και χοντρη μαλιστα.. http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg I love my Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. December 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2005 Συνήθως κάτι Ρουμάνοι και Βούλγαροι τα κάνουν αυτά, να που μπήκαν και οι Άγγλοι στο κόλπο... Μαλλον Ρουμανοι κατοικοι Αγγλιας θα ειναι :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VarX Δημ. December 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2005 Παιδια,εχω να κανω μια ερωτηση καθως θα ηθελα την γνωση σας. Ενδιαφερομαι για το p990,καθως προσφερει οσα ακριβως χρειαζομαι απο ενα κινητο,οπως εκανε και το θρυλικο Ρ800. Η ερωτηση μου ειναι η εξης : Παροτι εχω διαβασει ενημερωθει αρκετα για το συγκεκριμενο μοντελο,θα ηθελα να μου πειτε απο τωρα ποια μειονεκτηματα εχετε ανακαλυψει οτι εχει αυτο το μοντελο.Οταν λεω μειονεκτηματα,εκφραστε μου οτιδηποτε ενοχλει τον καθεναν και για ποιον λογο. Για να σας δωσω να καταλαβετε,τα 2 μειονεκτηματα του Ρ800 για μενα τοτε,ηταν η παντελης ελλειψη Τ9 ασχετως firmware και σε μικροτερο βαθμο η μη-μονιμη αναφορα παραδοσης. Κατα τα αλλα ημουν πληρως ευχαριστημενος μεχρι τελευταιου ευρω που πληρωσα. Τι εχετε ομως να πειτε απο τωρα για το Ρ990 πριν κυκλοφορησει; Σας ευχαριστω εκ των προτερων :) The Future Belongs To The Brave Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spoilt Δημ. December 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2005 ΣΩΣΤΗ Η ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΟΥ VARX ΚΑΙ ΓΩ ΘΑ ΡΩΤΟΥΣΑ ΜΟΛΙΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΤΟΥ!!!ΑΣ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΚΟΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ!!!:blink: :confused: [sIGPIC][/sIGPIC] MY HPI RS4 3......... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. December 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2005 http://search.ebay.com/search/search.dll?sofocus=bs&sbrftog=1&fstype=1&from=R10&satitle=p990&sacat=-1%26catref%3DC6&bs=Search&fsop=1%26fsoo%3D1&coaction=compare&copagenum=1&coentrypage=search&sargn=-1%26saslc%3D2&sadis=200&fpos=ZIP%2FPostal&ftrt=1&ftrv=1&saprclo=&saprchi= Ζήτημα αν κάποιος απο αυτούς που πουλάνε δεκάδες p990 το έχουν έστω και ζωγραφιστό...:whistle: http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dr_Michael Δημ. December 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2005 Έχει δεύτερο επίπεδο στην κατηγοριοποίηση των επαφών; Ψηφίστε και κερδίστε Hosting από το 2005! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts