johnybe Δημ. February 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2023 Δεν έχω παράπονο, τα πάντα ανοιχτά και ρολόι συνδεδεμένο. Sent from my SM-G990B using Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2023 έχει βρει κάποιος θήκη σιλικόνης μαύρη λεπτή που να είναι έτσι φτιαγμένη ώστε όταν έχεις το κινητό στο τραπέζι να μην κουνιέται όταν πατάς πάνω αριστερά και κάτω δεξιά; ειδικά το κάτω δεξιά δεν νομίζω να το είχα σε άλλο κινητό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tollisth Δημ. February 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2023 Σχεδόν είχε νυχτώσει,λήψη με stock camera και raw αρχείο edit στο pc με rawtherapee,οχι και ασχημα για το μέγεθος του αισθητήρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. February 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2023 (edited) 2 ώρες πριν, ilka71 said: έχει βρει κάποιος θήκη σιλικόνης μαύρη λεπτή που να είναι έτσι φτιαγμένη ώστε όταν έχεις το κινητό στο τραπέζι να μην κουνιέται όταν πατάς πάνω αριστερά και κάτω δεξιά; ειδικά το κάτω δεξιά δεν νομίζω να το είχα σε άλλο κινητό https://www.skroutz.gr/s/33338948/Spigen-Rugged-Armor-Back-Cover-Σιλικόνης-Ανθεκτική-Matte-Black-Galaxy-S21-FE-5G.html Είναι λεπτή, μη σε ξεγελάει η εικόνα. Κάθεται αλφαδι στο τραπέζι. Να φανταστείς από την αντίστοιχη thin της Spigen, που στο τραπέζι είναι τραμπαλα, είναι πιο μαζεμένη. Τις έχω και τις δύο. Είναι και άλλη μια της Spigen μαύρη που είχα πάρει και που κάθεται αλφαδι στο τραπέζι αλλά δεν τη βλέπω διαθέσιμη. Edited February 27, 2023 by vastegial_74 Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2023 https://www.skroutz.gr/s/33338948/Spigen-Rugged-Armor-Back-Cover-Σιλικόνης-Ανθεκτική-Matte-Black-Galaxy-S21-FE-5G.html Είναι λεπτή, μη σε ξεγελάει η εικόνα. Κάθεται αλφαδι στο τραπέζι. Να φανταστείς από την αντίστοιχη thin της Spigen, που στο τραπέζι είναι τραμπαλα, είναι πιο μαζεμένη. Τις έχω και τις δύο. Είναι και άλλη μια της Spigen μαύρη που είχα πάρει και που κάθεται αλφαδι στο τραπέζι αλλά δεν τη βλέπω διαθέσιμη. αυτήν έβλεπα αλλά δεν ήξερα εάν θα είναι αλφαδι!οπότε πάω για αυτήν αντί της slim καλά που μου το είπες χωρίς θήκη κάνει τραμπαλα και πάνω αριστερά (λογικό) και κάτω δεξιά (αυτό δεν νομίζω να το είχα σε άλλο κινητό με τέτοια θέση καμερών) https://www.skroutz.gr/s/33338948/Spigen-Rugged-Armor-Back-Cover-Σιλικόνης-Ανθεκτική-Matte-Black-Galaxy-S21-FE-5G.html Είναι λεπτή, μη σε ξεγελάει η εικόνα. Κάθεται αλφαδι στο τραπέζι. Να φανταστείς από την αντίστοιχη thin της Spigen, που στο τραπέζι είναι τραμπαλα, είναι πιο μαζεμένη. Τις έχω και τις δύο. Είναι και άλλη μια της Spigen μαύρη που είχα πάρει και που κάθεται αλφαδι στο τραπέζι αλλά δεν τη βλέπω διαθέσιμη. εάν την δεις την άλλη διαθέσιμη στείλε μου εδώ μήνυμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. February 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2023 (edited) 27 minutes ago, ilka71 said: 😂😂😂 άκυρο Edited February 27, 2023 by vastegial_74 1 Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2023 Δεν είναι διαθέσιμη. Τις φοράω εναλλάξ για να μην κουράζεται το μάτι. το κινητό χωρίς θήκη όταν το πατάς και πάνω αριστερά και κάτω δεξιά κάνει τραμπαλα; απλά ρωτάω μην είναι το δικό μου μόνο στραβό γιατί τόσο τραμπαλα δεν έκανε το Α72 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. February 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2023 29 minutes ago, ilka71 said: εάν την δεις την άλλη διαθέσιμη στείλε μου εδώ μήνυμα! Οk Just now, ilka71 said: 3 minutes ago, vastegial_74 said: Δεν είναι διαθέσιμη. Τις φοράω εναλλάξ για να μην κουράζεται το μάτι. το κινητό χωρίς θήκη όταν το πατάς και πάνω αριστερά και κάτω δεξιά κάνει τραμπαλα; απλά ρωτάω μην είναι το δικό Χωρίς θήκη φυσικά κάνει τραμπαλα λόγω σχήματος module καμερών 1 Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2023 Χωρίς θήκη φυσικά κάνει τραμπαλα λόγω σχήματος module καμερών και το κάτω δεξιά μέρος εάν το πατήσεις κάνει τραμπαλα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. February 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2023 4 minutes ago, ilka71 said: 1 hour ago, vastegial_74 said: Χωρίς θήκη φυσικά κάνει τραμπαλα λόγω σχήματος module καμερών και το κάτω δεξιά μέρος εάν το πατήσεις κάνει τραμπαλα; Δεν είναι στραβό το κινητό σου, μην τρελαίνεσαι. 😂😂😂 Η άλλη θήκη που σου έλεγα είναι αυτή. Επίσης φέρνει το κινητό πρόσωπο στο πίσω μέρος. https://spaceboy.io/store/spigen-core-armor-samsung-galaxy-s21-fe-case-matte-black/ 2 Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2023 14 minutes ago, vastegial_74 said: Δεν είναι στραβό το κινητό σου, μην τρελαίνεσαι. 😂😂😂 Η άλλη θήκη που σου έλεγα είναι αυτή. Επίσης φέρνει το κινητό πρόσωπο στο πίσω μέρος. https://spaceboy.io/store/spigen-core-armor-samsung-galaxy-s21-fe-case-matte-black/ αυτη ειναι η μονη που φερνει προσωπο το πισω μερος?η αλλη που ειναι διαθεσιμη δεν το κανει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. February 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2023 (edited) 1 ώρα πριν, ilka71 said: αυτη ειναι η μονη που φερνει προσωπο το πισω μερος?η αλλη που ειναι διαθεσιμη δεν το κανει? Κάνει και η άλλη. Αυτή δηλαδή. Κάνει το πίσω μέρος να κάθεται η πλάτη πρόσωπο στην επιφάνεια. Το δουλεύεις και δεν κουνιέται καθόλου. https://www.skroutz.gr/s/33338948/Spigen-Rugged-Armor-Back-Cover-Σιλικόνης-Ανθεκτική-Matte-Black-Galaxy-S21-FE-5G.html Το μόνο αρνητικό για κάποιους είναι πως το υλικό αυτό δεν είναι τόσο sticky σαν τη σιλικόνη και ίσως ψιλογλυστράει. Edited February 27, 2023 by vastegial_74 1 Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2023 https://www.skroutz.gr/s/33338948/Spigen-Rugged-Armor-Back-Cover-Σιλικόνης-Ανθεκτική-Matte-Black-Galaxy-S21-FE-5G.html Είναι λεπτή, μη σε ξεγελάει η εικόνα. Κάθεται αλφαδι στο τραπέζι. Να φανταστείς από την αντίστοιχη thin της Spigen, που στο τραπέζι είναι τραμπαλα, είναι πιο μαζεμένη. Τις έχω και τις δύο. Είναι και άλλη μια της Spigen μαύρη που είχα πάρει και που κάθεται αλφαδι στο τραπέζι αλλά δεν τη βλέπω διαθέσιμη. την πήρα πολύ καλή! τέλος η τραμπαλα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyramas Δημ. February 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2023 7 minutes ago, ilka71 said: 20 ώρες πριν, vastegial_74 said: https://www.skroutz.gr/s/33338948/Spigen-Rugged-Armor-Back-Cover-Σιλικόνης-Ανθεκτική-Matte-Black-Galaxy-S21-FE-5G.html Είναι λεπτή, μη σε ξεγελάει η εικόνα. Κάθεται αλφαδι στο τραπέζι. Να φανταστείς από την αντίστοιχη thin της Spigen, που στο τραπέζι είναι τραμπαλα, είναι πιο μαζεμένη. Τις έχω και τις δύο. Είναι και άλλη μια της Spigen μαύρη που είχα πάρει και που κάθεται αλφαδι στο τραπέζι αλλά δεν τη βλέπω διαθέσιμη. την πήρα πολύ καλή! τέλος η τραμπαλα Στο μέρος που είναι η οθόνη έχει μεγάλο εξώγκομα ? Η απλή της spigen εμποδίζει στις χειρονομίες λίγο Παράθεση A Diary of Kyramas - Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2023 Στο μέρος που είναι η οθόνη έχει μεγάλο εξώγκομα ? Η απλή της spigen εμποδίζει στις χειρονομίες λίγο είναι λιιιγο υπερυψωμένη αλλά δεν ενοχλείέχω βάλει και την ευαισθησία στις χειρονομίες στο μέγιστο βέβαια. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2023 Δεν είναι στραβό το κινητό σου, μην τρελαίνεσαι. Η άλλη θήκη που σου έλεγα είναι αυτή. Επίσης φέρνει το κινητό πρόσωπο στο πίσω μέρος. https://spaceboy.io/store/spigen-core-armor-samsung-galaxy-s21-fe-case-matte-black/αυτή είναι υπερυψωμένη γύρω από την οθόνη όπως ρώτησε για αυτή που πήρα ο φίλος παραπάνω; γιατί έχει ένα δίκιο με τα gestures παρατηρώ τώρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. March 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2023 7 ώρες πριν, ilka71 said: On 27/2/2023 at 8:23 ΜΜ, vastegial_74 said: Δεν είναι στραβό το κινητό σου, μην τρελαίνεσαι. Η άλλη θήκη που σου έλεγα είναι αυτή. Επίσης φέρνει το κινητό πρόσωπο στο πίσω μέρος. https://spaceboy.io/store/spigen-core-armor-samsung-galaxy-s21-fe-case-matte-black/ αυτή είναι υπερυψωμένη γύρω από την οθόνη όπως ρώτησε για αυτή που πήρα ο φίλος παραπάνω; γιατί έχει ένα δίκιο με τα gestures παρατηρώ τώρα... Δεν έχω θέμα με τα gestures. Το υπερυψωμένο είναι για προστασία και πρέπει να υπάρχει. Είναι θέμα συνήθειας. Αν το τσιμπάς ένα δύο χιλιοστά πιο μέσα πιάνει κανονικά το gesture δεν είναι ανάγκη να το πιάσεις σύριζα στο μπαζελ για να πιάσει. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2023 Δεν έχω θέμα με τα gestures. Το υπερυψωμένο είναι για προστασία και πρέπει να υπάρχει. Είναι θέμα συνήθειας. Αν το τσιμπάς ένα δύο χιλιοστά πιο μέσα πιάνει κανονικά το gesture δεν είναι ανάγκη να το πιάσεις σύριζα στο μπαζελ για να πιάσει. ναι δεν έχει θέμα κανένα εννοείται απλά είχα απορία.. έχω ρυθμίσει και την ευαισθησία για τα gestures σε μεγάλη οπότε και πιο μέσα να το πιάσεις δουλεύει άνετα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. March 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2023 47 minutes ago, ilka71 said: 2 ώρες πριν, vastegial_74 said: Δεν έχω θέμα με τα gestures. Το υπερυψωμένο είναι για προστασία και πρέπει να υπάρχει. Είναι θέμα συνήθειας. Αν το τσιμπάς ένα δύο χιλιοστά πιο μέσα πιάνει κανονικά το gesture δεν είναι ανάγκη να το πιάσεις σύριζα στο μπαζελ για να πιάσει. ναι δεν έχει θέμα κανένα εννοείται απλά είχα απορία.. έχω ρυθμίσει και την ευαισθησία για τα gestures σε μεγάλη οπότε και πιο μέσα να το πιάσεις δουλεύει άνετα Δεν εχεις βαλει καποια προστασια στην οθονη; Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2023 Δεν εχεις βαλει καποια προστασια στην οθονη;ναι έχω tempered glass εννοείται 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. March 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2023 Όσοι χρησιμοποιείτε το Samsung keyboard, ήρθε αναβάθμιση 77mb στο Galaxy Store. Κάντε μια δοκιμή, αν έχετε ακόμα πρόβλημα με το κεφαλαίο γράμμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnybe Δημ. March 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2023 Microsoft swift key Και Δεν Το αλλάζω!!! Sent from my SM-G990B using Tapatalk 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gxyp Δημ. March 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2023 Έχει πάρει κανείς θήκη κολιέ για την συσκευή;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konstantine73 Δημ. March 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2023 Microsoft swift key Και Δεν Το αλλάζω!!! Sent from my SM-G990B using TapatalkΣαν το Gboard κανένα...είχα καιρό αυτό που έχεις... αργή απόκριση πολλές φορές, μάλλον τα χέρια μου ήταν πιο γρήγορα....η πρόβλεψη λέξεων πιο αργή επίσης...sent from my S21 FE 8/256 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2023 Σαν το Gboard κανένα...είχα καιρό αυτό που έχεις... αργή απόκριση πολλές φορές, μάλλον τα χέρια μου ήταν πιο γρήγορα....η πρόβλεψη λέξεων πιο αργή επίσης...sent from my S21 FE 8/256μωρέ ας έβαζε ένα swipe στο spacebar για αλλαγή γλώσσας και θα του έδινα πολλές ευκαιρίες... υπάρχει πακέτο εικονιδίων που να αλλάζει όμως ΟΛΑ τα εικονίδια και όχι μόνο των εφαρμογών της Samsung? δεν λέω τα θέματα. αλλά εικονίδια μόνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts